Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
jokan
Postów 8820
Data rejestracji 13.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy: ITM, Dino, Żabka,Biedronka, Polomarket, Stokrotka, Delikatesy Centrum, Lotos, Orlen, Rossmann...inne - zapraszam:)
https://www.tipli.pl/p/3798747
Zyskaj zwrot za zakupy online - ja już zyskałam ponad 920 zł
vazzz
Postów 839
Data rejestracji 18.06.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
jokan
Postów 8820
Data rejestracji 13.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
petunija1
Postów 2507
Data rejestracji 24.11.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W dzienniku Librus chyba z 6 pozytywnych opinii,zadnej złej.
I ucz tu małego czlowieka empatii,wspołczucia i pomocy.
No nic od dzisiaj ćwiczymy jak być niemową.
Kartki dla dzieci z hospicjum poczekają...
vazzz
Postów 839
Data rejestracji 18.06.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18706
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Zależy, kto jest organizatorem. Porządne konkursy mają regulamin i do niego można się odnieść. A w beznadziejnych nie warto brać udziału.
kalmia86
Postów 1477
Data rejestracji 11.12.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Kozunia1982
Postów 325
Data rejestracji 25.08.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kreatia
Postów 1754
Data rejestracji 04.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zauważyłam, że to norma i wydaje mi się, że musimy się dostosować...
trzeba się w bagnie niepowodzeń wytarzać, by potem wejść pod prysznic nagród.
mampytanie
Postów 804
Data rejestracji 20.09.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zdecydowanie wolę konkursy z limitem znaków
kreatia
Postów 1754
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No i rozwlekatorscy nie dają rady
barszcz
Postów 2199
Data rejestracji 22.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
babariba
Postów 687
Data rejestracji 17.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Od miesiąca z okładem walczymy o życie naszego psa. Powoli wszystko mu wysiada - wczoraj dostał porażenia kończyn tylnych, co sprawiło, że nie jesteśmy w stanie - ze względu na jego ciężar wynosić go do ogrodu. Wcześniej się udawało asekurując go na specjalnych pasach - a od wczoraj jesteśmy bezradni. A mocznica to dla niego wyrok.
Wiem że jest wiekowy, ma problemy z sercem, wątrobą, na pół gwizdka pracującymi nerkami, początkujący nowotwór płuc, rany od leżenia, itp. Ale jest nadal w nim ogromna wola życia, a my robimy wszystko, żeby był z nami jak najdłużej... Wydaliśmy już kolosalne sumy na weterynarzy, leki, badania, kroplówki, itp., bo wierzymy, że się jeszcze da spędzić razem kolejny tydzień.
Niestety wczoraj dostał porażenia tylnych łap i dlatego w w jednym z wątków szukam pomocy - pozakonkursowej!
Ten wątek jest najczęściej chyba czytany, więc też pozwolę sobie zamieścić ogłoszenie:
poszukuję osoby, która będzie się przemieszczać z Łodzi lub okolic do Wielkopolski i mogłaby mi coś przewieźć. Dokładniej wózek inwalidzki dla psa, którego potrzebuję jak najszybciej, bo liczy się każdy dzień. Przesyłka kurierska mogłaby niestety dotrzeć do mnie za późno.
Gdyby ktoś przemieszczał się dziś lub jutro na tej trasie i chciałby mi pomóc, to proszę o PW.
primaballerina
Postów 63
Data rejestracji 23.03.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane
toka
Postów 3083
Data rejestracji 09.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
shineoff
Postów 281
Data rejestracji 12.09.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cudaczek121
Postów 6803
Data rejestracji 28.02.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
https://poznaj.to/rejestracja?r=qYGwG
http://greenpanth...pl/?rf=fe7923290ef74
http://rejestracj...apros.htm?u=76199977
https://panel.dem...2421eee602a151c9a17/
joan
Postów 18706
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Dosyć często widzę tego typu wpisy na FB (transport wózka / lekarstw / surowicy) -> może spróbuj poprosić o zamieszczenie ogłoszenia grzecznościowego na stronie lokalnego schroniska albo fundacji (lokalnych dla obu województw)? Fejsbuk jest najlepszy, bo działa wirusowo i wieści szybko się rozchodzą.
Trzymam kciuki, żeby się udało
kreatia
Postów 1754
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I możemy się upierać, że piszemy górnolotnie i tak, że nam serce zapika, że nie puszczamy dodajówdoulubionych, a ostatecznie po wygraniu u organizatora jedną żenadką, posyłamy następne żenadki, bo wiemy, że przyniosą kokosy
Trochę można to porównać do pisania książek na zamówienie, albo kampanii marketingowej do konkretnej grupy docelowej. Jaka Agencja? Aha, to rzucimy po częstochowsku. Ta? To może chwytające za serce wspomnienie. XX? Tu trzeba wznieść się na wyżyny kreatywności. itp.
I jakoś się kręci.
babariba
Postów 687
Data rejestracji 17.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I mam nadzieję, że wózek pomoże choć trochę.
Ale trzymajcie za nas kciuki - bo przede mną trudny moment dostrzeżenia momentu, kiedy pomoc ukochanemu zwierzakowi będzie już tylko naszym głupim egoizmem... A już wiem, że ta chwila przed nami - tylko staramy się jakoś ją odwlec, choć o miesiąc, tydzień...