Wkurza mnie...

joasiunia

#6460126 Napisano: 05.02.2018 21:08:15
mia napisał(a):

joasiunia napisał(a):

Wkurza mnie, że lada chwila Melvit się kończy, a ja mam blokadę mózgu emotka

Ja mam inną blokadę... Czy jest sens się wysilać na kolejny konkurs bez numeru paragonu... emotka

To prawdopodobnie jest jedną z przyczyn mej twórczej niemocy Jak widzę oczyma wyobraźni te miliardy odpowiedzi, tryliardy starterow, to te moje trzy zgłoszenia wydają się być niczym. 
1 mia 0

mietowa

#6460129 Napisano: 05.02.2018 21:15:13
joasiunia napisał(a):

mia napisał(a):

joasiunia napisał(a):

Ja mam inną blokadę... Czy jest sens się wysilać na kolejny konkurs bez numeru paragonu... emotka

To prawdopodobnie jest jedną z przyczyn mej twórczej niemocy Jak widzę oczyma wyobraźni te miliardy odpowiedzi, tryliardy starterow, to te moje trzy zgłoszenia wydają się być niczym. 

To, aby nieco Was odblokować emotka , powiem Wam, że w konkursie "Podaruj sobie odrobinę relaksu" wysłałam jedno zgłoszenie. Powód był prosty - nie wpadłam na to, żeby robić inaczej, dopiero później gdzieś o tym przeczytałam (nie wiem do końca, czy to chwała dla uczciwości duszy czy obciach z powodu wolniejszych trybików w głowie). W każdym razie wpadła karta 200 zł, a było ich niewiele. Przypominam sobie to zawsze, kiedy czuję dokładnie to samo, co Wy.
Niemniej wątpię, żeby to pomogło, więc potraktujcie tę wypowiedź jako moją autoterapię i przymknijcie oko - potrzebuję powspominania miłych nagród, żeby też nabrać motywacji emotka .

mietowa

#6460137 Napisano: 05.02.2018 21:34:57
cb656 napisał(a):

mietowa napisał(a):

powiem Wam, że w konkursie "Podaruj sobie odrobinę relaksu" wysłałam jedno zgłoszenie. Powód był prosty - nie wpadłam na to, żeby robić inaczej, dopiero później gdzieś o tym przeczytałam (nie wiem do końca, czy to chwała dla uczciwości duszy czy obciach z powodu wolniejszych trybików w głowie). W każdym razie wpadła karta 200 zł, a było ich niewiele...

Właśnie podarowałaś mi chwilę radości emotka emotka emotka
Wkurza mnie, że mam ich ostatnio tak mało emotka

Cała przyjemność po mojej stronie emotka
Co do chwil radości... gdybym wierzyła w te bzdury o nowym roku, zmianach i nowych szansach, napisałabym Ci, że dopiero luty, więc jeszcze cały rok zapewne dobrych chwil przed Tobą. Ale jako, że - jak już wiadomo, nie wierzę, to może: oby się odmieniło emotka
0 0

delfinka101

#6460182 Napisano: 05.02.2018 23:23:50
mia napisał(a):

joasiunia napisał(a):

ja ma po ich ostatnim konkursie blokadę a dodatkowo spamują mi telefon smsami, że mam grac bo nagrody czekają wryyy
0 0

jokan

#6460184 Napisano: 05.02.2018 23:27:06
mia napisał(a):

joasiunia napisał(a):

moze dla Melvita to niekoniecznnie, ale juz dla zmywarki to raczej tak emotka (mowie o Somacie, ktory sie juz skonczyl)

wkurza mnie moje nicniechcenie
1 joasiunia 0

Gość: FBgrzegorz9X

#6460192 Napisano: 06.02.2018 01:41:44
Wkurza mńie ze po latach nieobecnosci na forum zachcialo mi sie powrotu, konto zablokowane. Zniknely wszyskie moje rozmowy, teksty do ktorych teraz chcialabym wrocic, moze. Szkoda ze konta nieaktywne sa blokowane. Czuje sie ograbiona z mojej wlasnosci.

mietowa

#6460209 Napisano: 06.02.2018 08:29:20
FBgrzegorz9 napisał(a):

Wkurza mńie ze po latach nieobecnosci na forum zachcialo mi sie powrotu, konto zablokowane. Zniknely wszyskie moje rozmowy, teksty do ktorych teraz chcialabym wrocic, moze. Szkoda ze konta nieaktywne sa blokowane. Czuje sie ograbiona z mojej wlasnosci.

Taaa, ja z tego samego powodu przestalam byc niestety kawoszka, a potem jeszcze kawoszka11 czy cos w ten desen:). Chociaz pewnie i tak nie pamietalabym hasla:P
0 0

assal

#6460256 Napisano: 06.02.2018 10:24:29
Listonosz zostawił na skrzynce gazetki z Kauflandu, zerkam, jest kolejny konkurs...
5 nagród, zakupy już za 100 zł emotka
Jeszcze jeden na pewno w tej serii konkursów będzie, ale czuję, że też słaby emotka

ziolko

#6460258 Napisano: 06.02.2018 10:28:18
FBgrzegorz9 napisał(a):

No cóż... nie dziw się, bo w pewnym momencie zarejestrowanych na forum było kilkadziesiąt tysięcy ludzi, z czego tylko niewielki procent się udzielał.
Napisz do pionasa,  może uda się coś zrobić (jeśli konto nie zostało faktycznie skasowane, tylko zablokowane)
1 lager 0

petunija1

#6460287 Napisano: 06.02.2018 11:23:34
joan napisał(a):

Milka i jej "ekstra loteria": zamiast ufundować sensowne nagrody, przewalili 66.510,00 zł na plastikowe g*, czyli paratermosy o wartości 14,78 zł za sztukę (w rzeczywistości pewnie max 5 zł). Ręce opadają, a gdybym miała skrzydła, to by mi pióra wyleciały emotka

a i tak sie ludziska o nie zabijają emotka
p.s. nie krzyczcie  emotka

assal

#6460297 Napisano: 06.02.2018 11:37:21
Niestety najlepiej, jeśli chodzi o wyniki, takie promocje u nas wypadają. Będzie ich więc więcej emotka
Z ciekawostek, bo może nie każdy śledzi branżę od drugiej strony: wirtualne media podały, że Ferrero w zeszłym roku na reklamę w mediach tradycyjnych (bez internetu) wydało...
123 mln zł emotka
A teraz zerknijcie sobie, ile ich kosztuje urodzinowy konkurs  emotka
Połączony ze słabą loterią, co nie zmienia faktu, że ludzie będą zgłaszać się masowo, więc na 100% o ileś procent podskoczy im sprzedaż.
Cyferki zaś najważniejsze.
Tak to wygląda.
Bardzo wkurza. 

cotomabyc

#6460304 Napisano: 06.02.2018 11:55:27
emotka Wkurza mnie, że konkursy stają się moim nałogiem.
Po przebudzeniu wchodzę na e-konkursy.
Mieszając zupę nerwowo sprawdzam smsy bo może coś wygrałam.
Muszę wyluzować 
1 joasiunia 0

petunija1

#6460306 Napisano: 06.02.2018 11:58:09
cotomabyc napisał(a):

Muszę wyluzować 

nie martw się,będzie jeszcze...gorzej emotka emotka

joasiunia

#6460307 Napisano: 06.02.2018 11:59:09
cotomabyc napisał(a):

Muszę wyluzować 

O to, to! Dokładnie tak mam! emotka Ja nawet jak wstaję w nocy do dziecka, to po omacku szukam koło łóżka telefonu, żeby na szybko sprawdzić, czy aby przypadkiem w nocy nie było jakichś wyników... emotka
1 cotomabyc 0

aurorcia

#6460309 Napisano: 06.02.2018 12:02:56
cotomabyc napisał(a):

Muszę wyluzować 

I tak już będzie wyglądało twoje życie...emotka

cotomabyc

#6460311 Napisano: 06.02.2018 12:08:33
Zauważyłam też jakąś chorą prawidłowość, że sama informacja o wygranej przyprawia mnie prawie o zawał, euforia sięga zenitu. Ale jak już ta wygrana fizycznie przybywa to już się jakoś średnio raduję.
Coś jakby" nie chodzi o to żeby złapać króliczka, tylko żeby go gonić"
Nawet czytając mój wpis, stwierdzam,że nie jestem normalna.emotka

joan

#6460312 Napisano: 06.02.2018 12:09:13
cb656 napisał(a):

(...) to i tak sprzedaż by wzrosła. Dlaczego? Bo rzesza niezrzeszonych mugoli emotka jest tak duża, że to forum stanowi jedynie kroplę w oceanie rynku. emotka

Nie chodzi o to, by wpływać na sprzedaż, ale o to, by wpływać na rodzaj nagród. Wg mnie chiński szajs to żadna "nagroda". Potrafię oddzielić włąsne poglądy od faktu, że sponsor chce promować swoje produkty: może spokojnie rozdawać ich zestawy w konkursach, nie będę protestować. Może to nieeko, ale przynajmniej logiczne. Natomiast azjatycka produkcja wszelakich gadżetów, a potem zasyfianie tym polskiej ziemi... no tu już mam owego gula emotka
1 atyde25 0

joan

#6460314 Napisano: 06.02.2018 12:12:51
cb656 napisał(a):

joan napisał(a):

Nie chodzi o to, by wpływać na sprzedaż, ale o to, by wpływać na rodzaj nagród.

Najwyraźniej nie dostrzegłaś prześmiewczego charakteru mojego wpisu.
Wersja dla słabszych: guzik możecie wpłynąć na decyzje Organizatorów i tyle emotka

Że co? Że niby JA nie dam rady? emotka

zielonooka85

#6460318 Napisano: 06.02.2018 12:18:45
bezaczek7 napisał(a):

no przecież nie ma obowiązku podawania numeru telefonu. ale niektórzy chcą mieć wszystko: podam telefon, bo wtedy więcej odpowiedzi, ale jak coś, to uje, bo dzwonią. tymczasem życie to sztuka wyboru.

ps. jak ktoś widzi, że ogłoszenie jest dodane o godzinie np 22.59., to zapewne zakłada, że o 23.00 ogłoszeniodawca nagle nie odszedł w senne obłoki.

aha. jest też taka wspaniała opcja jak "wycisz telefon" - na noc, czy na inny termin. idę spać - wyciszam telefon i odkładam na półkę. to nie jest takie trudne, jak się wydaje. emotka  

a co do konta, to odpowiedź już padła: nie podoba się, to... trzeba "rozejrzeć się za jakimś innym kontem". to nietrudne. emotka

Dziękuję za uświadomienie. Do tej pory nie przyszło mi do głowy, że ludzie będą dzwonić zaraz po dodaniu przeze mnie ogłoszenia, zwłaszcza w godzinach nocnych. Nie uważałam, by moje ogłoszenia były na tyle konieczne-na-już-do-kupienia-bo-tak-atrakcyjna-cena, ale widzę, że się nie doceniam. Jak pisałam wcześniej-usuwam numer, jakoś nie było do tej pory większego problemu z tym, wręcz faktycznie miałam telefony w sprawie zakupu. Telefonu nie wyciszam, bo z samego rana spodziewam się połączenia informującego mnie o wygranej mojego życia, więc nie mogę tego przegapić, a lubię sobie pospać i nie będę nastawiać budzika, żeby głos w telefonie włączyć, proste emotka

ha ha, ja często wystawiam o 1-2 w nocy, co nie znaczy, że mam wtedy czas i ochotę na rozmowy, wtedy mam czas na.. wystawienie emotka
1 bezaczek7 0

shineoff

#6460322 Napisano: 06.02.2018 12:26:00
WKURZA MNIE, że dookoła mojego osiedla buduje się mnóstwo nowych bloków i na te budowy dzień w dzień jeżdżą ciężarówki. Parkują sobie na środku ulicy, zastawiają inne samochody, a w sklepie od rana ogromna kolejka nawalonych (o 7 rano!!!!) wódowlańców, którzy kupują piwo i wódę (a potem prosto marsz na budowę). A najbardziej mnie wkurzyło, że jakiś imbecyl zarysował mi samochód (zaparkowany prawidłowo), żadnej kartki cham nie zostawił, no nic. A to było kiedyś takie fajne, kameralne osiedle emotka  
0 0