Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja zjadłam klopsiki z sosem, o tej samej godzinie
ale nie moge tego wytłumaczyć PSM
oooo ale ovulatio mogę
calliope
Postów 1900
Data rejestracji 03.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wg mnie jednak podchodzi właśnie pod niezgodność, gdyż na opakowaniu są wymienione marki aut pod które pokrowiec powinien pasować a skoro nie pasuje ...
Do Ameryki nam dalekoooo
isiulka
Postów 3498
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
Skoro tak, to rzeczywiście możesz mieć rację, ale chyba nie warto tracić nerwów.
Wkurzył mnie wczorajszy program emitowany na TVP2 Sexturystyka dziecięca. Tropem pedofilów.
masza
Postów 7694
Data rejestracji 11.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u nas tez mozna np. w H&M, Deichmann, 5-10-15, reserveed
Obcując z kotem, człowiek ryzykuje jedynie to, że stanie się wewnętrznie bogatszy.
Colette
apoccalipsa
Postów 6460
Data rejestracji 15.09.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: roxana
ja słyszałam o takich akcjach z ciuchami,że kupuje się sukienkę na jakąś okazję a potem oddaje i przyjmują nawet bez metki <wow>
Gość: tato999
niekiedy i kobieta musi poczuć się jak facet
konwaliowa
Postów 343
Data rejestracji 29.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pola731 masz świętą rację, iść komuś na rękę to jedno, a Polska cwaniactwem stoi.. u mnie czesto ludzie kupowali np. karty do aparatów, które były pakowane w plastik zgrzewany i żeby otworzyć trzeba było rozbebeszyć opakowanie.. i co mam to przyjąć po klient poużywał 2 dni i chce zwrócić bo tak? Naturalnie jak to przyjmę, to żaden inny klient tego nie kupi bo nikt nie chce kupować otwartych rzeczy, tylko oryginalnie zapakowane. I jestem w plecy 50zł bo poszłam na rękę obcej mi osobie.. no ludzie... ja nie jestem placówka państwowa, żeby sponsorować widzimisię obcych mi osób. Ale nie wiedzieć dlaczego wszyscy uważają że im się to należy i niektórzy są do tego stopnia bezczelni, że już przy zakupie mi mówią, że za 2 dni przyniosą mi zwrócić towar.. że niby darmowa wypożyczalnia sprzętu jestem czy coś?
konwaliowa
Postów 343
Data rejestracji 29.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
prawy klawisz myszy otwórz w nowej karcie
aneta81
Postów 259
Data rejestracji 18.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
eeee, jutro też będą
79magda
Postów 5007
Data rejestracji 05.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Idę prosto, nie biorę jeńców żadnych!
ziolko
Postów 10414
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: goralecka
Nie wiedziałam, że mamy aż tylu wybitnych poetów na forum. Normalnie marnujecie się, może warto wydać tomik wierszyków skoro Wy tak doskonale rymujecie a reszta jest beznadziejna. Ok wiem, że zdarzają się czasem hasła zupełnie nie logiczne, splagiatowane, z błędami itd ale trochę skromności co po niektórym by się przydało.
Zresztą przy każdej publikacji zwycięskich haseł się tak dzieje. wkurza mnie to....
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja nie napiszę, że hasła beznadziejne, ale według tematyki tylko ostatnie hasło jest na temat i TYLE, dlatego się WK.............M
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
myśle, że nikt nie oczekuje, że wygrają same genialne hasła ale litości czy uważasz, że danie ze smakiem to dodaj, posmakuj, pokochaj jest na temat ? Chyba nie ...
I nie chce nikogo obrażać, ba moich kilka haseł też tam jest ... ale grając chyba każdy ma prawo oczekiwać, że wygrają hasła chociaż na temat
A w temacie wkurza mnie, że wszystko się sypie ...
Gość: goralecka
Sposób na danie a to różnica. Ja nie jestem od oceniania czy fajne czy nie i czy na temat czy nie. Wiadomo, że w takich konkursach chodzi o kreatywność która jest różnie rozumiana. W tym konkursie może w dość dziwny sposób. Ale dla mnie to niesmaczne pisać, ze ja byłam za dobra bo te wyniki są beznadziejne a hasła głupie.
A jakoś połowa ipadów trafiła do osób z forum.
Gość: vilemo
mia
Postów 17579
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
Bo może wyczuły gusta komisji...
Zresztą część haseł jest naprawdę fajna.
Ale zwróć uwagę na hasła poucinane (bo sms był za długi?), kończące się bez sensu, albo na hasło z pupą
Litości, to nie tylko, że nie jest smaczne, ale jest po prostu niesmaczne!
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...