Wkurza mnie...

cudaczek121

#4711641 Napisano: 27.09.2011 08:48:48
mio napisał(a):

buuu ze nie wygralam w lotto nawet 3 i po co się łudziłam

nie martw się ja też nawet trójki nie mam emotka
0 0

mia

#4711695 Napisano: 27.09.2011 09:03:53
wsciekly napisał(a):

mia napisał(a):

No a mnie właśnie przypadkowo Wsciekły przypomnial, że teraz jakieś kubki do odebrania (???) od 29.06. ...
Wiem, że faktycznie jakiś kubek na FB zdobyłam, ale za grzyb nie wiem, z czego to było, a tym bardziej gdzie mam odebrać - pamiętam tylko, że to było w jakimś durnowatym miejscu, na końcu miasta u mnie emotka

z FB akcja kurka

kod i miejsce sprawdzisz na swojej tablicy

O, dopiero teraz przeczytałam... A co to za Kurka? emotka
Znaczy, gdzie ona była na FB? emotka
0 0

ziolko

#4711715 Napisano: 27.09.2011 09:10:01
zupa kurkowa knorr
0 0

mia

#4711721 Napisano: 27.09.2011 09:12:52
ziolko napisał(a):

zupa kurkowa knorr

No ale na stronie Knorra na FB nie widzę tej aplikacji... albo jestem ślepa emotka
0 0

beniaminowa

#4711728 Napisano: 27.09.2011 09:15:47
mia napisał(a):

ziolko napisał(a):

zupa kurkowa knorr

No ale na stronie Knorra na FB nie widzę tej aplikacji... albo jestem ślepa emotka

http://www.facebook.com/GoracyKubek i po lewej O kurka!
0 0

mia

#4711732 Napisano: 27.09.2011 09:16:58
beniaminowa napisał(a):

mia napisał(a):

ziolko napisał(a):

zupa kurkowa knorr

http://www.facebook.com/GoracyKubek i po lewej O kurka!

Dzięki wielkie!
No jednak nie jestem ślepa, tylko tepa! emotka
Szukalam na stronie Co dziś na obiad...
0 0

tereniagno

#4711778 Napisano: 27.09.2011 09:39:20
cudaczek121 napisał(a):

mio napisał(a):

buuu ze nie wygralam w lotto nawet 3 i po co się łudziłam

nie martw się ja też nawet trójki nie mam emotka

Na 1 zakładzie mam 2 i 2 obok,na 4 po 1 trafionym emotka
0 0

Gość: goralecka

#4711802 Napisano: 27.09.2011 09:52:30
ze zadna z tych 2-óch szóstek nie jest moja emotka emotka
0 0

Gość: arta

#4711844 Napisano: 27.09.2011 10:13:58
agusia147 napisał(a):

asiabuczkowska napisał(a):

arta napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

właśnie dostałam maila ze nie przeczytano mojego maila w sprawie konkursu carrefour letnie odżywianie(ten z zegarkami)!!!!!!!!!!
no, fajnie tylko 8 wrzesnia dostałam info ze wiadomość przeczytana emotka całe szczęście że zaznaczyłam taką opcję!
wkurzyli mnie jak diabli, no!
nie wiem czy dzwonić(nie chce mi sie) czy sobie darować, w końcu potwierdzenie przeczytania maila mam,zdjęcie paragonu perfekcyjnie czytelne, wiadomość na kompie zapisana...

bez problemu mozna ominac ten komunikat, wiec taki brak potwierdzenia wcale nie oznacza, ze do skrzynki agencji faktycznie nie trafil Twoj mail, wiec spokojnie emotka

Mnie wkurza to, ze kretynska, idiotyczna, popier... poczta na o2.pl usunęła konto, które założyłam miesiąc temu. Miałam tam wysłanego maila na Kaufland (samo imie i nazwisko, paragon oraz telefon) emotka emotka

tez mam to samo emotka tez załozylam nowe konto na o2 i tez mi zniknelo - tez mam tam zgloszenie na Kaufland ;( emotka

Musiało być założonych za dużo maili z tego samego IP, oni takie banują, też mi się kiedyś tak zdarzyło jak założyłam kilka jeden po drugim.

bez jaj... założyłam to jedno, albo dwa (na pewno nie więcej). czekam na odpowiedź - zobaczymy, co odpiszą chamy i prostaki. Nigdy więcej konta na o2.pl
0 0

mio

#4711864 Napisano: 27.09.2011 10:27:27
mam to samo z kontem na o2 emotka
zaje...li mi!!!
0 0

Gość: inez86

#4711882 Napisano: 27.09.2011 10:44:58
...a ja jestem zła bo na facebook'u wygrałam torbę Bounuelle na zakupy jak wiele użytkowników. Konkurs się skończył, kodu do odbioru nie dostałam, maila nie dostałam i po konkursie...
0 0

Gość: sarsaparilla

#4711911 Napisano: 28.09.2011 01:03:38
Ojjj wkurza mnie Play. Przeniosłam do nich nr po 8 latach w Erze. Era wyłączyła mnie po umówionym okresie, tj. 27go a Play mi pisze, że przeniosą mnie dopiero 3go paźdź. Dla mnie tyle dni bez telefonu to masakra, co z tego że nr mam w Play aktywny i mogę dzwonić, skoro musze płacić za połączenia, a owe przeniesienie nru oznacza w praktyce to, że nie dali mi jeszcze darmowych minut i neta. By ich pokręciło, nie po to brałam wysoki abonament, żeby płacić dodatkowo za połączenia przez 6 dni.
0 0

kajus18

#4711912 Napisano: 28.09.2011 03:15:50
inez86 napisał(a):

...a ja jestem zła bo na facebook'u wygrałam torbę Bounuelle na zakupy jak wiele użytkowników. Konkurs się skończył, kodu do odbioru nie dostałam, maila nie dostałam i po konkursie...

torby z Bonduelle mają przyjść pocztą- na adres jaki podawało się w zgłoszeniu emotka
0 0

tusiek

#4711927 Napisano: 28.09.2011 05:03:17
wkurza mnie ze nawet pół milionka nie wpadło
0 0

ango

#4711953 Napisano: 28.09.2011 06:04:34
wkurza mnie, ze wstalam zeby zagrac na rossnecie o 8 a tam:
Droga Rossnetowiczko, Drogi Rossnetowiczu,

Właśnie pracujemy nad tym, by nasz portal był jeszcze piękniejszy i lepszy.
Przez kilka godzin potrzebnych na przygotowanie tej niespodzianki nie możesz się zalogować. Cierpliwości!

Zobaczysz, że warto było poczekać

Pozdrawiamy,
Redakcja Rossnet.pl

No jak mozna w trakcie trwania konkursu?! emotka
0 0

klaudaa

#4711996 Napisano: 28.09.2011 06:28:35
mnie wkurzaja Ci ktorzy sla i sla nagrody dlugooooooooooo ,wedel zapomnial o mnie, odpisali ze m-c od zakonczenia konkursu czyli 4.09 zobaczymy czy zdaza.Torby znikly z Bonduelle,karty flirt tez nie ma a znajoma z konca konkursu juz dostala??dawno.Co do tlenu to wlasnie potwierdzenin z tych kont nie dostalam potwierdzen mimo,ze na liscie wygranych jestem.I kiedys mialam duzo kont na o2.pl ale kilka nie dziala, problem z haslem a mam wszedzie to samo wiec co jest?????
0 0

Gość: rafi323raf

#4712352 Napisano: 28.09.2011 08:11:08
agusia147 napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

aka napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

dzięki emotka najgorsze, że już będę musiał dojeżdżać z innego miasta na egzamin, dlatego by się jeszcze miesąc wakacji przydał emotka Dlatego muszę zdać za 1 razem, by mieć już później spokój emotka

Rafi jak masz możliwość to nie zdawaj w Częstochowie, nie jest konieczne z miejscem zameldowania, a zdawalność u nas masakra, nieraz na cały dzień 2 zdaje, moja mama gadała z kobitką, która podchodziła 21 raz emotka

moje miasto ostatnio reklamowali w wiadomościach - największa zdawalność w Polsce emotka

nie gadaj emotka

nie no, nie będę teraz egzaminu gdzieś indziej przenosił, już przynajmniej trochę miasto znam emotka
A moi znajomi często zdawali za 1 czy 2, rzadko kto więcej musiał podchodzić

Rozumiem że mowa o prawku? Ja zdawałam w Warszawie (3 podejścia), potem raz w Częstochowie i opowiem wam co mnie spotkało. W Warszawie raz miałam historię taką, że trafiłam na kobitę, co zanim wsiadłam do autka powiedziała mi po co pani tu przychodzi i tak panią ujebię, żałuję że nie miałam dyktafonu, baba by miała pracę z głowy. W Częstochowie zaś niby facet miły, ale przy łuku wmówił mi że wjechałam niby w pachołek, oczywiście nie wjechałam. Poszło nawet pismo do Marszałka...

A teraz papiery poszły do Łomży.

no i się nie udało emotka
a trafiłem na słynną 'czarną mambę', a więc gdy tylko ją zobaczyłem już wiedziałem co mnie czeka emotka każdego prawie oblewa, a facetów to już w ogóle.
Ona nawet po za Cze-wą jest znana, znajoma z innego miasta nawet o niej słyszała, jak oblała kogoś bo źle zagłówek miał ustawiony.
0 0

Gość: aneczkar10

#4712374 Napisano: 28.09.2011 08:16:19
wkurza mnie, że omijają mnie ostatnio szerokim łukiem nagrody i to wszelkie, ale najbardziej promocyjne, ech emotka emotka
0 0

mia

#4712389 Napisano: 28.09.2011 08:19:23
rafi323raf napisał(a):

a trafiłem na słynną 'czarną mambę', a więc gdy tylko ją zobaczyłem już wiedziałem co mnie czeka emotka każdego prawie oblewa, a facetów to już w ogóle.
Ona nawet po za Cze-wą jest znana, znajoma z innego miasta nawet o niej słyszała, jak oblała kogoś bo źle zagłówek miał ustawiony.

Nie martw się! Następnym razem będzie lepiej...
A poza tym... Ci, co nie zdają za pierwszym razem, potem lepiej jeżdżą! emotka
0 0

Gość: rafi323raf

#4712399 Napisano: 28.09.2011 08:21:38
mia napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

Nie martw się! Następnym razem będzie lepiej...
A poza tym... Ci, co nie zdają za pierwszym razem, potem lepiej jeżdżą! emotka

hihi obyy emotka
ale konkursy jednak nauczyły mnie przegrywać i się tym nie przejmować, bo już dawno mi wkurzenie przeszło, tylko szkoda mi czasu na dojazd z Krakowa na egzamin emotka
Ale raczej nie będę gdzieś indziej zdawał, bo w Krakowie to w ogóle ulic nie znam :d
0 0