Wkurza mnie...

Gość: wera

#4773776 Napisano: 21.10.2011 05:55:15
Wkurza mnie ze uciekłam dziś przed kanałówka i jutro z rana będę musiała iść zamiast się wyspać emotka
0 0

Gość: wera

#4773782 Napisano: 21.10.2011 05:57:30
wera napisał(a):

Wkurza mnie ze uciekłam dziś przed kanałówka i jutro z rana będę musiała iść zamiast się wyspać emotka

Zapomniałam dodać ze moja dentystka czyści kanały na żywca emotka
0 0

dreamer

#4773833 Napisano: 21.10.2011 06:17:48
Wkurza mnie iż, teraz jest w telewizji nadawany Jubileusz Cezarego Pazury a jest piątek.. opcja na dwór tudzież pole emotka czy romantyczny wieczór z Pazurą emotka
0 0

Gość: sarsaparilla

#4773853 Napisano: 21.10.2011 06:28:04
evja napisał(a):

Wkurza mnie Feeri.
Wkurza mnie jak jasna cholera. Ma mnóstwo fanów na Facebooku, to pomyślałam, że świetny sklep. A tu się okazuje, że łatwo zbajerować konkursami.
Na swoje zamówienie warte 350 zł, opłacone 28 września wciąż czekam. Ciągle mi odpisują na maile, że w tym tygodniu dojdzie, dojdzie.. Terefere ;/
Teraz dopiero widzę, jakie ma opinie w internecie.

I jak tu odzyskać kasę. Na dodatek nigdzie nie ma ich danych jako firmy, same bzdury. Wszystkie konta na Allegro jakie mieli mają zablokowane.. co tu zrobić

Ja tak czekałam na wózek dla dziecka, kupiony ponad miesiąc przed urodzinami małej, od babki która miała ponad 500! pozytywów i zanim wózka nie kupiłam, ani jednego negatywa.

Wózek, bagatela, prawie 2000zł. Dopiero jakiś tydzień po zakupie i natychmiastowym przelewie, babie posypały się negi. I się zaczęło... Wydzwaniałam codziennie aż przestała odbierać mój telefon, więc dzwoniłam z innych numerów, mailowałam, i tak w kółko. Dopiero po miesiącu, po groźbie, że oddaję sprawę do prokuratury (bo właśnie miałam to zrobić, baba miała szczęście, że odebrała mój telefon), dostałam mój wózek i to jeszcze z gratisem. Chyba za moje nerwy, bo wózek dojechał dzień przed porodem. Strasz prokuraturą a jak nie podziała, oddaj im sprawę. Nie daj się oszustom.
0 0

Gość: rafi323raf

#4773887 Napisano: 21.10.2011 06:44:39
Sklep EKO, miałem 3 bony, an początku kupiłem na jeden, by zobaczyć czy kasjerzy będą wiedzieć o co biega. No i wszystko dobrze poszło, podchodze z drugą turą już na 2 bony, i tym razem przy wbijaniu pokazało się, że bon nie ważny, i to przy obu emotka
No a do końca miesiaca ważny, pewnie coś źle wbijali. W pon ma być kierowniczka i może coś się wyjaśni emotka
0 0

Gość: hittmanka

#4773891 Napisano: 21.10.2011 06:48:05
rafi323raf napisał(a):

Sklep EKO, miałem 3 bony, an początku kupiłem na jeden, by zobaczyć czy kasjerzy będą wiedzieć o co biega. No i wszystko dobrze poszło, podchodze z drugą turą już na 2 bony, i tym razem przy wbijaniu pokazało się, że bon nie ważny, i to przy obu emotka
No a do końca miesiaca ważny, pewnie coś źle wbijali. W pon ma być kierowniczka i może coś się wyjaśni emotka

w rossmanie przy pastach chyba, jak wbiła 2 kody na jeen paragon to też nie dalo się zrealizować. Dopiero jak każdy z osobna skasowała to bylo ok ... może tam bylo tak samo?
0 0

melissa

#4773897 Napisano: 21.10.2011 06:52:05
hittmanka napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

w rossmanie przy pastach chyba, jak wbiła 2 kody na jeen paragon to też nie dalo się zrealizować. Dopiero jak każdy z osobna skasowała to bylo ok ... może tam bylo tak samo?

Ja też wszystkie kasowałam pojedynczo i zawsze wchodziły bez problemu. System może nie przyjmować więcej niż 1 bon na 1 paragon.
0 0

delfinka101

#4773908 Napisano: 21.10.2011 06:56:43
Dzisiaj chyba nic nie powinnam robić...własnie suszarka w ręku mi się paliła..najpierw małe iskierki zaglądam a tam ogień nagle....idę spać bo za chwilę komputer sie spali
0 0

Gość: nocti

#4773909 Napisano: 21.10.2011 06:57:37
magnus napisał(a):

Wedel emotka

Popieram emotka
0 0

Gość: marielu

#4773953 Napisano: 21.10.2011 07:14:27
delfinka101 napisał(a):

Dzisiaj chyba nic nie powinnam robić...własnie suszarka w ręku mi się paliła..najpierw małe iskierki zaglądam a tam ogień nagle....idę spać bo za chwilę komputer sie spali

czekaj !!

kurczak mi sie słabo przyrumienił, możesz go pomacać? emotka emotka
0 0

delfinka101

#4773978 Napisano: 21.10.2011 07:24:29
marielu napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

czekaj !!

kurczak mi sie słabo przyrumienił, możesz go pomacać? emotka emotka

lepiej nie bo na węgiel spale:) mykam..trzeba sie wyspac...
0 0

Gość: wsciekly

#4773985 Napisano: 21.10.2011 07:28:19
magnus napisał(a):

Wedel emotka

a Milka nie emotka emotka

też niezła emotka emotka emotka
0 0

Gość: rafi323raf

#4773989 Napisano: 21.10.2011 07:29:55
melissa napisał(a):

hittmanka napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

Ja też wszystkie kasowałam pojedynczo i zawsze wchodziły bez problemu. System może nie przyjmować więcej niż 1 bon na 1 paragon.

właśnie te drugie zakupy też były pojedynczo, na 2 paragony, ale już przy pierwszym paragonie nie wchodził żaden kod emotka
0 0

#4774008 Napisano: 21.10.2011 07:38:37
magnus napisał(a):

wsciekly napisał(a):

magnus napisał(a):

Wedel emotka

Milka też emotka
ale na Wedel już pomysłów brak, chyba też opanowany ... emotka

przechlapane emotka
0 0

Gość: chochliczka

#4774173 Napisano: 21.10.2011 08:33:36
Dzisiaj wkurza mnie, a wlasciwie wkurw wszystko emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka
Od listopada zostaje bez pracy,nie mam za co studiow oplacic,nie potrafie nic wygrac, nawet cholernych kaloszy z Timotei czy kosmetykow z playboya a paragony mam,a wygrywaja tylko Ci co graja z setek starterow emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka
jest mi przykro i smutno i ogolnie echhh emotka
0 0

#4774179 Napisano: 21.10.2011 08:34:40
chochliczka napisał(a):

Dzisiaj wkurza mnie, a wlasciwie wkurw wszystko emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka
Od listopada zostaje bez pracy,nie mam za co studiow oplacic,nie potrafie nic wygrac, nawet cholernych kaloszy z Timotei czy kosmetykow z playboya a paragony mam,a wygrywaja tylko Ci co graja z setek starterow emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

jak masz paragon na kalosze do 20 września to ci osłodże koniec dnia emotka PW emotka
0 0

Gość: chochliczka

#4774186 Napisano: 21.10.2011 08:36:44
hittmanka napisał(a):

chochliczka napisał(a):

jak masz paragon na kalosze do 20 września to ci osłodże koniec dnia emotka PW emotka

mam ale z 27.09 ;(
dziekuje za dobre checi emotka
ech czemu jak sie wali to wszystko emotka emotka emotka emotka ;(
0 0

#4774195 Napisano: 21.10.2011 08:39:14
chochliczka napisał(a):

hittmanka napisał(a):

chochliczka napisał(a):

mam ale z 27.09 ;(

ech... cóż za niefart emotka
0 0

#4774228 Napisano: 21.10.2011 08:48:24
chochliczka napisał(a):

hittmanka napisał(a):

chochliczka napisał(a):

mam ale z 27.09 ;(

ale w PARAGONACH ktoś już z października miał wygraną
0 0

bartula

#4775492 Napisano: 22.10.2011 01:47:28
magnus napisał(a):

wsciekly napisał(a):

magnus napisał(a):

Wedel emotka

Milka też emotka
ale na Wedel już pomysłów brak, chyba też opanowany ... emotka

Raz brak pomysłów a dwa zaczynam mieć nieodparte wrażenie, że oni nie czytają wszystkich prac!!
Patrząc na wyniki widać, że 5/10 jest z ostatniego dnia albo na odwrót z pierwszego. Przeanalizowałam to teraz i w ogóle przez pierwsze tygodnie to nawet 90% było z ostatniego.
Nie piszę tego z zawiści, bo ja już swoje kino wygrałam, nawet zdążyłam go sprzedać i kupić za to tv ale po prostu nie wydaje mi się aby najlepsze 50-70% prac było w jednym dniu tygodnia. Po prostu czytają, owszem wybierają dobre ale jak mają 10 to chyba już dalej nie czytają. Nie można by zrobić selekcji, wybrać te niechby 50 najlepszych i potem z nich 10?
A wymyślam dalej, czemu nie i fakt....pomysłów brak emotka
0 0