Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: postscript
jak komus awatar nie dziala to admini pisza, ze ma naprawic albo dostanie karniaka. gdzie tu konsekwencja?
Gość: wsciekly
a według mnie to burza w szklance ciepłego... lecha
myśląc tymi kategoriami połowa forum powinna być a minusie za awatary lub stopki
święta prawda
to napisz
Gość: czarnygreg
a mnie wkurzyło ostatnio coś innego, z innej beczki choć chyba nie do końca....
otóż, wyobraźcie sobie że w holenderskich podręcznikach dla dzieci mają być usunięte słowa tata i mama a zastąpią je: rodzic A i rodzic B, zgadujecie dlaczego?
no, i jestem nietolerancyjna,
dla mnie to szaleństwo co się tam wyprawia, mam nadzieję ze aż tak tolerancyjni w Polsce nie będziemy bo coraz więcej jest dzieci z bardzo poważnymi problemami emocjonalnymi i terapeutom coraz trudniej się pracuje,
dawidekk
Postów 1488
Data rejestracji 23.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A no chyba że była prośba na pw to teraz możemy zrobić nagonkę
Wikipedia to niezbyt rzetelne źródło
Avka nie będzie
Pisał właśnie w tym temacie że ktoś mi podebrał avka
merp
myśląc tymi kategoriami połowa forum powinna być a minusie za awatary lub stopki
Wściekły, świete słowa, za avatary, stopki albo wredne komentarze pod postami, szczególnie czasem w wątku MDW, fajnie że ostatnio tam posprzatane,
internet bestię w niektórych wyzwala
dawidekk
Postów 1488
Data rejestracji 23.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Napisałem, tylko nie mówię o tym na forum. Zobaczymy czy odpowie w ogóle
Przeczytałem to co napisałem i stwierdziłem że za dobry byłem dla niego
Ale z kolei Wy zbyt źli
ni to chłop, ni to baba (ale chyba nie Ty we własnej osobie ???) budzący dziwne skojarzenia
i jak do tej pory nikt na Ciebie nie wylewał pomyj, że ma skojarzenia
joan
Postów 18746
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
I buziak od cioci Joan na szczęście, co byś szybko znalazł właściwego ava dla siebie
visserarthur
Postów 4204
Data rejestracji 09.10.2006
Punkty karne 2
Konkursy dodane
tylko proszę nie pisać, że mój avatar jest be, bo naślę na was kota i was podrapie
gdyby mój avatar kogoś drażnił to bym go zmieniła bo lubię sprawiać ludziom przykrości, ale gdyby zamiast powiedzieć grzecznie i zwrócić uwagę napadał na mnie to broniłabym się i swojego avatara, normalna reakcja
kazdy awatar, jaki mam, to moj wizerunek
czyżby jakieś podświadome....?????
schiza zawodowa, normalnie
Gość: ladymarmolade
WKURZA MNIE pewien Krzychu
https://www.e-kon...1-pg-8.html#f4535303
jakby co to podpadasz za znęcanie sie nad zwierzyną
visserarthur
Postów 4204
Data rejestracji 09.10.2006
Punkty karne 2
Konkursy dodane
a jak jeszcze kot podrapie wscieklego to juz sluzby weterynaryjne i sanepid, jak to wczesniej bylo napisane
ale ten kociak raczej zbyt anemiczny, jakiś taki zagłodzony i niedopieszczony, więc gdzie mu tam do drapania
najwyżej drapaka da i tyle
ale tak jak