Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: wera
Gość: wera
Zapomniałam dodać ze moja dentystka czyści kanały na żywca
dreamer
Postów 30
Data rejestracji 07.10.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: sarsaparilla
Ja tak czekałam na wózek dla dziecka, kupiony ponad miesiąc przed urodzinami małej, od babki która miała ponad 500! pozytywów i zanim wózka nie kupiłam, ani jednego negatywa.
Wózek, bagatela, prawie 2000zł. Dopiero jakiś tydzień po zakupie i natychmiastowym przelewie, babie posypały się negi. I się zaczęło... Wydzwaniałam codziennie aż przestała odbierać mój telefon, więc dzwoniłam z innych numerów, mailowałam, i tak w kółko. Dopiero po miesiącu, po groźbie, że oddaję sprawę do prokuratury (bo właśnie miałam to zrobić, baba miała szczęście, że odebrała mój telefon), dostałam mój wózek i to jeszcze z gratisem. Chyba za moje nerwy, bo wózek dojechał dzień przed porodem. Strasz prokuraturą a jak nie podziała, oddaj im sprawę. Nie daj się oszustom.
Gość: rafi323raf
No a do końca miesiaca ważny, pewnie coś źle wbijali. W pon ma być kierowniczka i może coś się wyjaśni
Gość: hittmanka
w rossmanie przy pastach chyba, jak wbiła 2 kody na jeen paragon to też nie dalo się zrealizować. Dopiero jak każdy z osobna skasowała to bylo ok ... może tam bylo tak samo?
melissa
Postów 1055
Data rejestracji 22.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja też wszystkie kasowałam pojedynczo i zawsze wchodziły bez problemu. System może nie przyjmować więcej niż 1 bon na 1 paragon.
delfinka101
Postów 5761
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: nocti
Popieram
Gość: marielu
czekaj !!
kurczak mi sie słabo przyrumienił, możesz go pomacać?
delfinka101
Postów 5761
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
lepiej nie bo na węgiel spale:) mykam..trzeba sie wyspac...
Gość: wsciekly
a Milka nie
też niezła
Gość: rafi323raf
właśnie te drugie zakupy też były pojedynczo, na 2 paragony, ale już przy pierwszym paragonie nie wchodził żaden kod
przechlapane
Gość: chochliczka
Od listopada zostaje bez pracy,nie mam za co studiow oplacic,nie potrafie nic wygrac, nawet cholernych kaloszy z Timotei czy kosmetykow z playboya a paragony mam,a wygrywaja tylko Ci co graja z setek starterow
jest mi przykro i smutno i ogolnie echhh
jak masz paragon na kalosze do 20 września to ci osłodże koniec dnia
Gość: chochliczka
mam ale z 27.09 ;(
dziekuje za dobre checi
ech czemu jak sie wali to wszystko
ech... cóż za niefart
ale w PARAGONACH ktoś już z października miał wygraną
bartula
Postów 1447
Data rejestracji 13.12.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Raz brak pomysłów a dwa zaczynam mieć nieodparte wrażenie, że oni nie czytają wszystkich prac!!
Patrząc na wyniki widać, że 5/10 jest z ostatniego dnia albo na odwrót z pierwszego. Przeanalizowałam to teraz i w ogóle przez pierwsze tygodnie to nawet 90% było z ostatniego.
Nie piszę tego z zawiści, bo ja już swoje kino wygrałam, nawet zdążyłam go sprzedać i kupić za to tv ale po prostu nie wydaje mi się aby najlepsze 50-70% prac było w jednym dniu tygodnia. Po prostu czytają, owszem wybierają dobre ale jak mają 10 to chyba już dalej nie czytają. Nie można by zrobić selekcji, wybrać te niechby 50 najlepszych i potem z nich 10?
A wymyślam dalej, czemu nie i fakt....pomysłów brak