Wkurza mnie...

Gość: zanetkaa

#4575751 Napisano: 30.07.2011 05:15:17
WKurz mnie to, że nie mam tyle czasu ile bym chciała, żeby brać udział w konkursach - a co za tym idzie nic nie wygrywam...
0 0

Gość: annaszura

#4575848 Napisano: 30.07.2011 06:04:47
Wkurza mnie rossnet Błąd: Problem z załadowaniem pytania.
W jakim konkursie bym nie próbowała, to ciągle jakieś błędy i nic nie mogę wysłać. Po co ja kupiłam podpaski?
0 0

cudaczek121

#4575853 Napisano: 30.07.2011 06:06:49
annaszura napisał(a):

Wkurza mnie rossnet Błąd: Problem z załadowaniem pytania.
W jakim konkursie bym nie próbowała, to ciągle jakieś błędy i nic nie mogę wysłać. Po co ja kupiłam podpaski?

no jak to po co-żeby używać emotka
0 0

Gość: wsciekly

#4575865 Napisano: 30.07.2011 06:09:47
dawidekk napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

malaga1 http://www.pah.or..._w_afryce_wschodniej

wczoraj słuchałam że w samej Somalii 3,5 miliona ludzi jest zagrożona śmiercią głodową

więc wkurza mnie wyliczanie past i ocenianie moralności innych- zamiast zająć się prawdziwą tragedią

Będzie perwers, ale co tam. A mnie wkurza takie pitolenie o Chopinie.

1) Sama oceniasz innych, mówiąc że jak ktoś komuś wylicza pasty to jest be. Wkurza Cie wtrącanie się w sprawy innych forumowiczów a sama to robisz oceniając. Jakby to wkurzało Ciebie, to byś nie pisała o tym na forum, bo to samo robisz.

2) Mówisz, że może ta osoba bardzo potrzebuje tych pieniędzy. A może ta osoba, którą wkurza, że ktoś wybiera tyle past naraz, wie jaka jest sytuacja innej osoby i tylko niepotrzebnie robisz zamieszanie? Może to, a może tamto? Takie gdybanie to wiesz..

3) Dzieci w Afryce? Rozumiem, że im bardziej wygórowany przykład tym lepszy, ale żeby porównywać problem głodu w Afryce do problemu ile kto past bierze ze sklepu? Jak Cię wkurza zajmowanie się błahostkami to jedź z wodą do Afryki, a nie siedzisz na forum. Przecież od tego, problemu Afryki nie zmienisz.

nic dodać nic ująć, chłopie emotka emotka

a te nasze forumowe baby coś dzisiaj złe jak te muchy przy niepogodzie emotka
0 0

#4575921 Napisano: 30.07.2011 06:21:38
jolcia1984 napisał(a):

A mnie ostatnio wkurzyła sąsiadka.Przyszła się zapytać czy mam jakieś ciuchy po mojej córce na jesień bo u niej krucho z kasą i chciałaby dla synka.Mam,ale jej odmówiłam bo po 1 ani się nie spotykamy na kawę,widzę,że pali papierosy jeden za drugim a za 2paczki fajek miałaby już jakiś ciuch dla dziecka a na drugi dzień widzę,że sobie krzaczki do ogródka kupiła:)

to ja mam lepszy przykład - do bratowej wpadła któregoś dnia daleka sąsiadka, czy niby nie ma niepotrzebnych ciuchów z Małego (chłopaki są rówieśnikami...), bo zawiezie do rodziny na wieś

przy okazji zgadały się o pogodzie, o dzieciach, o sąsiadach - jak to baby

i w tych plotach sąsiadeczka się wygadała, że nie dalej jak wczoraj... znalazła fajny komis, gdzie zanosi wszystkie swoje stare łachy !!! Już pół szafy opróżniła !!!

Do dziś mam ubaw, że przyszła po szafę... bratowej emotka emotka emotka
0 0

dawidekk

#4575929 Napisano: 30.07.2011 06:23:31
Okej, moja wina że nie zapoznałem się z całym tematem. Przeczytałem tylko Twój post, i swój oparłem tylko na nim. Głupio Dawid zrobił, wypowiadając się nie znając tematu emotka

Oceniasz emotka to nie było obiektywne stwierdzenie faktu, tylko ocena mówiąca iż to nie jest dobre zachowanie. Ale z tym że trzeba było zareagować masz rację. Pisząc swój post, znałem tylko Twój i jeden gdzie, ktoś napisał, że wkurza wybieranie takiej ilości past, wtedy nikt nie podał nicku. Nie znałem calego tematu.
Trzeci punkt wzięłaś zbyt dosłownie. Wiadomo, że nie pojedziesz tam, gdzie jest wojna, ale porównywanie problemu głodu w Afryce i kogoś narzekania na ilość past jest przesadą. Od czytania co się tam dzieje nic się nie polepszy, tak więc namawiam do wysyłania paczek i innej tego typu pomocy. Jeżeli już coś działasz w tym kierunku, a nie tylko mówisz, to gratuluję, niewiele jest takich osób emotka

0 0

Gość: xagadee

#4576850 Napisano: 31.07.2011 06:44:28
marielu napisał(a):

PS. i top paragony mnie wkurza , bo daje złą wizytówkę temu forum.

No coś Ty?... Top paragony jest potrzebny - przynajmniej szybciutko można się dowiedzieć, jaki konkurs dzisiaj rozwiązano (bez przekopywania się przez inne top-y) emotka emotka

Komary mnie wkurzają... emotka
0 0

Gość: sophie

#4576853 Napisano: 31.07.2011 06:47:04
dawidekk napisał(a):

Okej, moja wina że nie zapoznałem się z całym tematem. Przeczytałem tylko Twój post, i swój oparłem tylko na nim. Głupio Dawid zrobił, wypowiadając się nie znając tematu emotka

Oceniasz emotka to nie było obiektywne stwierdzenie faktu, tylko ocena mówiąca iż to nie jest dobre zachowanie. Ale z tym że trzeba było zareagować masz rację. Pisząc swój post, znałem tylko Twój i jeden gdzie, ktoś napisał, że wkurza wybieranie takiej ilości past, wtedy nikt nie podał nicku. Nie znałem calego tematu.
Trzeci punkt wzięłaś zbyt dosłownie. Wiadomo, że nie pojedziesz tam, gdzie jest wojna, ale porównywanie problemu głodu w Afryce i kogoś narzekania na ilość past jest przesadą. Od czytania co się tam dzieje nic się nie polepszy, tak więc namawiam do wysyłania paczek i innej tego typu pomocy. Jeżeli już coś działasz w tym kierunku, a nie tylko mówisz, to gratuluję, niewiele jest takich osób emotka

Wkurza mnie avatar Davidka emotka emotka emotka emotka
0 0

bethan

#4577154 Napisano: 31.07.2011 09:28:56
czarnygreg napisał(a):

są denerwujący, do mnie zadzwonili ze paragonu nie przesłałam a mam potwierdzenie odczytu, doszukali się w ...koszu, babka stwierdziła ze teraz te paragony będą wysłane do sklepu do weryfikacji,
-konk w selgros,
w innych ich konkursach udziału juz nie biorę, szkoda nerw,
może po jakimś czasie mi odparuje,
ale masz rację, daj im popalić

Kiedyś mój mail ze skanem paragonu wylądował u nich w spamie! Pisałam i pisałam, aż wreszcie odnaleźli maila i nagrodę dostałam, po kilku miesiącach, ale jednak.
0 0

dawidekk

#4577254 Napisano: 31.07.2011 10:22:36
sophie napisał(a):

dawidekk napisał(a):

emotka a ja mam dużo samoakceptacji i avatarka nie zmienię, chociaż już 2 osoby powiedziały mi, że je wkurza emotka

W temacie wkurza mnie niemiłosiernie pogoda! No ludzie! Mogę zrozumieć jakby 2 dni popadało, ale nie cały lipiec emotka Są granice! Nastrój psuje tylko, i nawet to że mam dodatkowy miesiąc wakacji nie uszczęśliwia mnie.
0 0

madzia34

#4577263 Napisano: 31.07.2011 10:25:46
a mnie od wczoraj mój slubny emotka
0 0

Gość: zanetkaa

#4577266 Napisano: 31.07.2011 10:26:25
wkurza mnie mój tata
0 0

joan

#4577294 Napisano: 31.07.2011 10:35:32
dawidekk napisał(a):

sophie napisał(a):

emotka a ja mam dużo samoakceptacji i avatarka nie zmienię, chociaż już 2 osoby powiedziały mi, że je wkurza emotka

W temacie wkurza mnie niemiłosiernie pogoda! No ludzie! Mogę zrozumieć jakby 2 dni popadało, ale nie cały lipiec emotka Są granice! Nastrój psuje tylko, i nawet to że mam dodatkowy miesiąc wakacji nie uszczęśliwia mnie.

Chacha, a mnie się avat podoba, choć trochę się od niego człowiekowi kręci w głowie emotka

Na pogodę się nie wkurzam, tylko na siebie, bo chciałam, żeby było zimno i dżdżyście, co byśmy całą plażę mieli tylko dla siebie emotka A potem się zorientowałam, że w takim (zimowo-deszczowym) układzie nie strzelę fotek na konkursy emotka I teraz nieudolnie odprawiam czary, żeby się do środy troszeczkę rozpogodziło emotka Może się uda i za 3 dni powita nas ciekawy, zachmurzony pejzaż emotka
0 0

Gość: makin

#4577306 Napisano: 31.07.2011 10:40:46
joan napisał(a):

dawidekk napisał(a):

sophie napisał(a):

Chacha, a mnie się avat podoba, choć trochę się od niego człowiekowi kręci w głowie emotka

Na pogodę się nie wkurzam, tylko na siebie, bo chciałam, żeby było zimno i dżdżyście, co byśmy całą plażę mieli tylko dla siebie emotka A potem się zorientowałam, że w takim (zimowo-deszczowym) układzie nie strzelę fotek na konkursy emotka I teraz nieudolnie odprawiam czary, żeby się do środy troszeczkę rozpogodziło emotka Może się uda i za 3 dni powita nas ciekawy, zachmurzony pejzaż emotka

coś mi się obiło o uszy, że w środę ma być bezchmurne niebo i upał emotka
0 0

joan

#4577315 Napisano: 31.07.2011 10:43:46
makin napisał(a):

coś mi się obiło o uszy, że w środę ma być bezchmurne niebo i upał emotka

To by było tak w sam raz dla mnie: 1 dzień ostrego słoneczka, 1 dzień chmur o ciekawych kształtach, 1 dzień spienionych wiatrem fal; po 3 dniach już niestety wracam do domu emotka
0 0

melissa

#4577473 Napisano: 31.07.2011 11:58:09
A mnie wkurza, że na urlop prawdopodobnie będę mogła się wybrać dopiero w listopadzie:(

A po drodze najwyżej przedłużony weekend...
0 0

#4577492 Napisano: 31.07.2011 12:09:12
melissa napisał(a):

A mnie wkurza, że na urlop prawdopodobnie będę mogła się wybrać dopiero w listopadzie:(

ale podobno piękne lato ma być ej jesieni emotka
0 0

chmurka

#4577535 Napisano: 31.07.2011 12:30:42
http://www.facebo...?eid=115329251896812

ile ludzi się na to nabiera emotka
0 0

Gość: gosia16

#4577542 Napisano: 31.07.2011 12:35:03
melissa napisał(a):

patrząc na pogodę za oknem to ten listopad może nie być taki zły
emotka
0 0

Gość: azych2

#4577547 Napisano: 31.07.2011 12:39:36
chmurka napisał(a):

http://www.facebo...?eid=115329251896812

ile ludzi się na to nabiera emotka

duuuuużo
0 0