Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: polec
Ziolko, to nic do Ciebie, bo Ty równa dziołcha jesteś i chwałą Ci za twoją miotłę!.
Właśnie miałam taką retrospekcję i wkurzam się, że tyle osób, tyle super osób zrezygnowało z tego forum i dochodzą nowi.
Zobacz o ile mniej się osób tu udziela, a ja pamiętam, że było zupełnie inaczej, jeszcze długo przed moją OFICJALN¡ rejestracją.
Gość: poprostuanette
no sorry pracuje 8 godz dziennie jak na cżłowieka przystało i tyle. Nikt mi nie zapałci za tą godzine bo sama prowadzę biuro to nie zamkne go o 17 np
Nie jestem osoba która da się wykorzystywać...
Teraz mam obawy czy dostane urlop oakzjonalny przed slubem a potem urlop na podróż poślubną... bo praca ważniejsza.:/
Gość: wsciekly
i w sopocie na plaży już nie pośpisz, bo mandaty lecą
ale życie się zmienia, świat idzie do przodu i nie warto stale tylko patrzeć do tylu i wzdychać: jak to w żłobku było... lulastycznie !!!
ziolko
Postów 10414
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wiem wiem...
też poczytałam kiedyś stare posty i widzę ludzi, o których trochę zapomniałam a wtedy udzielali się duuużo
No jak Ty jesteś przykładem tego przodu, to wybacz, ale wolę zostać zdecydowanie w tyle!
ziolko
Postów 10414
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bo znowu będzie burza w szklance wody - a nikomu nie chcę walić tabliczką po głowie
joan
Postów 18746
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Chyba każdy ma czasem taki dzień, że chciałby kogoś z forum zastrzelić
Gość: paulina11807
czika
Postów 46
Data rejestracji 29.06.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.finta.pl/ref/Aniunitka
jac1968
Postów 51
Data rejestracji 05.01.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: shorty87
mnie również denerwuje ten konkurs:/
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja byłam w Chałupach
Gość: kubatbg
dokładnie wściekly nie wszyscy będąc cała noc na plaży zajmują sie spaniem... śa inne bardziej fajowe zajęcia na caaaaaałą noc
joan
Postów 18746
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Na przykład zliczanie ziarenek piasku
ale nigdy nie wiesz co się po super imprezce zdarzy
joan, piasek już policzony
Gość: justyna93