Wkurza mnie...

Gość: postscript

#4536962 Napisano: 15.07.2011 11:11:36
monia24 napisał(a):

dawidekk napisał(a):

W temacie wkurzają mnie ludzie którzy sikają i plują do basenu emotka

to jeszcze nic, ja raz byłam z rodziną swoją i siostry na basenie i z siostrą widziałyśmy jak takiej jednej za przeproszeniem gile wyleciały, do dzisiaj mam ciary jak pomyślę. Moment nas nie było na basenie emotka

ja w kolejce na zjezdzalnie stalem za pania z czerwona kreska na nodze... oczywiscie juz wiecej nie poszedlem tam jezdzic
0 0

Gość: wsciekly

#4537016 Napisano: 16.07.2011 06:25:50

https://www.e-kon...nfo/users-74057.html

a tu nikt się nie wpienia emotka emotka
0 0

aurorcia

#4537020 Napisano: 16.07.2011 06:28:15
wsciekly napisał(a):

a co się mamy wpieniać?że kogoś oko swędzi?! emotka emotka emotka
0 0

#4537021 Napisano: 16.07.2011 06:30:09
aurorcia napisał(a):

wsciekly napisał(a):

niezłe oko emotka emotka emotka
0 0

aurorcia

#4537022 Napisano: 16.07.2011 06:31:38
wsciekly napisał(a):

aurorcia napisał(a):

wsciekly napisał(a):

niezłe oko emotka emotka emotka

oko jak oko a ty zawsze jakieś skojarzenia
emotka
0 0

#4537024 Napisano: 16.07.2011 06:36:50
ale niech się odezwie ktoś, kto nie ma skojarzeń po tym awatarze emotka emotka emotka

jak sobie chłopak napisze jakieś bzdety w awku, to mega problem

a jak ktoś ma naprawdę dwuznaczne logo, to juz spoko emotka

według mnie ten awatar jest bardziej problematyczny od awka kuby i nikt nie wiesza psów bazarowcu i nie domaga się karniaków i Bóg wie czego jeszcze

i to właśnie jest nie w porządku emotka
0 0

efelinkaaa

#4537044 Napisano: 16.07.2011 07:03:34
postscript napisał(a):

monia24 napisał(a):

dawidekk napisał(a):

W temacie wkurzają mnie ludzie którzy sikają i plują do basenu emotka

to jeszcze nic, ja raz byłam z rodziną swoją i siostry na basenie i z siostrą widziałyśmy jak takiej jednej za przeproszeniem gile wyleciały, do dzisiaj mam ciary jak pomyślę. Moment nas nie było na basenie emotka

ja w kolejce na zjezdzalnie stalem za pania z czerwona kreska na nodze... oczywiscie juz wiecej nie poszedlem tam jezdzic

kiedyś w naszej lokalnej gazecie był artykuł (w skrzynce skarg) o pływającym stolcu... Kurde, szkoda, że nie mam archiwalnych numerów...
Koles pisał, że poszedł na basen, zobaczył czarne zyjątko i uciekł. Przyszedł 2 dni później z nadzieją, że ktoś zmienił wodę, a to to znowu pływało...

Teraz mamy nowy basen emotka
0 0

mia

#4537111 Napisano: 16.07.2011 07:40:14
wsciekly napisał(a):

ale niech się odezwie ktoś, kto nie ma skojarzeń po tym awatarze emotka emotka emotka

według mnie ten awatar jest bardziej problematyczny od awka kuby i nikt nie wiesza psów bazarowcu i nie domaga się karniaków i Bóg wie czego jeszcze

Ja nie mam żadnych skojarzeń, zgrzewa mnie kompletnie awatar Kuby i naprawdę nie wiem, o co ten cały szok emotka
Gdyby gość napisał śmierć homoseksualistom czy choćby bić gejów, to rozumiałabym wasze oburzenie... Naprawdę nie widzicie różnicy?
Wiele awatarów obrazkowych jest dla mnie znacznie gorszych do przyjęcia i nikt (w tym ja) nie robi piekła.
A awatar bazarowca dla mnie jest obleśny emotka emotka
0 0

isiulka

#4537149 Napisano: 16.07.2011 08:04:48
Ja proponuje zaknąć temat avataru Kuby, jak ktoś ma z tym problem to niech się oflaguje... To tylko Avatar!
0 0

mia

#4537152 Napisano: 16.07.2011 08:09:22
isiulka napisał(a):

Ja proponuje zaknąć temat avataru Kuby, jak ktoś ma z tym problem to niech się oflaguje... To tylko Avatar!

emotka emotka emotka
0 0

Gość: grancias

#4537159 Napisano: 16.07.2011 08:15:37
mia napisał(a):

isiulka napisał(a):

emotka emotka emotka

emotka

Dokładnie litości skończcie już bo to wkurzające emotka
0 0

Gość: postscript

#4537180 Napisano: 16.07.2011 08:35:55
wsciekly napisał(a):

oko przeciez - kazdy chyba to zna, bo wisialo juz dawno na joemonster i kwejku. ja nie wiem, ze Tobie sie wszystko kojarzy...
kube wczoraj ladnie broniles, ze on pisze w avatku 'jestem homofobem', ale tak naprawde nim nie jest. a cofnij sie pare stron, jak aafera wybuchla, kuba przyszedl i sam napisal, ze on ma takie poglady a nie inne.
ja chce tylko, zeby nie uzywal takiego avatara, ktory obraza innych. o karniakach chyba mowy nie bylo.
0 0

Gość: kubatbg

#4537186 Napisano: 16.07.2011 08:40:09
rafi323raf napisał(a):

homofobia jest nienawiścią do mniejszości seksualnych,

Oglądnij od początku dokładnie forum .. przekonasz sie czy od homofoba kipi nienawiśc czy od TOLERANCYJNYCH
rafi323raf napisał(a):

avatara Jestem rasistą Jestem nazistą Jestem antysemitą?

Co to tego sa odpowiednie artykuły , gdyż w Polsce propagowanie antysemityzmu oraz rasizmy jest NIELEGALNE (JAK I TWORZENIA FORMALNYCH PAR HOMOSEKSUALNYCH <dla mnie naszczęście> emotka )

rafi323raf napisał(a):

normalnie ciemnogród w tej polsce jest...

..z tym się tutaj w pełni z toba zgodze... emotka
0 0

#4537193 Napisano: 16.07.2011 08:44:06
Wkurza nie ze nie mogę postawić prawdziwego browara osóbkom , którym dziękuje za posty w tym dziale emotka emotka

.. ktoś chce dalej polemizować czy bierzemy się za wygrywanie nagród ??
0 0

Gość: swibek

#4537198 Napisano: 16.07.2011 08:46:11
Człowieku!!! (Jak ktoś jest człowiekiem to może spróbuje zrozumieć co tu napiszę..) Otóż, nie podoba Ci się avek Kuby czy sam Kuba? Podejrzewam, że to pierwsze, bo tak jak większość z nas nie zna Kuby tak naprawdę. Nikt nie wie jaki On jest do końca, On sam też pewnie tego wie.. emotka Skoro nie podoba się avek, weź zablokuj użytkownika i nie będziesz musiał patrzeć na owy obrazek czy też wpisy.. Tylko Człowieku nim to zrobisz to się zastanów czy warto.. czy naprawdę taka eliminacja drugiego człowieka jest potrzebna? Być może to jest tylko prowokacja a być może ktoś potrzebuje pomocy.. i zamiast napiętnować wystarczy pogadać.. poza tym niejeden narobił bajzlu na forum i nie pozamiatał po sobie.. za jakiś czas być może Kuba zmieni avek na jakieś sexy serduszka i co wtedy? wszyscy nagle będą go kochać, uwielbiać tylko dlatego, że ma czerwone serduszko? ech... Każdy ma co ma w avku i to tylko grafika.. nie sądzę, żeby stając oko w oko z Kubą, normalny człowiek tak się zachowywał.. emotka
0 0

Gość: hittmanka

#4537208 Napisano: 16.07.2011 08:50:17
zgadzam się swibku emotka
ps. a swibek wypina doopsko i nikomu to nie przeszkadza emotka
0 0

isiulka

#4537226 Napisano: 16.07.2011 08:55:37
swibek napisał(a):

Człowieku!!! (Jak ktoś jest człowiekiem to może spróbuje zrozumieć co tu napiszę..) Otóż, nie podoba Ci się avek Kuby czy sam Kuba? Podejrzewam, że to pierwsze, bo tak jak większość z nas nie zna Kuby tak naprawdę. Nikt nie wie jaki On jest do końca, On sam też pewnie tego wie.. emotka Skoro nie podoba się avek, weź zablokuj użytkownika i nie będziesz musiał patrzeć na owy obrazek czy też wpisy.. Tylko Człowieku nim to zrobisz to się zastanów czy warto.. czy naprawdę taka eliminacja drugiego człowieka jest potrzebna? Być może to jest tylko prowokacja a być może ktoś potrzebuje pomocy.. i zamiast napiętnować wystarczy pogadać.. poza tym niejeden narobił bajzlu na forum i nie pozamiatał po sobie.. za jakiś czas być może Kuba zmieni avek na jakieś sexy serduszka i co wtedy? wszyscy nagle będą go kochać, uwielbiać tylko dlatego, że ma czerwone serduszko? ech... Każdy ma co ma w avku i to tylko grafika.. nie sądzę, żeby stając oko w oko z Kubą, normalny człowiek tak się zachowywał.. emotka

emotka

I tym miłym akcentem zakończmy ten temat emotka

W temacie wkurza mnie, że nie mam pomysłu jakby spędzić dzisiejszy słoneczny dzień.
0 0

#4537232 Napisano: 16.07.2011 08:58:52
isiulka ukaz oraz wypnij ku słoneczku to co ma swibek a avatarku i uciekaj na basen,zalew,jezioro poopalać się troszkę emotka
0 0

Gość: kochaniutka

#4537238 Napisano: 16.07.2011 09:00:26
Dwóch skłóconych sąsiadów przyszło do rabina, jeden wyłożył swoje racje, rabin na to: Masz rację, drugi powiedział coś wręcz przeciwnego, rabin na to Ty też masz rację. Przysłuchujący się temu zdumiony uczeń mówi do rabina Rebe, ależ oni nie mogą mieć obaj jednocześnie racji. Rabin na to: Ty też masz rację

No wiec każdy ma swoje racje, i na tym zakończmy ten bezsensowe spekulacje emotka
0 0

isiulka

#4537249 Napisano: 16.07.2011 09:04:33
kubatbg napisał(a):

isiulka ukaz oraz wypnij ku słoneczku to co ma swibek a avatarku i uciekaj na basen,zalew,jezioro poopalać się troszkę emotka

ok, ide wystawić słonia na słońce emotka Szkoda dnia.
0 0