Wkurza mnie...

bachacz

#4776889 Napisano: 23.10.2011 07:08:55
Wkurza mnie mgła za oknami,szron na trawnikach,skrobanie samochodu w perspektywie ,że jest niedziela i nic mi się nie chce.
0 0

Gość: tato999

#4776903 Napisano: 23.10.2011 07:19:54
bachacz napisał(a):

Wkurza mnie mgła za oknami,szron na trawnikach,skrobanie samochodu w perspektywie ,że jest niedziela i nic mi się nie chce.

super powód do wkurzania emotka

0 0

Gość: sarsaparilla

#4776925 Napisano: 23.10.2011 07:37:44
A mnie wkurza, że muszę umyć pół metra włosów, ułożyć je, zrobić makijaż, ubrać sukienkę i razem ze resztą rodziny iść na obiad do teściów by pożegnać teścia-marynarza, wypływającego w rejs. Teściowie fajni ale mi się nie chce nic ze sobą robić, kurka jeden dzień w tygodniu kiedy mogę szlafroczyć i mieć zieloną maseczkę na twarzy pół dnia emotka .
0 0

Gość: wsciekly

#4776927 Napisano: 23.10.2011 07:39:04
kadett33 napisał(a):

wkurza mnie dzisiaj zrobiłem zakupy w realu i chciałem skorzystać z promocji 3 za 2 na syropy łowicz i jak wróciłem do domu okazało się ze nie odjęło mi tych syropów, czy jak kupię 2 syropy wiśniowe 440ml i 1 syrop cytrynowy 440ml to czy promocja się należy? W ofercie jest napisane ze rożne rozdaję.

ale zakup musi być 1 rodzaju

czyli 3 identyczne
0 0

Gość: roxana

#4776990 Napisano: 23.10.2011 08:06:13
tato999 napisał(a):

bachacz napisał(a):

masakra, że po lecie jest jesień i zima, co za wkurzający fakt hi hi emotka
ja tam się cieszę, że kupiłam sobie wczoraj porządne kozaki za rozsądną cenę i mam kłopot z głowy emotka w zeszłym roku na pierwszy śnieg nie było już mojego rozmiaru nigdzie i przehasałam w starych emotka
0 0

Gość: nocti

#4777404 Napisano: 23.10.2011 11:42:40
roxana napisał(a):

tato999 napisał(a):

bachacz napisał(a):

masakra, że po lecie jest jesień i zima, co za wkurzający fakt hi hi emotka
ja tam się cieszę, że kupiłam sobie wczoraj porządne kozaki za rozsądną cenę i mam kłopot z głowy emotka w zeszłym roku na pierwszy śnieg nie było już mojego rozmiaru nigdzie i przehasałam w starych emotka

Ja miałam dziś jechać na zakupy właśnie w tym celu, ale mi się nic nie chce... Tragiczne weekendowe lenistwo. Wkurza mnie to...
0 0

kadett33

#4777432 Napisano: 23.10.2011 11:53:15
wsciekly napisał(a):

kadett33 napisał(a):

wkurza mnie dzisiaj zrobiłem zakupy w realu i chciałem skorzystać z promocji 3 za 2 na syropy łowicz i jak wróciłem do domu okazało się ze nie odjęło mi tych syropów, czy jak kupię 2 syropy wiśniowe 440ml i 1 syrop cytrynowy 440ml to czy promocja się należy? W ofercie jest napisane ze rożne rozdaję.

czyli 3 identyczne

ale jak była promocja axa 2 za 1 kupiłem dwa różne zapachy i odjęło mi więc nie wiem czemu przy tej promocji ma być 3 takie same smaki?
0 0

zielonaszpilka

#4777439 Napisano: 23.10.2011 11:58:31
Przy niektórych promocjach rodzaju 3 w cenie 2 jest napisane na tabliczkach w sklepie przy produktach, że promocja dotyczy różnych smaków czy zapachów, ale żeby skorzystać z promocji musisz kupić trzy takie same.
0 0

isiulka

#4777442 Napisano: 23.10.2011 12:00:22
kadett33 napisał(a):

wsciekly napisał(a):

kadett33 napisał(a):

czyli 3 identyczne

ale jak była promocja axa 2 za 1 kupiłem dwa różne zapachy i odjęło mi więc nie wiem czemu przy tej promocji ma być 3 takie same smaki?

a te syropy na pewno były objęte promocją?
0 0

isiulka

#4777460 Napisano: 23.10.2011 12:06:04
isiulka napisał(a):

kadett33 napisał(a):

wsciekly napisał(a):

kadett33 napisał(a):

czyli 3 identyczne

a te syropy na pewno były objęte promocją?

Okej już widze, że były. Moja rada- wróc do Reala i poproś kierownika sklepu. Nie ma sensu wdawać się w dyskusje z Paniami z BOKu.
0 0

mia

#4777481 Napisano: 23.10.2011 12:13:51
lukaszroony1989 napisał(a):

emotka
WKURZA MNIE ŻE CAŁY ŚWIAT CIESZY SIÊ ZE ŚMIERCI (zamordowania Kadafiego)
Świat obiegają zdjęcia i filmy człowieka który na oczach milionów został zaszlachtowany jak świnia !!
Co z tego, że będą mieć tą swoją demokracje jeśli jej początkiem jest śmierć i zło.

O, jak mi miło, że ktoś jeszcze ma takie same odczucia jak ja...

A poza tym wkurzają mnie malejące błyskawicznie zasoby na koncie i fakt, że raczej nie mam się co spodziewać pensji wcześniej jak 3 listopada... emotka
0 0

Gość: tato999

#4777580 Napisano: 23.10.2011 12:39:01
mia napisał(a):

emotka
Świat obiegają zdjęcia i filmy człowieka który na oczach milionów został zaszlachtowany jak świnia !!
Co z tego, że będą mieć tą swoją demokracje jeśli jej początkiem jest śmierć i zło.

A poza tym wkurzają mnie malejące błyskawicznie zasoby na koncie i fakt, że raczej nie mam się co spodziewać pensji wcześniej jak 3 listopada... emotka

świat cieszy się że w końcu dopadła go sprawiedliwość

ludzi mieli dość i uskutecznili sobie lincz na swoim władcy, które bądź co bądź za czasów swojej władzy ludzi po ludzku nie traktował więc skoro sobie sam takich wrogów wychował to sam jest sobie winien
0 0

Gość: roxana

#4778120 Napisano: 23.10.2011 04:05:44
emanuela24 napisał(a):

tato999 napisał(a):

mia napisał(a):

emotka

świat cieszy się że w końcu dopadła go sprawiedliwość

ludzi mieli dość i uskutecznili sobie lincz na swoim władcy, które bądź co bądź za czasów swojej władzy ludzi po ludzku nie traktował więc skoro sobie sam takich wrogów wychował to sam jest sobie winien

chcieli zemsty - kulka w głowę i po sprawie
ale to co z nim wyrabiali to się w głowie nie mieści emotka
widziałaś filmiki ? ja byłam w szoku że takie coś robi rasa ludzka emotka
sama nie jestem za tym aby cackać się z tyranami ale to co oni zrobili oj nie mam słów - pokazali że w niczym lepsi nie są - jeśli zrobili sobie samosąd i postanowili o karze śmierci to powinni pomyśleć o tym że każdy ma prawo do umierania w poszanowaniu godności emotka ale zakręciłam ale mam nadzieję że wiecie o co mi chodzi

ale przecież to jest zupełnie inna kultura, mentalność, wychowanie, religia i nie wymagajmy od nich naszego myślenia
tam już dzieciaki latają z bronią, dla nich śmierć nie jest skandalem emotka
0 0

anialistopad

#4778123 Napisano: 23.10.2011 04:06:42
wkurza mnie , ze na mentosie graja jakimis programami o których ja nie mam bladego pojec ia wyjaśni mi ktoś co to za program i o co w nim chodzi? emotka
0 0

cudaczek121

#4778188 Napisano: 23.10.2011 04:34:46
Wkurza mnie,że siostra chciała wynająć swoje mieszkanie za 2 tysiące zł,ale tuż przed podpisywaniem umowy facet i kobitka przyznali się,że chcieli tam założyć agencję towarzyską emotka
0 0

Gość: goralecka

#4778198 Napisano: 23.10.2011 04:37:51
cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,że siostra chciała wynająć swoje mieszkanie za 2 tysiące zł,ale tuż przed podpisywaniem umowy facet i kobitka przyznali się,że chcieli tam założyć agencję towarzyską emotka

cieszcie się, że się wcześniej przyznali emotka Potem byłby większy problem.
0 0

bartula

#4778199 Napisano: 23.10.2011 04:38:08
cudaczek121 napisał(a):

ciesz się, że się przyznali przed emotka Nie ma tego złego..., gorzej jakby potem miała mieć problemy emotka
0 0

bartula

#4778201 Napisano: 23.10.2011 04:39:29
goralecka - co za jednomyślność emotka
0 0

ziolko

#4778212 Napisano: 23.10.2011 04:42:10
też uważam, że dobrze, że dowiedziała się PRZED a nie PO, bo wtedy dopiero by było - zrujnowane mieszkanie, problemy z płatnościami, reputacja siostry jako właścicielki mieszkania też by była zrujnowana, bo kto by uwierzył, że ona nic o tym nie wiedziała??

0 0

bartula

#4778270 Napisano: 23.10.2011 05:00:58
No chyba mnie trafi SZ.... dodali moją scenkę w Wedlu i zamienili 2 i 3 klatkę i teraz to historyjka jest LEKKO bez sensu!!!!!!!!!!!! emotka emotka emotka
A już jak dodawałam to mieszało i zamieniało,przecież to już chyba 10-ascenka więc umiem dodawać!
Ma ktoś mail na który wysłać im info żeby zamienili? Ten z którego przychodzi info o dodaniu czy jakiś inny reklamacyjny? PROSZÊ
0 0