Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10414
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://wizaz.pl/f...wthread.php?t=458958
rób aferę!
a jesli nie pomoże to zagroź rzecznikiem praw konsumenta, że jeśli nie dostaniesz paczki do końca przyszłego tygodnia to taki rzecznik pojawi się u nich
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zgłoś na policję oszustwo... Pismo od prokuratora o wszczęciu postępowania powinno zadziałać jak kubeł zimnej wody, zwłaszcza jeśli zgłosi więcej niż jedna osoba.
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
emilucha
Postów 253
Data rejestracji 04.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to może być też nietolerancja laktozy
bartula
Postów 1447
Data rejestracji 13.12.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w temacie wkurza mnie, że nie potrafię sobie zrobić Avatarka, prosiłam o pomoc tydzień temu w odpowiednim dziale i nic
szarri
Postów 186
Data rejestracji 15.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: andziakadula
a ja rodziną nie jestem bo mojego chłopaka siostra tam pracuje, a to jeszcze nie rodzina, ślubu przecież nie mamy, a zresztą nie powinno ją tą wogóle interesować może robiłam zakupy dla schorowanej sąsiadki
Gość: lukaszroony1989
- wszyscy myślą, że by cokolwiek wygrać potrzebne jest jedynie szczęście.
Gość: shorty87
merynosek
Postów 1784
Data rejestracji 13.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: wsciekly
paragony do śmieci
toż to prawdziwe skarby
Gość: shorty87
Gość: lukaszroony1989
WKURZA MNIE ŻE CAŁY ŚWIAT CIESZY SIÊ ZE ŚMIERCI (zamordowania Kadafiego)
Świat obiegają zdjęcia i filmy człowieka który na oczach milionów został zaszlachtowany jak świnia !!
Co z tego, że będą mieć tą swoją demokracje jeśli jej początkiem jest śmierć i zło.
Jest prawdą, że Muammar al-Kaddafi w ostatnich latach nie był już takim dobrym władcą jak kiedyś. Weźmy chociażby nepotyzm. Jednak o czym się nie mówi ludzie nie mieli tam źle. PKB na mieszkańca 14 000 $, minimalne wynagrodzenie ok 2000zł !!! Darmowa służba zdrowia, paliwo po 40gr/L no i ceny jedzenia podobne jak u nas no i dopłaty do nowych samochodów! Problemy w Egipcie i Tunezji pozwoliły USA i Francji na wywołanie rewolucji.
Złe przedstawianie Kadafiego w telewizji, burzenie ludności wywołały wojnę. A można było się tego ustrzec.
Teraz kraj jest zrujnowany wojną, rebelianci podpisali ugodę z Francją (30% ropy dla francuzów)
Do Libii wejdzie zachód, banki, markety, centra handlowe..
Może i Ci ludzie mieli rację, że żyli w państwie Dyktatora. Jednak nie znaczy, że trzeba go zadźgać jak świnię. Na prawdę od lat 70 w porównaniu z innymi państwami Afryki Libia stała się rajem na ziemi.
Już zrozumiem, że rebelianci go zabili, ale dlaczego media wciskają nam ciemnotę, że to jest sukces i trzeba się cieszyć ?
Cieszy się Izrael, USA i Francja. Ja nigdy nie będę cieszył się ze śmierci (morderstwa człowieka).
Gość: wsciekly
to sobie załóż na paragony jakiś klaserek i strzel na nim jakąś tupią czachę
w szufladzie nic nigdy nie jest bezpieczne
Gość: wera
To jeszcze nie tak długo... ja zamawiałam ze sklepów sprawdzonych/ polecanych w tym Merlin towar przyszedł po miesiącu. Inny sklep także polecany , zamówiony zlew z kamienia za sporą kasę, czekalam ok 3 miesięcy.
Gość: pola731
mój dziś przestał milczeć - zadzwoniła pani z banku ,że przekroczyłam limit na karcie - o złotówkę chyba , bo odsetki zeszły ,a ja nie zauważyłam wrrrrrrrrrrrr wściekła jestem na siebie
Gość: adamadam
przecież dziś 99 % sklepów sprzedaje towar którego nie ma- no jeszcze nie ma
dopiero zamawiają- i za 3 miechy z Chin przyjdzie
jak się chce coś kupić to tylko w biedronce
radosna
Postów 2444
Data rejestracji 20.02.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://demotywato...657/Uwaga-na-te-smsy
Jestem radosna jak wiosna!
calliope
Postów 1900
Data rejestracji 03.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
delfinka101
Postów 5761
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hihihihi ja wygrałam kalosze a paragon wspianiałomyślnie oddałam prędzej koleżance..za friko...i kalosze oddałam drugiej:)Ot dobrodziejka jestem:)W dodatku wkurza mnie ze wysłałam właśnie na Ducka,raport mam ale zwrotki nie..kiedyś chociaz dostawałam zwrotki,ze nie ustrzeliłam a teraz zero...
delfinka101
Postów 5761
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wdodatku zamiast na początku 5 przepisalam kod od 00