Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: tato999
haha ja za kadencji wyborów batonów zbierałam papierki
dzięki temu nie musiałam kupować batonów a wygrałam dość sporo
wtedy akurat nie miałam nic przeciwko zasmiecaniu ulic
Gość: tato999
ups nie zauważyłam, że nie ten wątek
wkurza mnie, że czasem jestem taka gapa
Gość: taaga20
ja się kiedyś przejechałam na takim właśnie zbieraniu kodów ... podczas spaceru z dziećmi w lesie czasami zbierałam kody z lmów ... a potem idziemy z moimi dziewczynami głównym deptakiem w mieście ... pełno ludzi a moja córka dojrzała na chodniku pustą paczkę po lmach i krzyczy:
- Mamo! Mamo Popatrz kod! Podnieść ci
joan
Postów 18746
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Chachacha, dzieci potrafią zwalić z nóg jednym zdaniem
Gość: polec
O jaaaaa,
ale ja miałam to samo w ostatnią niedzielę.
Mamo, mamo ten kapsel będziesz mieć na konkurs, ja Ci podniosę. Zobacz.
Mina wszystkich przechodniów i leżących osób na Bulwarach - BEZCENNA
yuliya25
Postów 1000
Data rejestracji 14.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: agulecece
Gość: sonyyy
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wracamy ze świetnymi humorami, stajemy pod bramom wjazdową na teren mieszkania iii dzwonimy domofonem,żeby portier nas wpuścił ....
i tak dzwoniliśmy chyba z godzine
w końcu poszłiśmy szukać dziada czy nie polazł na jakiś obchód, ale nie ma go.
Dzwonimy na telefon na portiernie nadal cisza....
walimy w okna, drzwi - nadal cisza
w koncu wściekli poszliśmy poskakać po kratach, od okien takich przy chodniku, bo byłam pewna, że dureń polazł gdzieś spać
W końcu patrze zapalają się na dole światła, jaśniepan wyszedł zaspany
z wielkim fochem otworzył brame ze stwierdzeniem, że on nie spał
I tym sposobem zawalił nam całą noc, bujam się od ściany do ściany ledwo przytomna
Ja nie mam nic przeciwko, żeby się zdrzemnął jak ma dyżur ale do cholery jasnej niech pamięta, że tutaj mieszkają ludzie, coś by się stało trzeba by wezwać pogotowie, które by się nie dostało do mieszkania
Żeby to było pierwszy raz, ale facet nowy nie pracuje nawet miesiąca, a któryś raz z rzędu nam to zafundował, tylko wcześniej nie było to w nocy
wrrrr jestem wściekła
Gość: kubatbg
to jak to zeby dostac sie do mieszkania masz .. ciecia ??
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mamy brame wjazdową, którą musi otworzyć pilotem portier
jestem zmęczona, zła i niech lepiej facet pamięta, że to ostatni raz bo następnym razem po prostu wezwę policję
a mnie
zarania
Postów 3645
Data rejestracji 20.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie jesteś jedyna.
Bardzo mało osób chwaliło się na forum czymkolwiek poza otwieraczami.
Zrobię zakupy w ABC, Dino, Polomarket, Intermarche, Rossmann. PW
ziolko
Postów 10414
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie pilot do bramy to koszt 110 zł
jak brama nawali, to klops.. nie ma wjazdu na parking osiedlowy.. wyjazdu też nie ma, i nic nie da posiadanie pilota
u nas 200-250 zł pilot
ale częściej nie ma szlabanu, bo coś nawala, aniżeli stróża.
choć to już 5 czy 6 agencja ochrony, identyfikatory, kamery i inne różne cuda, to i tak kosmos!
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u nas nic
Tylko, że ja nie mieszkam w hmm zwykłym budynku mieszkalnym czy osiedlu bloków
Tutaj mieszka razem z nami jeszcze jedna rodzina, a poza naszą klatką to nie jest obiekt mieszkalny
jechałas z Rzeszowa i nie wsąpiłas po mnie ... osz ty ...wrrrr
ręce mi opadają i inne organy, jak sobie pomyślę, o ile uboższe jest to forum.
Ciągle odchodzą rewelacyjni konkursowicze, a zostaje SZEROKO pojęte buractwo.
Wiem, że są nowi sympatyczni ludzie, ale kiedy Ktoś robi swój własny folwark z forum, pisząc więcej postów na dzień, niż administratorzy przez całe swoje konkursowe życie, to lepiej tylko wejść, przejrzeć konkursy i wyjść.
ziolko
Postów 10414
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kto odchodzi?
kto pisze?