Wkurza mnie...

jola29k

#4854292 Napisano: 25.11.2011 06:23:49
zarania napisał(a):

Wkurzyłam się, a w zasadzie jest mi przykro, bo poprosiłam męża o ocenę moich haseł konkursowych. Chciałam żeby pomógł mi wybrać dwa najlepsze, bo nie mam tylu paragonów, ile ułożyłam wierszyków. Byłam zadowolona z mojej twórczości. A on co? Stwierdził, że wszystkie moje hasełka są do bani! emotka emotka
To ciekawe za co do tej pory mnie nagradzano w konkursach promocyjnych z hasłami reklamowymi. emotka

niesłuchaj go emotka
0 0

kadett33

#4854293 Napisano: 25.11.2011 06:24:51
zarania napisał(a):

Wkurzyłam się, a w zasadzie jest mi przykro, bo poprosiłam męża o ocenę moich haseł konkursowych. Chciałam żeby pomógł mi wybrać dwa najlepsze, bo nie mam tylu paragonów, ile ułożyłam wierszyków. Byłam zadowolona z mojej twórczości. A on co? Stwierdził, że wszystkie moje hasełka są do bani! emotka emotka
To ciekawe za co do tej pory mnie nagradzano w konkursach promocyjnych z hasłami reklamowymi. emotka

może twój mąż nie wie ze trzeba wejść w te linki a adres mu się nie podoba emotka Nie pokazuj mu treści smsa jaki wysyłasz, tylko strone z filmikiem czy zdjęcie z hasłem emotka emotka emotka
0 0

aurorcia

#4854297 Napisano: 25.11.2011 06:26:54
zarania napisał(a):

daj spokój!Faceci się nie znają emotka emotka
0 0

aurorcia

#4854301 Napisano: 25.11.2011 06:28:27
chochliczka napisał(a):

A ja mam dola i chce mie sie ryczec ;(
Nie zalapalam sie na stypendium naukowe bo próg był od sredniej 4,7 ;( emotka ;(
A stypenidum socjalnego dali mi 70 zl ;( a wg moich obliczen powinni wiecej.
Co za paskudny dzien ;( Niech on sie juz skonczy ;(((((

witaj w klubie emotka z naukowego nici,a socjalnego jeszcze nie dostałam i aż się boję ile to będzie emotka
0 0

zarania

#4854313 Napisano: 25.11.2011 06:32:20
kadett33 napisał(a):

zarania napisał(a):

może twój mąż nie wie ze trzeba wejść w te linki a adres mu się nie podoba emotka Nie pokazuj mu treści smsa jaki wysyłasz, tylko strone z filmikiem czy zdjęcie z hasłem emotka emotka emotka

Chyba masz, rację. Pokażę mu telewizor lub telefon jak wygram, bo póki co nie docenia mojej radosnej twórczości. emotka
0 0

olunka

#4854327 Napisano: 25.11.2011 06:35:52
a mnie wkurza, ze znowu po 2 m-cach przerwy jestem chora, i to paskudnie, temperatura, gardło opuchniete, blee
0 0

aurorcia

#4854338 Napisano: 25.11.2011 06:38:42
olunka napisał(a):

a mnie wkurza, ze znowu po 2 m-cach przerwy jestem chora, i to paskudnie, temperatura, gardło opuchniete, blee

Pewnie z otwartym oknem jeździłaś nowym Opelkiem emotka
0 0

Gość: hittmanka

#4854349 Napisano: 25.11.2011 06:42:24
zarania napisał(a):

kadett33 napisał(a):

zarania napisał(a):

Chyba masz, rację. Pokażę mu telewizor lub telefon jak wygram, bo póki co nie docenia mojej radosnej twórczości. emotka

mężowie już tak mają ... mój powiedział, że moja twórczość jest na poziomie średnio inteligentnego szympansa emotka ale jak dojdzie Haribo które wygrałam tym hasłem to on będzie je pochłaniał jak jamochłon emotka
0 0

Gość: pola731

#4854378 Napisano: 25.11.2011 06:59:01
aurorcia napisał(a):

chochliczka napisał(a):

Nie zalapalam sie na stypendium naukowe bo próg był od sredniej 4,7 ;( emotka ;(

witaj w klubie emotka z naukowego nici,a socjalnego jeszcze nie dostałam i aż się boję ile to będzie emotka

nawet nie chcę myśleć - moja średnia to 4,69...
0 0

Gość: zeida

#4854386 Napisano: 25.11.2011 07:05:20
Wkurza mnie, że dziś jest mój dzień - a w przedszkolu wymyślili dzień misia i dziecko tym żyło cały dzień, w telewizji gadają - dzień kolejarza, w kalendarzu - dzień bez futra - a dzisiaj jest po prostu dzień Katarzyny
Przecież przez te wszystkie wymysły cała rodzina zapomniała, że mam imieniny !!!
Ale jestem zła !
0 0

Gość: tato999

#4854392 Napisano: 25.11.2011 07:08:13
zeida napisał(a):

Wkurza mnie, że dziś jest mój dzień - a w przedszkolu wymyślili dzień misia i dziecko tym żyło cały dzień, w telewizji gadają - dzień kolejarza, w kalendarzu - dzień bez futra - a dzisiaj jest po prostu dzień Katarzyny
Przecież przez te wszystkie wymysły cała rodzina zapomniała, że mam imieniny !!!
Ale jestem zła !

a moja koleżanka z pokoju w pracy też dziś miała imieniny i pamietało bardzoooooooooooooooooo dużo osób bo wszyscy ją od rana szukali żeby jej życzenia złożyć
0 0

Gość: sarsaparilla

#4854401 Napisano: 25.11.2011 07:12:34
HA! Se wymyślili dzień misia! Włażę dziś do przedszkola, Mai się w szatni przypomniało, ze dziś dzień misia. No to ok, Majka miśków nie ma bo nigdy nie chciała, więc wróciłam się do domu po kucyka.

Zaniosłam do przedszkola, młoda w ryk, że ona chce misia bo wszystkie dzieci mają a ona nie. Ok, wróciłam się do sklepu, wydałam jedyne 30zł na misia, wróciłam ze zwierzem.

Pytam się wychowawczyni dlaczego nie wysłała mi maila z informacją, jak to mają w zwyczaju. Ona, że ma zły adres. Patrzę, adres dobry więc mówię, że adres ok. Za chwilę mnie olśniło...
Podałam mi adres jako xxx(at)xxx.pl - niedouczone baby nie zajarzyły, że (at) oznacza małpę. Co jak co, ale chyba wpadłby na to uczeń podstawówki.

Miś oczywiście po przyjściu do domu został rzucony w kąt. Gdybym wiedziała o tym wcześniej, pożyczyłabym coś od sąsiadki albo kupiła w lumpeksie, ech.

0 0

Gość: sarsaparilla

#4854402 Napisano: 25.11.2011 07:14:13
Podałam IM adres emotka - mała poprawka
0 0

joan

#4854404 Napisano: 25.11.2011 07:14:35
Misiowy przytulak bez futra dla wytrwałych studentek, chorych konkursowiczek, niedocenionych żon i każdej Kasi emotka
0 0

Gość: pola731

#4854417 Napisano: 25.11.2011 07:23:16
hittmanka napisał(a):

zarania napisał(a):

kadett33 napisał(a):

zarania napisał(a):

mężowie już tak mają ... mój powiedział, że moja twórczość jest na poziomie średnio inteligentnego szympansa emotka ale jak dojdzie Haribo które wygrałam tym hasłem to on będzie je pochłaniał jak jamochłon emotka

ja swoich haseł nie pokazuję nikomu - czasem wstyd mi samej przed sobą ,że takie coś wysyłam - no ale po lekturze nagrodzonych haseł z Reginy przestałam mieć opory
0 0

Gość: chochliczka

#4854485 Napisano: 25.11.2011 07:54:41
pola731 napisał(a):

aurorcia napisał(a):

chochliczka napisał(a):

Każda szkoła ma inny próg odnośnie naukowego..aczkolwiek przez ta cholerna ustawe i tzn stypendium rektora ,stypendium dostaje teraz tylko 10 % studentow i to z kilku rocznikow razem biora pod uwage...chore ;(
A czy ktos powie mi jak sie oblicza socjalne?

Echhh co za podly dzien ;(
0 0

bartula

#4854702 Napisano: 25.11.2011 09:28:25
joan napisał(a):

bartula napisał(a):

UWAGA na firmę OPES Sp.z o.o. emotka emotka emotka
Dałam się wciągnąć, że niby przygotują wstępną analizę czy firma może liczyć na dotacje unijne czy nie. Niechętnie ale się zgodziłam, a niech przygotują i jeszcze głupia dałam namiary i dzisiaj przyszła niby emotka emotka analiza, pożal się Boże, parę zdań i FAKTURA na prawie 400 zl. z terminem płatności za parę dni !!!!!!!!
Co za dzień, ryczeć mi się chce i tyle emotka

Hmmm, ja bym standardowo odesłała dokument z adnotacją Faktura bezpodstawna - nie zleciliśmy zafakturowanej usługi Państwa firmie. Odsyłamy fakturę bez księgowania. Prosimy o podanie naszego numeru zlecenia albo przesłanie kopii zawartej umowy o świadczenie usług. Nie wiem, czy to dobra rada, ale trzymaj się! emotka

Dziękuję dobra duszyczko za dobre słowo emotka
Nawet nie chcą przesłać mi rozmowy telefonicznej która jest podstawą do zafakturowania, bo podobno nie ma ku temu podstaw prawnych. Czemuż to ja nie poszłam kiedyś na prawo tylko na ekonomię? Trochę mi przeszło, ale ile razy sobie przypomnę to jestem tak wku.... ale okazało się, że więcej jest takich osób! A piszę aby przestrzec, nie wyrażajcie na nic zgody telefonicznie, bo w niektórych przypadkach to wystarcza...niestety!
0 0

Gość: szunia

#4854721 Napisano: 25.11.2011 09:37:54
chochliczka napisał(a):

pola731 napisał(a):

aurorcia napisał(a):

chochliczka napisał(a):

Każda szkoła ma inny próg odnośnie naukowego..aczkolwiek przez ta cholerna ustawe i tzn stypendium rektora ,stypendium dostaje teraz tylko 10 % studentow i to z kilku rocznikow razem biora pod uwage...chore ;(
A czy ktos powie mi jak sie oblicza socjalne?

Echhh co za podly dzien ;(

chochliczko, to jest różnie na różnych uczelniach.

Najlepiej, byś dotarła do Uczelnianej Komisji Stypendialnej lub poszperała w regulaminach swojej uczelni.
0 0

ziolko

#4854722 Napisano: 25.11.2011 09:38:13
bartula - jesli to ta firma http://opes.net.pl/reg.php

to mają zapis w reg

1. Kupujący będący konsumentem, stosownie do treści art. 7 ustawy z dnia 02 marca 2000 roku o ochronie niektórych praw konsumentów oraz o odpowiedzialności za szkodę wyrządzoną przez produkt niebezpieczny, jest uprawniony do odstąpienia od umowy sprzedaży.
2. Korzystając z w/w uprawnienia Kupujący zobowiązany jest powiadomić Sprzedającego w formie pisemnej z zachowaniem terminu 10 dni od daty otrzymania produktu. Prawo do zwrotu towaru nie przysługuje w przypadku naruszenia jego jakości oraz uszkodzenia.
3. Zwracany towar nie może nosić śladów użytkowania, musi być zwrócony w stanie nienaruszonym. Oznacza to, że towar musi znajdować się w oryginalnym, nieuszkodzonym opakowaniu, z kompletną jego zawartością, a sam produkt oraz akcesoria nie mogą być uszkodzone. Towary zabezpieczone fabrycznie przed otwarciem nie mogą być zwrócone po zdjęciu opakowania (folii). Wraz z towarem należy przesłać oryginał dowodu zakupu (fakturę VAT). Nie będą przyjmowane zwroty towarów takich jak płyty cd, dvd, kasety vhs oraz towarów których częścią są płyty cd, dvd, kasety vhs. Towar nie spełniający powyższych warunków nie zostanie przyjęty do zwrotu.

poczytaj dokładnie regulamin, może coś się uda odkręcić

poza tym, czy z tej analizy wynika coś, czego nie wiedziałaś do tej pory? czy jest to skądś przepisane?

kiedy zamawiałaś analizę? kiedy przyszło?
0 0

assal

#4854746 Napisano: 25.11.2011 09:48:49
bartula: Po pierwsze, umawiałaś się na kwotę?
Po drugie.
Co w tej analizie masz?
Jak nic, odeślij im, że to nie analiza a kilka zdań emotka
Ciężko coś powiedzieć, jak mało konkretnie wiadomo, co i jak.
Jeszcze jedno. Wiedziałaś, że rozmowa nagrywana? emotka
0 0