Wkurza mnie...

ziolko

#4769922 Napisano: 20.10.2011 01:20:50
jakie nic??

http://wizaz.pl/f...wthread.php?t=458958

rób aferę!
a jesli nie pomoże to zagroź rzecznikiem praw konsumenta, że jeśli nie dostaniesz paczki do końca przyszłego tygodnia to taki rzecznik pojawi się u nich
0 0

agusia147

#4769958 Napisano: 20.10.2011 01:30:08
evja napisał(a):

agusia147 napisał(a):

evja napisał(a):

Problem jest taki, że boję się tak zrobić, bo jestem prawie pewna, że tej kasy mi nie zwrócą.
Pisałam już do nich o tym, że regulaminowo przesyłka powinna dojść do 5 dni roboczych.
Ale miła Pani, która odbiera telefony i odpisuje na maile zwyczajnie sobie kpi. Kłamie i odwleka.

Nie jest to uczciwa firma, która się czegoś przestraszy. Jedyny kontakt z nimi to telefony i maile. Niby są z Łodzi , ale skąd dokładnie nie wiadomo.. a odbioru osobistego też nie robią. emotka
A czekanie na cud też mnie denerwuje

Jest masa firm naciągaczy, trzeba uważać. Ja nawet na allegro nacięłam się kilka razy. Raz mi kasę zwrócono po roku, jak już zapomniałam o sytuacji i w sumie spisałam na straty, a kwota też była spora bo prawie 650zł.

Czyli pozostaje bezradność? Przepadło i tyle? Yhh

Zgłoś na policję oszustwo... Pismo od prokuratora o wszczęciu postępowania powinno zadziałać jak kubeł zimnej wody, zwłaszcza jeśli zgłosi więcej niż jedna osoba.
0 0

emilucha

#4769978 Napisano: 20.10.2011 01:40:11
piciaczek napisał(a):

bartula napisał(a):

piciaczek napisał(a):

bartula napisał(a):

piciaczek napisał(a):

Wkurza mnie ciągły ból brzucha, a niby wszystko w porządku emotka

zrób badanie krwi z rozmazem, córka tak miała, codzienne bóle brzucha bez poowdu - z badania wyszła ogrooomna ilość kwasochłonnych (że niby robaki, jak to u dzieci), okazało się że nie robaki tylko bardzo silna alergia na mleko. Dotąd piła i nagle organizm się zbuntował.
Będzie dobrze, ale ogólne wyniki trzeba zrobić emotka

Miałam robione już wszystkie jakie tylko można badania i wszystko ok, a brzuch dalej boli... ;/

spadam już, ale jeszcze jedno mi przychodzi do głowy - może masz teraz stresujący czas - spróbuj kupić jakieś leki ziołowe uspokajające. Z własnego doświadczenia wiem, że brzuch niestety lubi emocje i potrafi to bardzo długo okazywać emotka

Może to i byłoby jakieś wytłumaczenie bo naprawdę ostatni czas był trochę nerwowy i stresujący...

to może być też nietolerancja laktozy
0 0

bartula

#4770114 Napisano: 20.10.2011 02:29:49
emilucha- dokładnie to samo pisałam, bo tak miała moja córka (myślałam że dojrzewa tak agresywnie ale ona ma dopiero 10 lat i ...wyszło, że to mleko - sama zresztą na to wpadłam)
w temacie wkurza mnie, że nie potrafię sobie zrobić Avatarka, prosiłam o pomoc tydzień temu w odpowiednim dziale i nic emotka
0 0

szarri

#4771135 Napisano: 20.10.2011 07:41:34
wkurza mnie brak wyników z premier i bestsellerów wedla - zwłaszcza, że wysłałam całkiem niezły dialog i liczę, że się uda. a tu nic.
0 0

Gość: andziakadula

#4771369 Napisano: 20.10.2011 08:50:40
Oj jak mnie dzisiaj wkurzyła kasjerka w intermarche zrobiłam zakupy za 60 zł, kupon na konkurs jest za zakupy na kwotę 40, musiałam się sama o niego upomnieć i to chyba ją wkurzyło. Powiedziała mi że ja i tak nie mogę brać udziału w tym konkursie bo jestem rodziną pracownika.Ludzie przy kasie gapili się na nas jak na jakiś złodziei emotka
a ja rodziną nie jestem bo mojego chłopaka siostra tam pracuje, a to jeszcze nie rodzina, ślubu przecież nie mamy, a zresztą nie powinno ją tą wogóle interesować może robiłam zakupy dla schorowanej sąsiadki emotka
0 0

Gość: lukaszroony1989

#4773271 Napisano: 21.10.2011 02:43:00

- wszyscy myślą, że by cokolwiek wygrać potrzebne jest jedynie szczęście. emotka Ludzie z mojego otoczenia myślą, że jak już ktoś coś wygra to ma jedynie głupie szczęście. Nie zdają sobie sprawy, że naprawdę często poświęcamy wiele czasu a i tak nagrodę wygrywa ktoś inny. Ok szczęście też tu jest potrzebne, ale bez chęci i poświęconego czasu, pomysłu nic nie znaczy.
0 0

Gość: shorty87

#4773278 Napisano: 21.10.2011 02:44:16
wkurzam się, że trafiłam upragnione kalosze z Timotei, ale paragon jest już dawno w śmieciach i jak nie znajdę na forum paragonu to kalosze też będą w śmieciach emotka
0 0

merynosek

#4773284 Napisano: 21.10.2011 02:45:40
Wkurza mnie milczący telefon...
0 0

Gość: wsciekly

#4773299 Napisano: 21.10.2011 02:50:43
shorty87 napisał(a):

wkurzam się, że trafiłam upragnione kalosze z Timotei, ale paragon jest już dawno w śmieciach i jak nie znajdę na forum paragonu to kalosze też będą w śmieciach emotka

paragony do śmieci emotka emotka

toż to prawdziwe skarby emotka i trzeba je magazynować miesiącami emotka
0 0

Gość: shorty87

#4773304 Napisano: 21.10.2011 02:53:11
no ja to w ogóle jakiegoś pecha mam jak zaczęłam grać o te kalosze to miałam paragon z 14 a zaczynał się 15stego nie wiem po co dają wcześniej do sklepów promocyjne opakowania i mylą ludzi:/ a jak już kupiłam prawidłowy to wylądował w śmieciach chyba kupię sobie jakiś zamek na klucz do pokoju
0 0

Gość: lukaszroony1989

#4773322 Napisano: 21.10.2011 02:57:54
emotka
WKURZA MNIE ŻE CAŁY ŚWIAT CIESZY SIÊ ZE ŚMIERCI (zamordowania Kadafiego)
Świat obiegają zdjęcia i filmy człowieka który na oczach milionów został zaszlachtowany jak świnia !!
Co z tego, że będą mieć tą swoją demokracje jeśli jej początkiem jest śmierć i zło.

Jest prawdą, że Muammar al-Kaddafi w ostatnich latach nie był już takim dobrym władcą jak kiedyś. Weźmy chociażby nepotyzm. Jednak o czym się nie mówi ludzie nie mieli tam źle. PKB na mieszkańca 14 000 $, minimalne wynagrodzenie ok 2000zł !!! Darmowa służba zdrowia, paliwo po 40gr/L no i ceny jedzenia podobne jak u nas no i dopłaty do nowych samochodów! Problemy w Egipcie i Tunezji pozwoliły USA i Francji na wywołanie rewolucji.
Złe przedstawianie Kadafiego w telewizji, burzenie ludności wywołały wojnę. A można było się tego ustrzec.

Teraz kraj jest zrujnowany wojną, rebelianci podpisali ugodę z Francją (30% ropy dla francuzów)
Do Libii wejdzie zachód, banki, markety, centra handlowe..
Może i Ci ludzie mieli rację, że żyli w państwie Dyktatora. Jednak nie znaczy, że trzeba go zadźgać jak świnię. Na prawdę od lat 70 w porównaniu z innymi państwami Afryki Libia stała się rajem na ziemi.

Już zrozumiem, że rebelianci go zabili, ale dlaczego media wciskają nam ciemnotę, że to jest sukces i trzeba się cieszyć ?

Cieszy się Izrael, USA i Francja. Ja nigdy nie będę cieszył się ze śmierci (morderstwa człowieka).
0 0

Gość: wsciekly

#4773334 Napisano: 21.10.2011 03:02:35
shorty87 napisał(a):

no ja to w ogóle jakiegoś pecha mam jak zaczęłam grać o te kalosze to miałam paragon z 14 a zaczynał się 15stego nie wiem po co dają wcześniej do sklepów promocyjne opakowania i mylą ludzi:/ a jak już kupiłam prawidłowy to wylądował w śmieciach chyba kupię sobie jakiś zamek na klucz do pokoju

to sobie załóż na paragony jakiś klaserek i strzel na nim jakąś tupią czachę emotka

w szufladzie nic nigdy nie jest bezpieczne
0 0

Gość: wera

#4773458 Napisano: 21.10.2011 03:48:10
evja napisał(a):

Wkurza mnie Feeri.
Wkurza mnie jak jasna cholera. Ma mnóstwo fanów na Facebooku, to pomyślałam, że świetny sklep. A tu się okazuje, że łatwo zbajerować konkursami.
Na swoje zamówienie warte 350 zł, opłacone 28 września wciąż czekam. Ciągle mi odpisują na maile, że w tym tygodniu dojdzie, dojdzie.. Terefere ;/
Teraz dopiero widzę, jakie ma opinie w internecie.

I jak tu odzyskać kasę. Na dodatek nigdzie nie ma ich danych jako firmy, same bzdury. Wszystkie konta na Allegro jakie mieli mają zablokowane.. co tu zrobić

To jeszcze nie tak długo... ja zamawiałam ze sklepów sprawdzonych/ polecanych w tym Merlin towar przyszedł po miesiącu. Inny sklep także polecany , zamówiony zlew z kamienia za sporą kasę, czekalam ok 3 miesięcy.
emotka Nie będę już mówić ile mnie to nerwów mnie kosztowało, a sklepy niby sprawdzone i polecane.
0 0

Gość: pola731

#4773468 Napisano: 21.10.2011 03:51:03
merynosek napisał(a):

Wkurza mnie milczący telefon...

mój dziś przestał milczeć - zadzwoniła pani z banku ,że przekroczyłam limit na karcie - o złotówkę chyba , bo odsetki zeszły ,a ja nie zauważyłam wrrrrrrrrrrrr wściekła jestem na siebie
0 0

Gość: adamadam

#4773479 Napisano: 21.10.2011 03:53:56
wera napisał(a):

evja napisał(a):

Wkurza mnie Feeri.
Wkurza mnie jak jasna cholera. Ma mnóstwo fanów na Facebooku, to pomyślałam, że świetny sklep. A tu się okazuje, że łatwo zbajerować konkursami.
Na swoje zamówienie warte 350 zł, opłacone 28 września wciąż czekam. Ciągle mi odpisują na maile, że w tym tygodniu dojdzie, dojdzie.. Terefere ;/
Teraz dopiero widzę, jakie ma opinie w internecie.

I jak tu odzyskać kasę. Na dodatek nigdzie nie ma ich danych jako firmy, same bzdury. Wszystkie konta na Allegro jakie mieli mają zablokowane.. co tu zrobić

To jeszcze nie tak długo... ja zamawiałam ze sklepów sprawdzonych/ polecanych w tym Merlin towar przyszedł po miesiącu. Inny sklep także polecany , zamówiony zlew z kamienia za sporą kasę, czekalam ok 3 miesięcy.
emotka Nie będę już mówić ile mnie to nerwów mnie kosztowało, a sklepy niby sprawdzone i polecane.

przecież dziś 99 % sklepów sprzedaje towar którego nie ma- no jeszcze nie ma

dopiero zamawiają- i za 3 miechy z Chin przyjdzie

jak się chce coś kupić to tylko w biedronce
0 0

radosna

#4773632 Napisano: 21.10.2011 04:59:13
Wkurza mnie złodziejstwo:
http://demotywato...657/Uwaga-na-te-smsy
0 0

calliope

#4773645 Napisano: 21.10.2011 05:04:40
Wkurza mnie że większość ludzi stąd ma już wygrane kalosze, ba! nawet kilka par a ja nadal nic emotka Pozatym nic nie wygrałam w tym tygodniu...
0 0

delfinka101

#4773654 Napisano: 21.10.2011 05:07:03
calliope napisał(a):

Wkurza mnie że większość ludzi stąd ma już wygrane kalosze, ba! nawet kilka par a ja nadal nic emotka Pozatym nic nie wygrałam w tym tygodniu...

hihihihi ja wygrałam kalosze a paragon wspianiałomyślnie oddałam prędzej koleżance..za friko...i kalosze oddałam drugiej:)Ot dobrodziejka jestem:)W dodatku wkurza mnie ze wysłałam właśnie na Ducka,raport mam ale zwrotki nie..kiedyś chociaz dostawałam zwrotki,ze nie ustrzeliłam a teraz zero... emotka
0 0

delfinka101

#4773681 Napisano: 21.10.2011 05:17:04
delfinka101 napisał(a):

calliope napisał(a):

hihihihi ja wygrałam kalosze a paragon wspianiałomyślnie oddałam prędzej koleżance..za friko...i kalosze oddałam drugiej:)Ot dobrodziejka jestem:)W dodatku wkurza mnie ze wysłałam właśnie na Ducka,raport mam ale zwrotki nie..kiedyś chociaz dostawałam zwrotki,ze nie ustrzeliłam a teraz zero... emotka

Wdodatku zamiast na początku 5 przepisalam kod od 00
0 0