Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mia
Postów 17575
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
Pewnie masz to napisane w topie Punkty karne...
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
aneta81
Postów 259
Data rejestracji 18.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
O dzięki za podpowiedź:)
Gość: renia44
tereniagno
Postów 5298
Data rejestracji 19.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też jestem wkurzona,w topie moje dzisiejsze wygrane,bo nie mogę odszukać tego mojego postu
Nie klikam,nie głosuję,natrętnych blokuję
dawidekk
Postów 1488
Data rejestracji 23.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Raczej usunęli ten post, co by w temacie MDW były MDW, a nie pytania
1) a skąd?
2) a wysyłają już?
3) a można link?
4) gratulacje - chociaż to mogę uznać
5) itd.
Nie chodzi mi teraz o Tereniagno, ale tak ogólnie o te wkurzające pytania
merp
Gość: ewaewa
byłoby mi strasznie przykro gdyby mnie choć jedna osoba tak oszukała, a tu się okazuje, że prawie cała wieś tak postąpiła
Wierzę, że los da tym wszystkim oszustom nauczkę!
Gość: musztarda
tez mnie to wkurza, ciekawe czy tej sklepowej pensji wystarczy na oddanie
isiulka
Postów 3498
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
margo466
Postów 2012
Data rejestracji 11.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Posty za które dostało się karniaka zostają usunięte.
Karniak jest - postów nie ma
życie-lepsze czy gorsze-zawsze jest piękne
dotusia
Postów 476
Data rejestracji 06.06.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://allegro.pl...ng.php?us_id=1524623
Gość: friq
Może da się metodą kopiuj, wklej a wkurzyłem sie bo mój pan legł w gruzach, maiłem kupować motorower i jeździć z kolegą a okazało się, że dzisiaj jego ojciec zatarł silnik ;/ i chyba muszę plan deczko przesunąć i po za tym coś nie mam szczęścia do konków.
slavek
Postów 1727
Data rejestracji 23.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a do czego masz kopiuj/wklej
https://www.refun...ros/10zlotychnastart
zdolnabestia
Postów 5306
Data rejestracji 12.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
dotusia
Postów 476
Data rejestracji 06.06.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jestem blondynką, ale w miarę inteligentną... była to jedna z pierwszych metod, jakie sprawdziłam.. nie działa kopiowanie... mój szanowny małżonek nawet rozłożył ręce... (on też powiedział a nie możesz kopiuj/wklej)
sylzab2294
Postów 4538
Data rejestracji 04.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
ty sobie lepiej pomyśl jakbys się wkurzył będąc na jej miejscu...gdybyś musiał wszystko później ze swojej kieszeni wyłożyć...niestety kasjerka ma odpowiedzialność materialną...
Gdy już myślisz, że wszystko się układa...Nagle w drewnianym kościele, kolejna cegła na Ciebie spada...
cudaczek121
Postów 6818
Data rejestracji 28.02.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Jejku,to ona naprawdę myślała,że to ze sklepowej kasy powinna wyjmować tę kasę
https://poznaj.to/rejestracja?r=qYGwG
http://greenpanth...pl/?rf=fe7923290ef74
http://rejestracj...apros.htm?u=76199977
https://panel.dem...2421eee602a151c9a17/
Gość: wsciekly
użyj kombinacji klawiszy Ctrl + V
oczywiście po wcześniejszym skopiowaniu adresu (CTRL + C)
Gość: errorr
Dziad zapierdziela prawie cztery minuty do przodu
I kurcze gdzie mu tak się spieszy
Gość: cb656Old
Swoją drogą z ciekawości tam polazłem i próbowałem wpisać małpę skrótem: lewy ALT + 0064 (z klawiatury numerycznej) i też się nie daje.
Skoro nie wychodzi metodą kopiuj/wklej to zapisz adres mailowy w innej postaci, zastępując @ zwrotem (at) - powinni sobie poprawić.
A najlepiej skontaktować się z Organizatorami telefonicznie i im to zgłosić.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzisiaj pojechałam z mężem i z siostrą na zakupy do tesco, wracajac z koszykiem do auta, cichutko podeszła do nas starsza kobieta i cichutko z łzami w oczach spytała nas się czy damy jej kilka groszy, choć normalnie nie jestem za pomocą w formie gotówki, choćby symbolicznej to jej mina ( załamanie a jednocześnie wstyd) nie pozwoliła przejść obojętnie, daliśmy jej kilka groszy po czym siostra poszła odstawić wózek, przyszła zaryczana, bo pani poszła schowała się koło koszyków i płakała
Najgorsze w tym wszystkim jest to, że masa ludzi przechodzi koło takich osób obojętnie, nie moge jakoś dojśc do siebie po tym, pierwszy raz w życiu tak ryczałam, ba po tym jak przynieśliśmy jej siatki z zakupami, i babka rzuciła się z płaczem przytulić nas, aż mąż wiał do auta ledwo hamując się od płaczu.
A najgorsze, że nawet jeśli chciałoby się jakoś jeszcze pomóc to nie mam pewności że spotkam tą panią, bo z tego co mówiła nie da się jej ot tak złapać, a przychodzi tylko jak jest już bardzo długo głodna
A najbardziej z tego wszystkiego wkurza mnie to że starsi ludzie nie mogą nawet dobrze liczyć na pomoc państwa, dostaną głodowe renciny i z tego musza się utrzymać.
Ehh nagadałam się troche chaotycznie, ale strasznie mnie to trzyma