Wkurza mnie...

Gość: wsciekly

#4543908 Napisano: 19.07.2011 02:03:47
to biorę zabawki i idę sobie, bo nawet powkurzać się porządnie nie dadzą emotka
0 0

ziolko

#4543952 Napisano: 19.07.2011 02:15:00
wsciekly napisał(a):

tylko nie popsuj zabawek, bo później znowu będziesz się wkurzał emotka emotka
0 0

#4543963 Napisano: 19.07.2011 02:18:30
ziolko napisał(a):

wsciekly napisał(a):

to sobie nowe wygram emotka

jesce fajniejse i ziólko zazdrościć mi bedzie emotka emotka
0 0

Gość: errorr

#4543976 Napisano: 19.07.2011 02:21:55
wściekły jak będziesz miał trzytysięczny post to będzie konkurs emotka emotka emotka .

Wkurza mnie woda w basenie ile to to się będzie grzać na słonku.Chyba ma duże Ph emotka
0 0

#4543979 Napisano: 19.07.2011 02:22:53
errorr napisał(a):

wściekły jak będziesz miał trzytysięczny post to będzie konkurs emotka emotka emotka .

Wkurza mnie woda w basenie ile to to się będzie grzać na słonku.Chyba ma duże Ph emotka

miałem 2 razy, ale taka jedna mi pod dywan zamiotła emotka emotka
0 0

beniaminowa

#4543983 Napisano: 19.07.2011 02:24:03
wsciekly napisał(a):

ziolko napisał(a):

wsciekly napisał(a):

to sobie nowe wygram emotka

jesce fajniejse i ziólko zazdrościć mi bedzie emotka emotka

A wygraj emotka i ja jako członkini haremu też sie pobawię emotka
a tak serio to nie rozumie tej nagonki na emotka ?!
0 0

Gość: errorr

#4544077 Napisano: 19.07.2011 02:52:22
Z mojej strony to ja wszystkich emotka
I nieważne jaki kolor skóry,płeć czy poglądy emotka

Wkurzyłem się bo poszedłem sprawdzić temperaturę wody w basenie i mi pomidorek z majonezikiem prosto z kanapeczki zjechał po prostu w wodę a że nie miałem siateczki przy sobie by go wyłowić to krzyknąłem po cichutku tylko dwa słówka k.rwa mać !!! emotka

Ciekawe o co chodziło sąsiadce emotka
0 0

beniaminowa

#4544097 Napisano: 19.07.2011 02:56:00
errorr napisał(a):

Wkurzyłem się bo poszedłem sprawdzić temperaturę wody w basenie i mi pomidorek z majonezikiem prosto z kanapeczki zjechał po prostu w wodę a że nie miałem siateczki przy sobie by go wyłowić to krzyknąłem po cichutku tylko dwa słówka k.rwa mać !!! emotka

emotka basenik... kanapeczki... Tobie to dobrze emotka
0 0

Gość: renia44

#4544150 Napisano: 19.07.2011 03:10:23
beniaminowa napisał(a):

errorr napisał(a):

hah:) jejciu lepsze to niż czytanie książek
0 0

isiulka

#4544153 Napisano: 19.07.2011 03:11:19
beniaminowa napisał(a):

errorr napisał(a):

emotka emotka emotka
0 0

margo466

#4544470 Napisano: 19.07.2011 05:14:11
czarnygreg napisał(a):

Wściekły, ja nic do Ciebie nie mam, nie twierdzę że w jakikolwiek sposób mnie uraziłeś, cenię sobie Twoją wiedzę i chęć pomocy, to że tak często odpowiadasz na pytania, serio,
natomiast jesteś niesamowicie wszędobylski i ekspansywny i zrozum ze to jest męczące dla niektórych, czasem trudno przebrnąć przez niektóre wątki tak je zawłaszczasz

nic dodać - nic ująć emotka emotka emotka
0 0

#4544489 Napisano: 19.07.2011 05:20:08
margo466 napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

Wściekły, ja nic do Ciebie nie mam, nie twierdzę że w jakikolwiek sposób mnie uraziłeś, cenię sobie Twoją wiedzę i chęć pomocy, to że tak często odpowiadasz na pytania, serio,
natomiast jesteś niesamowicie wszędobylski i ekspansywny i zrozum ze to jest męczące dla niektórych, czasem trudno przebrnąć przez niektóre wątki tak je zawłaszczasz

nic dodać - nic ująć emotka emotka emotka

jeśli nadepnąłem na odcisk Szanownej Pani lub w napadzie konkursowej wściekłości zahaczyłem uzębieniem, najmocniej przepraszam emotka
0 0

#4544499 Napisano: 19.07.2011 05:22:32
errorr napisał(a):

Ty sadysto emotka topić Bogu ducha winne pomidorki emotka i to jeszcze do spóły z majonezem emotka
0 0

joan

#4544500 Napisano: 19.07.2011 05:22:36
errorr napisał(a):

Wkurzyłem się bo poszedłem sprawdzić temperaturę wody w basenie i mi pomidorek z majonezikiem prosto z kanapeczki zjechał po prostu w wodę a że nie miałem siateczki przy sobie by go wyłowić to krzyknąłem po cichutku tylko dwa słówka k.rwa mać !!! :mad

Że co? Czy Ty napisałeś, że Gdy wczoraj, drugiego dnia trzytygodniowego rejsu, płynąłem moim jachtem po Morzu Egejskim, obserwując migoczącą pośród fal skórę delfinów, kawior zsunął mi się ze złotej łyżeczki i plusnął do wody! emotka
emotka emotka emotka
0 0

dawidekk

#4544513 Napisano: 19.07.2011 05:26:49
Może ktoś streścić o co chodzi, bo jestem leniwy i nie chce mi się czytać tyle stron? emotka

w temacie wkurza mnie, że dzisiaj miałem zarobiony dzień emotka
0 0

anialistopad

#4544516 Napisano: 19.07.2011 05:28:06
a mnie wkurza dziś pogoda jest duszno , to jak produkują buty , 13 kupiłam 2 razy nałożyłam i cały się rozkleił mi klapek dziś zaniosłam do reklamacji ale to nie tak szybko po drodze rozwaliła mi sie kolejna para klapeczków i byłam zmuszona zakupić nowe z czego jestem zadowolona ale to nie zmienia faktu , że produkują wielkie gów......o i jeszcze wkurza mnie , że nie mogę nic wygrać fajnego a co do wściekłego lubię czytać jego posty i moim zdaniem są zawsze pomocne więc niech pisze jak najwięcej
0 0

benasia

#4544517 Napisano: 19.07.2011 05:28:10
wkurza mnie mój wredny mąż -wąż emotka
0 0

beniaminowa

#4544528 Napisano: 19.07.2011 05:31:34
kaki76 napisał(a):

a mnie wkurza dziś pogoda jest duszno , to jak produkują buty , 13 kupiłam 2 razy nałożyłam i cały się rozkleił mi klapek dziś zaniosłam do reklamacji ale to nie tak szybko po drodze rozwaliła mi sie kolejna para klapeczków i byłam zmuszona zakupić nowe z czego jestem zadowolona ale to nie zmienia faktu , że produkują wielkie gów......o i jeszcze wkurza mnie , że nie mogę nic wygrać fajnego a co do wściekłego lubię czytać jego posty i moim zdaniem są zawsze pomocne więc niech pisze jak najwięcej

co do butów to miałam to samo i zaczęłam kupować w Deichmanie... jak się rozlecą to mogę sobie wymienić na nowe emotka

a co do opinii o emotka to popieram w 100% emotka emotka emotka
0 0

#4544530 Napisano: 19.07.2011 05:32:03
dawidekk napisał(a):

Może ktoś streścić o co chodzi, bo jestem leniwy i nie chce mi się czytać tyle stron? emotka

w temacie wkurza mnie, że dzisiaj miałem zarobiony dzień emotka

prawdziwa lektura to na Realu - TV leciały

Carrefour znowu dawał potencjalnych

ABC po raz pierwszy w formie dało 2 konki na raz o 3. zapominając

i to tyle w telegraficznym skrócie emotka
0 0

#4544544 Napisano: 19.07.2011 05:37:25
benasia napisał(a):

wkurza mnie mój wredny mąż -wąż emotka

dziwna ta współczesna ewolucja - chłop zamienia się w węża emotka

pyton czy padalec emotka emotka