Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
sylwika76
Postów 3492
Data rejestracji 13.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale zachłanna
ja nawet trójki nie miałam i co mam robić jak ostatnio wszystkie nagrody szerokim łukiem mnie omijają a telefon milczy jak zaklęty
nie głosuję na facebooku
mia
Postów 17578
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
O nie, w Krakowie są tramwaje w dużej ilości na wąskich ulicach! Urocze, ale nie pomagające w zdawaniu egzaminu
A w Cz-wie to chyba ich wiele nie ma (jeśli w ogóle są), bo jakoś nie kojarzę z przejazdu przez miasto...
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
Gość: rafi323raf
jest jedna linia tramwajowa! jedzie przez cale miasto i ma 2 zakręty
kozuszka38
Postów 1574
Data rejestracji 05.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nieważne jest w moich oczach, czy człowiek będzie mniej czy więcej posiadał. Ważne jest, czy będzie mniej czy bardziej człowiekiem.
Antoine de Saint-Exupéry
Gość: moniaainom
O, przepraszam. Ja zdałam za pierwszym razem i byłam jedną z 2 osób na 12. To było wieki temu, ale kierowcą (odpukać) jestem dobrym
Myślałam, że teraz zdawalność troszkę lepsza, bo kiedyś to była jakaś masakra. Robili wszystko, żeby oblac. U mnie np. facet powiedział takim stanowczym tonem (na jeździe po miescie): Skoro pani uważa, że wszystko w porządku, to proszę jechać. Radzę się jednak zastanowić. Sprawdzałam wszystko jak opętana! Całą drogę się zastanawiałam, co jest nie tak i byłam pewna, że obleję. Okazało się, że wszystko było ok, a to była tylko taka walka na psychę
Gość: pola731
Ja w momencie wsiadania do samochodu usłyszałam a gdzie ma Pani torebkę ? odpowiedziałąm ,że dowód osobisty mam w kieszeni a pan egzaminator mi na to to nie ma Pani co wsiadać - oblał mnie na łuku - ale to były czasy , kiedy czekali na łapówkę - zdałam za 2 razem bez żadnego problemu i bez łapówki oczywiście
mia
Postów 17578
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
W przeciągu 15 minut dostałam trzy smsy (na jeden numer!) o wspaniałych wygranych - dwa z jakiegoś chrzanionego numeru 7353 i jeden od radia Zet, gdzie nigdy w nic nie grałam!
karolkas
Postów 1248
Data rejestracji 24.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oj dokladnie u mnie to samo i lece jak glupia do telefonu, bo moze to kaloszki, a to tylko audi,i inne samochody
-------------------
-------------------
Gość: pola731
mam to samo - taki urok brania udziału w konkursach
wrrrryyy
Postów 872
Data rejestracji 22.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie identyczna sytuacja. cenzuraca chyba dzis dostali.
Gość: czarnygreg
chmurka
Postów 366
Data rejestracji 06.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: czarnygreg
control shift spróbuj
joan
Postów 18746
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
To jest właśnie najlepsze - człowiek nigdy w życiu nie posłał SMSa na konkursy ZETki, a spam przychodzi i tak
chmurka
Postów 366
Data rejestracji 06.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10414
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zetka - stop
W przypadku, gdy uczestnik loterii nie będzie zainteresowany otrzymywaniem powyższych, dodatkowych informacji, może wysłać SMS -a o treści STOP na bezpłatny numer 8068 lub e-mail na adres: reklamacje@radiozet.pl podając numer telefonu, na który wysyłane były informacje. Wysłanie SMS -a o takiej treści lub e-maila spowoduje, że Organizator w przypadku SMS-a o treści STOP najpóźniej w ciągu jednej godziny od momentu dotarcia SMS-a do Organizatora, a w przypadku e-maila w ciągu jednego dnia roboczego od momentu dotarcia e-maila do Organizatora powstrzyma się od wysyłania do uczestnika dodatkowych informacji
http://www.radioz...-Zeszelach/Regulamin
punkt 4.5
oraz
http://www.radioz...Zeszelach/Reklamacje
Gość: bc14
ale jak się tego pozbyć ?! ja tez dostałam z 7353 i to jest telegaztea polsat
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
RMF.STOP na 8065 - sms bezpłatny
Gość: wsciekly
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://se-center....iechciany-serwis-sms
akurat ten temat dotyczy orange, ale tu
http://se-center....y.php?145-Operatorzy
jest ogólnie
wchodzicie w konkretnego operatora i szukacie informacji na temat, jaki was interesuje
Ja wysłałam LISTA na 8888 z simplusa i mi przyszło, że nic nie subskrybuję