Wkurza mnie...

agusia147

#4706974 Napisano: 26.09.2011 01:26:48
ziolko napisał(a):

więc jeśli rodzice Cię wspierają to nie ma mowy, aby goście wtrącali się ;/
ich obowiązkiem jest przyjść i dobrze się bawić
emotka

Dokładnie. U nas też rodzice nie mogli się dogadać ze sobą wzajemnie, mamy tu taką sprawę iż mieszkają od siebie dość daleko (ponad 200km), przez telefony nie szło im dogadywanie się. A każdy chciał by wesele odbyło się w jego mieście. Były wrzaski i awantury, głównie przez telefon bo jak każdy daleko to nie ma jak inaczej komunikować. W końcu stanęło na tym, że sala znalazła się u mnie w mieście. Teściowie kręcili, że niby slams czy coś takiego... (Taaa bo u nich w mieście to hotel Pałacyk był wolny na termin)... mniejsza o ten hotel. Stanęło na pensjonacie u mnie w mieście po znajomości, ta co mówiłam. Pokoje może ni były jak w Brystolu, ale były przyzwoite (mieliśmy masę gości przyjezdnych). Sala okazała się strzałem w dziesiątkę, goście zachwyceni byli, bawili się świetnie. Stąd uważam że nie warto sluchać nikogo.

Kolejnym mega problemem była suknia, o którą były wielkie awantury bo Jak ty Agnieszka kupisz suknię miesiąc przed ślubem jak wy jeszcze na wakacje chcecie jechać Blebleble... Jak się okazało zakup sukni zajął mi nie więcej jak 3 godziny. W 3 salonie okazało się że mieli idealną suknię, co tłuszczyk idealnie kryje, a do tego była lekka, zwiewna i taka o jakiej marzyłam, a ceną nie powalała na kolana...

W sumie my nasz ślub organizowaliśmy w miesiąc, załatwialiśmy formalności w kościele, urzędach itd. I daliśmy radę.
0 0

joan

#4706980 Napisano: 26.09.2011 01:29:04
pola731 napisał(a):

dziś nie potrafię się wyluzować - wszystko mi się wali na potęgę a tu jeszcze takie maile ...
na żywo zdarza mi się szpetnie zakląć a wiązanki nie powstydziłby się pewnie niejeden menel , ale na piśmie jeszcze nie przeklinałam - a korci mnie okrutnie

Kiedyś dostawałam tak głupie zapytania dotyczące jednej z aukcji, że stwierdziłam, iż to na bank konkurencja chce mnie doprowadzić do łez / szaleństwa itp. Jak na złość, nie sfiksowałam - pozostałam niewzruszona emotka Trzymam kciuki za Ciebie!!!
0 0

Gość: czarnygreg

#4708179 Napisano: 26.09.2011 07:52:21
właśnie dostałam maila ze nie przeczytano mojego maila w sprawie konkursu carrefour letnie odżywianie(ten z zegarkami)!!!!!!!!!!
no, fajnie tylko 8 wrzesnia dostałam info ze wiadomość przeczytana emotka całe szczęście że zaznaczyłam taką opcję!
wkurzyli mnie jak diabli, no!
nie wiem czy dzwonić(nie chce mi sie) czy sobie darować, w końcu potwierdzenie przeczytania maila mam,zdjęcie paragonu perfekcyjnie czytelne, wiadomość na kompie zapisana...
0 0

Gość: arta

#4709171 Napisano: 27.09.2011 08:55:36
czarnygreg napisał(a):

właśnie dostałam maila ze nie przeczytano mojego maila w sprawie konkursu carrefour letnie odżywianie(ten z zegarkami)!!!!!!!!!!
no, fajnie tylko 8 wrzesnia dostałam info ze wiadomość przeczytana emotka całe szczęście że zaznaczyłam taką opcję!
nie wiem czy dzwonić(nie chce mi sie) czy sobie darować, w końcu potwierdzenie przeczytania maila mam,zdjęcie paragonu perfekcyjnie czytelne, wiadomość na kompie zapisana...

bez problemu mozna ominac ten komunikat, wiec taki brak potwierdzenia wcale nie oznacza, ze do skrzynki agencji faktycznie nie trafil Twoj mail, wiec spokojnie emotka

Mnie wkurza to, ze kretynska, idiotyczna, popier... poczta na o2.pl usunęła konto, które założyłam miesiąc temu. Miałam tam wysłanego maila na Kaufland (samo imie i nazwisko, paragon oraz telefon) emotka emotka
0 0

joan

#4709528 Napisano: 27.09.2011 10:32:16
Gorączka i dreszcze emotka Wiem, że coś się dzieje. Jak się człowiek wieczorem telepie ponad 3,5h komunikacją miejską, żeby załatwić konkursy promocyjne, to takie są właśnie efekty emotka
0 0

ziolko

#4709534 Napisano: 27.09.2011 10:33:22
arta - jak to o2 usunął?? emotka
0 0

Gość: polec

#4709555 Napisano: 27.09.2011 10:40:15
wszystko mnie dzisiaj wkurza i to zatkane ucho!!!!. Zwariuje zaraz !!! emotka
0 0

toudikot

#4709563 Napisano: 27.09.2011 10:41:26
czarnygreg napisał(a):

też takie dostałam na wszystkie adresy, z których wysyłałam paragony
0 0

Gość: mrilka

#4709577 Napisano: 27.09.2011 10:44:12
wkurza mnie choroba, a tu taka ładna pogoda za oknem emotka
0 0

masza

#4709623 Napisano: 27.09.2011 10:55:00
pola731 napisał(a):

joan napisał(a):

pola731 napisał(a):

wkurza mnie targowanie się na każdym kroku - ja wiem ,że rzecz jest tyle warta ile ktoś chce za nią w danym momencie dać - wiem ,że każdy z nas chce kupić jak najkorzystniej - ale przekonywanie mnie na siłę ,ze jak Jemu niesprzedam to już wcale nie sprzedam jest nachalne i mało sympatyczne - co innego rozmawiać i się dogadywać - a co innego OCZEKIWAÆ ,że się kupi za 1/5 wartości rynkowej (już nawet nie regulaminowej) i jeszcze mieć pretensje ,że nie chcę sprzedać w tej cenie

chyba mam ciężki okres w życiu ...

Luzik, niektórzy ludzie po prostu tacy są, też na nich trafiłam emotka Od ich propozycji-nie-do-odrzucenia miałam taki wytrzeszcz oczu, że musiałam odłożyć okulary do lasmusa i zacząć nosić soczewki kontaktowe...

dziś nie potrafię się wyluzować - wszystko mi się wali na potęgę a tu jeszcze takie maile ...
na żywo zdarza mi się szpetnie zakląć a wiązanki nie powstydziłby się pewnie niejeden menel , ale na piśmie jeszcze nie przeklinałam - a korci mnie okrutnie

Pola uzbroj sie w cierpliwość, jesli piszesz o allegro to normalne, ja po prostu grzecznie odpisuję:NIe. Dziękuję. Allegro to nie bazar emotka
0 0

aanneettaa

#4709696 Napisano: 27.09.2011 11:19:34
toudikot napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

też takie dostałam na wszystkie adresy, z których wysyłałam paragony

podobno e-mail trafia do wielu osób - gdy jedna z nich usunęła ten email - wówczas otrzymujemy tą wiadomość o usunięciu
0 0

slonecznik1309

#4709778 Napisano: 27.09.2011 11:40:24
arta napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

bez problemu mozna ominac ten komunikat, wiec taki brak potwierdzenia wcale nie oznacza, ze do skrzynki agencji faktycznie nie trafil Twoj mail, wiec spokojnie emotka

Mnie wkurza to, ze kretynska, idiotyczna, popier... poczta na o2.pl usunęła konto, które założyłam miesiąc temu. Miałam tam wysłanego maila na Kaufland (samo imie i nazwisko, paragon oraz telefon) emotka emotka

tez mam to samo emotka tez załozylam nowe konto na o2 i tez mi zniknelo - tez mam tam zgloszenie na Kaufland ;( emotka
0 0

agusia147

#4710258 Napisano: 27.09.2011 02:12:50
asiabuczkowska napisał(a):

arta napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

tez mam to samo emotka tez załozylam nowe konto na o2 i tez mi zniknelo - tez mam tam zgloszenie na Kaufland ;( emotka

Musiało być założonych za dużo maili z tego samego IP, oni takie banują, też mi się kiedyś tak zdarzyło jak założyłam kilka jeden po drugim.
0 0

Gość: vilemo

#4710278 Napisano: 27.09.2011 02:19:01
wkurza mnie dziś nie wygrałeś spróbuj jutro na instytucie i to, że w mentosie w ostatnim etapie spada jeden tęczowy mentos emotka
0 0

agusia147

#4710301 Napisano: 27.09.2011 02:27:49
A mnie wkurza ból pleców...
0 0

mlasta

#4710324 Napisano: 27.09.2011 02:34:55
Wkurza mnie to, że promotor nie odpisał mi na maila emotka wysłałam mu pracę mgr i cisza!
0 0

edith

#4710342 Napisano: 27.09.2011 02:42:38
Wkurzało mnie jeszcze do niedawna to że nie wygrywam w konkursach na ktorych mi zależy...ale już nie bedę sie wkurzala bo są ważniejsze rzeczy w życiu które stawiają mnie do pionu i pozwalają spojrzec inaczej na takie bzdury ...dzisiaj odebrałam wyniki z rezonansu kolana mojego syna jestem przerażona emotka emotka
0 0

mia

#4710516 Napisano: 27.09.2011 03:32:53
edith napisał(a):

Wkurzało mnie jeszcze do niedawna to że nie wygrywam w konkursach na ktorych mi zależy...ale już nie bedę sie wkurzala bo są ważniejsze rzeczy w życiu które stawiają mnie do pionu i pozwalają spojrzec inaczej na takie bzdury ...dzisiaj odebrałam wyniki z rezonansu kolana mojego syna jestem przerażona emotka emotka

Jak to przeczytałam, to od razu sie przestałam wkurzać, że jestem dzisiaj 300 zł do tyłu (dwie stówki z Kauflanda mnie ominęły, a trzecią mąż zrobił w mandacie)...
Nie martw się, będzie lepiej, niż myślisz... emotka
0 0

Gość: azych2

#4710528 Napisano: 27.09.2011 03:35:37
mia napisał(a):

edith napisał(a):

Jak to przeczytałam, to od razu sie przestałam wkurzać, że jestem dzisiaj 300 zł do tyłu (dwie stówki z Kauflanda mnie ominęły, a trzecią mąż zrobił w mandacie)...

I to jest właśnie życie. Nieważne ile masz dóbr materialnych, ale ważne jest jak jesteś szczęśliwa w życiu.
0 0

Gość: polec

#4710540 Napisano: 27.09.2011 03:38:48
azych2 napisał(a):

mia napisał(a):

edith napisał(a):

I to jest właśnie życie. Nieważne ile masz dóbr materialnych, ale ważne jest jak jesteś szczęśliwa w życiu.

http://www.demoty...pia-historyjka-32240
a jednak prawdziwa

Tak to jest
Zdrowy człowiek ma miliony marzeń, a chory tylko jedno, aby być zdrowym !
0 0