Wkurza mnie...

mio

#4787070 Napisano: 26.10.2011 06:17:40
mandat mnie wkurza emotka
0 0

Gość: wsciekly

#4787108 Napisano: 26.10.2011 06:28:05
goralecka napisał(a):

Wkurza mnie to zbiorowe narzekanie na wyniki Kamisa z Tesco, że wybrano beznadziejne hasła.
Nie wiedziałam, że mamy aż tylu wybitnych poetów na forum. Normalnie marnujecie się, może warto wydać tomik wierszyków skoro Wy tak doskonale rymujecie a reszta jest beznadziejna. Ok wiem, że zdarzają się czasem hasła zupełnie nie logiczne, splagiatowane, z błędami itd ale trochę skromności co po niektórym by się przydało.

Zresztą przy każdej publikacji zwycięskich haseł się tak dzieje. wkurza mnie to....

emotka

ja tylko zwróciłem uwagę, że hasło nr 47 jest nie na miejscu i nigdy by mnie nie zmotywowało do zakupu jakiegokolwiek produktu kamis emotka
0 0

Gość: tato999

#4787136 Napisano: 26.10.2011 06:36:03
konwaliowa napisał(a):

Aha i wkurza mnie, że w Vectrze nikomu nie chce się zakończyć konkursu (zakończony 3 dni temu), ani w innym konkursie podać wyników (według regulaminu miały być ponad tydzień temu).

w vectrze to standard emotka
0 0

aerdna

#4787832 Napisano: 27.10.2011 07:26:43
wsciekly napisał(a):

goralecka napisał(a):

Wkurza mnie to zbiorowe narzekanie na wyniki Kamisa z Tesco, że wybrano beznadziejne hasła.
Nie wiedziałam, że mamy aż tylu wybitnych poetów na forum. Normalnie marnujecie się, może warto wydać tomik wierszyków skoro Wy tak doskonale rymujecie a reszta jest beznadziejna. Ok wiem, że zdarzają się czasem hasła zupełnie nie logiczne, splagiatowane, z błędami itd ale trochę skromności co po niektórym by się przydało.

Zresztą przy każdej publikacji zwycięskich haseł się tak dzieje. wkurza mnie to....

emotka

ja tylko zwróciłem uwagę, że hasło nr 47 jest nie na miejscu i nigdy by mnie nie zmotywowało do zakupu jakiegokolwiek produktu kamis emotka

I to jeszcze mój sklep
emotka Ciekawe, kto to wymyślił...
0 0

Gość: jopi

#4787883 Napisano: 27.10.2011 07:50:19
aerdna napisał(a):

wsciekly napisał(a):

goralecka napisał(a):

emotka

I to jeszcze mój sklep
emotka Ciekawe, kto to wymyślił...

Ktoś wysłał hasło dla żartu,
a Agencja hasło dla żartu nagrodziła

emotka
0 0

joan

#4787890 Napisano: 27.10.2011 07:53:40
jopi napisał(a):

Ktoś wysłał hasło dla żartu,
a Agencja hasło dla żartu nagrodziła

emotka

Może i tak, ale jednak śmieszne to nie jest. A potem znów na forum wejdzie Pan ze Smolara i będzie się dziwił, że mają mało uczestników w jakimś konkursie. Ciekawe, ilu osobom po obejrzeniu nagrodzonych haseł ręce opadły i tymczasowo odechciało się brać udział w ich akcjach promocyjnych? emotka
0 0

Gość: vilemo

#4787908 Napisano: 27.10.2011 07:58:52
mi się odechciało - bo to był mój pierwszy taki konkurs...
0 0

Gość: pola731

#4787915 Napisano: 27.10.2011 08:01:31
vilemo napisał(a):

mi się odechciało - bo to był mój pierwszy taki konkurs...

ja Kamisa odpuściłam - kiepski ze mnie konkursowicz , bo nie potrafię na zawołanie wymyślać fajnychhaseł dla produktów , których nie uzywam albo mi nie smakują - czuję się wtedy fałszywie i mam wrażenie ten brak entuzjazmu widać w tych hasłach - więc mimo ,że konkurs tani to po prostu nie biorę udziału
0 0

mia

#4787919 Napisano: 27.10.2011 08:03:14
joan napisał(a):

Może i tak, ale jednak śmieszne to nie jest. A potem znów na forum wejdzie Pan ze Smolara i będzie się dziwił, że mają mało uczestników w jakimś konkursie. Ciekawe, ilu osobom po obejrzeniu nagrodzonych haseł ręce opadły i tymczasowo odechciało się brać udział w ich akcjach promocyjnych? emotka

No, ja Smolara nie skreślam...

Ale spółkę Kamis&Smolar zdecydowanie tak! emotka
0 0

zaczytana-pola

#4787922 Napisano: 27.10.2011 08:04:40
mia napisał(a):

joan napisał(a):

Ktoś kiedyś napisał, że w przypadku Kamisa, to właśnie Kamis wybiera hasła... ale nie pamiętam już dokładnie jak to było.
0 0

mia

#4787933 Napisano: 27.10.2011 08:07:44
ilonar2301 napisał(a):

mia napisał(a):

joan napisał(a):

Ktoś kiedyś napisał, że w przypadku Kamisa, to właśnie Kamis wybiera hasła... ale nie pamiętam już dokładnie jak to było.

Tak, pamiętam, tez to czytałam... ale mialam nadzieję, że nie do końca emotka
0 0

Gość: kotek11

#4788086 Napisano: 27.10.2011 09:06:47
wkurzyłam się sama na siebie.... oblałam egz praktyczny na prawko ;( rękaw zdałam.. górkę tez... obsługe samochodu również... pojechałam na maisto i ...... wymusiłam pierwszeństwo... za ch.ja nie widzialam tego auta.....
0 0

efelinkaaa

#4788093 Napisano: 27.10.2011 09:08:23
kotek11 napisał(a):

wkurzyłam się sama na siebie.... oblałam egz praktyczny na prawko ;( rękaw zdałam.. górkę tez... obsługe samochodu również... pojechałam na maisto i ...... wymusiłam pierwszeństwo... za ch.ja nie widzialam tego auta.....

ja za pierwszym razem, na drodze z pierwszeństwem ustałam i przepuszczałam wszystkie pojazdy emotka do czasu aż mi egzaminator uwagi nie zwrócił.. więc i tak źle i tak niedobrze emotka

ps. za drugim razem się uda, zobaczysz emotka
0 0

ziolko

#4788101 Napisano: 27.10.2011 09:10:57
przepuszczanie pojazdów, jeśli jest się na drodze z pierwszeństwem (a przepuszcza się te podporządkowane) też jest niedobre, bo jeśli ktoś jedzie wg znaków, to w tym momencie nie ma pojęcia, dlaczego ktoś, kto ma pierwszeństwo - nie jedzie

ruszy, tamten też i kolizja gotowa

poza tym jest to denerwujące dla kierowców stojących za takim uprzejmym

co innego korek, problem z wjazdem, to wtedy się wpuszcza (takim sprawdzianem będzie 1 listopada) ale jeśli podczas normalnej jazdy tak się robi, to krew zalewa emotka
0 0

Gość: kotek11

#4788104 Napisano: 27.10.2011 09:12:16
efelinkaaa napisał(a):

kotek11 napisał(a):

ja za pierwszym razem, na drodze z pierwszeństwem ustałam i przepuszczałam wszystkie pojazdy emotka do czasu aż mi egzaminator uwagi nie zwrócił.. więc i tak źle i tak niedobrze emotka

ps. za drugim razem się uda, zobaczysz emotka

to było równorzędne.. ja jechałam prosti, w prawo skrecała jakas terenowa... luknelam,n ze nic nie jedzie...... i delikatnie sie wtaczam a tam.. zza terenowy mi smiga.... to byl moment ;( zaraz jade umowic sie na nowy termin.....
0 0

ziolko

#4788113 Napisano: 27.10.2011 09:14:57
kotek - jechałaś prosto za terenówką? terenówka skręcała w prawo?
0 0

efelinkaaa

#4788114 Napisano: 27.10.2011 09:15:15
ziolko napisał(a):

przepuszczanie pojazdów, jeśli jest się na drodze z pierwszeństwem (a przepuszcza się te podporządkowane) też jest niedobre, bo jeśli ktoś jedzie wg znaków, to w tym momencie nie ma pojęcia, dlaczego ktoś, kto ma pierwszeństwo - nie jedzie

ruszy, tamten też i kolizja gotowa

poza tym jest to denerwujące dla kierowców stojących za takim uprzejmym

co innego korek, problem z wjazdem, to wtedy się wpuszcza (takim sprawdzianem będzie 1 listopada) ale jeśli podczas normalnej jazdy tak się robi, to krew zalewa emotka

wiem, wiem, ale stres niestety zrobił swoje i tak jakoś wyszło... za drugim razem już zdałam bezblędnie emotka
0 0

mia

#4788118 Napisano: 27.10.2011 09:17:27
ziolko napisał(a):

Rozumiem, że z prawej terenówka...
0 0

ziolko

#4788119 Napisano: 27.10.2011 09:18:36
oj.. stres potrafi nawarzyć piwa

mnie za to wkurza masakrycznie, jak z mojej ulicy chcę wjechać na obwodnicę.. a jeszcze skręcić w lewo to 10 min stania murowane emotka
0 0

ziolko

#4788120 Napisano: 27.10.2011 09:19:07
mia napisał(a):

ziolko napisał(a):

Rozumiem, że z prawej terenówka...

achh.. właśnie emotka

0 0