Wkurza mnie...

Gość: hittmanka

#4536667 Napisano: 15.07.2011 08:29:19
dawidekk napisał(a):

hittmanka napisał(a):

Teraz to mnie podłamałaś emotka emotka
w temacie, wkurza mnie info iż avatary wyrażają nas samych emotka

ojej... nie chciałam sprawić Ci przykrości Dawidku, wiem co przeżywasz... emotka emotka
ale Twój avatar bardzo mnie irytował emotka emotka emotka
0 0

dawidekk

#4536671 Napisano: 15.07.2011 08:31:39
hittmanka napisał(a):

dawidekk napisał(a):

hittmanka napisał(a):

ojej... nie chciałam sprawić Ci przykrości Dawidku, wiem co przeżywasz... emotka emotka

Spoko, mnie też emotka czy chłop przebrany za babę przebraną za Jokera może nie być irytujący? emotka

W temacie wkurza mnie, iż nie poznałem się na swojej głupocie na basenie emotka
0 0

Gość: postscript

#4536743 Napisano: 15.07.2011 08:58:15
dawidekk napisał(a):

hittmanka napisał(a):

dawidekk napisał(a):

hittmanka napisał(a):

Spoko, mnie też emotka czy chłop przebrany za babę przebraną za Jokera może nie być irytujący? emotka

W temacie wkurza mnie, iż nie poznałem się na swojej głupocie na basenie emotka

teraz pewnie oczekujesz, ze zapytamy o szczegoly
0 0

joan

#4536755 Napisano: 15.07.2011 09:02:55
dawidekk - ja zapytam, bom ciekawa emotka Czyżbyś poszedł na basen w żelowych bokserkach i one się w wodzie rozpuściły? emotka
0 0

Gość: krzyszu

#4536762 Napisano: 15.07.2011 09:07:14
joan napisał(a):

dawidekk - ja zapytam, bom ciekawa emotka Czyżbyś poszedł na basen w żelowych bokserkach i one się w wodzie rozpuściły? emotka

Albo dawidek nie spodziewał się, że dodawają do wody chemikalia, które zabarwiają wodę w przypadku zrobienia czegoś emotka
0 0

isiulka

#4536779 Napisano: 15.07.2011 09:17:21
krzyszu napisał(a):

joan napisał(a):

Albo dawidek nie spodziewał się, że dodawają do wody chemikalia, które zabarwiają wodę w przypadku zrobienia czegoś emotka

poważnie? ja myślałam że to taka bajka, puszczana dzieciom w podstawówce żeby nie sikały do basenów emotka
0 0

dawidekk

#4536795 Napisano: 15.07.2011 09:24:02
Ale macie głupkowate pomysły emotka

Otóż Postscript - odgadłeś me cne plany i oczywiście wszystko co piszę na forum jest pod publiczkę. emotka A tak serio lubię gadać i niczego nie oczekuję, wtedy jest miła niespodzianka jak ktoś zapyta, a jak nie to nie ma rozczarowania, to samo polecam na konkursy emotka

Dżoan wejdź na gadu, Krzyszu Twojego nie mam emotka

0 0

#4536798 Napisano: 15.07.2011 09:24:44
isiulka napisał(a):

krzyszu napisał(a):

joan napisał(a):

poważnie? ja myślałam że to taka bajka, puszczana dzieciom w podstawówce żeby nie sikały do basenów emotka

sprawdz kiedys czy woda zrobi sie rozowa emotka
0 0

#4536799 Napisano: 15.07.2011 09:25:42
dawidekk napisał(a):

Ale macie głupkowate pomysły emotka

Otóż Postscript - odgadłeś me cne plany i oczywiście wszystko co piszę na forum jest pod publiczkę. emotka A tak serio lubię gadać i niczego nie oczekuję, wtedy jest miła niespodzianka jak ktoś zapyta, a jak nie to nie ma rozczarowania, to samo polecam na konkursy emotka

Dżoan wejdź na gadu, Krzyszu Twojego nie mam emotka

juz teraz opowiedz wszystkim, bo chcemy wiedziec, czy gacie czy chemikalia
0 0

Gość: rafi323raf

#4536820 Napisano: 15.07.2011 09:32:27
aneta2208 napisał(a):

a ja powiem tak... jakby ktoś miał krzyż w avatarze to by nikt nie zwrócił na to uwagi... Bądźmy tolerancyjni. Jeden w avatarze bedzie miał jestem homofobem a inny jestem buddysta i co i wtedy też będzie Wam to przeszkadzało? Chcemy, że nas tolerowali to My tolerujmy innych emotka

homofobia jest nienawiścią do mniejszości seksualnych, więc wg Ciebie można dać sobie avatara Jestem rasistą Jestem nazistą Jestem antysemitą?
Hmm i nienawidzenie jakiejkolwiek grupy społecznej za to, że po prostu jest uważacie za godne poparcia? W końcu to tylko głoszenie poglądów? emotka
normalnie ciemnogród w tej polsce jest...
0 0

dawidekk

#4536850 Napisano: 15.07.2011 09:42:35
Po tym wstępie możnaby się spodziewać nie wiadomo jakiej historii, a ta jest nudna(jeden z powodów czemu nie opisałem jej na forum) emotka

Na basenie zawsze dostaje się opaski na rękę z numerem, ja dostałem 89.. po 2 godzinach czas wyjść z basenu, latam jak głupi, szukam wyjścia, ale są wejścia tylko z numerami od 1 - 35 i 36-70. Ryzyk fizyk, wchodzę do tej 36-70, zawsze to bliżej do 89. Cały happy, że znalazłem szatnię idę sobie idę, aż tu nagle.. kobieta! emotka Okej, rozumiem, mogła pomylić się kobiecina, ale idę dalej aż tu nagle.. 3 kobiety! Wszystkie wzrok na mnie, aż mi się głupio zrobiło, szybkim chodem wyszedłem z tej szatni, lookam a tu napis że Damska emotka to szukam 36-70 męskiej.. nareszcie - jest i ona.. w tym momencie ogarnąłem się i zadział mój refleks iż dostałem numerem 68 a nie 89 emotka

Poza tym byłem tam z kumplami, i wiadomo że w towarzystwie każdy cwaniak emotka miała być rwąca rzeka a jest doopa mariana. W ogóle nie posuwa do przodu (bez skojarzeń), jako że woda chłodna do tego, i jakiś tam inny bajer nie działa to zaczynamy komentować, że co to w ogóle co badziew, zepsuł się czy co.. Ratownik uświadomił nam, że rwąca rzeka jest włączana co pół godziny..
emotka emotka

Ot i historyja
0 0

Gość: jopi

#4536857 Napisano: 15.07.2011 09:45:52
A tak w temacie-
wkurza mnie:

-że strona liptona mi się nie chce wczytać ,
-że na żubra po wpisaniu 3 kodów muszę się za każdym razem logować ,
-że nic fajnego nie mogę ostatnio wygrać

0 0

isiulka

#4536860 Napisano: 15.07.2011 09:46:37
postscript napisał(a):

isiulka napisał(a):

krzyszu napisał(a):

joan napisał(a):

skąd wiesz, że różowa ? emotka Nie raz mi się zdarzyło, że się napiłam basenowej wody, więc wole życ w świadomości że nikt do niej nie nasikał wczesniej emotka
0 0

#4536862 Napisano: 15.07.2011 09:47:54
dawidekk napisał(a):

Po tym wstępie możnaby się spodziewać nie wiadomo jakiej historii, a ta jest nudna(jeden z powodów czemu nie opisałem jej na forum) emotka

Na basenie zawsze dostaje się opaski na rękę z numerem, ja dostałem 89.. po 2 godzinach czas wyjść z basenu, latam jak głupi, szukam wyjścia, ale są wejścia tylko z numerami od 1 - 35 i 36-70. Ryzyk fizyk, wchodzę do tej 36-70, zawsze to bliżej do 89. Cały happy, że znalazłem szatnię idę sobie idę, aż tu nagle.. kobieta! emotka Okej, rozumiem, mogła pomylić się kobiecina, ale idę dalej aż tu nagle.. 3 kobiety! Wszystkie wzrok na mnie, aż mi się głupio zrobiło, szybkim chodem wyszedłem z tej szatni, lookam a tu napis że Damska emotka to szukam 36-70 męskiej.. nareszcie - jest i ona.. w tym momencie ogarnąłem się i zadział mój refleks iż dostałem numerem 68 a nie 89 emotka

Poza tym byłem tam z kumplami, i wiadomo że w towarzystwie każdy cwaniak emotka miała być rwąca rzeka a jest doopa mariana. W ogóle nie posuwa do przodu (bez skojarzeń), jako że woda chłodna do tego, i jakiś tam inny bajer nie działa to zaczynamy komentować, że co to w ogóle co badziew, zepsuł się czy co.. Ratownik uświadomił nam, że rwąca rzeka jest włączana co pół godziny..
emotka emotka

Ot i historyja

nastepnym razem popros o 69 to Ci sie nie pomyli...
0 0

#4536864 Napisano: 15.07.2011 09:48:39
isiulka napisał(a):

postscript napisał(a):

isiulka napisał(a):

krzyszu napisał(a):

joan napisał(a):

skąd wiesz, że różowa ? emotka Nie raz mi się zdarzyło, że się napiłam basenowej wody, więc wole życ w świadomości że nikt do niej nie nasikał wczesniej emotka

Niewiem czy to prawda ale oglądałem pare dni temu film Duże dzieci i tam woda zmieniał kolor na błękitny emotka
0 0

#4536867 Napisano: 15.07.2011 09:50:06
postscript napisał(a):

Może lepiej nie bo wtedy mu się z czymś skojarzy, zacznie działać jego wyobraźnia i będzie miał problem zeby wyjść z szatni emotka
0 0

dawidekk

#4536873 Napisano: 15.07.2011 09:51:52
postscript napisał(a):

O ludzie drodzy! Co Wy z tym 69 (Joan na gadu) emotka tylko jedno Wam w głowach, ale prawda że 69 i 96 to to samo emotka

W temacie wkurzają mnie ludzie którzy sikają i plują do basenu emotka
0 0

#4536877 Napisano: 15.07.2011 09:55:00
dawidekk napisał(a):

postscript napisał(a):

O ludzie drodzy! Co Wy z tym 69 (Joan na gadu) emotka tylko jedno Wam w głowach

taka pora, dzieci spia i na forum nie zagladaja, wiec TERAZ JUZ MOZNA emotka
0 0

Gość: l0ginka

#4536902 Napisano: 15.07.2011 10:07:41
wkurza mnie, ze wczoraj(a właściwie, to już przedwczoraj....) burza spalila router* u sąsiada i neta brak emotka ...normalnie taka nuda, ze szok... z mobilnego nic sie nie da porobic...
*stamtąd mam kabelek
0 0

monia24

#4536939 Napisano: 15.07.2011 10:35:30
dawidekk napisał(a):

W temacie wkurzają mnie ludzie którzy sikają i plują do basenu emotka

to jeszcze nic, ja raz byłam z rodziną swoją i siostry na basenie i z siostrą widziałyśmy jak takiej jednej za przeproszeniem gile wyleciały, do dzisiaj mam ciary jak pomyślę. Moment nas nie było na basenie emotka
0 0