Wkurza mnie...

baxter

#4498163 Napisano: 01.07.2011 08:21:19
wkurza mnie, że po dłuuugiej przerwie dostalam @ zeby potwierdzic adres do kampanii AXE ale jak sie loguję nie mam takiej opcji emotka
0 0

Gość: grzegorz543

#4498325 Napisano: 01.07.2011 09:15:56
ale akcja ide dzis do sklepu a tu dzieciaki wykupuja wszystkie zywce zdroj bo mielismy tak madra sklepowa ze wynianiala kazdy nominal z pod nakretki na gotowke i cala miejscowosc dzis w butelkach byla he mi sie tylko udalo jedno 20zl wynienic a jak poszlem juz z wieksza iloscia nakretek sklepowa skapla sie ze zrobila blad i pozaniatane emotka a tanci mieli dzis niezly zarobek na niewidzey sprzedawcy u was tez takie madre byly sklepowe
0 0

dawidekk

#4498334 Napisano: 01.07.2011 09:19:50
Wkurza mnie, że jak komuś gram o popcorn to mam lepszy czas niż na swoim koncie emotka
nie no, żartuję, nie wkurza mnie to, tylko lekko wkurza emotka
0 0

klaudia011

#4498352 Napisano: 01.07.2011 09:29:53
evja napisał(a):

rashu napisał(a):

a mnie wkurza że nie ma strony levi's polska na fb i nadal nie przysłali torby

O, dzięki za przypomnienie emotka
To ja też się dołączam do wkurzenia

napisałam do nich @. Jak coś odpiszą to dam znać.

Wkurza mnie ze ciągle pada...i jest 10st emotka
0 0

fryteczka

#4498359 Napisano: 01.07.2011 09:32:16
dawidekk napisał(a):

Wkurza mnie, że jak komuś gram o popcorn to mam lepszy czas niż na swoim koncie emotka
nie no, żartuję, nie wkurza mnie to, tylko lekko wkurza emotka

oj tam oj tam emotka
no nie zlosc sie juz emotka
0 0

tereniagno

#4498370 Napisano: 01.07.2011 09:37:34
Wkurza mnie nowa miotła do zamiatania emotka
0 0

slavek

#4498371 Napisano: 01.07.2011 09:39:26
grzegorz543 napisał(a):

ale akcja ide dzis do sklepu a tu dzieciaki wykupuja wszystkie zywce zdroj bo mielismy tak madra sklepowa ze wynianiala kazdy nominal z pod nakretki na gotowke i cala miejscowosc dzis w butelkach byla he mi sie tylko udalo jedno 20zl wynienic a jak poszlem juz z wieksza iloscia nakretek sklepowa skapla sie ze zrobila blad i pozaniatane emotka a tanci mieli dzis niezly zarobek na niewidzey sprzedawcy u was tez takie madre byly sklepowe

tyle, że ona dostanie po kieszeni a nie sklep więc robicie jej kwas sami będąc pazerni
0 0

dolly

#4498379 Napisano: 01.07.2011 09:43:45
grzegorz543 napisał(a):

rozumiem, że wkurza Cię, że będzie musiała oddać tę kasę z własnej pensji?

bo mnie właśnie wkurzyło, że zamiast Ja poinformować o pomyłce to jeszcze ją wykorzystałeś
0 0

Gość: czarnygreg

#4498386 Napisano: 01.07.2011 09:47:03
grzegorz, wkurza cię ze tylko 20 zł zdołałeś od kobiety wyłudzić? a gdyby 100 to nie byłbyś wkurzony?
to mnie wkurza naprawdę, wygrywanie jest super, ale nie cudzym kosztem przecież emotka emotka emotka
0 0

slavek

#4498392 Napisano: 01.07.2011 09:48:26
dolly napisał(a):

grzegorz543 napisał(a):

bo mnie właśnie wkurzyło, że zamiast Ja poinformować o pomyłce to jeszcze ją wykorzystałeś

dokładnie tym pisałem emotka
0 0

dolly

#4498401 Napisano: 01.07.2011 09:57:35
slavek napisał(a):

dolly napisał(a):

grzegorz543 napisał(a):

dokładnie tym pisałem emotka

hehe, w pierwszej wersji napisałam ostrzej, ale przerażona widmem karniaka od pewnej posiadaczki miotły emotka zmieniłam wersje na bardziej łagodną, co sprawiło, ze mój post był pisane przez jakies 5 minut, więc pojawił się tuz po Twoim emotka

czarnygreg napisał(a):

grzegorz, wkurza cię ze tylko 20 zł zdołałeś od kobiety wyłudzić? a gdyby 100 to nie byłbyś wkurzony?
to mnie wkurza naprawdę, wygrywanie jest super, ale nie cudzym kosztem przecież emotka emotka emotka

miejmy w takim razie nadzieje, że Pani do zainwestowanej kwoty brakuje już tylko tej jednej szczęśliwej nakrętki, która da Jej tego tysiaka

wkurza mnie, ze zapomniałam o kilku konkach, któe skończyły sie wczoraj emotka
0 0

monia24

#4498410 Napisano: 01.07.2011 10:01:35
Dolly, ale nawet jak ta Pani będzie miała to szczęście i tysiaka dostanie to nic nie zyska, ale chociaż by jej się zwróciło.
A w temacie - wkurza mnie że sobie umyłam ząbki, położyłam się, a mój chłopek wino przyniósł i muszę znowu pić emotka
0 0

dolly

#4498423 Napisano: 01.07.2011 10:10:57
monia24 napisał(a):

Dolly, ale nawet jak ta Pani będzie miała to szczęście i tysiaka dostanie to nic nie zyska, ale chociaż by jej się zwróciło.
A w temacie - wkurza mnie że sobie umyłam ząbki, położyłam się, a mój chłopek wino przyniósł i muszę znowu pić emotka

Oj tam, oj tam- ja zwróci to ok, a jak wygra nakrętkę z 500zł to i zarobi jeszcze emotka
Ps. nie mam pojęcia czy jest taka nakrętka emotka
Monia24, a myślalam, że Cię wkurza, że będziesz musiała znów ząbki myć.

A w temacie wkurza mnie, że muszę coś wymyślać, że mnie wkurza, bo mogę wkurzyć kogoś i dostać karniaka, za pisanie nie na temat wkurzania emotka
0 0

monia24

#4498426 Napisano: 01.07.2011 10:14:00
dolly napisał(a):

monia24 napisał(a):

Oj tam, oj tam- ja zwróci to ok, a jak wygra nakrętkę z 500zł to i zarobi jeszcze emotka
Ps. nie mam pojęcia czy jest taka nakrętka emotka
Monia24, a myślalam, że Cię wkurza, że będziesz musiała znów ząbki myć.

A w temacie wkurza mnie, że muszę coś wymyślać, że mnie wkurza, bo mogę wkurzyć kogoś i dostać karniaka, za pisanie nie na temat wkurzania emotka

wkurza mnie że nie ma nakrętki 500 i Pani nie zarobi emotka
0 0

Gość: ivisia

#4498432 Napisano: 01.07.2011 10:18:16
wkurza mnie ze czekałam za długo na DAXie i właśnie przeoczyłam 700.muszelkę z nagrodą emotka kolejna przy 1500 a do tej pory pewnie usnę emotka
0 0

slavek

#4498435 Napisano: 01.07.2011 10:20:03
monia24 napisał(a):

Uuuuuuuuuuu coś mi się wydaje, że to wino to jednak nie bez przyczyny emotka

Oby Cię tylko nagle główka nie rozbolała emotka
0 0

monia24

#4498444 Napisano: 01.07.2011 10:27:24
slavek napisał(a):

monia24 napisał(a):

Uuuuuuuuuuu coś mi się wydaje, że to wino to jednak nie bez przyczyny emotka

Oby Cię tylko nagle główka nie rozbolała emotka

emotka
0 0

Gość: netka

#4498466 Napisano: 01.07.2011 10:50:24
wkurza mnie jedna baba na FB, która robi takie kretyńskie zdjęcia, że ja zapadłabym się pod ziemię, gdybym takie wysłała na konkurs!....ja nie wiem, żeby ludzie nie mieli samokrytycyzmu??? uffff....musiałam się wyżalić emotka
emotka
0 0

Gość: postscript

#4498808 Napisano: 02.07.2011 08:59:08
netka napisał(a):

wkurza mnie jedna baba na FB, która robi takie kretyńskie zdjęcia, że ja zapadłabym się pod ziemię, gdybym takie wysłała na konkurs!....ja nie wiem, żeby ludzie nie mieli samokrytycyzmu??? uffff....musiałam się wyżalić emotka
emotka

linka daj, a nie... emotka
0 0

Gość: netka

#4498844 Napisano: 02.07.2011 09:11:57
postscript napisał(a):

netka napisał(a):

emotka

linka daj, a nie... emotka

hehehe;)
i ONA jest z Małopolski....tak jak ja...aż mi wstyd
emotka

wiecie, dobry jest ten post:)....już mi lepiej...takie katharsis emotka
0 0