Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
jola29k
Postów 2318
Data rejestracji 27.09.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
niesłuchaj go
kadett33
Postów 1892
Data rejestracji 15.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
może twój mąż nie wie ze trzeba wejść w te linki a adres mu się nie podoba
aurorcia
Postów 4461
Data rejestracji 10.04.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
daj spokój!Faceci się nie znają
Nie klikam i nie biorę udziału w klikanych!!!!
aurorcia
Postów 4461
Punkty karne 0
Konkursy dodane
witaj w klubie
zarania
Postów 3646
Data rejestracji 20.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chyba masz, rację. Pokażę mu telewizor lub telefon jak wygram, bo póki co nie docenia mojej radosnej twórczości.
Zrobię zakupy w ABC, Dino, Polomarket, Intermarche, Rossmann. PW
olunka
Postów 8524
Data rejestracji 03.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
\"...To piosenka, która mówi
Jak się nie ma, co się lubi
To nie lubi się i tego, co się ma.\"
aurorcia
Postów 4461
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pewnie z otwartym oknem jeździłaś nowym Opelkiem
Gość: hittmanka
mężowie już tak mają ... mój powiedział, że moja twórczość jest na poziomie średnio inteligentnego szympansa
Gość: pola731
nawet nie chcę myśleć - moja średnia to 4,69...
Gość: zeida
Przecież przez te wszystkie wymysły cała rodzina zapomniała, że mam imieniny !!!
Ale jestem zła !
Gość: tato999
a moja koleżanka z pokoju w pracy też dziś miała imieniny i pamietało bardzoooooooooooooooooo dużo osób bo wszyscy ją od rana szukali żeby jej życzenia złożyć
Gość: sarsaparilla
Zaniosłam do przedszkola, młoda w ryk, że ona chce misia bo wszystkie dzieci mają a ona nie. Ok, wróciłam się do sklepu, wydałam jedyne 30zł na misia, wróciłam ze zwierzem.
Pytam się wychowawczyni dlaczego nie wysłała mi maila z informacją, jak to mają w zwyczaju. Ona, że ma zły adres. Patrzę, adres dobry więc mówię, że adres ok. Za chwilę mnie olśniło...
Podałam mi adres jako xxx(at)xxx.pl - niedouczone baby nie zajarzyły, że (at) oznacza małpę. Co jak co, ale chyba wpadłby na to uczeń podstawówki.
Miś oczywiście po przyjściu do domu został rzucony w kąt. Gdybym wiedziała o tym wcześniej, pożyczyłabym coś od sąsiadki albo kupiła w lumpeksie, ech.
Gość: sarsaparilla
joan
Postów 18747
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Gość: pola731
ja swoich haseł nie pokazuję nikomu - czasem wstyd mi samej przed sobą ,że takie coś wysyłam - no ale po lekturze nagrodzonych haseł z Reginy przestałam mieć opory
Gość: chochliczka
Każda szkoła ma inny próg odnośnie naukowego..aczkolwiek przez ta cholerna ustawe i tzn stypendium rektora ,stypendium dostaje teraz tylko 10 % studentow i to z kilku rocznikow razem biora pod uwage...chore ;(
A czy ktos powie mi jak sie oblicza socjalne?
Echhh co za podly dzien ;(
bartula
Postów 1447
Data rejestracji 13.12.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziękuję dobra duszyczko za dobre słowo
Nawet nie chcą przesłać mi rozmowy telefonicznej która jest podstawą do zafakturowania, bo podobno nie ma ku temu podstaw prawnych. Czemuż to ja nie poszłam kiedyś na prawo tylko na ekonomię? Trochę mi przeszło, ale ile razy sobie przypomnę to jestem tak wku.... ale okazało się, że więcej jest takich osób! A piszę aby przestrzec, nie wyrażajcie na nic zgody telefonicznie, bo w niektórych przypadkach to wystarcza...niestety!
Gość: szunia
chochliczko, to jest różnie na różnych uczelniach.
Najlepiej, byś dotarła do Uczelnianej Komisji Stypendialnej lub poszperała w regulaminach swojej uczelni.
ziolko
Postów 10414
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to mają zapis w reg
1. Kupujący będący konsumentem, stosownie do treści art. 7 ustawy z dnia 02 marca 2000 roku o ochronie niektórych praw konsumentów oraz o odpowiedzialności za szkodę wyrządzoną przez produkt niebezpieczny, jest uprawniony do odstąpienia od umowy sprzedaży.
2. Korzystając z w/w uprawnienia Kupujący zobowiązany jest powiadomić Sprzedającego w formie pisemnej z zachowaniem terminu 10 dni od daty otrzymania produktu. Prawo do zwrotu towaru nie przysługuje w przypadku naruszenia jego jakości oraz uszkodzenia.
3. Zwracany towar nie może nosić śladów użytkowania, musi być zwrócony w stanie nienaruszonym. Oznacza to, że towar musi znajdować się w oryginalnym, nieuszkodzonym opakowaniu, z kompletną jego zawartością, a sam produkt oraz akcesoria nie mogą być uszkodzone. Towary zabezpieczone fabrycznie przed otwarciem nie mogą być zwrócone po zdjęciu opakowania (folii). Wraz z towarem należy przesłać oryginał dowodu zakupu (fakturę VAT). Nie będą przyjmowane zwroty towarów takich jak płyty cd, dvd, kasety vhs oraz towarów których częścią są płyty cd, dvd, kasety vhs. Towar nie spełniający powyższych warunków nie zostanie przyjęty do zwrotu.
poczytaj dokładnie regulamin, może coś się uda odkręcić
poza tym, czy z tej analizy wynika coś, czego nie wiedziałaś do tej pory? czy jest to skądś przepisane?
kiedy zamawiałaś analizę? kiedy przyszło?
assal
Postów 3015
Data rejestracji 24.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Po drugie.
Co w tej analizie masz?
Jak nic, odeślij im, że to nie analiza a kilka zdań
Ciężko coś powiedzieć, jak mało konkretnie wiadomo, co i jak.
Jeszcze jedno. Wiedziałaś, że rozmowa nagrywana?
Czekając na...