Wkurza mnie...

kalmia86

#6453504 Napisano: 17.01.2018 14:11:34
wkurza mnie ciągły brak xboxa wygranego zgłoszeniem 04.12.2017!!!
0 0

agniehaha89

#6453505 Napisano: 17.01.2018 14:12:09
Okropnie wkurza mnie, że obecnie trudno gdziekolwiek kupić zwykłe jeansy. Wszędzie tylko jakieś rozdarte, z haftami czy jakimiś sznurkami. Bardzo proszę o zwykłe ciemne jeansy w rozmiarze 38, które idelanie będą pasowały do czarnych szpilek!

Gość: kasiaj110

#6453512 Napisano: 17.01.2018 14:22:17
dolly napisał(a):

jomajd86 napisał(a):

u nas jak złamała ząbka to nic jej już nie pomogło emotka

uwielbiam takie "budujące" wpisy. emotka

Niestety ranek okazał się tragiczny- świniaczek padł emotka  i tak naprawdę nie wiem jaka przyczyna zgonu a sekcji zwłok nie planuję tym bardziej że już po obrządkach pogrzebowych emotka  - synek przygotował  najładniejsze pudełko  z tektury ( oczywiście star wars) - na sam koniec rozbrajające pytanie syna - czy go wykopiemy na wiosnę by "pobrać szkielet?"

halliday

#6453548 Napisano: 17.01.2018 15:01:14
luzak napisał(a):

nie dosyć,że nic nie wygrywam to jeszcze dojrzałam,że źle wysłałam paragony na kaufa. Miałam papierosy na paragonie i podałam kwotę z paragonu zamiast odjąć te papierosy.Ale ten znaczek przy formularzu dopiero dzisiaj zauważyłam emotka

ale ta informacja pojawiła się dopiero dzisiaj
0 0

slonko365

#6453555 Napisano: 17.01.2018 15:10:39
asantesana napisał(a):

andziulka21 napisał(a):

Mąż wypłacał gotówkę z bankomatu, kartę wziął, a kasy zapomniał  emotka

400zl w plecy... emotka

Zadzwoń do banku, bankomat po chwili wciąga nieodebrane pieniądze, o ile nie napatoczył się szybko jakiś chętny na nie, to powinien być nadmiar w bankomacie, spróbuj!

Dokładnie tak, jeśli ich nikt nie gwiznął od razu, bankomat wsiorbuje je z powrotem - mojej koleżance oddali pieniądze, których nie wzięła z bankomatu. 

dolly

#6453557 Napisano: 17.01.2018 15:11:32
andziulka21 napisał(a):

Mąż wypłacał gotówkę z bankomatu, kartę wziął, a kasy zapomniał  emotka

400zl w plecy... emotka

u mnie ktoś ponoć 4tys zostawił, ale babeczka jakas wziela i udalo sie odszukac właściciela   emotka

dolly

#6453559 Napisano: 17.01.2018 15:13:56
agniehaha89 napisał(a):

Okropnie wkurza mnie, że obecnie trudno gdziekolwiek kupić zwykłe jeansy. Wszędzie tylko jakieś rozdarte, z haftami czy jakimiś sznurkami. Bardzo proszę o zwykłe ciemne jeansy w rozmiarze 38, które idelanie będą pasowały do czarnych szpilek!

u mnie zatrzęsienie zwykłych, ale z elastanem emotka  i dla chłopców też takie badziewie .

kasiaj110 napisał(a):

Niestety ranek okazał się tragiczny- świniaczek padł emotka  i tak naprawdę nie wiem jaka przyczyna zgonu a sekcji zwłok nie planuję tym bardziej że już po obrządkach pogrzebowych emotka  - synek przygotował  najładniejsze pudełko  z tektury ( oczywiście star wars) - na sam koniec rozbrajające pytanie syna - czy go wykopiemy na wiosnę by "pobrać szkielet?"

Oj emotka
Synek dzielnie znosi stratę pupila?
0 0

stamp2

#6453561 Napisano: 17.01.2018 15:18:59
kasiaj110 napisał(a):

dolly napisał(a):

jomajd86 napisał(a):

emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

mia

#6453562 Napisano: 17.01.2018 15:20:11
agniehaha89 napisał(a):

A ja proszę o klasyczne dżinsy z samej bawełny. emotka Nawet Lee i Levis się już przerzuciły na elastan, na który jestem uczulona. Można cholery dostać. Z majtkami ta sama śpiewka - lycra i cenzurakla, czasu więcej tracę na zakup gaci (żeby z czystej bawełny gdzieś dostać i nie po pępek w rozmiarze XXL), niż na kupno butów!emotka
A w ogóle dziś mnie wszystko wk***a, i może od tego powinnam była zacząć. emotka
1 kumulacja 0

masza

#6453567 Napisano: 17.01.2018 15:25:37
kalmia86 napisał(a):

wkurza mnie ciągły brak xboxa wygranego zgłoszeniem 04.12.2017!!!

Wiadomo coś o wysyłce ? Dowiadywał się ktoś u Smolara?
0 0

Gość: luzak

#6453593 Napisano: 17.01.2018 16:06:20
halliday napisał(a):

luzak napisał(a):

nie dosyć,że nic nie wygrywam to jeszcze dojrzałam,że źle wysłałam paragony na kaufa. Miałam papierosy na paragonie i podałam kwotę z paragonu zamiast odjąć te papierosy.Ale ten znaczek przy formularzu dopiero dzisiaj zauważyłam emotka

a już myślałam,że jakaś nieogarnięta jestem, a specjalnie sprawdzałam regulamin emotka , ok, ale co teraz z tym fantem zrobić? czy uwzględnią taki paragon w razie W
0 0

dolly

#6453597 Napisano: 17.01.2018 16:12:02
luzak napisał(a):

halliday napisał(a):

luzak napisał(a):

a już myślałam,że jakaś nieogarnięta jestem, a specjalnie sprawdzałam regulamin emotka , ok, ale co teraz z tym fantem zrobić? czy uwzględnią taki paragon w razie W

Z pewnoscia jest tu ktos, kto zapisal sobie pierwsza wersje regulaminu i w razie komplikacji poratuje CIę nią emotka
0 0

Gość: poprostuanette

#6453605 Napisano: 17.01.2018 16:24:51
andii napisał(a):

dolly napisał(a):

luzak napisał(a):

halliday napisał(a):

luzak napisał(a):

Z pewnoscia jest tu ktos, kto zapisal sobie pierwsza wersje regulaminu i w razie komplikacji poratuje CIę nią emotka

Regulamin jest to co był od początku, tylko wzmianka przy formularzu się pojawiła JAK OBLICZYĆ PARAGON

wydaje mi się że będa patrzyli na odjecie paragonu od dnia kiedy taka infomację dodali w formularzu emotka  w regulaminie nie ma nic o odejmowaniu
1 andii 0

jomajd86

#6453614 Napisano: 17.01.2018 16:39:30
kasiaj110 napisał(a):

dolly napisał(a):

jomajd86 napisał(a):

szkoda emotka  
0 0

malenka

#6453674 Napisano: 17.01.2018 19:51:56
Nie bardzo wiem, gdzie pisać więc zapytam tutaj, bo wkurza mnie moja niewiedza. Czy na olx jest jakiś nowy sposób na naciąganie naiwniaków. Ewentualnie czy ktoś mi może wytłumaczyć o co chodzi? Wystawiłam na sprzedaż telefon i w ciągu pięciu minut dostałam dwie wiadomości o takiej treści:

Witaj, wyślij mi the link I cena,telefon, Lokalizacja (tutaj podany adres mailowy)

oraz
witam ostateczna cena i lokalizacja wyślij mi e-maila 

Nie bardzo rozumiem po co mam im wysyłać maila skoro informacje o cenie i lokalizacji są podane w aukcji. Ktoś? Coś?
0 0

zaczytana-pola

#6453678 Napisano: 17.01.2018 19:57:30
malenka napisał(a):

Nie bardzo wiem, gdzie pisać więc zapytam tutaj, bo wkurza mnie moja niewiedza. Czy na olx jest jakiś nowy sposób na naciąganie naiwniaków. Ewentualnie czy ktoś mi może wytłumaczyć o co chodzi? Wystawiłam na sprzedaż telefon i w ciągu pięciu minut dostałam dwie wiadomości o takiej treści:(...)

Przekręt afrykański, nigeryjski, czy jak go tam nazywają. Nie daj się nabrać.

monkakk

#6453681 Napisano: 17.01.2018 19:59:50
malenka napisał(a):

Nie bardzo wiem, gdzie pisać więc zapytam tutaj, bo wkurza mnie moja niewiedza. Czy na olx jest jakiś nowy sposób na naciąganie naiwniaków. Ewentualnie czy ktoś mi może wytłumaczyć o co chodzi? Wystawiłam na sprzedaż telefon i w ciągu pięciu minut dostałam dwie wiadomości o takiej treści:

Witaj, wyślij mi the link I cena,telefon, Lokalizacja (tutaj podany adres mailowy)

oraz
witam ostateczna cena i lokalizacja wyślij mi e-maila 

Nie bardzo rozumiem po co mam im wysyłać maila skoro informacje o cenie i lokalizacji są podane w aukcji. Ktoś? Coś?

Zgłoś to od razu OLX , gdzieś na stronie opisane jest jak to zrobić.
2 malenka, andii 0

malenka

#6453682 Napisano: 17.01.2018 20:01:44
zaczytana-pola napisał(a):

malenka napisał(a):

Nie bardzo wiem, gdzie pisać więc zapytam tutaj, bo wkurza mnie moja niewiedza. Czy na olx jest jakiś nowy sposób na naciąganie naiwniaków. Ewentualnie czy ktoś mi może wytłumaczyć o co chodzi? Wystawiłam na sprzedaż telefon i w ciągu pięciu minut dostałam dwie wiadomości o takiej treści:(...)

To chodzi o to że chcą żeby wysłać telefon za granicę i nigdy nie zobaczysz kasy?
0 0

zaczytana-pola

#6453685 Napisano: 17.01.2018 20:06:24
malenka napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

malenka napisał(a):

To chodzi o to że chcą żeby wysłać telefon za granicę i nigdy nie zobaczysz kasy?

Tak. Coś takiego. Trzeba zgłaszać takiego delikwenta, jak napisała monkakk.
1 malenka 0

malenka

#6453692 Napisano: 17.01.2018 20:11:47
Dzięki Dziewczyny. Trzech już zgłosiłam i zablokowałam.
0 0