Wkurza mnie...

cudaczek121

#4778329 Napisano: 23.10.2011 05:17:27
ziolko napisał(a):

też uważam, że dobrze, że dowiedziała się PRZED a nie PO, bo wtedy dopiero by było - zrujnowane mieszkanie, problemy z płatnościami, reputacja siostry jako właścicielki mieszkania też by była zrujnowana, bo kto by uwierzył, że ona nic o tym nie wiedziała??

też tak uważam tylko mi jest jej szkoda,bo tak się nastawiła,że to wynajmie.28 października ma sprawę rozwodową,więc dobrze się stało,że jej się przyznali,bo jakby się mój szwagier dowiedział jakby już zaczęła to wynajmować,to by był dobry pretekst,żeby sąd oddał dziecko jemu emotka Tylko mogli to ujawnić już na wstępie,a nie,że moja siostra specjalnie wzięła wolne,żeby mieszkanie wysprzątać,a tu wyskakują z czymś takim emotka
0 0

anialistopad

#4778391 Napisano: 23.10.2011 05:41:40
wkurza mnie gra horalky grałam tyle czasu mam wynik 45720 i jestem na 38 pozycji no kurde emotka emotka
0 0

Gość: tato999

#4778416 Napisano: 23.10.2011 05:47:28
cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,że siostra chciała wynająć swoje mieszkanie za 2 tysiące zł,ale tuż przed podpisywaniem umowy facet i kobitka przyznali się,że chcieli tam założyć agencję towarzyską emotka

a jakie tu ma znaczenie za ile chciała wynająć? bo ta informacji chyba zbędna jest i nie jest sednem sprawy
0 0

Gość: chochliczka

#4778434 Napisano: 23.10.2011 05:52:20
tato999 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,że siostra chciała wynająć swoje mieszkanie za 2 tysiące zł,ale tuż przed podpisywaniem umowy facet i kobitka przyznali się,że chcieli tam założyć agencję towarzyską emotka

a jakie tu ma znaczenie za ile chciała wynająć? bo ta informacji chyba zbędna jest i nie jest sednem sprawy

sednem moze byc dla US jesli nielegalnie wynajmuja emotka

Wkurza mnie,ze nie zweryfikowali mi paragonow z ducka wrrr emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

joan

#4778538 Napisano: 23.10.2011 06:32:23
bachacz napisał(a):

Wkurza mnie mgła za oknami,szron na trawnikach,skrobanie samochodu w perspektywie ,że jest niedziela i nic mi się nie chce.

Łoj, a mnie wkurza, że nie mam CZEGO skrobać emotka Nawet garnki i patelnie - jak na złość - mają powłokę teflonową, do której nic nie przywiera i po każdym myciu wyglądają, jak nówki ze sklepu emotka Zatem... przyjmę autko do skrobania emotka
0 0

Gość: tato999

#4778540 Napisano: 23.10.2011 06:33:29
joan napisał(a):

bachacz napisał(a):

Wkurza mnie mgła za oknami,szron na trawnikach,skrobanie samochodu w perspektywie ,że jest niedziela i nic mi się nie chce.

Łoj, a mnie wkurza, że nie mam CZEGO skrobać emotka Nawet garnki i patelnie - jak na złość - mają powłokę teflonową, do której nic nie przywiera i po każdym myciu wyglądają, jak nówki ze sklepu emotka Zatem... przyjmę autko do skrobania emotka

bardzo chętnie odstąpię swoje autko do skrobania za każdym razem kiedy będzie taka potrzeba emotka
0 0

mio

#4778598 Napisano: 23.10.2011 06:49:37
nie gram w ducka, ale przejrzalam wyniki z 1 tygodnia i starogard gdanski mnie zabil emotka

w temacie wkurza mnie że weekend byl masakryczny na każdym kroku jakiś pech emotka
jeszcze na koniec dnia automat i zeżarł 2,20 a kawy nie dał emotka
jak dobrze że jutro poniedziałek
0 0

mia

#4778613 Napisano: 23.10.2011 06:53:39
bartula napisał(a):

No chyba mnie trafi SZ.... dodali moją scenkę w Wedlu i zamienili 2 i 3 klatkę i teraz to historyjka jest LEKKO bez sensu!!!!!!!!!!!! emotka emotka emotka
A już jak dodawałam to mieszało i zamieniało,przecież to już chyba 10-ascenka więc umiem dodawać!
Ma ktoś mail na który wysłać im info żeby zamienili? Ten z którego przychodzi info o dodaniu czy jakiś inny reklamacyjny? PROSZÊ

To jest pikuś...
Zobacz, co ja wykombinowałam - pierwszy raz mnie podkusiło z Wedlem i tak zaszalałam, że wstawiłam to do Popraw sobie humor emotka
0 0

merynosek

#4778635 Napisano: 23.10.2011 06:57:23
joan napisał(a):

Ja odstąpię nie tylko do skrobania emotka Zawsze możesz go odwieźć do mechanika, opłacić i odstawić mi pod dom emotka A że autko nie pierwszej już młodości to wiesz mi, że będzie jeżdżenia emotka I to mnie wkurza... Jedno naprawione, już następne coś się sypie... I dlaczego naprawy od razu na setki muszą wynosić... emotka
0 0

efelinkaaa

#4778642 Napisano: 23.10.2011 06:58:30
mia, ja za pierwszym razem zrobiłam dokładnie to samo... wstawiłam jedną klatkę, bo nie wiedziałam, że można więcej emotka dopiero potem się kapnęłam, że inni wstawiają po 3 emotka
0 0

kadett33

#4778803 Napisano: 23.10.2011 07:50:39
isiulka napisał(a):

isiulka napisał(a):

kadett33 napisał(a):

wsciekly napisał(a):

kadett33 napisał(a):

wkurza mnie dzisiaj zrobiłem zakupy w realu i chciałem skorzystać z promocji 3 za 2 na syropy łowicz i jak wróciłem do domu okazało się ze nie odjęło mi tych syropów, czy jak kupię 2 syropy wiśniowe 440ml i 1 syrop cytrynowy 440ml to czy promocja się należy? W ofercie jest napisane ze rożne rozdaję.

ale zakup musi być 1 rodzaju

czyli 3 identyczne

ale jak była promocja axa 2 za 1 kupiłem dwa różne zapachy i odjęło mi więc nie wiem czemu przy tej promocji ma być 3 takie same smaki?

a te syropy na pewno były objęte promocją?

Okej już widze, że były. Moja rada- wróc do Reala i poproś kierownika sklepu. Nie ma sensu wdawać się w dyskusje z Paniami z BOKu.

byłem zgłosić to i Pani w BOK mówiła to samo co wsciekly ale gdy chciała mi pokazać ze jak wbiję 3x syrop łowicz wiśniowy to okazało ze także promocja nie działa, więc spróbowała 3 raz cytrynowy i wtedy dopiero było okej, więc na to wychodzi ze nie mają wbitego syropu wiśniowego i zapewne jak bym mieli to wbite by zadziałało jak miałem wcześniej.
0 0

Gość: klisza

#4778900 Napisano: 23.10.2011 08:20:00
Wkurza mnie dziś dosłownie wszystko. Moja tesciowa, która wszystko wie najlepiej i w dodatku jest obrażona na cały świat że ja mam szczęście w konkursach a nie jej córeczka ( która nie gra w nic ), wkurza mnie, że od dawna nic nie wygrałam, a szczególnie Duck którego nie potrafie trafic!

Kiedy zła passa minie?
0 0

ziolko

#4778903 Napisano: 23.10.2011 08:21:48
klisza - olej to emotka

olej teściową (jeśli córka nie gra to za skarby świata nie wygra, a mamuśka powinna to zrozumieć, i niech patrzy też na to, że nie zawsze się wygrywa)

olej konkursy - weź urlop konkursowy, a po przerwie wygrasz coś

emotka
0 0

#4778925 Napisano: 23.10.2011 08:27:01
ziolko teściową jestem w stanie przelknąc - przyzwyczaiłam się juz do jej zawiści, ale brak pracy i brak wygranych normalnie mnie przybija.

Może masz racje z tym urlopem konkursowym.
0 0

ziolko

#4778945 Napisano: 23.10.2011 08:32:19
klisza - ja mam tak samo.. w sensie oprócz teściowej

więc trzeba wrzucić na luz i tyle emotka

konkursy pomagają, owszem - można oderwać się od problemów dnia codziennego i zyskać jakieś nagrody, ale jednak dzięki konkursom są problemy konkursowe emotka

więc jeśli kolejny raz coś się nie udaje, w kolejnym konkursie, tylko kasę się traci na produkty odpowiednie, smsy i tel to trzeba zrobić co najmniej kilka dni przerwy (albo i dłużej)

a po przerwie - wróci się z nową energią i nowymi pomysłami, np na opisówki itp emotka

to działa! nie tylko na mnie emotka
0 0

#4778953 Napisano: 23.10.2011 08:36:00
ziolko - posłucham bardziej doswiadczonej tj. Ciebie emotka i pewnie odpuszcze na kilka dni, dziękuję emotka juz chyba nie jestem nawet tak zła jak byłam jeszcze przed chwilą.
Może po urlopie spadnie deszcz nagród czego zarówno sobie jak i Tobie życzę emotka
0 0

Gość: wsciekly

#4778960 Napisano: 23.10.2011 08:38:08
urlop konkursowy emotka emotka emotka

dobre emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

cudaczek121

#4778964 Napisano: 23.10.2011 08:39:46
tato999 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

tak się składa,że siostry rata kredytu za to mieszkanie jest 1100 zł,więc po opłaceniu podatku i tak by jej coś zostało emotka Tamci nawet chcieli dać jej 2500 zł,co na taką małą miejscowość jest dużo,no ale niestety musiała obejść się smakiem emotka Ja jej od razu mówiłam,że coś podejrzanie dużo chcą dać,ale nie chciała mnie słuchać,to ma figę z makiem emotka
0 0

miketyson

#4778969 Napisano: 23.10.2011 08:41:59
wsciekly napisał(a):

poproszę o druk urlopu konkursowego emotka
@klisza - nie słuchaj o urlopach, pewnie chcą Cie wygryżć z jakiegoś konkursu
0 0

cudaczek121

#4778970 Napisano: 23.10.2011 08:42:03
wsciekly napisał(a):

Urlop konkursowy jest dla mnie całkowicie bez sensu,bo jak się nie będzie w nic grało,to się też żadnej nagrody nie wygra emotka
0 0