Wkurza mnie...

mia

#4499993 Napisano: 02.07.2011 05:54:48
aneta81 napisał(a):

Wkurza mnie, bo nie wiem za co dostałam karniaka!!!

Pewnie masz to napisane w topie Punkty karne... emotka
0 0

aneta81

#4499994 Napisano: 02.07.2011 05:55:40
mia napisał(a):

aneta81 napisał(a):

Pewnie masz to napisane w topie Punkty karne... emotka

O dzięki za podpowiedź:)
0 0

Gość: renia44

#4500114 Napisano: 02.07.2011 06:29:57
Wkurza mnie pogoda, masakra! emotka emotka emotka
0 0

tereniagno

#4500153 Napisano: 02.07.2011 06:45:54
aneta81 napisał(a):

Też jestem wkurzona,w topie moje dzisiejsze wygrane,bo nie mogę odszukać tego mojego postu emotka emotka
0 0

dawidekk

#4500166 Napisano: 02.07.2011 06:50:07
tereniagno napisał(a):

aneta81 napisał(a):

Też jestem wkurzona,w topie moje dzisiejsze wygrane,bo nie mogę odszukać tego mojego postu emotka emotka

Raczej usunęli ten post, co by w temacie MDW były MDW, a nie pytania
1) a skąd?
2) a wysyłają już?
3) a można link?
4) gratulacje - chociaż to mogę uznać emotka
5) itd.
Nie chodzi mi teraz o Tereniagno, ale tak ogólnie o te wkurzające pytania emotka
0 0

Gość: ewaewa

#4500167 Napisano: 02.07.2011 06:51:10
wkurzyłam się jak przeczytałam o tej biednej Pani sklepowej. A Ci wszyscy ludzie co ją oszukali.. co za prostaki... jak oni w ogóle mogą żyć spokojnie z myślą, że przyczynili się do czyjegoś nieszczęścia? bo ta Pani na pewno szczęśliwa teraz nie jest!!!
byłoby mi strasznie przykro gdyby mnie choć jedna osoba tak oszukała, a tu się okazuje, że prawie cała wieś tak postąpiła emotka

Wierzę, że los da tym wszystkim oszustom nauczkę! emotka
0 0

Gość: musztarda

#4500180 Napisano: 02.07.2011 06:56:47
ewaewa napisał(a):

wkurzyłam się jak przeczytałam o tej biednej Pani sklepowej. A Ci wszyscy ludzie co ją oszukali.. co za prostaki... jak oni w ogóle mogą żyć spokojnie z myślą, że przyczynili się do czyjegoś nieszczęścia? bo ta Pani na pewno szczęśliwa teraz nie jest!!!
byłoby mi strasznie przykro gdyby mnie choć jedna osoba tak oszukała, a tu się okazuje, że prawie cała wieś tak postąpiła emotka

tez mnie to wkurza, ciekawe czy tej sklepowej pensji wystarczy na oddanie emotka wiesniaki - prostaki co patrza zeby sie czyims kosztem wzbogacic emotka
0 0

isiulka

#4500192 Napisano: 02.07.2011 07:02:46
musztarda napisał(a):

ewaewa napisał(a):

tez mnie to wkurza, ciekawe czy tej sklepowej pensji wystarczy na oddanie emotka wiesniaki - prostaki co patrza zeby sie czyims kosztem wzbogacic emotka

yyyyy o co chodzi?
0 0

margo466

#4500206 Napisano: 02.07.2011 07:10:00
tereniagno napisał(a):

aneta81 napisał(a):

Posty za które dostało się karniaka zostają usunięte.
Karniak jest - postów nie ma
0 0

dotusia

#4500209 Napisano: 02.07.2011 07:12:27
a mnie wkurza to, że na stronie http://www.odsercadladziecka.pl/ chcę się zarejestrować a nie mogę, bo nie da się napisać znaku @ no a bez tego nie wprowadzę emaila... na trzech wyszukiwarkach próbowałam... i nic.. emotka
0 0

Gość: friq

#4500216 Napisano: 02.07.2011 07:15:32
dotusia napisał(a):

a mnie wkurza to, że na stronie http://www.odsercadladziecka.pl/ chcę się zarejestrować a nie mogę, bo nie da się napisać znaku @ no a bez tego nie wprowadzę emaila... na trzech wyszukiwarkach próbowałam... i nic.. emotka

Może da się metodą kopiuj, wklej a wkurzyłem sie bo mój pan legł w gruzach, maiłem kupować motorower i jeździć z kolegą a okazało się, że dzisiaj jego ojciec zatarł silnik ;/ i chyba muszę plan deczko przesunąć i po za tym coś nie mam szczęścia do konków.
0 0

slavek

#4500223 Napisano: 02.07.2011 07:17:47
dotusia napisał(a):

a do czego masz kopiuj/wklej emotka
0 0

zdolnabestia

#4500246 Napisano: 02.07.2011 07:30:49
Posty nie na temat w MDW o treści skąd to?, gratuluję, a ja nie wygrałam/em lenora itd są usuwane. Zapewniam, że wszystkie karniaki zostały przyznane słusznie, w MDW piszemy wyłącznie o nagrodach, które wygraliśmy. Od pytań i gratulacji są specjalne wątki, a niech ten wątek będzie czysty i przejrzysty, będzie wizytówką naszej strony. Punktu karnego można się pozbyć dodając do bazy 10 konkursów emotka
0 0

dotusia

#4500258 Napisano: 02.07.2011 07:38:50
slavek napisał(a):

dotusia napisał(a):

jestem blondynką, ale w miarę inteligentną... była to jedna z pierwszych metod, jakie sprawdziłam.. nie działa kopiowanie... mój szanowny małżonek nawet rozłożył ręce... (on też powiedział a nie możesz kopiuj/wklej)
emotka
0 0

sylzab2294

#4500285 Napisano: 02.07.2011 07:51:18
grzegorz543 napisał(a):

ale akcja ide dzis do sklepu a tu dzieciaki wykupuja wszystkie zywce zdroj bo mielismy tak madra sklepowa ze wynianiala kazdy nominal z pod nakretki na gotowke i cala miejscowosc dzis w butelkach byla he mi sie tylko udalo jedno 20zl wynienic a jak poszlem juz z wieksza iloscia nakretek sklepowa skapla sie ze zrobila blad i pozaniatane emotka a tanci mieli dzis niezly zarobek na niewidzey sprzedawcy u was tez takie madre byly sklepowe

ty sobie lepiej pomyśl jakbys się wkurzył będąc na jej miejscu...gdybyś musiał wszystko później ze swojej kieszeni wyłożyć...niestety kasjerka ma odpowiedzialność materialną... emotka
0 0

cudaczek121

#4500306 Napisano: 02.07.2011 07:59:54
sylzab2294 napisał(a):

grzegorz543 napisał(a):

ale akcja ide dzis do sklepu a tu dzieciaki wykupuja wszystkie zywce zdroj bo mielismy tak madra sklepowa ze wynianiala kazdy nominal z pod nakretki na gotowke i cala miejscowosc dzis w butelkach byla he mi sie tylko udalo jedno 20zl wynienic a jak poszlem juz z wieksza iloscia nakretek sklepowa skapla sie ze zrobila blad i pozaniatane emotka a tanci mieli dzis niezly zarobek na niewidzey sprzedawcy u was tez takie madre byly sklepowe

ty sobie lepiej pomyśl jakbys się wkurzył będąc na jej miejscu...gdybyś musiał wszystko później ze swojej kieszeni wyłożyć...niestety kasjerka ma odpowiedzialność materialną... emotka

Jejku,to ona naprawdę myślała,że to ze sklepowej kasy powinna wyjmować tę kasę emotka Mnie wkurza,że ktoś w tak bezczelny sposób chciał ją naciągnąć emotka
0 0

Gość: wsciekly

#4500362 Napisano: 02.07.2011 08:26:47
dotusia napisał(a):

slavek napisał(a):

dotusia napisał(a):

jestem blondynką, ale w miarę inteligentną... była to jedna z pierwszych metod, jakie sprawdziłam.. nie działa kopiowanie... mój szanowny małżonek nawet rozłożył ręce... (on też powiedział a nie możesz kopiuj/wklej)
emotka

użyj kombinacji klawiszy Ctrl + V

oczywiście po wcześniejszym skopiowaniu adresu (CTRL + C)
0 0

Gość: errorr

#4500590 Napisano: 02.07.2011 10:45:31
Wkurza mnie ,,Przybliżony czas serwera:'' tutaj . emotka

Dziad zapierdziela prawie cztery minuty do przodu emotka
I kurcze gdzie mu tak się spieszy
emotka
0 0

Gość: cb656Old

#4500604 Napisano: 02.07.2011 11:24:27
dotusia napisał(a):

Swoją drogą z ciekawości tam polazłem i próbowałem wpisać małpę skrótem: lewy ALT + 0064 (z klawiatury numerycznej) i też się nie daje.
Skoro nie wychodzi metodą kopiuj/wklej to zapisz adres mailowy w innej postaci, zastępując @ zwrotem (at) - powinni sobie poprawić.

A najlepiej skontaktować się z Organizatorami telefonicznie i im to zgłosić.
0 0

kalisto1986

#4500605 Napisano: 02.07.2011 11:29:44
wkurza mnie bezsilnosc na krzywdę ludzką i że w ogóle ktoś może być w takiej sytuacji.
Dzisiaj pojechałam z mężem i z siostrą na zakupy do tesco, wracajac z koszykiem do auta, cichutko podeszła do nas starsza kobieta i cichutko z łzami w oczach spytała nas się czy damy jej kilka groszy, choć normalnie nie jestem za pomocą w formie gotówki, choćby symbolicznej to jej mina ( załamanie a jednocześnie wstyd) nie pozwoliła przejść obojętnie, daliśmy jej kilka groszy po czym siostra poszła odstawić wózek, przyszła zaryczana, bo pani poszła schowała się koło koszyków i płakała emotka podeszłam do niej z pytaniem czy nie potrzebuje żebyśmy kupili jej jeszcze czegoś, biedna dosłownie chowając twarz poprosiła czy nie kupilibyśmy jej kwawałek chleba i margaryny.
Najgorsze w tym wszystkim jest to, że masa ludzi przechodzi koło takich osób obojętnie, nie moge jakoś dojśc do siebie po tym, pierwszy raz w życiu tak ryczałam, ba po tym jak przynieśliśmy jej siatki z zakupami, i babka rzuciła się z płaczem przytulić nas, aż mąż wiał do auta ledwo hamując się od płaczu.
A najgorsze, że nawet jeśli chciałoby się jakoś jeszcze pomóc to nie mam pewności że spotkam tą panią, bo z tego co mówiła nie da się jej ot tak złapać, a przychodzi tylko jak jest już bardzo długo głodna emotka
A najbardziej z tego wszystkiego wkurza mnie to że starsi ludzie nie mogą nawet dobrze liczyć na pomoc państwa, dostaną głodowe renciny i z tego musza się utrzymać.

Ehh nagadałam się troche chaotycznie, ale strasznie mnie to trzyma
0 0