Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: katrin22
Gość: swibek
Gość: swibek
joka
Postów 684
Data rejestracji 05.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
visserarthur
Postów 4204
Data rejestracji 09.10.2006
Punkty karne 2
Konkursy dodane
jak mozesz mowic o nielegalnosci czegos, czego w Polsce poki co nikt sformalizowac nie moze- chyba pasowaloby tu bardziej okreslenie niemozliwe.
dla mnie na szczęście- chyba jednak wez sie za konkursy, jesli tak bardzo ci to lezy, ze az nazywasz to swoim szczesciem
Panie Magistrze
Gość: wsciekly
vagina, która nagle ewoluuje w oko
i co z tego, że awatar znany z wielu miejsc
też się łudziłem, że koniec
wchodzę na forum, dyskusja o 4 literach swibka i kapeluszu- myślę OK
a za moment kociątko dalej leje oliwę do ognia
Gość: postscript
bylo zmilczec i temat sam by wygasl, ale skoro w kazdej sprawie musisz zabrac glos...
awatar
Gość: rafi323raf
ehh myślałem, że dorośli ludzie zrozumieją o co chodzi, że jeśli rasizm jest ścigany i nielegalny, to homofobii nie powinno się promować, bo to taka sama nienawiść...
Ale zapomniałem, że to polska, gdzie ludzie mają już zdanie na temat homoseksualistów podyktowane przez kościół, i to co ktoś napisał jakieś 2 tys. lat temu nadal uważają za aktualne
a jeśli taka dyskusja Cię przerasta to idź graj w te konkursy, a nie czytaj tego tematu.
Gość: katrin22
Więć koniec tematu o avatarach
i POZDRO dla tych co mnie popierają
Zmykam nad jeziorko
jestem ZA a nawet
Gość: kala405
a w temacie boli mnie głowa jak jasna cholercia i zaraz mnie szlag trafi
na taki ból pomaga podobno dym z ogniska lub w ostateczności z grilla
i zimny browarek do tego
dzasmina
Postów 2372
Data rejestracji 10.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dym pomaga na ból głowy?
wściekły chyba Cię dawno głowa nie bolała
Zdradliwa wena, raz jest raz jej nie ma...
bo jak się troszkę podwędzisz, to juz bólu nie czujesz
Gość: kala405
i mój chłop mnie wkurza bo zepsuł mi komputer,juz niby naprawił ale dane poszły sie j***c
ale serio - dym, podobnie jak parówka, rozszerza naczynia krwionośne przyblokowane migrenką
jeszcze gdyby to był taki dymek z jałowca
dane można próbować odzyskać,
zepsutego chłopa już nie
dzasmina
Postów 2372
Data rejestracji 10.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mnie jak tak cholernie boli głowa, a zdarza się to często i poczuję jakikolwiek dym - z ogniska, grilla, czy papierosa, to chce mi głowa eksplodować, więc to prawie chyba robi różnicę
a wkurza mnie, że małż pojechał już do pracy