Wkurza mnie...

margobb

#6481881 Napisano: 14.04.2018 11:45:43
 Wkurza mnie, że ktoś  juz wygral glowna za dzis w Orbit, a zgłoszenia przyjmują do 14
1 brucee 0

ikropka

#6481899 Napisano: 14.04.2018 14:19:22
Desperados. Ponad 200 kodów wpisanych i nawet 50 nie wpadło
0 0

wrrrryyy

#6481900 Napisano: 14.04.2018 14:27:02
margobb napisał(a):

Wkurza mnie, że ktoś  juz wygral glowna za dzis w Orbit, a zgłoszenia przyjmują do 14

bruce napisał(a):

margobb napisał(a):

emotka Nie brałam udziału, ale to przecież bez sensu jest...  emotka Organizatorzy czasem przechodzą samych siebie.  emotka

Juz wczoraj pojawiło sie zdjęcie z 3 główną, dzis doszła 4 - mimo, że etap nadal trwa, dzis do 14:59. Rmf Fm po prostu przechodzi sam siebie w poziomie żenady emotka
2 joan, brucee 0

FBilona

#6481903 Napisano: 14.04.2018 14:53:48
Tam chyba szansa marna bo wygrana przypisana do kodu, a on może w śmieciach i może się powtórzę ale u mnie było ponad kodów żywca i nic
ikropka napisał(a):

Desperados. Ponad 200 kodów wpisanych i nawet 50 nie wpadło

0 0

mia

#6481917 Napisano: 14.04.2018 16:18:45
Wkurzają mnie konkursy/loterie z nagrodami dziennymi, rozpoczynające się w wolną (przynajmniej teoretycznie) od handlu niedzielę. emotka

kreatia

#6481935 Napisano: 14.04.2018 18:50:53
mia napisał(a):

Wkurzają mnie konkursy/loterie z nagrodami dziennymi, rozpoczynające się w wolną (przynajmniej teoretycznie) od handlu niedzielę. emotka

Czyli największe szanse tego dnia mają  Ci "kupujący" w podmiotach, które sprzedają produkty konkursowe dopiero po ogłoszeniu wyników  emotka emotka
0 0

cudaczek121

#6481951 Napisano: 14.04.2018 22:47:23
mia napisał(a):

Dlatego z tego względu (zakazu handlu w niedzielę), terminy trwania konkursów powinny być wydłużone.
Wkurza mnie, że na pytanie o zwrot pożyczki, usłyszałam ostatnio teksty: "myślałam,że to nie jest takie pilne" oraz "myślałam,że ty nie potrzebujesz"emotka  Najlepiej nic nikomu nie pożyczać i mieć święty spokój emotka

delfinka101

#6481984 Napisano: 15.04.2018 11:42:33
Nie tylko nic nie wygrywam ostatnio ale...kod TIDAl wygrany na FB, CO JEST GRANE24 nie działa, już w marcu próbowałam wbić i to samo..zablokowana kampania wyskakuje. Wkurza mnie to..
0 0

misiamarysia

#6481991 Napisano: 15.04.2018 12:48:59
FBilona napisał(a):

andziulka21 napisał(a):

superloser napisał(a):

stamp2 napisał(a):

slonko365 napisał(a):

stamp2 napisał(a):

Lody Grand Gold rozpływają sie jak amber gold emotka emotka emotka gdy pomyśle że innych konkursach nagradzają takie zgłoszenia-to przykro sie robi i cieżko na duszy emotka emotka emotka

Ja bym nagrodziła  emotka  - niebanalne porównanie do czegoś, co się szybko rozpływa  emotka
PS. Przy str.4 się zawiesiłam. Doceńmy ciężką pracę Komisji, które czytają chociaż część zgłoszeń. Przecież to się nie da wszystkiego przeczytać...  emotka

masz racje nie da sie tego wszystkiego przeczytać-bez uszczerbku na zdrowiu emotka emotka emotka choć niektóre zdjecia naprawde ładne.Z drugiej strony Pani z brzuszkiem chyba za bardzo sie poświeca dla watpliwej nagrody emotka emotka

Bielizny brak, usmiechu  i zapełek

Wolę Panią z brzuszkiem niż robienie małp cyrkowychzdjęcia dzieci, widzącniektóre zdjecia mam ochotę poprosić szanownych rodziców żeby robili sobie sami takie "Pozy" emotka

Nie jestem w ciąży, nie mam małych dzieci, większe w świecie lub chętne na nagrody, a nie na współpracę, kot wredny i nie chce pozować, psa brak, starość kiepsko się sprzedaje co mi zostaje?

Dosłownie jakbym o sobie czytała. emotka
1 mia 0

ace

#6482031 Napisano: 15.04.2018 17:47:50
mia napisał(a):

a mnie wkurzają jeszcze opisy paragonów. Zrobiłam dziś zakupy na tę loterię, a tu na paragonie mam art. spoż 8p i art spoż 5p... super!
0 0

maryam

#6482035 Napisano: 15.04.2018 18:08:59
ace napisał(a):

mia napisał(a):

a mnie wkurzają jeszcze opisy paragonów. Zrobiłam dziś zakupy na tę loterię, a tu na paragonie mam art. spoż 8p i art spoż 5p... super!

a jaka to loteria? emotka Nie umiem znaleźć.. emotka
0 0

ace

#6482040 Napisano: 15.04.2018 18:19:30
maryam napisał(a):

ace napisał(a):

mia napisał(a):

nie ma jej chyba jeszcze w bazie (zgłosiłam, ale przez weekend Pionas chyba nie dodaje konków). Jest w zapowiedziach. https://www.przepisy.pl/grill
1 maryam 0

maryam

#6482041 Napisano: 15.04.2018 18:30:29
ace napisał(a):

maryam napisał(a):

ace napisał(a):

mia napisał(a):

nie ma jej chyba jeszcze w bazie (zgłosiłam, ale przez weekend Pionas chyba nie dodaje konków). Jest w zapowiedziach. https://www.przepisy.pl/grill

Dzięki kochana, powodzenia Wam życzę..ja odpuszczam.Smolar emotka wkurza mnie Smolar...

jokan

#6482043 Napisano: 15.04.2018 19:12:24
kupilam w biedrze kefir bio, a w domu zobaczylam ze data waznosci do 05.03.2018 - masakra emotka
1 brucee 0

aurorcia

#6482049 Napisano: 15.04.2018 19:22:18
ace napisał(a):

mia napisał(a):

Mnie też, kupiłam ketchup i sos sałatkowy a mam: PRZYPR. W PRO i MUSZTARDA emotka
0 0

ace

#6482053 Napisano: 15.04.2018 19:27:03
aurorcia napisał(a):

ace napisał(a):

mia napisał(a):

Mnie też, kupiłam ketchup i sos sałatkowy a mam: PRZYPR. W PRO i MUSZTARDA  emotka

no i właśnie żal zgłaszać taki paragon, bo o ile 500zeta jakby smolar się uparł i nie zaakceptował paraonu to pikuś, ale jakby przepadło tak nie daj boże 50tys to masakra emotka
0 0

mia

#6482054 Napisano: 15.04.2018 19:28:58
aurorcia napisał(a):

ace napisał(a):

mia napisał(a):

Mnie też, kupiłam ketchup i sos sałatkowy a mam: PRZYPR. W PRO i MUSZTARDA  emotka

A ja mam idealnie moim zdaniem (PRZ KNO PIE i MAJ HEL ORY), ale co z tego, jak to loteria&Smolar&mój_fart?emotka Nawet bym się nie paliła na to, ale durna myślałam, że dziś mało zgłoszeń będzie... A tu jak byliśmy na wycieczce, to w każdej wsi po drodze sklep otwarty, Groszki, Lewiatany, co kto chce. emotka

@ace, nawet jakby się uparli (choć przy głównej to na bank sami zweryfikują i to od A do Z), to pójdziesz po pieczątkę i tyle. emotka
1 aurorcia 0

ace

#6482060 Napisano: 15.04.2018 19:52:59
mia napisał(a):

ace, nawet jakby się uparli (choć przy głównej to na bank sami zweryfikują i to od A do Z), to pójdziesz po pieczątkę i tyle. emotka

kurcze może rzeczywiście. choć pytanie czy taką pieczątkę uzyskam emotka dotąd raczej rezygnowałam ze zgłaszania takich paragonów właśnie dlatego by nie tracić nerwów w razie wygranej. Może niepotrzebnie emotka
2 kreatia, mia 0

taalvikki

#6482080 Napisano: 15.04.2018 22:22:43
mia napisał(a):

a mnie wkurzają niehandlowe niedziele. nie dlatego, że umieram z głodu, a raczej pragnienia, ale dlatego że państwo chce ograniczać moją wolność.

zaczytana-pola

#6482117 Napisano: 16.04.2018 09:08:15
taalvikki napisał(a):

mia napisał(a):

a mnie wkurzają niehandlowe niedziele. nie dlatego, że umieram z głodu, a raczej pragnienia, ale dlatego że państwo chce ograniczać moją wolność.

Też mnie to wkurza. Koleżanka w piątek straciła pracę, bo nie wyrobiła planu. W okresie, w którym weszły wolne niedziele, w centrach handlowych pustki. Sprzedaż w lokalu gastro na poziomie 400- 500 zl zamiast kilku, czy kilkunastu tysięcy. Ale pracodawcy to nie obchodzi. Powinna nadrobić to w tygodniu emotka