Wkurza mnie...

Gość: pewnastudentka

#4849744 Napisano: 23.11.2011 09:51:57
karolkas napisał(a):

no i jestem jeszcze zła, że od trzech dni, siedzę i się wypisuję z masy newsletterów, do których się zapisywałam kiedyś bez pomyślunku.Sama jestem sobie winna. No i że jak próbuję się wypisać z jakiejś stronki, to mi czasami odpisują, że ja u nich się nie rejestrowałam, tylko gdzieś indziej i na mocy jakiś głupawych umów mój mail mają. I że niektórych stronek to się w ogóle wypisać nie mogę, bo już nawet nie pamiętam loginów i haseł. No i niech sie ta zima w końcu skończy, bo moje zdrowie psychiczne jest na wyczerpaniu. emotka

Karolkas, ale zima się jescze nawet nie zaczęła - co to będzie, jak spadnie śnieg? emotka

wkurza mnie, że nie ma fajnych konkursów narciarskich - wszystko na lajki albo na promocje emotka
0 0

Gość: xagadee

#4849902 Napisano: 23.11.2011 10:56:33
pola731 napisał(a):

teoretycznie tak - ale w praktyce wygląda to tak :
pani weźmie rachunek na spółdzielnię - a my może zwrócimy - bo ja nie wiem czyja to wina
a pan z serwisu od pralki tylko powiedział mi za dojazd i wycenę 380 zł , których spódzielnia nie zapłaci - za naprawę tak ,za wycenę nie - ale za naprawę w granicach rozsądku
to za ile pani ma tą pralkę ???
1800zł

nie wiem z usług którego serwisu chciałaś skorzystać, ale jedyny który w Radomiu znam dojeżdża i wycenia naprawę za 50 zł, które odliczają przy naprawie sprzętu (odejmują z rachunku do zapłacenia)

pola731 napisał(a):

można - tylko stracę wszystkie zniżki - a mam kredyt hipoteczny z obowiązkowym ubezpieczeniem na 30 lat jeszcze - to mnie łupnie po kieszeni przy płaceniu składek przez te 30 lat

to gdzie Ty ubezpieczyłaś tę nieruchomość? zniżki się traci przecież na jakiś okres, my przy trzech szkodach w jednym roku wychodziliśmy z braku zniżek przez chyba jakieś 5 lat albo ciut krócej...
0 0

Gość: grancias

#4849944 Napisano: 23.11.2011 11:27:42
a sie wkurzylem na siebie i na konkurs,w ktorym trzeba bylo kupic wino i napisac za co wnznioslbym toast bedac w Australii emotka

oczywiscie widzac ze konkurs konczy sie za pare godzin, przeczytalem regulamin bardzo pobieznie, polecialem kupic winko, nastepnie wymyslilem i wyslalem wypowiedz ... wyrobilem sie przed polnoca. no i Z NUDOW PRZECZYTALEM w koncu regulamin, a tam ... pisze ze wybiora 10 najlepszych wypowiedzi i beda dzwonic do 10 osob i casting robic na zwyciezce, osoba musi byc rozrywkowa i znac angielski ;/

POSTANAWIAM CZYTAC REGULAMINY DOKLADNIE emotka
0 0

Gość: swibek

#4849948 Napisano: 23.11.2011 11:34:19
grancias napisał(a):

a sie wkurzylem na siebie i na konkurs,w ktorym trzeba bylo kupic wino i napisac za co wnznioslbym toast bedac w Australii emotka

oczywiscie widzac ze konkurs konczy sie za pare godzin, przeczytalem regulamin bardzo pobieznie, polecialem kupic winko, nastepnie wymyslilem i wyslalem wypowiedz ... wyrobilem sie przed polnoca. no i Z NUDOW PRZECZYTALEM w koncu regulamin, a tam ... pisze ze wybiora 10 najlepszych wypowiedzi i beda dzwonic do 10 osob i casting robic na zwyciezce, osoba musi byc rozrywkowa i znac angielski ;/

POSTANAWIAM CZYTAC REGULAMINY DOKLADNIE emotka

emotka to w czym problem? czego Ci brakuje? emotka angielski znasz przecie.. (hał-ar-ju?) a resztę (czyt. rozrywkowość i inne ważne takie tam) się pożyczy i dokupi.. będzie git! emotka
0 0

mahuska

#4849950 Napisano: 23.11.2011 11:35:18
pewnastudentka napisał(a):

karolkas napisał(a):

no i jestem jeszcze zła, że od trzech dni, siedzę i się wypisuję z masy newsletterów, do których się zapisywałam kiedyś bez pomyślunku.Sama jestem sobie winna. No i że jak próbuję się wypisać z jakiejś stronki, to mi czasami odpisują, że ja u nich się nie rejestrowałam, tylko gdzieś indziej i na mocy jakiś głupawych umów mój mail mają. I że niektórych stronek to się w ogóle wypisać nie mogę, bo już nawet nie pamiętam loginów i haseł. No i niech sie ta zima w końcu skończy, bo moje zdrowie psychiczne jest na wyczerpaniu. emotka

Karolkas, ale zima się jescze nawet nie zaczęła - co to będzie, jak spadnie śnieg? emotka

wkurza mnie, że nie ma fajnych konkursów narciarskich - wszystko na lajki albo na promocje emotka

karolkas

Ja sobie postanowiłam wypisywać się z jednego newslettera codziennie- masz racje nie zawsze sie da
emotka
Zima już pełną gębą - zaczeła sie gdy spadło poniżej 20 C emotka
0 0

Gość: monisia23

#4851071 Napisano: 24.11.2011 01:45:50
Ma ktos pocztę na interii? Działa Wam normalnie? Zaraz mnie trafi od 3 godz, nie mogę się na pocztę dostać ;(
0 0

Gość: iwonciaaa

#4851074 Napisano: 24.11.2011 01:46:18
monisia23 napisał(a):

Ma ktos pocztę na interii? Działa Wam normalnie? Zaraz mnie trafi od 3 godz, nie mogę się na pocztę dostać ;(

normalnie działa:)
0 0

ziolko

#4851081 Napisano: 24.11.2011 01:48:42
a mnie wkurza, że za skarby świata nie mogę się wypisać z newslettera KLM

już wprowadzałam maila unsubscribe, pisałam do nich, żeby usunęli moje adresy z ich bazy i NIIIIIIIIIIIIIIC

ktoś ma jakiś sposób na nich????????
0 0

Gość: pola731

#4851087 Napisano: 24.11.2011 01:49:45
xagadee napisał(a):

pola731 napisał(a):

teoretycznie tak - ale w praktyce wygląda to tak :
pani weźmie rachunek na spółdzielnię - a my może zwrócimy - bo ja nie wiem czyja to wina
a pan z serwisu od pralki tylko powiedział mi za dojazd i wycenę 380 zł , których spódzielnia nie zapłaci - za naprawę tak ,za wycenę nie - ale za naprawę w granicach rozsądku
to za ile pani ma tą pralkę ???
1800zł

nie wiem z usług którego serwisu chciałaś skorzystać, ale jedyny który w Radomiu znam dojeżdża i wycenia naprawę za 50 zł, które odliczają przy naprawie sprzętu (odejmują z rachunku do zapłacenia)

pola731 napisał(a):

można - tylko stracę wszystkie zniżki - a mam kredyt hipoteczny z obowiązkowym ubezpieczeniem na 30 lat jeszcze - to mnie łupnie po kieszeni przy płaceniu składek przez te 30 lat

to gdzie Ty ubezpieczyłaś tę nieruchomość? zniżki się traci przecież na jakiś okres, my przy trzech szkodach w jednym roku wychodziliśmy z braku zniżek przez chyba jakieś 5 lat albo ciut krócej...

o tych 30 latach napisałam z rozpędu - ale wizja i 2-3 czy 5 lat podwyższonej składki mnie teraz przerasta - bo właśnie teraz jesteśmy w mega dołku - i zupełnie nie uśmiecha mi się ruszanie tego ubezpieczenia - ubezpieczenia mam Hestii
0 0

Gość: monisia23

#4851092 Napisano: 24.11.2011 01:50:31
iwonciaaa napisał(a):

monisia23 napisał(a):

normalnie działa:)

To nie wiem o co u mnie chodzi ;( Dzięki emotka
0 0

Gość: aneczka155

#4851111 Napisano: 24.11.2011 01:57:18
Wkurza mnie, że zawaliłam dzisiejszą próbną maturę z angielskiego.Była mega łatwa, a ja takie głupoty napisałam, że szok...
Wiem, że to tylko próba próby, ale i tak mnie to wkurza emotka
0 0

Gość: pola731

#4851135 Napisano: 24.11.2011 02:04:06
no pięknie - gapowe się płaci - dopiero teraz doczytałam ,że w Hortexie Tesco podaje się numer paragonu... i 3 hasła poszły z diabły....paragony mam , tyle ,że telefonów już nie mam - jak myślicie - wysłać drugi raz te same hasła z uzupełnionym numerem paragonu ?

no i jeszcze jedno - treść ma dotyczyć pasji zakupów ?
a w Realu pasji motoryzacji ?
0 0

doalki

#4851141 Napisano: 24.11.2011 02:06:06
Wkurza mnie, że do wypłaty jeszcze tydzień...a tu bida aż piszczy emotka

Konkurskieszonkowe za jeden baton strasznie mnie wkurza...tyle paragonów i nic...Ile tam trzeba wysłać zeby wygrać?1000,2000? Są osoby, które jednego dnia wygrały dwa razy- ja też chcę takie szczęście emotka
0 0

agusia147

#4851145 Napisano: 24.11.2011 02:09:29
Wkurza mnie niekompetencja ludzi... Nigdy na nikogo nie można liczyć... Tylko kuźde jak ktoś coś chce ode mnie to ja od razu, a jak ja coś potrzebuję od kogoś to każdy się dupą wypina. Smutne ;( Nie mam już sił do ludzi ;(
0 0

Gość: andziakadula

#4851265 Napisano: 24.11.2011 02:55:49
Wkurza mnie to ze nikt nie może pomóc bliskiej mi osobie, znęca się psychicznie nad nią jej syn, aby tego było mało ostatnio wyniósł jej całe jedzenie z domu ( a ma jeszcze młodszego syna 11 lat) policja bezradna, bo jest zameldowany każdy jej mówi coś innego. Jeden policjant że ma w takich sytuacjach dzwonić na policję, drugi że w końcu będzie musiała za to za im zapłacić że tak często ich wzywa emotka złożyła wniosek o znęcanie się i co dalej? groził że jak go wsadzi do więzienia to ją później zabije. Sama nie wiem co w takiej sytuacji jej poradzić:(( POWIEDZIAŁA POLICJI ŻE W KOÑCU DOJDZIE DO TRAGEDII A ONI I TAK NIC SOBIE Z TEGO NIE ROBI¡ emotka
0 0

bartula

#4852185 Napisano: 24.11.2011 07:45:33
UWAGA na firmę OPES Sp.z o.o. emotka emotka emotka
Dałam się wciągnąć, że niby przygotują wstępną analizę czy firma może liczyć na dotacje unijne czy nie. Niechętnie ale się zgodziłam, a niech przygotują i jeszcze głupia dałam namiary i dzisiaj przyszła niby emotka emotka analiza, pożal się Boże, parę zdań i FAKTURA na prawie 400 zl. z terminem płatności za parę dni !!!!!!!!
Co za dzień, ryczeć mi się chce i tyle emotka
0 0

radosna

#4853050 Napisano: 25.11.2011 09:37:22
0 0

joan

#4853059 Napisano: 25.11.2011 09:43:12
bartula napisał(a):

UWAGA na firmę OPES Sp.z o.o. emotka emotka emotka
Dałam się wciągnąć, że niby przygotują wstępną analizę czy firma może liczyć na dotacje unijne czy nie. Niechętnie ale się zgodziłam, a niech przygotują i jeszcze głupia dałam namiary i dzisiaj przyszła niby emotka emotka analiza, pożal się Boże, parę zdań i FAKTURA na prawie 400 zl. z terminem płatności za parę dni !!!!!!!!
Co za dzień, ryczeć mi się chce i tyle emotka

Hmmm, ja bym standardowo odesłała dokument z adnotacją Faktura bezpodstawna - nie zleciliśmy zafakturowanej usługi Państwa firmie. Odsyłamy fakturę bez księgowania. Prosimy o podanie naszego numeru zlecenia albo przesłanie kopii zawartej umowy o świadczenie usług. Nie wiem, czy to dobra rada, ale trzymaj się! emotka
0 0

Gość: chochliczka

#4854194 Napisano: 25.11.2011 05:40:26
A ja mam dola i chce mie sie ryczec ;(
Nie zalapalam sie na stypendium naukowe bo próg był od sredniej 4,7 ;( emotka ;(
A stypenidum socjalnego dali mi 70 zl ;( a wg moich obliczen powinni wiecej.
Co za paskudny dzien ;( Niech on sie juz skonczy ;(((((
0 0

zarania

#4854275 Napisano: 25.11.2011 06:16:19
Wkurzyłam się, a w zasadzie jest mi przykro, bo poprosiłam męża o ocenę moich haseł konkursowych. Chciałam żeby pomógł mi wybrać dwa najlepsze, bo nie mam tylu paragonów, ile ułożyłam wierszyków. Byłam zadowolona z mojej twórczości. A on co? Stwierdził, że wszystkie moje hasełka są do bani! emotka emotka
To ciekawe za co do tej pory mnie nagradzano w konkursach promocyjnych z hasłami reklamowymi. emotka
0 0