Wkurza mnie...

calliope

#4775559 Napisano: 22.10.2011 02:11:05
wsciekly napisał(a):

chochliczka napisał(a):

hittmanka napisał(a):

chochliczka napisał(a):

Dzisiaj wkurza mnie, a wlasciwie wkurw wszystko emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka
Od listopada zostaje bez pracy,nie mam za co studiow oplacic,nie potrafie nic wygrac, nawet cholernych kaloszy z Timotei czy kosmetykow z playboya a paragony mam,a wygrywaja tylko Ci co graja z setek starterow emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka
jest mi przykro i smutno i ogolnie echhh emotka

jak masz paragon na kalosze do 20 września to ci osłodże koniec dnia emotka PW emotka

mam ale z 27.09 ;(
dziekuje za dobre checi emotka
ech czemu jak sie wali to wszystko emotka emotka emotka emotka ;(

ale w PARAGONACH ktoś już z października miał wygraną

Znam Twój ból ale mamy jeszcze szanse wygrać
emotka

wściekły a co za różnica czy wygrana jest z września czy października? Przecież losowanie jest ze wszystkich zgłoszeń a nie z poszczególnych miesięcy...
0 0

dolly

#4775622 Napisano: 22.10.2011 02:29:47
bartula napisał(a):

magnus napisał(a):

wsciekly napisał(a):

magnus napisał(a):

Wedel emotka

a Milka nie emotka emotka

też niezła emotka emotka emotka

Milka też emotka
ale na Wedel już pomysłów brak, chyba też opanowany ... emotka

Raz brak pomysłów a dwa zaczynam mieć nieodparte wrażenie, że oni nie czytają wszystkich prac!!
Patrząc na wyniki widać, że 5/10 jest z ostatniego dnia albo na odwrót z pierwszego. Przeanalizowałam to teraz i w ogóle przez pierwsze tygodnie to nawet 90% było z ostatniego.
Nie piszę tego z zawiści, bo ja już swoje kino wygrałam, nawet zdążyłam go sprzedać i kupić za to tv ale po prostu nie wydaje mi się aby najlepsze 50-70% prac było w jednym dniu tygodnia. Po prostu czytają, owszem wybierają dobre ale jak mają 10 to chyba już dalej nie czytają. Nie można by zrobić selekcji, wybrać te niechby 50 najlepszych i potem z nich 10?
A wymyślam dalej, czemu nie i fakt....pomysłów brak emotka

czytają, czytają, te ze środka też potrafią wygrzebać emotka
0 0

Gość: nocti

#4775652 Napisano: 22.10.2011 02:38:59
dolly napisał(a):

bartula napisał(a):

magnus napisał(a):

wsciekly napisał(a):

magnus napisał(a):

Wedel emotka

Milka też emotka

Raz brak pomysłów a dwa zaczynam mieć nieodparte wrażenie, że oni nie czytają wszystkich prac!!
Patrząc na wyniki widać, że 5/10 jest z ostatniego dnia albo na odwrót z pierwszego. Przeanalizowałam to teraz i w ogóle przez pierwsze tygodnie to nawet 90% było z ostatniego.
Nie piszę tego z zawiści, bo ja już swoje kino wygrałam, nawet zdążyłam go sprzedać i kupić za to tv ale po prostu nie wydaje mi się aby najlepsze 50-70% prac było w jednym dniu tygodnia. Po prostu czytają, owszem wybierają dobre ale jak mają 10 to chyba już dalej nie czytają. Nie można by zrobić selekcji, wybrać te niechby 50 najlepszych i potem z nich 10?

To, że wybierają z ostatniego dnia nie wynika z tego, że nie czytają tylko z tego, że w niedziele jest zamieszczanych najwięcej prac. Wszyscy wyczekują ostatniego dnia bo się zasugerowali początkiem konkursu, że właśnie z niedzieli wygrało dużo prac.

Mnie wkurza Wedel bo wygrywa coraz więcej podobnych do siebie historii (2 albo 3 razy randka w ciemno, literowanie po kilka razy itp), a mimo dobrych pomysłów jakoś nie idzie trafić w gust. Tyle będzie z Hollywood emotka
0 0

Gość: gracet

#4775747 Napisano: 22.10.2011 03:07:58
wiecej niz polowe stron na FB mam zabezpieczone emotka
co jest? mam jakąś blokadę w kompie czy cuś emotka
poradźcie, bo najgorsze qw tym jest to, że grać w nic nie moge emotka
0 0

merynosek

#4775865 Napisano: 22.10.2011 03:41:28
Brak chęci do konkursów... emotka
0 0

anialistopad

#4775912 Napisano: 22.10.2011 04:05:17
wkurza mnie kaczor chciałam wygrac dla mamy i nie mogę trafić kurde no
0 0

Gość: nocti

#4776043 Napisano: 22.10.2011 05:13:49
magnus napisał(a):

nocti napisał(a):

dolly napisał(a):

bartula napisał(a):

magnus napisał(a):

wsciekly napisał(a):

magnus napisał(a):

Wedel emotka

Milka też emotka

To, że wybierają z ostatniego dnia nie wynika z tego, że nie czytają tylko z tego, że w niedziele jest zamieszczanych najwięcej prac. Wszyscy wyczekują ostatniego dnia bo się zasugerowali początkiem konkursu, że właśnie z niedzieli wygrało dużo prac.

Mnie wkurza Wedel bo wygrywa coraz więcej podobnych do siebie historii (2 albo 3 razy randka w ciemno, literowanie po kilka razy itp), a mimo dobrych pomysłów jakoś nie idzie trafić w gust. Tyle będzie z Hollywood emotka

Faktem jest, że najwięcej zgłoszeń jest w niedzielę, może stąd więcej wygranych z niedzieli emotka
ale faktem też jest, że w sumie wygrywają prace podobne do siebie, być może trafione w ich gust ?
a być może pochodzą od jednego autora emotka emotka
wkurzające to jest

Bez przesady, na forum dużo osób się chwaliło wygraną więc nie ten sam autor. Parę osób zgarnęło więcej niż jedno kino, ale ich prawo emotka
0 0

Gość: teq44

#4776051 Napisano: 22.10.2011 05:18:40
dzisiejszy dzień, tak szybko zleciał...
0 0

merynosek

#4776243 Napisano: 22.10.2011 06:25:51
Wkurza mnie jeszcze to, że zaczęłam negocjacje wymianowe z 3 forumowiczami i nagle zamilkli! Jeśli się nie jest zainteresowanym to wypadałoby coś napisać a nie tak mnie olać... emotka
Wkurza i smuci zarazem...
0 0

mia

#4776324 Napisano: 22.10.2011 06:52:49
A mnie wkurza, że nie wiem po jaki grzyb zrobiłam zakupy na Rossnet na dwa konkursy, jak mózg mam ostatnio kompletnie z weny wyprany i czasu w dodatku brak emotka
I jutro lub pojutrze znów na siłę na ostatnią chwile będę tworzyć. Nie mówiąc już o tym, że w Velvet mam wielbić zmiany, a ja akurat mam naturę kota, przywiązuję się do miejsc i rzeczy, i żadnych zmian nie lubię... emotka
0 0

Gość: polec

#4776340 Napisano: 22.10.2011 06:59:11
wkurza mnie,że się nastawię na jakąś wygraną, a później jak nie wygram, to sama się wkurzam na siebie. emotka

I generalnie mnie wkurza, że posucha jakaś. Niechże ten deszcz nagród ruszy...

A no i Wedel też mnie wkurza !!!! emotka
0 0

bartula

#4776344 Napisano: 22.10.2011 07:00:25
mia napisał(a):

A mnie wkurza, że nie wiem po jaki grzyb zrobiłam zakupy na Rossnet na dwa konkursy, jak mózg mam ostatnio kompletnie z weny wyprany i czasu w dodatku brak emotka
I jutro lub pojutrze znów na siłę na ostatnią chwile będę tworzyć. Nie mówiąc już o tym, że w Velvet mam wielbić zmiany, a ja akurat mam naturę kota, przywiązuję się do miejsc i rzeczy, i żadnych zmian nie lubię... emotka

to napisz przekornie, że wcale tak nie uważasz jakoby zmiany były dobre emotka
0 0

mia

#4776383 Napisano: 22.10.2011 07:15:47
bartula napisał(a):

mia napisał(a):

Niewykluczone, że na tym się skończy...
Ale wątpię, żeby to miało wzięcie - w takich konkursach niestety najlepiej przyjmowane jest ciamkanie z zachwytem... emotka
0 0

zaczytana-pola

#4776443 Napisano: 22.10.2011 07:38:47
A mnie wkurza, że jutro będzie już jutro emotka
I grzyby, a raczej to, ze ich nie ma emotka
0 0

Gość: stasiak50

#4776568 Napisano: 22.10.2011 08:23:30
Wkurza mnie NFZ i wszyscy Lekarze ( jeżeli można ich nazywać lekarzami) emotka emotka
0 0

jokan

#4776588 Napisano: 22.10.2011 08:34:00
polec napisał(a):

wkurza mnie,że się nastawię na jakąś wygraną, a później jak nie wygram, to sama się wkurzam na siebie. emotka

I generalnie mnie wkurza, że posucha jakaś. Niechże ten deszcz nagród ruszy...

A no i Wedel też mnie wkurza !!!! emotka

bo gegeralnie chyba tak jest: jak ci na konkursie nie zalezy albo wydaje ci sie, ze poszlo srednio/slabo - to (ku zaskoczenku) wygrywasz; a jak z wypiekami na twarzy czekasz na wyniki, to sie okazuje ze d... blada
emotka

mnie wedel tez wkurza
a jeszcze stosik paragonw do wykorzystania, a weny NIET emotka
0 0

kadett33

#4776751 Napisano: 22.10.2011 09:56:34
wkurza mnie dzisiaj zrobiłem zakupy w realu i chciałem skorzystać z promocji 3 za 2 na syropy łowicz i jak wróciłem do domu okazało się ze nie odjęło mi tych syropów, czy jak kupię 2 syropy wiśniowe 440ml i 1 syrop cytrynowy 440ml to czy promocja się należy? W ofercie jest napisane ze rożne rozdaję.
0 0

Gość: awi

#4776780 Napisano: 22.10.2011 10:11:07
stasiak50 napisał(a):

Wkurza mnie NFZ i wszyscy Lekarze ( jeżeli można ich nazywać lekarzami) emotka emotka

Przyłączam się
To jest jeden z najbardziej demoralizujących zawodów
emotka
0 0

Gość: awi

#4776784 Napisano: 22.10.2011 10:13:57
mia napisał(a):

bartula napisał(a):

mia napisał(a):

Niewykluczone, że na tym się skończy...
Ale wątpię, żeby to miało wzięcie - w takich konkursach niestety najlepiej przyjmowane jest ciamkanie z zachwytem... emotka

Naprawdę żadnych zmian nie lubisz?
Nie chciałabyś wymienić np. starego samochodu na nowy/wygrany?
0 0

Gość: friq

#4776829 Napisano: 22.10.2011 11:19:49
Odpadam, od 20.00 siedzę w tym kratownicach emotka Niby mam dobrze, lecz coś knocę przy Rp emotka Ale się nie dam, nie pójdę spać, aż się nie nauczę emotka
0 0