Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mia
Postów 17575
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
Obojętne, co ostatecznie zdecydujesz, jestem z Tobą!
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
Gość: misiulka
na pewno nie była to łatwa decyzja
tym bardziej jak ma się dzieci
Gość: iwonciaaa
isiulka
Postów 3498
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
Będzie dobrze
79magda
Postów 5007
Data rejestracji 05.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Rozumiem, że tupada atakuje bezbronnych turystów, to straszne... Chciałam się powkurzać, że nie jestem na wakacjach, ale teraz to właściwie się cieszę... Sporo czytałam o tej odmianie drapieżnej ryby, ale nie sądziłam, iż tak szybko pojawi się w Bałtyku, brrr...
Idę prosto, nie biorę jeńców żadnych!
Gość: ladymarmolade
joan
Postów 18746
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Wkurza mnie, że moje czoło prezentuje barwy flagi narodowej, bo sobie ćwiczyłam jogę w parku i nie zorientowałam się na czas, że mi chustka zjechała znacząco poniżej linii włosów
Gość: monisia23
79magda
Postów 5007
Data rejestracji 05.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Uważaj!!! Tupady podobno mają słabość do ezoterycznych joginek
madzia34
Postów 1741
Data rejestracji 23.11.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
wiedzialam ze ktos mi dokopie
korzystam z pozyczonego lapka i zrobiłam babola,przepraszam
Gość: kubatbg
Jak opalenizna utrzyma się do 11 listopada to bedzie.... dobrem narodowym
wkurza mnie ze nie wiedziałem ze na nowe meble czeka się aż.... 3 tygodnie .. a Jakub, nie mogąc patrzeć już na stare zaraz po remoncie w kawałeczkach wypierniczył je na śmieci... i już 2 tydzien jesteśmy spakowani w kartony ...
i wkurzają mnie agencje które 1.5 miesiąc po konkursie dalej nie potrafią sobie dać rady z zakończeniem konkursu wrrrrr
Gość: czarnygreg
nie mogę znaleźć sensownego tapicera a na myśl o kupnie nowej-kasa, bieganie po sklepach, wymiary, obicie....szlag mnie trafia!
cudaczek121
Postów 6820
Data rejestracji 28.02.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
tak i mi napisali,że usługa teleprzelew dla numeru,który chciałam doładować jest niemożliwa
https://poznaj.to/rejestracja?r=qYGwG
http://greenpanth...pl/?rf=fe7923290ef74
http://rejestracj...apros.htm?u=76199977
https://panel.dem...2421eee602a151c9a17/
cudaczek121
Postów 6820
Data rejestracji 28.02.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Moja siostra jest w Twoim wieku,miała mieć rozprawę 16 maja,to ją mąż nie wiem jak przekonał,żeby dali sobie jeszcze 3 miesiące
Gość: postscript
trzymam za Was kciuki dziewczyny. kto da rade, jak nie Wy?
Gość: postscript
tesciowa?
Gość: kala405
równiez trzymam kciuki za was kobitki ja to przechodziłam 3 lata temu
mama2006
Postów 3471
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: pola731
leona
Postów 513