Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
klaudia011
Postów 1057
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie też...pogłupieli całkowicie dzisiaj
konkx
Postów 270
Data rejestracji 30.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
2. Skąd znają moje numery?
3. Skąd wiedzą, że przyda mi się 20 aut?
Gość: inez86
kalka
Postów 2636
Data rejestracji 08.10.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przecież nie musicie od razu 20 samochodów brać!
Gdzie to wszystko trzymać w końcu!?
Możecie wymienić je na 20x po 50 tysiaków, konta nie są duże, ale miejsce się znajdzie
filemon02c
Postów 287
Data rejestracji 09.08.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: taaga20
to trzeba było już zostać i poczekać
Gość: nineczka17
czekam na telefon z Milki chcę ten piórnik dla dzieciaków mam wszystko a oni nie dzwonią
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kurde, nie mogłam wyjść z domu, Synek chory, mąż pracuje do 21 w tym tygodniu...
Pani, która kupiła buty powiedziała, że potrzebne Jej są na jutro, jednak zadzwoniła dopiero dzisiaj, nic nie wspominała wcześniej np. w mailu
zapłaciła za przesyłkę priorytetową, ale zwróciłam różnicę. Tzn wysłałam priorytetem na swój koszt, ale oddałam pieniążki i wyszło tak, jakby Pani zapłaciła za ekonomiczną, bo w sumie był mój błąd...
Ile jest czasu na wysyłkę przedmiotu? wysłałam po 3 dniach...
Gość: kotek11
Gość: katrin22
Masz chyba 7 dni na wysłanie przedmiotu, ale to chyba zależy od Ciebie.
Gość: kotek11
PS - ciesze sie , że moj priorytet dotarł do katrin ekspresowo
Gość: katrin22
Bo to był prawdziwy priorytet
Gość: nocti
Hmm. 7 dni? Nie jestem pewna, ale nie jest to chyba określone. Po 7 dniach można chyba rozpoczynać spory transakcyjne. Ogólnie nie raz sklepy ze sprzętem sportowym mają zastrzeżenie, że wysyłka do 21 dni itp.
Ja zazwyczaj w każdej aukcji pisze w ile dni wysyłka i staram się tego trzymać.
olunka
Postów 8524
Data rejestracji 03.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
\"...To piosenka, która mówi
Jak się nie ma, co się lubi
To nie lubi się i tego, co się ma.\"
Gość: mieszko
zaczytana-pola
Postów 11586
Data rejestracji 24.03.2009