Wkurza mnie...

Gość: hittmanka

#4766957 Napisano: 19.10.2011 02:27:31
efelinkaaa napisał(a):

kaki76 napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

dzięki kochane, już mi lepiej emotka ale dla zasady wyżyję się jeszcze na mężu (psychicznie oczywiście) emotka

skad ja to znam mój tez zawsze obrywa jak cos nie idzie po mojej myśli biedni ci nasi mężowie hehe

ja jestem taka zołza tylko wtedy jak mam PMS emotka
W poprzednim miesiącu śniło mi się - bardzo realistycznie, że mnie zdradza na moich oczach, taka wściekła wstałam i zbluzgałam go za to emotka Teraz się sama z tego śmieję...

ilonar, wiem, że tyle zarabia emotka jest na wysokim stanowisku w sporej firmie.. ja nie zazdroszczę jej kasy, o nie.. tylko teraz mamy tak bardzo pod górkę (paskudny październik!), i słuchanie takich opowieści jeszcze bardziej mnie przytłacza emotka

to mój się wkurzył ostatnio emotka niechcący obudził mnie jak spałam po nocce ( wtedy mam dzine sny) i wydarałam się na niego że ma we mnie krzesłami nie rzucać, nie wiem kto był bardzie wnerwiony emotka i powiedział, że to ,że każę mu na spaniu jeść gerberki (nigdy ich nie kupiłam bo nie mamy dzieci) albo zapalać szybciej znicze to jakoś strawił ale tych krzeseł to mi nie zapomni emotka emotka
0 0

efelinkaaa

#4766959 Napisano: 19.10.2011 02:27:45
ilonar2301 napisał(a):

pola731 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

efelinkaaa a skąd wiesz, że zarabia tyle, co Wy przez pół roku? Może ma po prostu taką śpiewkę, żeby kogoś zdołować. A dzięki temu sama czuje się lepiej emotka

pieniądze szczęścia nie dają - owszem , pomagają - i są niezbędne do życia - ale same w sobie to nic szczególnego

Nie dla wszystkich, może ona uważa, że kasa to wszystko emotka

może być... w sumie mi to zwisa, ale tak mi przykro, że jedni mają zycie usłane rózami, a ja mam kaktusy pod stopą!
Jeszcze ta odmowna decyzja z elektrowni, że nie należy nam się żadne odszkodowanie, bo... achh lepiej nie mówić.. A więc zostaliśmy z działką z fundamentem i wykarczowanym lasem za płotem, bo tam powstanie taki piękny i przyjazny otoczeniu sąsiad węglowy emotka to nic, że kupiliśmy działkę ze względu na las, ciszę i spokój, przecież 42 decybele, wielki komin, rozładownia węgla i tory 100m dalej nie utrudnią nam egzystencji.. żyć się czasami odechciewa od natłoku tych wiadomości..
Teraz sama nie wiem co robić, kończyć budowę, czy kupić mieszkanie zaprzyjaźniając się na 40 lat z kredytem...
0 0

ktosiu

#4766971 Napisano: 19.10.2011 02:33:24
efelinkaaa napisał(a):

wkurza mnie moja beznadziejność.. spotykam koleżankę: biorę ślub, zarabiam tyle co wy przez pół roku, kończę drugi fakultet..

a ja...? achh szkoda gadać emotka

Trzeba jej było odpowiedzieć: Coś ty?? Zarabiasz 30 tys na rękę?? emotka I cios oddany. emotka
0 0

ktosiu

#4766976 Napisano: 19.10.2011 02:36:41
A w temacie: wkurza mnie, że jestem rozkojarzona na maxa ostatnio. Na zakupy chodzę po kilka razy dziennie, bo idę do sklepu po 3 rzeczy i kupuje 3 rzeczy, tylko... nie te co miałam kupić. Jesień, jesień, jesień...
0 0

slibeer

#4766991 Napisano: 19.10.2011 02:41:26
Wkurza mnie że ciągle chce mi się spać i muszę coś robić bo tak 20min wystarczy obojętnie czy oglądam tv czy coś czytam czy się uczę usypiam.Jest to na maxa wkurzające emotka
0 0

Gość: czarnygreg

#4766992 Napisano: 19.10.2011 02:41:34
GFK mnie wkurzyło! zanęcili ankietą za 285 pkt a jak chciałam zacząć to:przekroczona liczba respondentów, wrrrrr
ciągle mi się to u nich zdarza emotka
0 0

Gość: pola731

#4766993 Napisano: 19.10.2011 02:42:51
efelinkaaa napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

pola731 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

efelinkaaa a skąd wiesz, że zarabia tyle, co Wy przez pół roku? Może ma po prostu taką śpiewkę, żeby kogoś zdołować. A dzięki temu sama czuje się lepiej emotka

pieniądze szczęścia nie dają - owszem , pomagają - i są niezbędne do życia - ale same w sobie to nic szczególnego

Nie dla wszystkich, może ona uważa, że kasa to wszystko emotka

może być... w sumie mi to zwisa, ale tak mi przykro, że jedni mają zycie usłane rózami, a ja mam kaktusy pod stopą!
Jeszcze ta odmowna decyzja z elektrowni, że nie należy nam się żadne odszkodowanie, bo... achh lepiej nie mówić.. A więc zostaliśmy z działką z fundamentem i wykarczowanym lasem za płotem, bo tam powstanie taki piękny i przyjazny otoczeniu sąsiad węglowy emotka to nic, że kupiliśmy działkę ze względu na las, ciszę i spokój, przecież 42 decybele, wielki komin, rozładownia węgla i tory 100m dalej nie utrudnią nam egzystencji.. żyć się czasami odechciewa od natłoku tych wiadomości..
Teraz sama nie wiem co robić, kończyć budowę, czy kupić mieszkanie zaprzyjaźniając się na 40 lat z kredytem...

a co powiesz na gwoździe pod materacem ?
ponoć fakir to ma klawe życie emotka
0 0

dolly

#4766996 Napisano: 19.10.2011 02:43:22
z tego wszystkiego zapomniałam napisać, że wkurza mnie konkurs kamisa w tesco- siedzę i siedzę i nie mam pomysłu jak to dziabnąć emotka emotka emotka
0 0

nataszka

#4767014 Napisano: 19.10.2011 02:52:29
slibeer napisał(a):

Wkurza mnie że ciągle chce mi się spać i muszę coś robić bo tak 20min wystarczy obojętnie czy oglądam tv czy coś czytam czy się uczę usypiam.Jest to na maxa wkurzające emotka

ja tak w ciąży miałam emotka
0 0

Gość: gimikiss

#4767016 Napisano: 19.10.2011 02:53:10
Wurza mnie FACEBOOK - co to jest porobione z tymi aktualnościami ?! emotka emotka emotka emotka
0 0

#4767017 Napisano: 19.10.2011 02:53:32
dolly napisał(a):

z tego wszystkiego zapomniałam napisać, że wkurza mnie konkurs kamisa w tesco- siedzę i siedzę i nie mam pomysłu jak to dziabnąć emotka emotka emotka

ooooo, prawda!
też nie mogę wymysleć.....
a po co mi ten tablet jakis emotka
nawet nie wiem co mogłabym z nim zrobić emotka
0 0

dolly

#4767051 Napisano: 19.10.2011 03:02:08
czarnygreg napisał(a):

dolly napisał(a):

ooooo, prawda!

ja chętnie przygarnę, nawet baaaaaardzo chętnie emotka
0 0

joan

#4767052 Napisano: 19.10.2011 03:03:08
Wkurza mnie, że konkurs TIMOTEI trwa do połowy listopada emotka Już mam po dziurki w nosie wszechobecnych wpisów łysych konkursowiczów o sześciu nogach emotka A tu jeszcze ponad miesiąc udręki z tym g*...

Z pozdrowieniami dla xagadee, światełka w tunelu.
0 0

bartula

#4767108 Napisano: 19.10.2011 03:17:37
czarnygreg napisał(a):

dolly napisał(a):

ooooo, prawda!

Dobre, nie ma to jak właściwa motywacja emotka
A fakt faktem wymyśliłam mistrzostwo, Smako_Łyka a Kamis leży (pustka w głowie) i patrzy się na mnie bezczelnie, jakby chciał powiedzieć daj sobie spokój, ze mną nie wygrasz
0 0

dolly

#4767111 Napisano: 19.10.2011 03:18:55
bartula napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

dolly napisał(a):

ooooo, prawda!

A fakt faktem wymyśliłam mistrzostwo, Smako_Łyka a Kamis leży (pustka w głowie) i patrzy się na mnie bezczelnie, jakby chciał powiedzieć daj sobie spokój, ze mną nie wygrasz

ja schowałam do szuflady, niech sie na mnie nie gapi emotka
0 0

bartula

#4767121 Napisano: 19.10.2011 03:22:45
dolly napisał(a):

bartula napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

dolly napisał(a):

ooooo, prawda!

jak schowam, to jeszcze złośliwie mi się gdzieś zapodzieje emotka Jak zwykle wena mnie dopadnie przed samą północą - kiedyś się przeliczę i nie zdążę emotka
0 0

#4767125 Napisano: 19.10.2011 03:23:34
ja po prostu nigdy nie wygrałam w smolarze, paragon mam i...tyle, nie chce mi sie pisać bo nie wierzę ze sie uda, ostatnio wysłałam niezłe hasła i nic,
co do smakołyka lepsza motywacja emotka
hasła wymyślone i wysłane, z 2 jestem zadowolona, zobaczymy
0 0

dolly

#4767148 Napisano: 19.10.2011 03:35:11
bartula napisał(a):

dolly napisał(a):

bartula napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

dolly napisał(a):

ooooo, prawda!

jak schowam, to jeszcze złośliwie mi się gdzieś zapodzieje emotka Jak zwykle wena mnie dopadnie przed samą północą - kiedyś się przeliczę i nie zdążę emotka

skąd ja to znam emotka
0 0

mia

#4767584 Napisano: 19.10.2011 06:19:05
To ja dokładnie na odwrót z konkursami w Tesco - Smakołyk mnie kompletnie nie interesuje, blendery mi niepotrzebne, a nawet i główna jeśli tylko na meble kuchenne to też nie, tym bardziej, że Ikea 200 km... Za to na Kamisa kupowałam przyprawy, bo i tak kupuję, i zgłoszenia już dawno posłane; choć w sumie ten Ipad mi do szczęścia nie jest potrzebny, to bardzo bym chciała wygrać... dla satysfakcji emotka

A w temacie wkurza mnie, że w tym miesiącu było i jest tyle wydatków, że normalnie do końca miesiąca nie starczy i znowu debet... Wolę już nie myśleć o rachunku za gaz, który mam nadzieję dopiero w listopadzie przyjdzie, bo ogrzewanie mocno chodzi... emotka
0 0

Gość: vilemo

#4767767 Napisano: 19.10.2011 06:59:51
to znowu ja się rozładuję teraz:
wkurza mnie, że nawet to co kiedyś wygrałam nie przychodzi (knorr, 7days, grolsch)i to, że teraz totalna pustynia, choć staram się jak nigdy. wkurza mnie, że nic nie idzie po mojej myśli ani na studiach ani w pracy ani nigdzie... ach i znów źle wysłałam smsa na makarą a tak by mi się przydał nowy telefon no i przez przypadek wysłałam na kamisa tego samego smsa dwa razy...
to się wylałam...
0 0