Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: postscript
towar mozna zwrocic bez podania przyczyny (wiele sklepow ma taka mozliwosc) w oryginalnym opakowaniu bez sladow uzycia. zobacz regulamin sklepu
Gość: monisia23
Gość: lucja
A co masz robić? Teraz 99% produktów jest z Chin.. Tez mi odkrycie.
tusiek
Postów 697
Data rejestracji 23.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: skorpionka82
Wybacz, ale albo się kupuje dobre i polskie albo tanie i chińskie. Tak jest z większością towarów.
Spróbuj oddać. Chyba przyjmują zwroty?
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
monia, wściekły bo to nie chodzi o chwalenie się dużą wygraną, a częste chwalenie się dużymi wygranymi
Od dawna nie pisze w mdw, no chyba, że coś mnie najdzie i mam dzięki temu spokó, kto ma wiedzieć ten wie co i ile wygrywam. A zazdrośnikom nie kole w oczy i nie musze wysłuchiwać jaka to jestem pazerna, jak to robie czy inne ....
mama2006 w leroy merlin możesz zwrócić towar bez podania przyczyny, nawet 1 kafel jeśli ci zostanie, więc jeśli chcesz to na pewno nie zrobią problemu
joka a nie myślałaś o zrobieniu kuchni w holu ?
też jakieś rozwiązanie. My zrobiliśmy malutką kuchenkę na przedpokoju, ponieważ całe mieszkanie jest w mega skosach i w miejscu gdzie pierwotnie miała być kuchnia były problemy z podłączeniem instalacji. Teraz mam wybór 3 pokoje czy wielka kuchnia w miejscu gdzie miał być małego pokój i chyba jednak na to się zdecyduje z uwagi na wielkie pomieszczenie tak że będe mogła mieć kuchnie z jadalnią.
A co do mieszkania w jednym pokoju z dzieckiem, na początku tez miałam z tym problem, ale, że nie mieliśmy wyboru jakoś przywykłam, choć nie kryje radości z tego ze już nie długo mały zagnieździ się w swoim pokoju i skończy się potykanie o zabawki
mama2006
Postów 3471
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Najgorsze,że te płytki były najdroższe ze wszystkich, no i oczywiście najładniejsze.
Ale, okazały się .......chińskie.
Gość: postscript
dobre i polskie? to chyba zart
Gość: skorpionka82
ups ;/ wybacz więc za mój komentarz.... masz rację baaaaardzo drogie... tym bardziej próbuj zwrócić
Gość: tato999
no i co z tego że chińskie?
jeśli byłyby badziewne to chyba nie byłyby takie drogie chociaż z drugiej strony kto daje Ci gwarancje, że płytki w tej samej albo i wyższej cenie wyprodukowane dajmy na to w Szwajcarii byłyby lepsze?
Gość: wsciekly
tandeta robiona jest ze śmieci i odpadów (te śmierdzące buty, torby, niby-zabawki
chiński towar jakościowy kosztuje
slonecznik1309
Postów 3972
Data rejestracji 14.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
slavek
Postów 1727
Data rejestracji 23.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chińskie nie znaczy złe, zobaczysz będziesz zadowolona
https://www.refun...ros/10zlotychnastart
wrrrryyy
Postów 872
Data rejestracji 22.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: wsciekly
podobno w Chinach wykorzystuje się dzieci, u nas dosłownie wszystkich
te nasze płace
Gość: kotek11
luk1990
Postów 2353
Data rejestracji 13.10.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
przeciez mozna przeniesc bezplatnie swoj stary numer do plusa ,czy t-mobile, wedlug uznania
alaalex40 i luk1990
teraz mam na karte tel a chcialam na abonament...
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak będzie u nas: w godzinach 8-13 płacimy tylko opłatę żywnościowa, czyli m-nie wychodzi jakieś 120zł. Ok, ale zostawiając dziecko na 8 godzin (czyli normalny czas pracy) dopłacamy za każdą rozpoczętą godzinę 3-3,5 (w zależności od przedszkola w naszym miesćie). Zostawiając malucha od 7 do 16 płacimy dodatkowo za 4 godziny dziennie! 4x3zł = 12zł
12złx22dni = 264zł
264zł + stawka żywieniowa (ok 120zł) - 384zł miesięcznie, o ile dziecko chodzi cały miesiąc po 8 godzin.. Do tego rytmika (10zł), angielski, później religia.. Miło
TO jest delikatna różnica, bo w ubiegłym roku za przedszkole nie płaciło się więcej jak 250zł. Oczywiście pisze o placówkach państwowych..
Ja wiem, że wszystko drożeje, rozumiem podwyżki, ale aż o tyle? Tak cieszyłam się, że Synek dostał się do przedszkola publicznego, a teraz okazuje się, że cena będzie wynosiła niedużo mniej niż prywatny punkt (czynny 2 godziny dłużej)..
Ok, ja mam jedno dziecko, ale co mają powiedzieć rodzice, którzy mają dwoje? Troje?
Czy ktoś słyszał już o tej ustawie? Mieleiście jakieś zebrania w przedszkolach na ten temat? Czy ja to źle interpretuje?