Wkurza mnie...

Gość: kamisiek

#4498901 Napisano: 02.07.2011 09:33:02
...real słupsk....co zadzwonię o konk z lodami to inna odp za każdym razem....dzwonili...nie dzwonili...wysłali listy...nie wysłali....będą dzwonić............. emotka emotka emotka
0 0

Gość: katrin22

#4498933 Napisano: 02.07.2011 09:44:10
ziolko napisał(a):

katrin22 napisał(a):

Wkurza mnie, że smażyłam mięso na tortillę i tak je podjadałam i nic nie zostało, wrr, teraz będę schabowe chyba ciąć do tortilli emotka

hehe... Ty się wkurzasz, jak się uśmiałam emotka

kiedyś tak podjadałam budyń do ciasta, że trzeba było nowy robić emotka

ziolko, wczoraj mąż był zawiedziony, bo tortilla smakowała schabowymi ale chłop wszytsko zje emotka
emotka emotka emotka emotka
0 0

Gość: piotroncia

#4498957 Napisano: 02.07.2011 09:52:59
wkurza mnie choroba mego dziecka..gorączkuje do 39.8 i tak juz 3 dzien:( badania moczu,krwi,usg jamy brzusznej zdjęcie płuc wszystko w normie Ob 20 a CRP-70(norma 5) i nikt nie wie o co chodzi a mały lezy i kwęka cały czas dodam że nie ma żadnej wysypki,brak kaszlu kataru,nic nie boli wrrr w szpitalu ce rozłzyli nie ma podstaw do pozostawienia na oddziale
0 0

bridget

#4498959 Napisano: 02.07.2011 09:53:46
piotroncia napisał(a):

wkurza mnie choroba mego dziecka..gorączkuje do 39.8 i tak juz 3 dzien:( badania moczu,krwi,usg jamy brzusznej zdjęcie płuc wszystko w normie Ob 20 a CRP-70(norma 5) i nikt nie wie o co chodzi a mały lezy i kwęka cały czas dodam że nie ma żadnej wysypki,brak kaszlu kataru,nic nie boli wrrr w szpitalu ce rozłzyli nie ma podstaw do pozostawienia na oddziale

moze ma trzydniowke, goraczka i na koniec po 3-5 dniach wysypka
0 0

mama2006

#4498962 Napisano: 02.07.2011 09:55:14
keiti78zg napisał(a):

piotroncia napisał(a):

coś się dopiero wykluwa
0 0

bridget

#4498963 Napisano: 02.07.2011 09:55:20
wkurza mnie ze mam lidlowskie wygrane i nikt do mnie nie dzwoni a ja wyjezdzam, a wygrane sa dla kogos:/ dzwoniac i tak nie załatwiłam bo musi byc potwierdzenie, czy li przez nich oddzwonienie na zwycieskie numery emotka emotka i wkurza m nie fakt, ze moja mama nie wiem czy bedzie w stanie koordynowac cokolwiek i obsługe wszytskich telefonow:/ i odsyłkę paragonow
0 0

Gość: piotroncia

#4498966 Napisano: 02.07.2011 09:55:38
keiti78zg napisał(a):

piotroncia napisał(a):

raczej nie bo to juz 4 raz w tym roku no i ma już 5 lat:(

0 0

agamaty

#4498979 Napisano: 02.07.2011 09:58:54
keiti78zg napisał(a):

wkurza mnie ze mam lidlowskie wygrane i nikt do mnie nie dzwoni a ja wyjezdzam, a wygrane sa dla kogos:/ dzwoniac i tak nie załatwiłam bo musi byc potwierdzenie, czy li przez nich oddzwonienie na zwycieskie numery emotka emotka i wkurza m nie fakt, ze moja mama nie wiem czy bedzie w stanie koordynowac cokolwiek i obsługe wszytskich telefonow:/ i odsyłkę paragonow

a czemu nie możesz zabrać telefonów ze sobą? Paragony raczej zdążysz poodsyłać, w razie czego zawsze można sprówbować się dogadać i poprosić o dzien dłużej na wysyłkę bo jestes za granicą.
0 0

bridget

#4498992 Napisano: 02.07.2011 10:01:41
agamaty napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

a czemu nie możesz zabrać telefonów ze sobą? Paragony raczej zdążysz poodsyłać, w razie czego zawsze można sprówbować się dogadać i poprosić o dzien dłużej na wysyłkę bo jestes za granicą.

ustawiac na tyle sztuk roamingi, moge nie miec mozliwosci ładowania , a baterie ok 3-4 dni trzymają max, poza tym jak bedziemy sie przemieszczac z rowerami, to nie zamierzam ich ze soba zabierać:/ bo pewnie nawet nie usłysze emotka
0 0

Gość: cytrynkowa

#4499063 Napisano: 02.07.2011 10:28:02
keiti78zg napisał(a):

piotroncia napisał(a):

moze wiatrówka? ja znam dzecko co tak miało, wysypki prawie nie bylo
0 0

Gość: kolastynka

#4499079 Napisano: 02.07.2011 10:33:28
keiti78zg napisał(a):

piotroncia napisał(a):

Też bym tą trzydniówkę obstawiała, bo córcia przechodziła i wyglądało to podobnie, po 5 dniach gorączkowania nagle dostała wysypki i potem wszystko przeszło. A w temacie wkurza mnie bałagan z całego tygodnia i konieczność posprzątania wrrrr
0 0

Gość: olcia24

#4499102 Napisano: 02.07.2011 10:41:58
A mnie wkurza,że znowu konkursy się pokończyły zanim wysłałam zgłoszenia.
Zostawiam wszystko na ostatnią chwilę ,a potem zawsze mi coś wypadnie i zapomnę wysłać ...
Wrrr...
0 0

efelinkaaa

#4499139 Napisano: 02.07.2011 10:55:46
olcia24 napisał(a):

Zostawiam wszystko na ostatnią chwilę ,a potem zawsze mi coś wypadnie i zapomnę wysłać ...
Wrrr...

i u mnie to samo.. akurat z nocy 30/1 nie było mnie w domu i.... emotka emotka
Zawsze wszystko zostawiam na ostatnią chwilę..

a jedna Pani z FB też mnie irytuje, choć bardziej powinnam napisać: śmieszy emotka
0 0

ziolko

#4499189 Napisano: 02.07.2011 11:12:47
przeczytałam o tych żywcach i naprawdę dziwię się, jak można jeszcze chwalić się, że sklepowa została oszukana??
i jeszcze bezczelnie iść z większą ilością nakrętek, aby więcej zyskać?

trzeba było uczciwie iść i powiedzieć na czym akcja polega a nie korzystać z niewiedzy innej osoby, aby ją oszukać. To już premedytacja jest.
Teraz każdy kto wymieniał nakrętkę na kasę powinien iść i oddać wszystkie pieniądze z tej wymiany.
Aby inna osoba nie była poszkodowana, bo na pewno kokosów nie zarabia

wstyd!!

ii żal.pl

wkurza mnie, że niestety są osoby, co oszukując innych sami zyskują emotka emotka
0 0

Gość: andziakadula

#4499207 Napisano: 02.07.2011 11:18:12
efelinkaaa napisał(a):

olcia24 napisał(a):

Wrrr...

i u mnie to samo.. akurat z nocy 30/1 nie było mnie w domu i.... emotka emotka
Zawsze wszystko zostawiam na ostatnią chwilę..

a jedna Pani z FB też mnie irytuje, choć bardziej powinnam napisać: śmieszy emotka

mnie też to wkurza chce wziąć udział w konkursie a tam wyniki emotka
0 0

Gość: jopi

#4499231 Napisano: 02.07.2011 11:32:05
A mnie pogoda wkurza-
leje od rana , miałam iść do sklepu, ale szkoda mi dzieci ciągnąć w taką pogodę ...

Po obiedzie mieliśmy na festyn pojechać, ale żadna to przyjemnośc w taką pogodę emotka

0 0

mia

#4499464 Napisano: 02.07.2011 01:31:18
Wkurza mnie to, że:
- w Kauflandzie gościu na kasie był niekumaty i nie chciał mi bonów przyjąć, że niby nieaktywne, dopiero kierowniczka przyjść musiała emotka
- że w tym cholernym Kauflandzie w dzikim tłumie, zamiast ulubionej Coca-Coli wzięłam przez pomyłkę jakąś dziadowską Polo-Colę made in Zbyszko i pewnie ten syf wywalę emotka
- a w dodatku maksymalnie dzisiaj wkurza mnie mój mąż! emotka emotka emotka
- o pogodzie już nie wspomnę... emotka
0 0

Gość: tato999

#4499782 Napisano: 02.07.2011 03:55:05
wkurza mnie, że nie ma leku na złamane serce

że człowiek kocha ale nie jest w stanie się dogadać z drugą osobą

że wszystko jest do kitu i chce się tylko ryczeć emotka emotka emotka emotka
0 0

iszhara

#4499991 Napisano: 02.07.2011 05:53:17
tato999 napisał(a):

wkurza mnie, że nie ma leku na złamane serce

że człowiek kocha ale nie jest w stanie się dogadać z drugą osobą

że wszystko jest do kitu i chce się tylko ryczeć emotka emotka emotka emotka

Czasami tak w życiu bywa, czasami dobrze jest sobie popłakać, aby dać upust wszystkim emocjom - to naprawdę pomaga.

I pamiętaj proszę że po najgorszej burzy, zawsze wychodzi słońce.
emotka emotka
0 0

aneta81

#4499992 Napisano: 02.07.2011 05:53:50
Wkurza mnie, bo nie wiem za co dostałam karniaka!!!
0 0