Wkurza mnie...

Gość: postscript

#4535237 Napisano: 15.07.2011 11:00:42
delfinka101 napisał(a):

Ja piernicze...Jasne ADMINI nie maja nic innego do roboty tylko ingerowac w awatary..jak biegał penis w avatarku to było ok ale tekst o tym ze nie akceptuje tego czego większośc społeczenstwa..to już jest be....

jak komus awatar nie dziala to admini pisza, ze ma naprawic albo dostanie karniaka. gdzie tu konsekwencja?
0 0

Gość: wsciekly

#4535258 Napisano: 15.07.2011 11:04:35
postscript napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Ja piernicze...Jasne ADMINI nie maja nic innego do roboty tylko ingerowac w awatary..jak biegał penis w avatarku to było ok ale tekst o tym ze nie akceptuje tego czego większośc społeczenstwa..to już jest be....

jak komus awatar nie dziala to admini pisza, ze ma naprawic albo dostanie karniaka. gdzie tu konsekwencja?

a według mnie to burza w szklance ciepłego... lecha emotka emotka

myśląc tymi kategoriami połowa forum powinna być a minusie za awatary lub stopki emotka
0 0

#4535266 Napisano: 15.07.2011 11:06:19
dawidekk napisał(a):

ladymarmolade napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

a ja sie trochę dziwie waszemu oburzeniu, przecież on nie napisał żadnych obraźliwych słów w kierunki ludzi o odmiennej orientacji ani waszym emotka
to raczej na niego spadły gromy i naprawdę pełne nienawiści teksy( np ten post o aborcji)
nie akceptuje, ma prawo

Tak, każdy ma swoje poglądy życiowe i zasady jakimi kieruje się w życiu. Ale czy trzeba obnosić się z tym całemu światu?
Powinniśmy być tolerancyjni! Akceptujmy innych a inni zaakceptują nas z naszymi wadami, poglądami sposobem życia...

Uwaga, będzie perwers emotka

Więc.. mógłbym zrozumieć takie oburzenie, gdyby napisał że ludzie o innej orientacji są gorszą rasą, ludźmi podrzędnego rzędu, itd. ale na szczęście nic takiego nie padło. Jeżeli ktoś miałby w avku napis, że jest homo to byłoby okej, bo wiadomo że powinno się tolerować takie osoby, ale odwrotnie, jak się jest homofobem to już jest blee.. Przesadzasz z tym obnoszeniem się na cały świat, nie dostrzegłem żeby pisał posty o homoseksulistach, obrażał ich, w każdym poście zaznaczał że jest homofobem, poza tym forum to nie cały świat, nie dostrzegłem również transparentów z napisem Jestem homofobem ani jego w telewizji, gazetach, itd.
Nawet, jeżeli by tak robił to co z tego? Jego życie jego sprawa. Tolerujmy innych a sami chcecie zmienić człowieka. Mogliście najpierw napisać do niego na pw z prośbą o zmianę avataru, uzasadniając że rani to wasze odczucia, że tolerujecie to kim jest, ale prosicie żeby nie pisał tego na forum. Ale gdzie tam, najlepiej zrobić burzę na forum, zrobić szopkę zamiast napisać do niego na pw.
Też wolałbym, żeby nie było takiego avatarka na forum, ale napiszę do niego najpierw, a nie wygłaszam na forum swoje poglądy. Od tego że tu napiszecie że to jest chamskie itd. się nic nie zmieni, a od rozmowy być może tak.

Domyślam się, że polecą gromy na mnie ale spoko emotka

święta prawda emotka
0 0

#4535268 Napisano: 15.07.2011 11:06:35
dawidekk napisał(a):

ladymarmolade napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

a ja sie trochę dziwie waszemu oburzeniu, przecież on nie napisał żadnych obraźliwych słów w kierunki ludzi o odmiennej orientacji ani waszym emotka
to raczej na niego spadły gromy i naprawdę pełne nienawiści teksy( np ten post o aborcji)
nie akceptuje, ma prawo

Tak, każdy ma swoje poglądy życiowe i zasady jakimi kieruje się w życiu. Ale czy trzeba obnosić się z tym całemu światu?
Powinniśmy być tolerancyjni! Akceptujmy innych a inni zaakceptują nas z naszymi wadami, poglądami sposobem życia...

Uwaga, będzie perwers emotka

Więc.. mógłbym zrozumieć takie oburzenie, gdyby napisał że ludzie o innej orientacji są gorszą rasą, ludźmi podrzędnego rzędu, itd. ale na szczęście nic takiego nie padło. Jeżeli ktoś miałby w avku napis, że jest homo to byłoby okej, bo wiadomo że powinno się tolerować takie osoby, ale odwrotnie, jak się jest homofobem to już jest blee.. Przesadzasz z tym obnoszeniem się na cały świat, nie dostrzegłem żeby pisał posty o homoseksulistach, obrażał ich, w każdym poście zaznaczał że jest homofobem, poza tym forum to nie cały świat, nie dostrzegłem również transparentów z napisem Jestem homofobem ani jego w telewizji, gazetach, itd.
Nawet, jeżeli by tak robił to co z tego? Jego życie jego sprawa. Tolerujmy innych a sami chcecie zmienić człowieka. Mogliście najpierw napisać do niego na pw z prośbą o zmianę avataru, uzasadniając że rani to wasze odczucia, że tolerujecie to kim jest, ale prosicie żeby nie pisał tego na forum. Ale gdzie tam, najlepiej zrobić burzę na forum, zrobić szopkę zamiast napisać do niego na pw.
Też wolałbym, żeby nie było takiego avatarka na forum, ale napiszę do niego najpierw, a nie wygłaszam na forum swoje poglądy. Od tego że tu napiszecie że to jest chamskie itd. się nic nie zmieni, a od rozmowy być może tak.

Domyślam się, że polecą gromy na mnie ale spoko emotka

to napisz
0 0

Gość: czarnygreg

#4535270 Napisano: 15.07.2011 11:06:48
aleście się uruchomili!
a mnie wkurzyło ostatnio coś innego, z innej beczki choć chyba nie do końca....
otóż, wyobraźcie sobie że w holenderskich podręcznikach dla dzieci mają być usunięte słowa tata i mama a zastąpią je: rodzic A i rodzic B, zgadujecie dlaczego?
no, i jestem nietolerancyjna,
dla mnie to szaleństwo co się tam wyprawia, mam nadzieję ze aż tak tolerancyjni w Polsce nie będziemy bo coraz więcej jest dzieci z bardzo poważnymi problemami emocjonalnymi i terapeutom coraz trudniej się pracuje,
0 0

dawidekk

#4535271 Napisano: 15.07.2011 11:06:57
joan napisał(a):

dawidekk - prośba na PW poszła już wcześniej. Przeczytaj sobie dokładnie, co z definicji oznacza homofobia: http://pl.wikipedia.org/wiki/Homofobia

I w ogóle, gdzie masz swojego ava? emotka

A no chyba że była prośba na pw to teraz możemy zrobić nagonkę emotka to rzeczywiście niech ktoś się weźmie za ten awatar! O jaa.. przecież jak można propagować takie treści!

Wikipedia to niezbyt rzetelne źródło emotka

Avka nie będzie emotka szukam nowego, aby ponownie być wyjątkowym i oryginalnym emotka
Pisał właśnie w tym temacie że ktoś mi podebrał avka emotka
0 0

#4535275 Napisano: 15.07.2011 11:08:44
a według mnie to burza w szklance ciepłego... lecha

myśląc tymi kategoriami połowa forum powinna być a minusie za awatary lub stopki
Wściekły, świete słowa, za avatary, stopki albo wredne komentarze pod postami, szczególnie czasem w wątku MDW, fajnie że ostatnio tam posprzatane,
internet bestię w niektórych wyzwala emotka
0 0

dawidekk

#4535282 Napisano: 15.07.2011 11:10:32
postscript napisał(a):

to napisz

Napisałem, tylko nie mówię o tym na forum. Zobaczymy czy odpowie w ogóle emotka
Przeczytałem to co napisałem i stwierdziłem że za dobry byłem dla niego emotka
Ale z kolei Wy zbyt źli emotka
0 0

#4535287 Napisano: 15.07.2011 11:11:24
postscript, a mnie na przykład nie podoba się Twój awatar

ni to chłop, ni to baba (ale chyba nie Ty we własnej osobie ???) budzący dziwne skojarzenia

i jak do tej pory nikt na Ciebie nie wylewał pomyj, że ma skojarzenia emotka emotka emotka
0 0

joan

#4535291 Napisano: 15.07.2011 11:12:16
dawidekk - to ja się już nie wypowiadam.

I buziak od cioci Joan na szczęście, co byś szybko znalazł właściwego ava dla siebie emotka
0 0

visserarthur

#4535296 Napisano: 15.07.2011 11:13:02
ja pisałem o tym jego avatarze do ziolko, to odpisała, że napisała do niego- było to wczoraj. patrząc na regulamin to ten avatarek łamie kilka punktów.

tylko proszę nie pisać, że mój avatar jest be, bo naślę na was kota i was podrapie emotka
0 0

#4535297 Napisano: 15.07.2011 11:13:22
ojej, to złapcie Kubatbg jak będzie na forum i pogadajcie, nawet i publicznie, tylko bez wyzwisk,
gdyby mój avatar kogoś drażnił to bym go zmieniła bo lubię sprawiać ludziom przykrości, ale gdyby zamiast powiedzieć grzecznie i zwrócić uwagę napadał na mnie to broniłabym się i swojego avatara, normalna reakcja
0 0

#4535299 Napisano: 15.07.2011 11:14:21
wsciekly napisał(a):

postscript, a mnie na przykład nie podoba się Twój awatar

ni to chłop, ni to baba (ale chyba nie Ty we własnej osobie ???) budzący dziwne skojarzenia

i jak do tej pory nikt na Ciebie nie wylewał pomyj, że ma skojarzenia emotka emotka emotka

kazdy awatar, jaki mam, to moj wizerunek
0 0

#4535301 Napisano: 15.07.2011 11:14:51
miało być w moim poście powyżej że NIE lubię sprawiać przykrości,
czyżby jakieś podświadome....?????
schiza zawodowa, normalnie emotka
0 0

Gość: ladymarmolade

#4535306 Napisano: 15.07.2011 11:16:44
Dajcie już spokój emotka

WKURZA MNIE pewien Krzychu
https://www.e-kon...1-pg-8.html#f4535303
0 0

#4535309 Napisano: 15.07.2011 11:17:10
visserarthur napisał(a):

ja pisałem o tym jego avatarze do ziolko, to odpisała, że napisała do niego- było to wczoraj. patrząc na regulamin to ten avatarek łamie kilka punktów.

tylko proszę nie pisać, że mój avatar jest be, bo naślę na was kota i was podrapie emotka

jakby co to podpadasz za znęcanie sie nad zwierzyną emotka emotka emotka
0 0

visserarthur

#4535310 Napisano: 15.07.2011 11:17:24
wsciekly, na tym rzecz polega, ze tolerujemy Ciebie, ze masz takie poczucie humoru, jestes zabawny i komiczny, wiec dlaczego tamten kolega ma taki avatar emotka (pisalem w swoim imieniu, czyli powinno byc w liczbie pojedynczej emotka )
0 0

#4535317 Napisano: 15.07.2011 11:18:18
wsciekly napisał(a):

visserarthur napisał(a):

a jak jeszcze kot podrapie wscieklego to juz sluzby weterynaryjne i sanepid, jak to wczesniej bylo napisane emotka
0 0

#4535327 Napisano: 15.07.2011 11:21:28
postscript napisał(a):

wsciekly napisał(a):

visserarthur napisał(a):

a jak jeszcze kot podrapie wscieklego to juz sluzby weterynaryjne i sanepid, jak to wczesniej bylo napisane emotka

ale ten kociak raczej zbyt anemiczny, jakiś taki zagłodzony i niedopieszczony, więc gdzie mu tam do drapania emotka emotka

najwyżej drapaka da i tyle emotka
0 0

#4535332 Napisano: 15.07.2011 11:24:00
visserarthur napisał(a):

wsciekly, na tym rzecz polega, ze tolerujemy Ciebie, ze masz takie poczucie humoru, jestes zabawny i komiczny, wiec dlaczego tamten kolega ma taki avatar emotka (pisalem w swoim imieniu, czyli powinno byc w liczbie pojedynczej emotka )

ale tak jak emotka nie gryzie (no może czasami emotka emotka emotka ) tak kuba nie jest homofobem
0 0