Wkurza mnie...

pioge7

#4769165 Napisano: 20.10.2011 10:02:55
melissa napisał(a):

Wkurzył mnie właśnie SMS o utracie prawa do nagrody w związku z nieodesłaniem danych - a niczego nie odesłałam,bo nigdy do mnie nie dotarł SMS o wygranej emotka

W poniedziałek z kolei miałam 3 nieodebrane w tej samej minucie, a gdy oddzwoniłam Pani poinformowała,że niestety nagroda (dużej wartości) przepadła,bo już zadzwoniła do kogoś innego. Chyba specjalnie tak informują,żeby przypadkiem nie poinformować emotka

ja tez tak mam emotka syoss mi dizs napsiał!
0 0

tereniagno

#4769171 Napisano: 20.10.2011 10:04:33
delfinka101 napisał(a):

beata28 napisał(a):

79magda napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Wkurza mnie,weszłam do sklepu Społem i była kartka-promocja na batony KitKat po 1.29,wzięłam 2 szt a w kasie policzyła po 1.59,więc zwróciłam kasjerce uwagę,że są w promocji na osobnym regale po 1.29 emotka Niestety,to tylko była kartka,a batony po 1.59,więc poszła wyjąć kartkę emotka emotka

I to naprawdę taki powód, by się wkurzać...
emotka

Przepisy mowią, zeklienta obowiązuje cena jaka widnieje na półce a nie co tam pani na kasie wyskakuje ja bym sie uparła jak koza hihihi na cene z półki.

Zaraz bedziecie pisać,ze za parę groszy nie warto.Mnie jednak to wkurza, bo jak sa po 1,59 to pewnie i tak by kupiła ale cecna była inna.Tu pare groszy,tam pare groszy i tak kilkadziesiat osób kupiło o parę groszy kilka produktów drozej i..całkiem ładna kwota się uzbierała.Ja wkurzyłam się w jednym ze sklepów tych duzych wielka tabliczka platki w promocji po 7,99 a na kasie 10,99.Zmusilam do sprzedazy mi ich za 7,99.Co mnie obchodzi ,ze promoca była tydzien temu a oni zapomnieli sciagnać tablicy??Pani wyjechała mi na sumienie,ze teraz ktoś bedzie musiał to z wypłaty pokryc.Wiec odpowiedziałam jej; a wy naciagacie ludzi ktorzy ze swojej wyplaty kupują cos co niby jest w promocji o 3 zł drozej bo jestescie leniwi sciagnąć tablicę.

Wcale nie chodzi mi o te grosze,ale o sam fakt,jak naciągają ludzi emotka to nie jest w porządku!Ostatnio też byłam w innym sklepie, cena wystawiona inna i w kasie inna,potem człowiek płaci ful kasy i nie wie za co,tym bardziej,że wszystko z dnia na dzień drożeje emotka
0 0

bartula

#4769178 Napisano: 20.10.2011 10:05:15
piciaczek napisał(a):

bartula napisał(a):

piciaczek napisał(a):

Wkurza mnie ciągły ból brzucha, a niby wszystko w porządku emotka

zrób badanie krwi z rozmazem, córka tak miała, codzienne bóle brzucha bez poowdu - z badania wyszła ogrooomna ilość kwasochłonnych (że niby robaki, jak to u dzieci), okazało się że nie robaki tylko bardzo silna alergia na mleko. Dotąd piła i nagle organizm się zbuntował.
Będzie dobrze, ale ogólne wyniki trzeba zrobić emotka

Miałam robione już wszystkie jakie tylko można badania i wszystko ok, a brzuch dalej boli... ;/

spadam już, ale jeszcze jedno mi przychodzi do głowy - może masz teraz stresujący czas - spróbuj kupić jakieś leki ziołowe uspokajające. Z własnego doświadczenia wiem, że brzuch niestety lubi emocje i potrafi to bardzo długo okazywać emotka
0 0

ziolko

#4769180 Napisano: 20.10.2011 10:06:50
melissa - chodzi o prostownicę syoss??
0 0

Gość: piciaczek

#4769181 Napisano: 20.10.2011 10:07:23
bartula napisał(a):

piciaczek napisał(a):

bartula napisał(a):

piciaczek napisał(a):

Wkurza mnie ciągły ból brzucha, a niby wszystko w porządku emotka

zrób badanie krwi z rozmazem, córka tak miała, codzienne bóle brzucha bez poowdu - z badania wyszła ogrooomna ilość kwasochłonnych (że niby robaki, jak to u dzieci), okazało się że nie robaki tylko bardzo silna alergia na mleko. Dotąd piła i nagle organizm się zbuntował.
Będzie dobrze, ale ogólne wyniki trzeba zrobić emotka

Miałam robione już wszystkie jakie tylko można badania i wszystko ok, a brzuch dalej boli... ;/

spadam już, ale jeszcze jedno mi przychodzi do głowy - może masz teraz stresujący czas - spróbuj kupić jakieś leki ziołowe uspokajające. Z własnego doświadczenia wiem, że brzuch niestety lubi emocje i potrafi to bardzo długo okazywać emotka

Może to i byłoby jakieś wytłumaczenie bo naprawdę ostatni czas był trochę nerwowy i stresujący...
0 0

tereniagno

#4769185 Napisano: 20.10.2011 10:09:00
tato999 napisał(a):

isiulka napisał(a):

79magda napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Wkurza mnie,weszłam do sklepu Społem i była kartka-promocja na batony KitKat po 1.29,wzięłam 2 szt a w kasie policzyła po 1.59,więc zwróciłam kasjerce uwagę,że są w promocji na osobnym regale po 1.29 emotka Niestety,to tylko była kartka,a batony po 1.59,więc poszła wyjąć kartkę emotka emotka

emotka

Zawsze mogłaś poprosić kierownika sklepu, tylko czy warto psuć sobie nerwy dla 60 gr?

ehhh emotka niejedna z nas chciałaby mieć tylko takie problemy emotka ja zawsze sobie mówię że po co się wkurzać na takie błahe rzeczy skoro i tak nie mamy na nie wpływu emotka

achhhh emotka zjedz batona i Ci złość przejdzie emotka

Nie jem nigdy czekolady,a dziś,teraz wciągnęłam całą miętową tabliczkę emotka ,mdli mnie emotka
0 0

melissa

#4769196 Napisano: 20.10.2011 10:16:02
ziolko napisał(a):

melissa - chodzi o prostownicę syoss??

Tak, ale bardziej szkoda mi nagrody z poniedziałku,bo prostownic mam dosyć - choć i tak mnie to wkurzyło:(
0 0

kalisto1986

#4769198 Napisano: 20.10.2011 10:16:29
Odnośnie syoss możecie pisać tutaj magdalena.kobus@akonmp.pl ( mam nadzieje że dobrze zapisałam)
Pani będzie sprawdzać wszystko
0 0

agusia147

#4769642 Napisano: 20.10.2011 12:07:07
A mnie wkurza facet co od dwóch tygodni mi robi zabudowę balkonu i skończyć nie może. Właśnie mu napisałam, że jak sobie nie radzi z głupim wstawieniem szyb to proszę o zwrot zaliczki i zabranie żelastwa z balkonu, bo na cholere mi sam szkielet. wrrr emotka emotka emotka
0 0

Gość: evja

#4769806 Napisano: 20.10.2011 12:43:18
Wkurza mnie Feeri.
Wkurza mnie jak jasna cholera. Ma mnóstwo fanów na Facebooku, to pomyślałam, że świetny sklep. A tu się okazuje, że łatwo zbajerować konkursami.
Na swoje zamówienie warte 350 zł, opłacone 28 września wciąż czekam. Ciągle mi odpisują na maile, że w tym tygodniu dojdzie, dojdzie.. Terefere ;/
Teraz dopiero widzę, jakie ma opinie w internecie.

I jak tu odzyskać kasę. Na dodatek nigdzie nie ma ich danych jako firmy, same bzdury. Wszystkie konta na Allegro jakie mieli mają zablokowane.. co tu zrobić
0 0

ziolko

#4769820 Napisano: 20.10.2011 12:48:28
evja - w końcu udało mi się u nich wygrać, na pytanie kiedy dostanę wygraną, odpisali, ze wysyłają w ciągu 30 dni

próbowałaś do nich dzwonić??

numer jest podany na stronie
0 0

#4769828 Napisano: 20.10.2011 12:52:18
Dzwoniłam już 2 razy. Za każdym przepraszają i mówią, że już wysyłają, że najpóźniej do końca tygodnia wyślą. Pierwszy raz dzwoniłam 4 października. I gadka ta sama.
Wiem też, że są osoby, które od początku września czekają na swoje zamówienie i nic emotka .
Dziwi mnie, że nagrody wysyłają a zamówień opłaconych nie chcą.
0 0

masza

#4769829 Napisano: 20.10.2011 12:53:10
delfinka101 napisał(a):

beata28 napisał(a):

79magda napisał(a):

tereniagno napisał(a):

emotka

Przepisy mowią, zeklienta obowiązuje cena jaka widnieje na półce a nie co tam pani na kasie wyskakuje ja bym sie uparła jak koza hihihi na cene z półki.

Zaraz bedziecie pisać,ze za parę groszy nie warto.Mnie jednak to wkurza, bo jak sa po 1,59 to pewnie i tak by kupiła ale cecna była inna.Tu pare groszy,tam pare groszy i tak kilkadziesiat osób kupiło o parę groszy kilka produktów drozej i..całkiem ładna kwota się uzbierała.Ja wkurzyłam się w jednym ze sklepów tych duzych wielka tabliczka platki w promocji po 7,99 a na kasie 10,99.Zmusilam do sprzedazy mi ich za 7,99.Co mnie obchodzi ,ze promoca była tydzien temu a oni zapomnieli sciagnać tablicy??Pani wyjechała mi na sumienie,ze teraz ktoś bedzie musiał to z wypłaty pokryc.Wiec odpowiedziałam jej; a wy naciagacie ludzi ktorzy ze swojej wyplaty kupują cos co niby jest w promocji o 3 zł drozej bo jestescie leniwi sciagnąć tablicę.

W rossmanie zapomnieli kiedyś ściągnąć cenę promocyjną, podeszłam do kasy i mPani wybiła mi cene o 2 zł drożsża niz na regale, grecznie ja poinformowałam , ze cena na półce jest inna, przyszła kierowniczka i bez żadnych dyskusji zmieniła cenę w komputerze i sprzedano mi towar w promocyjnej cenie emotka Tak powinno byćvwszędzie
0 0

#4769862 Napisano: 20.10.2011 01:01:29
evja napisał(a):

Wkurza mnie Feeri.
Wkurza mnie jak jasna cholera. Ma mnóstwo fanów na Facebooku, to pomyślałam, że świetny sklep. A tu się okazuje, że łatwo zbajerować konkursami.
Na swoje zamówienie warte 350 zł, opłacone 28 września wciąż czekam. Ciągle mi odpisują na maile, że w tym tygodniu dojdzie, dojdzie.. Terefere ;/
Teraz dopiero widzę, jakie ma opinie w internecie.

I jak tu odzyskać kasę. Na dodatek nigdzie nie ma ich danych jako firmy, same bzdury. Wszystkie konta na Allegro jakie mieli mają zablokowane.. co tu zrobić

ziolko napisał(a):

evja - w końcu udało mi się u nich wygrać, na pytanie kiedy dostanę wygraną, odpisali, ze wysyłają w ciągu 30 dni

próbowałaś do nich dzwonić??

numer jest podany na stronie

evja napisał(a):

Dzwoniłam już 2 razy. Za każdym przepraszają i mówią, że już wysyłają, że najpóźniej do końca tygodnia wyślą. Pierwszy raz dzwoniłam 4 października. I gadka ta sama.
Wiem też, że są osoby, które od początku września czekają na swoje zamówienie i nic emotka .
Dziwi mnie, że nagrody wysyłają a zamówień opłaconych nie chcą.

A jak napiszę coś na ich Facebookowej tablicy to od razu usuwają emotka :(
0 0

ziolko

#4769880 Napisano: 20.10.2011 01:05:48
evja - walcz o swoje!!!

9. Państwa zamówione produkty zostaną wysłane do miejsca zamieszkania lub pod inny adres wskazany przy składaniu zamówienia. Paczki wysyłamy od 1 do 5 dni roboczych po potwierdzeniu zamówienia, a w przypadku przedpłaty na konto w ciągu od 1 do 5 dni roboczych po zaksięgowaniu wpłaty.

http://feeri.pl/pages/regulamin

wyznacz im termin, że do jutra ma być wysłane i potwierdzenie nadania przesyłki masz miec na mailu, jeśli nie zrobią tego to żądasz zwrotu pieniędzy i anulowania zamówienia

10. Feeri.pl wyraża zgodę na wycofanie zamówienia kontaktując się z nami e-mailowo: sklep@feeri.pl. Niemniej jednak nie możemy anulować zamówienia, które zostało już wysłane do klienta.
0 0

#4769892 Napisano: 20.10.2011 01:10:59
Problem jest taki, że boję się tak zrobić, bo jestem prawie pewna, że tej kasy mi nie zwrócą.
Pisałam już do nich o tym, że regulaminowo przesyłka powinna dojść do 5 dni roboczych.
Ale miła Pani, która odbiera telefony i odpisuje na maile zwyczajnie sobie kpi. Kłamie i odwleka.

Nie jest to uczciwa firma, która się czegoś przestraszy. Jedyny kontakt z nimi to telefony i maile. Niby są z Łodzi , ale skąd dokładnie nie wiadomo.. a odbioru osobistego też nie robią. emotka
A czekanie na cud też mnie denerwuje
0 0

agusia147

#4769901 Napisano: 20.10.2011 01:14:46
evja napisał(a):

Problem jest taki, że boję się tak zrobić, bo jestem prawie pewna, że tej kasy mi nie zwrócą.
Pisałam już do nich o tym, że regulaminowo przesyłka powinna dojść do 5 dni roboczych.
Ale miła Pani, która odbiera telefony i odpisuje na maile zwyczajnie sobie kpi. Kłamie i odwleka.

Nie jest to uczciwa firma, która się czegoś przestraszy. Jedyny kontakt z nimi to telefony i maile. Niby są z Łodzi , ale skąd dokładnie nie wiadomo.. a odbioru osobistego też nie robią. emotka

Jest masa firm naciągaczy, trzeba uważać. Ja nawet na allegro nacięłam się kilka razy. Raz mi kasę zwrócono po roku, jak już zapomniałam o sytuacji i w sumie spisałam na straty, a kwota też była spora bo prawie 650zł.
0 0

#4769907 Napisano: 20.10.2011 01:16:29
agusia147 napisał(a):

evja napisał(a):

Jest masa firm naciągaczy, trzeba uważać. Ja nawet na allegro nacięłam się kilka razy. Raz mi kasę zwrócono po roku, jak już zapomniałam o sytuacji i w sumie spisałam na straty, a kwota też była spora bo prawie 650zł.

Czyli pozostaje bezradność? Przepadło i tyle? Yhh
0 0

zaczytana-pola

#4769913 Napisano: 20.10.2011 01:18:58
evja napisał(a):

A ten adres?
Shanell

Partyzancka 132

95-200 Pabianice
0 0

#4769919 Napisano: 20.10.2011 01:20:45
Oo to już coś.
Jak się ma adres to gdzie to można zgłosić emotka
0 0