Wkurza mnie...

Gość: tato999

#4542947 Napisano: 19.07.2011 08:55:00
pola731 napisał(a):

dzasmina napisał(a):

joan napisał(a):

dzasmina napisał(a):

niektórzy zbierają puszki, inni zawleczki, tylko tu można spotkać takich ludzi emotka
joan przypomniało mi się, że kiedyś lubiłam jeździć rowerem po okolicy właśnie w tym celu, a kodów miałam tyle, że nawet koleżanka pracująca w barze była zdziwiona.
eh, chyba pora odkurzyć sprzęt

Z roweru nie chciałoby mi się schodzić, nordic to co innego, zawsze można niby sznurówkę wiązać cy cuś emotka A udało Ci się wtedy coś wygrać? emotka
Podejrzewałam, że mogę mieć takie ciągotki, bo lubię zbierać kamienie / muszle / grzyby / jagody / jeżyny / maliny... to i na piwne zawleczki nadszedł czas emotka

moja pierwsza wygrana - szklanki z coca-coli były właśnie za 'znalezione' punkty, że o nagrodach z l&m nie wspomnę (do tej pory ojciec nosi torbę z którejś wymiany) emotka mąż śmiał się ze mnie, że zamiast patrzeć na drogę, to szukam śmieci w rowach emotka
fajnie było emotka

nawet nie wiedziałabym ,że w Warce jest konkurs - piwa nie pijamy i nie kupuję konkursowo tego ,czego nie zużyję - ale moja prawie 4 latka zbierała KACPLE żeby z chłopakami wciskać w asfalt - oni wciskali a ona jak nazbierała to się rozpłakała , bo jej nie pozwolili wciskać i przyniosła do domu - więc mam szklanki tym sposobem

haha ja za kadencji wyborów batonów zbierałam papierki emotka

dzięki temu nie musiałam kupować batonów a wygrałam dość sporo emotka

wtedy akurat nie miałam nic przeciwko zasmiecaniu ulic emotka
0 0

Gość: tato999

#4542955 Napisano: 19.07.2011 08:57:02
tato999 napisał(a):

pola731 napisał(a):

dzasmina napisał(a):

joan napisał(a):

dzasmina napisał(a):

niektórzy zbierają puszki, inni zawleczki, tylko tu można spotkać takich ludzi emotka
joan przypomniało mi się, że kiedyś lubiłam jeździć rowerem po okolicy właśnie w tym celu, a kodów miałam tyle, że nawet koleżanka pracująca w barze była zdziwiona.
eh, chyba pora odkurzyć sprzęt

Z roweru nie chciałoby mi się schodzić, nordic to co innego, zawsze można niby sznurówkę wiązać cy cuś emotka A udało Ci się wtedy coś wygrać? emotka
Podejrzewałam, że mogę mieć takie ciągotki, bo lubię zbierać kamienie / muszle / grzyby / jagody / jeżyny / maliny... to i na piwne zawleczki nadszedł czas emotka

moja pierwsza wygrana - szklanki z coca-coli były właśnie za 'znalezione' punkty, że o nagrodach z l&m nie wspomnę (do tej pory ojciec nosi torbę z którejś wymiany) emotka mąż śmiał się ze mnie, że zamiast patrzeć na drogę, to szukam śmieci w rowach emotka
fajnie było emotka

nawet nie wiedziałabym ,że w Warce jest konkurs - piwa nie pijamy i nie kupuję konkursowo tego ,czego nie zużyję - ale moja prawie 4 latka zbierała KACPLE żeby z chłopakami wciskać w asfalt - oni wciskali a ona jak nazbierała to się rozpłakała , bo jej nie pozwolili wciskać i przyniosła do domu - więc mam szklanki tym sposobem

haha ja za kadencji wyborów batonów zbierałam papierki emotka

dzięki temu nie musiałam kupować batonów a wygrałam dość sporo emotka

wtedy akurat nie miałam nic przeciwko zasmiecaniu ulic emotka

ups nie zauważyłam, że nie ten wątek emotka

wkurza mnie, że czasem jestem taka gapa emotka
0 0

Gość: taaga20

#4542967 Napisano: 19.07.2011 09:00:14

ja się kiedyś przejechałam na takim właśnie zbieraniu kodów ... podczas spaceru z dziećmi w lesie czasami zbierałam kody z lmów ... a potem idziemy z moimi dziewczynami głównym deptakiem w mieście ... pełno ludzi a moja córka dojrzała na chodniku pustą paczkę po lmach i krzyczy:
- Mamo! Mamo Popatrz kod! Podnieść ci emotka
0 0

joan

#4542976 Napisano: 19.07.2011 09:03:50
taaga20 napisał(a):

ja się kiedyś przejechałam na takim właśnie zbieraniu kodów ... podczas spaceru z dziećmi w lesie czasami zbierałam kody z lmów ... a potem idziemy z moimi dziewczynami głównym deptakiem w mieście ... pełno ludzi a moja córka dojrzała na chodniku pustą paczkę po lmach i krzyczy:

Chachacha, dzieci potrafią zwalić z nóg jednym zdaniem emotka
0 0

Gość: polec

#4542982 Napisano: 19.07.2011 09:06:12
taaga20 napisał(a):

O jaaaaa,
ale ja miałam to samo w ostatnią niedzielę. emotka

Mamo, mamo ten kapsel będziesz mieć na konkurs, ja Ci podniosę. Zobacz.

Mina wszystkich przechodniów i leżących osób na Bulwarach - BEZCENNA emotka
0 0

yuliya25

#4543147 Napisano: 19.07.2011 10:10:44
A mnie wkurza że nie mogę w tym miesiącu trafić w wawelu emotka już 5 smsów poszło i nic emotka dziś telefon znowu milczy..., już koszt tej torby dawno wydałam na smsy i cukierki, teraz muszę ją trafić dla zasady emotka
0 0

Gość: agulecece

#4543231 Napisano: 19.07.2011 10:34:24
wkurza mnie konkurs tyskiego juz ponad 50 kodow wyslalam i nic nie trafilam,to sie nazywa pech
0 0

Gość: sonyyy

#4543262 Napisano: 19.07.2011 10:44:39
aaa mnie wkurza pech w konkursie Warka ... tyyyyleeee kodów wysyłam i niiic emotka a tu tylko co drugi pisze ze po 10 biletów na mecz i 50 szklanek emotka emotka emotka
0 0

kalisto1986

#4543311 Napisano: 19.07.2011 11:01:44
wrrr wczoraj mąż o 22 stwierdził, że mam się zbierać zabiera mnie gdzieś na przejażdżkę i wywiózł mnie ... na spacer nad morze.
Wracamy ze świetnymi humorami, stajemy pod bramom wjazdową na teren mieszkania iii dzwonimy domofonem,żeby portier nas wpuścił ....
i tak dzwoniliśmy chyba z godzine emotka
w końcu poszłiśmy szukać dziada czy nie polazł na jakiś obchód, ale nie ma go.
Dzwonimy na telefon na portiernie nadal cisza....
walimy w okna, drzwi - nadal cisza emotka
w koncu wściekli poszliśmy poskakać po kratach, od okien takich przy chodniku, bo byłam pewna, że dureń polazł gdzieś spać emotka
W końcu patrze zapalają się na dole światła, jaśniepan wyszedł zaspany emotka
z wielkim fochem otworzył brame ze stwierdzeniem, że on nie spał emotka tylko pilnował u góry w pewnym pomieszczeniu - szkoda, że wcześniej nie pomyślał nad zeznaniami , bo pomieszczenie o którym mówił jest na parterze emotka
I tym sposobem zawalił nam całą noc, bujam się od ściany do ściany ledwo przytomna emotka
Ja nie mam nic przeciwko, żeby się zdrzemnął jak ma dyżur ale do cholery jasnej niech pamięta, że tutaj mieszkają ludzie, coś by się stało trzeba by wezwać pogotowie, które by się nie dostało do mieszkania emotka
Żeby to było pierwszy raz, ale facet nowy nie pracuje nawet miesiąca, a któryś raz z rzędu nam to zafundował, tylko wcześniej nie było to w nocy emotka
wrrrr jestem wściekła
0 0

Gość: kubatbg

#4543374 Napisano: 19.07.2011 11:22:26
kalisto1986 emotka i caly romantyzm wieczorki.... uleciał ...

to jak to zeby dostac sie do mieszkania masz .. ciecia ??
0 0

kalisto1986

#4543385 Napisano: 19.07.2011 11:26:00
kubatbg napisał(a):

kalisto1986 emotka i caly romantyzm wieczorki.... uleciał ...

to jak to zeby dostac sie do mieszkania masz .. ciecia ??

mamy brame wjazdową, którą musi otworzyć pilotem portier emotka bo pilota dla nas nie możemy wywalczyć emotka
jestem zmęczona, zła i niech lepiej facet pamięta, że to ostatni raz bo następnym razem po prostu wezwę policję emotka
0 0

#4543402 Napisano: 19.07.2011 11:30:00
fajna sprawa emotka tylko właśnie jak by każdy miał pilota a nie liczył na stróża...

a mnie emotka wkurza to ze je nie moge sobie od tak wsiąść w autko i pojechać nad morze ..
0 0

zarania

#4543411 Napisano: 19.07.2011 11:33:28
agulecece napisał(a):

wkurza mnie konkurs tyskiego juz ponad 50 kodow wyslalam i nic nie trafilam,to sie nazywa pech

Nie jesteś jedyna. emotka
Bardzo mało osób chwaliło się na forum czymkolwiek poza otwieraczami.
0 0

ziolko

#4543429 Napisano: 19.07.2011 11:39:16
kubatbg napisał(a):

fajna sprawa emotka tylko właśnie jak by każdy miał pilota a nie liczył na stróża...

u mnie pilot do bramy to koszt 110 zł

jak brama nawali, to klops.. nie ma wjazdu na parking osiedlowy.. wyjazdu też nie ma, i nic nie da posiadanie pilota
0 0

#4543447 Napisano: 19.07.2011 11:47:06
ziolko napisał(a):

kubatbg napisał(a):

jak brama nawali, to klops.. nie ma wjazdu na parking osiedlowy.. wyjazdu też nie ma, i nic nie da posiadanie pilota

u nas 200-250 zł pilot
ale częściej nie ma szlabanu, bo coś nawala, aniżeli stróża.

choć to już 5 czy 6 agencja ochrony, identyfikatory, kamery i inne różne cuda, to i tak kosmos!
0 0

beniaminowa

#4543470 Napisano: 19.07.2011 11:55:22
kubatbg napisał(a):

a mnie emotka wkurza to ze je nie moge sobie od tak wsiąść w autko i pojechać nad morze ..

emotka ja dopiero wróciłam znad morza... nic się tam nie zmieniło emotka więc nie masz czego załować emotka
0 0

kalisto1986

#4543474 Napisano: 19.07.2011 11:55:57
polec napisał(a):

ziolko napisał(a):

kubatbg napisał(a):

u nas 200-250 zł pilot
ale częściej nie ma szlabanu, bo coś nawala, aniżeli stróża.

choć to już 5 czy 6 agencja ochrony, identyfikatory, kamery i inne różne cuda, to i tak kosmos!

u nas nic emotka bo pewnie nie wywalczymy go.
Tylko, że ja nie mieszkam w hmm zwykłym budynku mieszkalnym czy osiedlu bloków emotka
Tutaj mieszka razem z nami jeszcze jedna rodzina, a poza naszą klatką to nie jest obiekt mieszkalny
0 0

#4543487 Napisano: 19.07.2011 12:00:26
beniaminowa napisał(a):

kubatbg napisał(a):

emotka ja dopiero wróciłam znad morza... nic się tam nie zmieniło emotka więc nie masz czego załować emotka

jechałas z Rzeszowa i nie wsąpiłas po mnie ... osz ty ...wrrrr emotka w tamcie emotka mnie beniaminowa emotka emotka żartuje oczywiscie emotka
0 0

#4543503 Napisano: 19.07.2011 12:05:33
Powiem tak,
ręce mi opadają i inne organy, jak sobie pomyślę, o ile uboższe jest to forum.

Ciągle odchodzą rewelacyjni konkursowicze, a zostaje SZEROKO pojęte buractwo.

Wiem, że są nowi sympatyczni ludzie, ale kiedy Ktoś robi swój własny folwark z forum, pisząc więcej postów na dzień, niż administratorzy przez całe swoje konkursowe życie, to lepiej tylko wejść, przejrzeć konkursy i wyjść.

0 0

ziolko

#4543506 Napisano: 19.07.2011 12:06:24
polec - o kim piszesz?
kto odchodzi?
kto pisze?
0 0