Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
yuliya25
Postów 1000
Data rejestracji 14.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U nas lista wisiała przez ponad tydzień na szybie... nie wiem czy teraz też nie wisi... grałam na mamę i na siebie i obie wygrałyśmy, to mama gratulacje w szkole dostawała, bo jej nazwisko widzieli na szybie
mia
Postów 17579
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
No i co mi to da?...
Pół godziny czekania, aż ktoś znajdzie kogoś kompetentnego. Zobaczę potem jakieś trzy nieznane nazwiska i tyle... Nawet nie będę się wygłupiać.
Po prostu nabrałam lekkiej niechęci do konkursów urnowych w moim Intermarche... bo zgłoszenie na pewno było fajne.
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
Gość: pola731
delfinka101
Postów 5761
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja...? achh szkoda gadać
a ty za to jesteś piękna , zdolna i szczęśliwa
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ona jest ładniejsza, ma 20 kilo mniej, szczęsliwa, ma wielkie ambicje..
cenzura, zawsze się z nią porównywałam (wychodziłam blado..) i było mi dobrze, bo nie widziałyśmy się 4 lata.. teraz się spotkałyśmy i mam doła
to nie zazdrość, to brak wiary w siebie.. chyba
Gość: hittmanka
z ust mi to wyjęłaś
a swoją drogą ciekawe co powie jak się spatkacie za kilka lat... Ty będziesz wiodła spokojne życie a ona pewnie wplącze się w jakąś aferę albo wpadnie w długi w jakimś kasynie... mąż będzie miał kochanki na boku a ona wpadnie w nerwicę.... to ja już wolę biedne i spokojne życie przynajmniej wiem, że taki scenariusz mnie nie spotka
anialistopad
Postów 14220
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a skądz wiesz , ze ona tobie nie zazdrosci moze teraz tez ma doła bo jesteś od niej w czyms lepsza i właśnie sobie to uswiadomiła głowa do góry każdy jest piękny na swój sposób a w temacie wkurza mnie sąsiad , który o 3 rano włącza radio Maryja
www.zabawkikrasnala.pl
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
anialistopad
Postów 14220
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
skad ja to znam mój tez zawsze obrywa jak cos nie idzie po mojej myśli biedni ci nasi mężowie hehe
zaczytana-pola
Postów 11587
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Efelinkaaa, kobiety zazwyczaj trochę wyolbrzymiają, także obstawiam, że powiedziała CI ile chciałaby zarabiać
I jeszcze jedno, jesteś o kilka kroków przed Nią, Ty już masz ślub, męża i dzidzi
pieniądze szczęścia nie dają - owszem , pomagają - i są niezbędne do życia - ale same w sobie to nic szczególnego
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja jestem taka zołza tylko wtedy jak mam PMS
W poprzednim miesiącu śniło mi się - bardzo realistycznie, że mnie zdradza na moich oczach, taka wściekła wstałam i zbluzgałam go za to
ilonar, wiem, że tyle zarabia
zaczytana-pola
Postów 11587
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie dla wszystkich, może ona uważa, że kasa to wszystko
mio
Postów 658
Data rejestracji 24.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aneta411
Postów 886
Data rejestracji 15.06.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ilonar, wiem, że tyle zarabia
może tyle zarabia, ale ciekawe ile h dziennie siedzi w pracy i jakimi wyrzeczeniami jest to okupione...
Gość: zeida
podpisuję się obiema nogami !!!
za parę lat koleżanka powie: po urlopie macierzyńskim nie chcieli mnie w pracy, ciężko mi szukać nowej , po co mi te fakultety, a mąż... no cóż, ma jakąś kochanicę na boku i parę dzieci rozsianych po Polsce !
Więc jeśli Twój mąż jest do rzeczy - to nie wyżywaj się tylko przytul.