Wkurza mnie...

assal

#4854748 Napisano: 25.11.2011 09:50:31
http://opes.net.pl/analiza.php
To o tę analizę chodziło?
Masz wszystko?
0 0

assal

#4854753 Napisano: 25.11.2011 09:54:10
Jeszcze jedno. W formularzu jest coś takiego: Jeżeli do 24 godzin nie naniosę poprawek ani nie skontaktuję się z Państwem potwierdzam, że przesłany formularz akceptuję.
Poczytaj, czego brakuje. O co można się doczepić.
Napisz do nich i podziękuj emotka
0 0

dolly

#4854956 Napisano: 26.11.2011 12:01:35
agusia147 napisał(a):

Wkurza mnie niekompetencja ludzi... Nigdy na nikogo nie można liczyć... Tylko kuźde jak ktoś coś chce ode mnie to ja od razu, a jak ja coś potrzebuję od kogoś to każdy się dupą wypina. Smutne ;( Nie mam już sił do ludzi ;(

może wystarczyłoby czasami komuś odpisać, np. dziękuje ,to więcej osób by CI pomagało...
0 0

Gość: chochliczka

#4855161 Napisano: 26.11.2011 09:26:57
szunia napisał(a):

chochliczka napisał(a):

pola731 napisał(a):

aurorcia napisał(a):

chochliczka napisał(a):

A ja mam dola i chce mie sie ryczec ;(
Nie zalapalam sie na stypendium naukowe bo próg był od sredniej 4,7 ;( emotka ;(
A stypenidum socjalnego dali mi 70 zl ;( a wg moich obliczen powinni wiecej.
Co za paskudny dzien ;( Niech on sie juz skonczy ;(((((

witaj w klubie emotka z naukowego nici,a socjalnego jeszcze nie dostałam i aż się boję ile to będzie emotka

nawet nie chcę myśleć - moja średnia to 4,69...

Każda szkoła ma inny próg odnośnie naukowego..aczkolwiek przez ta cholerna ustawe i tzn stypendium rektora ,stypendium dostaje teraz tylko 10 % studentow i to z kilku rocznikow razem biora pod uwage...chore ;(
A czy ktos powie mi jak sie oblicza socjalne?

Echhh co za podly dzien ;(

chochliczko, to jest różnie na różnych uczelniach.

Najlepiej, byś dotarła do Uczelnianej Komisji Stypendialnej lub poszperała w regulaminach swojej uczelni.

dziekuje Szuniu emotka juz znalazlam ale i tak nie umiem tego policzyc bo nie rozumiem ehh ;/
0 0

Gość: lukaszroony1989

#4855386 Napisano: 26.11.2011 11:36:18
Konkurs Travelera i Nextur
Wyniki według regulaminu miały być do 18 listopada dzisiaj jest 24 i o wynikach ani słuchu. Jedynie była notka na facebooku nextur, w poniedziałek (21 list) ze wyniki będą najszybciej (21 listopada bo dużo zgłoszeń. Następnie w środe napisali, że wyniki są ale czekają aż ogłosi organizator czyli traveler. Śmiechu warte.Coraz częściej wkurzają mnie te konkursy.

Wkurzają mnie pewne osoby
Wkurza mnie to, że tak mi ciężko coś ustrzelić w tych konkursach!

emotka emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

Gość: cb656Old

#4856053 Napisano: 26.11.2011 05:25:42
http://www.rp.pl/...aplaci-i-straci.html

Wydawnictwo Astrum ogłosiło konkurs literacki, w którym za udział trzeba słono zapłacić. W dodatku autor musi zadowolić się jedynie ewentualną sławą, bo zgodnie z regulaminem konkursu zrzeka się praw autorskich i materialnych. Środowisko wydawców jest zdumione ustanowieniem tak niekorzystnych dla autorów zapisów....
emotka
0 0

radosna

#4856095 Napisano: 26.11.2011 05:47:59
Mimo takich zamieszek i okrutnych wydarzeń, turyści jeżdżą do Egiptu. Dla mnie to niepojęte:
http://www.fakt.p...tykuly,137869,1.html
0 0

Gość: estrella

#4856197 Napisano: 26.11.2011 06:36:47
chochliczka napisał(a):

szunia napisał(a):

chochliczka napisał(a):

pola731 napisał(a):

aurorcia napisał(a):

chochliczka napisał(a):

A ja mam dola i chce mie sie ryczec ;(
Nie zalapalam sie na stypendium naukowe bo próg był od sredniej 4,7 ;( emotka ;(
A stypenidum socjalnego dali mi 70 zl ;( a wg moich obliczen powinni wiecej.
Co za paskudny dzien ;( Niech on sie juz skonczy ;(((((

witaj w klubie emotka z naukowego nici,a socjalnego jeszcze nie dostałam i aż się boję ile to będzie emotka

nawet nie chcę myśleć - moja średnia to 4,69...

Każda szkoła ma inny próg odnośnie naukowego..aczkolwiek przez ta cholerna ustawe i tzn stypendium rektora ,stypendium dostaje teraz tylko 10 % studentow i to z kilku rocznikow razem biora pod uwage...chore ;(
A czy ktos powie mi jak sie oblicza socjalne?

Echhh co za podly dzien ;(

chochliczko, to jest różnie na różnych uczelniach.

Najlepiej, byś dotarła do Uczelnianej Komisji Stypendialnej lub poszperała w regulaminach swojej uczelni.

dziekuje Szuniu emotka juz znalazlam ale i tak nie umiem tego policzyc bo nie rozumiem ehh ;/

witaj w klubie, 4,67 i tez cenzura emotka emotka szlag mnie trafia tym bardziej ze u mnie o dobrą średnią ciężko a przyszli z prywatnych szkółek ze średnimi 5.0 i dostali kasę wr:[
0 0

Gość: pola731

#4856217 Napisano: 26.11.2011 06:49:20

ja jestem w prywatnej szkółce i wcale o wysoką średnią nie jest łatwo - i mogę sobie wsadzić w buty i wolontariat i koła naukowe i konferencje
0 0

Gość: estrella

#4856226 Napisano: 26.11.2011 06:52:48

no dobra wybacz niepotrzebnie napisałam ogólnikiem na forum, chodzi mi o konkretne szkoły w konkretnym miescie gdzie wszyscy wiedzą jak jest. Sama mam kilku znajomych na prywatnych gdzie się normanie uczą i oceny też mają za naukę;) nój błąd ale to przez to ze jeszcze nie do końca to strawiłam:P
0 0

Gość: pola731

#4856236 Napisano: 26.11.2011 06:56:36
estrella napisał(a):

no dobra wybacz niepotrzebnie napisałam ogólnikiem na forum, chodzi mi o konkretne szkoły w konkretnym miescie gdzie wszyscy wiedzą jak jest. Sama mam kilku znajomych na prywatnych gdzie się normanie uczą i oceny też mają za naukę;) nój błąd ale to przez to ze jeszcze nie do końca to strawiłam:P

ja się nie wściekam na Ciebie , bo prawda jest taka że duża część szkół prywatnych właśnie tak działa -u nas też są kierunki ,gdzie zaliczenie jest banalnie proste - ale są i kierunki ,gdzie jest dość ciężko zaliczyć wogóle a co dopiero na dobrą ocenę - cóż - taki lajf
0 0

Gość: plocia

#4856419 Napisano: 26.11.2011 08:20:17
wkurza mnie allegro emotka
przez te pierdzielone zmienione zasady naliczania pkt payback znow mi przeszły koło nosa emotka emotka to po kij się wbija swój nr w ustawieniach.... pippp
0 0

ziolko

#4856425 Napisano: 26.11.2011 08:22:21
mnie w ogóle allegro wkurza

połapać się w wyglądzie nie można ;/ emotka
0 0

#4856449 Napisano: 26.11.2011 08:33:29
ziolko napisał(a):

o tym już nie wspomnę, ta stara wersja była o niebo lepsza !!
0 0

bartula

#4856471 Napisano: 26.11.2011 08:41:42
plocia napisał(a):

ziolko napisał(a):

Mam takie same odczucie wkurzenia co do Allegro. Czasem mam wrażenie, że coś się zmienia dla samej idei zmiany a nie dla polepszenia czegokolwiek emotka
0 0

#4856518 Napisano: 26.11.2011 08:55:40
bartula napisał(a):

plocia napisał(a):

ziolko napisał(a):

Mam takie same odczucie wkurzenia co do Allegro. Czasem mam wrażenie, że coś się zmienia dla samej idei zmiany a nie dla polepszenia czegokolwiek emotka

już im nasmarowałam co o tym sądzę na FB emotka
0 0

slavek

#4856530 Napisano: 26.11.2011 08:58:43
a nie sądzicie, że wystawianie staniało emotka
0 0

Gość: nocti

#4856548 Napisano: 26.11.2011 09:06:01
slavek napisał(a):

Tak, ale zdrożała prowizja od sprzedaży więc nic w przyrodzie nie ginie emotka

A co do wyglądu Allegro to mnie też nie podobają się te zmiany i na forum allegro aż huczało od opinii niezadowolonych użytkowników. Admini mają to jednak w nosie bo Allegro to najpopularniejszy i jedyny tak rozbudowany serwis w naszym kraju więc nie boją się utraty klientów z powodu wyglądu stron.
Mam czasem wrażenie, że to jednak zmierza w kierunku przejęcia ich przez Ebay.
0 0

#4856553 Napisano: 26.11.2011 09:08:45
nocti napisał(a):

slavek napisał(a):

Tak, ale zdrożała prowizja od sprzedaży więc nic w przyrodzie nie ginie emotka

A co do wyglądu Allegro to mnie też nie podobają się te zmiany i na forum allegro aż huczało od opinii niezadowolonych użytkowników. Admini mają to jednak w nosie bo Allegro to najpopularniejszy i jedyny tak rozbudowany serwis w naszym kraju więc nie boją się utraty klientów z powodu wyglądu stron.
Mam czasem wrażenie, że to jednak zmierza w kierunku przejęcia ich przez Ebay.

kiedyś była o tym mowa że ma ich przejąć Ebay.
A to że kasa musi im się zgadzać w kieszeni, w to zawsze było wiadomo więc oni na swoje i tak wyjdą, tu niby zachęcają a tu i tak po staremu zostaje
0 0

Gość: sarsaparilla

#4856558 Napisano: 26.11.2011 09:10:49
Mój chop już twierdzi, że przejął ich po cichu Ebay, za dużo między nimi podobieństw. Ale jest niezadowolony ze zmian, jako stary handlarz.
0 0