Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: nineczka17
a ja ostatnio byłam zaproszona na takie wesele gdzie młodzi chcieli książkę z dedykacją zamiast kwiatów i wszyscy się spisali uważam to za fajny pomysł
ziolko
Postów 10414
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dopisek - zdrapki, lotek lub wino
później mozna by przy kieliszku wina zdrapywać zdrapki, sprawdzać numery i cieszyć się w wygranej
Gość: katrin22
ooo tak
ziolko
Postów 10414
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aurorcia
Postów 4461
Data rejestracji 10.04.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie klikam i nie biorę udziału w klikanych!!!!
mówi, że też by się drugi raz nie żenił
Gość: barcza
Ja uważam ze jakikolwiek dopisek nie jest stosowny jezeli ktos chce ucieszyc dzici z domu dziecka albo koty i psy niech kupi z kaski z wesela a mi niech pozostawi wybor czy chce kwiaty czy wino dac . Co do kwiatow to dostalismy duzo od kazdego gosia były piekne czesc zostawilismy w kosciele czesc zawiezlismy na cmentarz do bliskich a reszte zabralismy do domku zeby nas ciszyly swoim pieknem bo po to one są.
Gość: wsciekly
lepiej przedluz ten swoj niebyt do konca swiata i o jeden dzien dluzej bo c ale forum bigosem przeszlo
taką korespodendcyje na PW, droga musztardo, możesz sobie w... słoik wsadzić
żałosna z Ciebie osoba
Gość: barcza
zawiozłam mojej babci i dziadziowi to chyba lepsze niż psioczyc ze kwiaty zaraz zwiedły a ja wolalabym wino kazdy robi jak chce
Gość: ewaewa
sama nie sugerowałabym czegoś innego zamiast kwiatów, ale goście sami mogliby pomyśleć o jakiejś miłej alternatywie
Gość: ewaewa
tyle nagród rozdali z Bourjois, niektórym się po kilka sztuk trafiło, ja wysłałam im ładny wierszyk (mojego autorstwa
babariba
Postów 688
Data rejestracji 17.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tyle nagród rozdali z Bourjois, niektórym się po kilka sztuk trafiło, ja wysłałam im ładny wierszyk (mojego autorstwa ) i nie wygrałam.
może dlatego nie docenili twojego wierszyka, że to był konkurs dla najszybszych w danej godzinie
maria1980
Postów 2986
Data rejestracji 03.01.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: iskierka
moja babcia też mówiła że kwiaty które się dostanie nie powinno się zawozić na cmentarz lub je rozdawać bo to źle wróży(babcine przesądy:) )i coś o pannie młodej młodej mowiła ale czy nie powinna w sukni na cmentarz wchodzić czy młodzi po wyjściu z kościała nie powinni jechać na cmentarz. Nie pamiętam
Gość: tato999
sratutatu durne gadanie
jeśli ktoś wierzy w takie durne przesądy to one oczywiście się sprawdzają
czarny kot to na pewno zły znak to czemu ludziom przytrafiają się złe rzeczy bez czarnego kota?
śmiać mi się chce z tych przesadów rodem z średniowiecza gdzie ludzie wierzyli w jakieś zabobony i gusła
Gość: poprostuanette
na studniówce nie miałam czerownych majtek, zaraz po niej poszłam do fryzjera ściąć włosy. Nie miałam maskotki na szczęście i co? Zdałam
Narzeczony widział suknie, mierzę obrączki choć to podobno pech ale narazie nic się nie wydarzyło
Gość: ladymarmolade
Gość: kaoa
ja spotkałam się z weselami, na które państwo młodzi życzyli sobie zamiast kwiatów kupony lotto albo zdrapki
wkurza mnie, że mają taki długi czas na wysyłanie szminek maybelline... ja już ją chcę!! ;d