Wkurza mnie...

yuliya25

#4765109 Napisano: 18.10.2011 07:46:16
mia napisał(a):

Wkurza mnie to, że w moim Intermarche konkurs Lirene jakoś dziwnie się rozmył emotka
Najpierw urna stała nie wiem ile, o co się dwukrotnie piekliłam, potem długo nie był rozwiązany, a potem okazało się, że dawno rozwiązany... Oczywiście żadnej listy nigdzie nie było.

W sumie, żadna z tych nagród szczęśliwie nie była mi potrzebna, może najbardziej ten żel pod prysznic, co na konkurs kupiłam... emotka
Ale niesmak pozostał emotka

U nas lista wisiała przez ponad tydzień na szybie... nie wiem czy teraz też nie wisi... grałam na mamę i na siebie i obie wygrałyśmy, to mama gratulacje w szkole dostawała, bo jej nazwisko widzieli na szybie emotka możesz przecież chyba poprosić o pokazanie Ci listy zwycięzców...
0 0

mia

#4765355 Napisano: 18.10.2011 09:21:59
yuliya25 napisał(a):

U nas lista wisiała przez ponad tydzień na szybie... nie wiem czy teraz też nie wisi... grałam na mamę i na siebie i obie wygrałyśmy, to mama gratulacje w szkole dostawała, bo jej nazwisko widzieli na szybie emotka możesz przecież chyba poprosić o pokazanie Ci listy zwycięzców...

No i co mi to da?...
Pół godziny czekania, aż ktoś znajdzie kogoś kompetentnego. Zobaczę potem jakieś trzy nieznane nazwiska i tyle... Nawet nie będę się wygłupiać.
Po prostu nabrałam lekkiej niechęci do konkursów urnowych w moim Intermarche... bo zgłoszenie na pewno było fajne. emotka
0 0

Gość: pola731

#4765946 Napisano: 19.10.2011 08:50:58
a mnie dziś wkurzył konkurs Paczkomaty 2025 (był w topie teraz) - wszystkim uczestnikom odpisali ,że wyślą jakieś drobiazgi - rozumiem , nie spodziewałam się niewiadomo czego , ale straciłam prawie godzinę czasu ,żeby odebrać ...2 długopisy i opaskę odblaskową - wolałabym zwykłe dziękujemy za udział w konkursie - a długopis mogli zwykłym listem wysłać - wszak dostarczyliby je ich listonosze a nie PP
0 0

#4765958 Napisano: 19.10.2011 08:54:48
i jeszcze wkurzył mnie ZUS - zajęli mi rachunek bankowy , bo mam... nadpłatę - mało nie zeszłam na zawał, jak to zobaczyłam - wczoraj pół dnia wyjaśniałam , dziś musiałam pojechać do US wycofać tytuł ... kuźwa ,żeby tam pracować trzeba być nie wiem jak kompetentnym a jak przychodzi co do czego to nikt nie wie dlaczego tak wyszło
0 0

delfinka101

#4766882 Napisano: 19.10.2011 01:59:23
Wkurza mnie mój mąż.Wymienię go na jakiś drobiazg..Może być popsuty,sama sobie naprawię.
0 0

efelinkaaa

#4766893 Napisano: 19.10.2011 02:02:38
wkurza mnie moja beznadziejność.. spotykam koleżankę: biorę ślub, zarabiam tyle co wy przez pół roku, kończę drugi fakultet..

a ja...? achh szkoda gadać emotka
0 0

#4766897 Napisano: 19.10.2011 02:03:36
efelinkaaa napisał(a):

wkurza mnie moja beznadziejność.. spotykam koleżankę: biorę ślub, zarabiam tyle co wy przez pół roku, kończę drugi fakultet..

a ty za to jesteś piękna , zdolna i szczęśliwa emotka
0 0

efelinkaaa

#4766903 Napisano: 19.10.2011 02:05:54
pola731 napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

ona jest ładniejsza, ma 20 kilo mniej, szczęsliwa, ma wielkie ambicje..
cenzura, zawsze się z nią porównywałam (wychodziłam blado..) i było mi dobrze, bo nie widziałyśmy się 4 lata.. teraz się spotkałyśmy i mam doła emotka

to nie zazdrość, to brak wiary w siebie.. chyba emotka
0 0

Gość: hittmanka

#4766910 Napisano: 19.10.2011 02:09:10
pola731 napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

z ust mi to wyjęłaś emotka
a swoją drogą ciekawe co powie jak się spatkacie za kilka lat... Ty będziesz wiodła spokojne życie a ona pewnie wplącze się w jakąś aferę albo wpadnie w długi w jakimś kasynie... mąż będzie miał kochanki na boku a ona wpadnie w nerwicę.... to ja już wolę biedne i spokojne życie przynajmniej wiem, że taki scenariusz mnie nie spotka emotka
0 0

anialistopad

#4766912 Napisano: 19.10.2011 02:10:18
efelinkaaa napisał(a):

pola731 napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

ona jest ładniejsza, ma 20 kilo mniej, szczęsliwa, ma wielkie ambicje..
cenzura, zawsze się z nią porównywałam (wychodziłam blado..) i było mi dobrze, bo nie widziałyśmy się 4 lata.. teraz się spotkałyśmy i mam doła emotka

to nie zazdrość, to brak wiary w siebie.. chyba emotka

a skądz wiesz , ze ona tobie nie zazdrosci moze teraz tez ma doła bo jesteś od niej w czyms lepsza i właśnie sobie to uswiadomiła głowa do góry każdy jest piękny na swój sposób a w temacie wkurza mnie sąsiad , który o 3 rano włącza radio Maryja
0 0

efelinkaaa

#4766914 Napisano: 19.10.2011 02:10:53
dzięki kochane, już mi lepiej emotka ale dla zasady wyżyję się jeszcze na mężu (psychicznie oczywiście) emotka
0 0

anialistopad

#4766918 Napisano: 19.10.2011 02:13:34
efelinkaaa napisał(a):

dzięki kochane, już mi lepiej emotka ale dla zasady wyżyję się jeszcze na mężu (psychicznie oczywiście) emotka

skad ja to znam mój tez zawsze obrywa jak cos nie idzie po mojej myśli biedni ci nasi mężowie hehe
0 0

zaczytana-pola

#4766928 Napisano: 19.10.2011 02:17:20
efelinkaaa a skąd wiesz, że zarabia tyle, co Wy przez pół roku? Może ma po prostu taką śpiewkę, żeby kogoś zdołować. A dzięki temu sama czuje się lepiej emotka
0 0

dolly

#4766931 Napisano: 19.10.2011 02:18:34
hittmanka napisał(a):

pola731 napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

a swoją drogą ciekawe co powie jak się spatkacie za kilka lat... Ty będziesz wiodła spokojne życie a ona pewnie wplącze się w jakąś aferę albo wpadnie w długi w jakimś kasynie... mąż będzie miał kochanki na boku a ona wpadnie w nerwicę.... to ja już wolę biedne i spokojne życie przynajmniej wiem, że taki scenariusz mnie nie spotka emotka

emotka emotka emotka

Efelinkaaa, kobiety zazwyczaj trochę wyolbrzymiają, także obstawiam, że powiedziała CI ile chciałaby zarabiać emotka a że kończy drugi fakultet to co, może jakiś śmieszny, albo w pracy Jej kazali się dokształcić emotka
I jeszcze jedno, jesteś o kilka kroków przed Nią, Ty już masz ślub, męża i dzidzi emotka także uszy do góry emotka
0 0

#4766940 Napisano: 19.10.2011 02:21:26
ilonar2301 napisał(a):

efelinkaaa a skąd wiesz, że zarabia tyle, co Wy przez pół roku? Może ma po prostu taką śpiewkę, żeby kogoś zdołować. A dzięki temu sama czuje się lepiej emotka

pieniądze szczęścia nie dają - owszem , pomagają - i są niezbędne do życia - ale same w sobie to nic szczególnego
0 0

efelinkaaa

#4766942 Napisano: 19.10.2011 02:21:59
kaki76 napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

skad ja to znam mój tez zawsze obrywa jak cos nie idzie po mojej myśli biedni ci nasi mężowie hehe

ja jestem taka zołza tylko wtedy jak mam PMS emotka
W poprzednim miesiącu śniło mi się - bardzo realistycznie, że mnie zdradza na moich oczach, taka wściekła wstałam i zbluzgałam go za to emotka Teraz się sama z tego śmieję...

ilonar, wiem, że tyle zarabia emotka jest na wysokim stanowisku w sporej firmie.. ja nie zazdroszczę jej kasy, o nie.. tylko teraz mamy tak bardzo pod górkę (paskudny październik!), i słuchanie takich opowieści jeszcze bardziej mnie przytłacza emotka
0 0

zaczytana-pola

#4766943 Napisano: 19.10.2011 02:22:04
pola731 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

pieniądze szczęścia nie dają - owszem , pomagają - i są niezbędne do życia - ale same w sobie to nic szczególnego

Nie dla wszystkich, może ona uważa, że kasa to wszystko emotka
0 0

mio

#4766944 Napisano: 19.10.2011 02:22:08
że moją nagrdę z konku bebiko rossnet wysłal zamaist do mojej drogerii do sokołowa podlaskiego!
emotka emotka emotka
0 0

aneta411

#4766953 Napisano: 19.10.2011 02:25:46

ilonar, wiem, że tyle zarabia emotka jest na wysokim stanowisku w sporej firmie.. ja nie zazdroszczę jej kasy, o nie.. tylko teraz mamy tak bardzo pod górkę (paskudny październik!), i słuchanie takich opowieści jeszcze bardziej mnie przytłacza emotka
może tyle zarabia, ale ciekawe ile h dziennie siedzi w pracy i jakimi wyrzeczeniami jest to okupione...
0 0

Gość: zeida

#4766955 Napisano: 19.10.2011 02:26:33
hittmanka napisał(a):

pola731 napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

podpisuję się obiema nogami !!!
za parę lat koleżanka powie: po urlopie macierzyńskim nie chcieli mnie w pracy, ciężko mi szukać nowej , po co mi te fakultety, a mąż... no cóż, ma jakąś kochanicę na boku i parę dzieci rozsianych po Polsce !
Więc jeśli Twój mąż jest do rzeczy - to nie wyżywaj się tylko przytul.
0 0