Wkurza mnie...

joan

#6483428 Napisano: 20.04.2018 11:16:35
superloser napisał(a):

Wkurza mnie, podobno PARODIA, ukazana w  produkcji TWARZ... 

Promocja dla GOLASÓW!!!  emotka    emotka  to jest kraj, rok 2017... 

Bardzo zagadkowy wpis - nie kumam, chociaż film widziałam emotka
1 madllen 0

joasiunia

#6483431 Napisano: 20.04.2018 11:26:43
Wkurza mnie to, że znajduję się w jakiejś niewyobrażalnie wielkiej pętli niedoczasu emotka
1 atyde25 0

atyde25

#6483432 Napisano: 20.04.2018 11:33:51
Co za dzień stoi człowiek spokojnie na poczcie wpada gość on ma tylko 3 listy i wypełnione druki.Jak mówisz nie przepuścisz  bo masz tylko 1 list i wysłanie go zajmie minutę lub mniej.To wielki foch i mi w twarz powiedział,że kiedyś mnie też spotka takie coś i mnie nikt nie przepuści:)Jak żyję ponad 40 lat nikt mnie nigdy nie przepuścił.A potem mnie staruszka wyzwała od baby Jagi.Matko to przecież komplement.
0 0

joan

#6483436 Napisano: 20.04.2018 11:39:57
atyde25 napisał(a):

Co za dzień stoi człowiek spokojnie na poczcie wpada gość on ma tylko 3 listy i wypełnione druki.Jak mówisz nie przepuścisz  bo masz tylko 1 list i wysłanie go zajmie minutę lub mniej.To wielki foch i mi w twarz powiedział,że kiedyś mnie też spotka takie coś i mnie nikt nie przepuści:)Jak żyję ponad 40 lat nikt mnie nigdy nie przepuścił.A potem mnie staruszka wyzwała od baby Jagi.Matko to przecież komplement.

Olaboga, to na pewno był słynny Wróżbita Maciej! I on wie, że Ciebie "też spotka takie coś" emotka

Mnie to trochę dziwi, gdyż przed godziną 15. ludzie nader uprzejmi są - mnie przeważnie przepuszczają, bo stoję w kolejce np. z jedną cukinią albo jednym produktem konkursowym. Dopiero po 15. wstępują w nich zastępy demonów emotka

A co do Baby Jagi... emotka https://www.youtu.../watch?v=uKbuFYd468w
0 0

xooxoo

#6483439 Napisano: 20.04.2018 11:48:54
atyde25 napisał(a):

Takie cudowne przepowiednie słyszę zawsze od tych, którzy zbierają na "chleb", a ja nie chcę dać. emotka  Ciekawe, jak chętnie staruszka by przepuściła pana albo oddała miejsce siedzące w autobusie  emotka  
1 nariam 0

pioge7

#6483446 Napisano: 20.04.2018 12:10:02
reklama na poczcie wp.pl która siedzi se u góry strony i rozwija się sama z siebie na pół strony. nawet jak na nią nie najadę... .i przeważnie jak chce kliknąć na jakiegoś emaila do odczytania i ona się rozwija i klikam na nią i otwiera sie w nowej zakładce.... emotka emotka
0 0

dolly

#6483542 Napisano: 20.04.2018 20:07:54
margo96 napisał(a):

Świetnie, kurna! Nakitrałam se paragonów na loterię Visa, wchodzę na stronę, a tam, że paragony należy zgłaszać w dniu dokonania transakcji. I po moich paragonach. Tak to jest jak się najpierw nie czyta regulaminu emotka

emotka emotka emotka emotka
dobrze, że kitram tylko jeden emotka
0 0

Niebieska_Laguna

#6483586 Napisano: 20.04.2018 23:33:10
cudaczek121 napisał(a):

azaflora napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wiem, może się czepiam szczegółów, bo sama nie jestem matką

Na szczęście to nie jest jeszcze obywatelskim  obowiązkiem  emotka
Kiedyś był podatek dla kawalerów i panien powyżej jakiegoś wieku, potocznie zwany "bykowe", bezdzietni, od przychodów z dodatkowych źródeł, też  płacili wyższy %. 

Ja już mam 34 lata, więc szanse coraz mniejsze na zostanie matką, a i odpowiedniego partnera brak na horyzoncie,ech.
Natomiast co do dziwnych zachowań matek, to z kolei byłam kilka lat temu na weekend u koleżanki, jej męża i córki. Nadszedł czas kąpieli tej dziewczynki. Koleżanka do mnie: Kasiu, chodź zobaczyć jak Młoda się kąpie". No, dobra, poszłam za nimi włożyła córkę do wanienki, mała zaczęła się myć. Po paru minutach, koleżanka mówi do tego swojego dziecka: "Pokaż H. cioci Kasi, gdzie masz c...ę emotka No, może ja przesadzam, pewnie to jest takie popularne wśród wszystkich matek, aby wszystkim przybyłym ciotkom dziecko pokazywało swoje nagie części ciała,ale poczułam się zniesmaczona.Przecież mam to samo w tym samym miejscu emotka

Ostatnio na jakimś blogu trafiłam na post matki, która opisywała, że normalne jest dla niej całowanie swojego syna niemowlaka w miejsca intymne... A w komentarzach poparcie innych matek. Ja matką jeszcze nie jestem, ale dziwne mi się to wydaje i mam nadzieję, że macierzyństwo by mnie nie zmieniło do tego stopnia, żebym uważała to za normalne. Choć może też przesadzam? Nie wiem jak matki na to patrzą emotka  
0 0

mietowa

#6483591 Napisano: 21.04.2018 00:54:38
Niebieska_Laguna napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

azaflora napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wiem, może się czepiam szczegółów, bo sama nie jestem matką

Na szczęście to nie jest jeszcze obywatelskim  obowiązkiem  emotka
Kiedyś był podatek dla kawalerów i panien powyżej jakiegoś wieku, potocznie zwany "bykowe", bezdzietni, od przychodów z dodatkowych źródeł, też  płacili wyższy %. 

Ja już mam 34 lata, więc szanse coraz mniejsze na zostanie matką, a i odpowiedniego partnera brak na horyzoncie,ech.
Natomiast co do dziwnych zachowań matek, to z kolei byłam kilka lat temu na weekend u koleżanki, jej męża i córki. Nadszedł czas kąpieli tej dziewczynki. Koleżanka do mnie: Kasiu, chodź zobaczyć jak Młoda się kąpie". No, dobra, poszłam za nimi włożyła córkę do wanienki, mała zaczęła się myć. Po paru minutach, koleżanka mówi do tego swojego dziecka: "Pokaż H. cioci Kasi, gdzie masz c...ę emotka No, może ja przesadzam, pewnie to jest takie popularne wśród wszystkich matek, aby wszystkim przybyłym ciotkom dziecko pokazywało swoje nagie części ciała,ale poczułam się zniesmaczona.Przecież mam to samo w tym samym miejscu emotka

Ostatnio na jakimś blogu trafiłam na post matki, która opisywała, że normalne jest dla niej całowanie swojego syna niemowlaka w miejsca intymne... A w komentarzach poparcie innych matek. Ja matką jeszcze nie jestem, ale dziwne mi się to wydaje i mam nadzieję, że macierzyństwo by mnie nie zmieniło do tego stopnia, żebym uważała to za normalne. Choć może też przesadzam? Nie wiem jak matki na to patrzą emotka  

Zależy pewnie, którą spytasz emotka . Ja jestem zdecydowanie z tych, które na taki pomysł robią takie oczy:  emotka . Ale nic mnie już chyba nie zdziwi, odkąd przeczytałam o trzylatku, który wyręcza mamę w podcieraniu tyłka (tak, po "dwójce"), bo "chce pomagać". Na samo wspomnienie robi mi się słabo z żalu nad takimi dziećmi - zakładając, że to nie był jakiś internetowy troll.
0 0

Niebieska_Laguna

#6483614 Napisano: 21.04.2018 09:27:49
bruce napisał(a):

Wkurza mnie bezczelny hejt netowy. Ze zdumieniem patrzyłam na rozpacz młodej dziewczyny, blogerki, która odpadła z programu show w TV. Opowiadała i pokazywała, jakie komentarze co do jej tańca pojawiały się po kolejnych występach. Nie sądziłam, że tak bardzo bierze sobie do serca tak kąśliwe i złośliwe uwagi. Nie rozumiem, co jest w ludziach takiego, że wolą napisać przykre rzeczy, które na pewno zabolą, niż milczeć. Napisałam jej kilka miłych słów. Pewnie przepadną w powodzi tych przykrych, ale mam nadzieję, że je przeczyta. emotka

Zawiść, zazdrość, kompleksy, brak argumentów... Chęć dowartościowania się. Ostatnio w komentarzu na facebooku poparłam akcję przeciw myśliwym. I otrzymałam od jakiegoś pana prywatną wiadomość, która brzmiała tak: "jestes brzytka" - zachowałam oryginalną pisownię. Mogłam skwitować to tylko uśmiechem. Zwłaszcza po tym jak zobaczyłam profil tego mężczyzny - łysawy pan po czterdziestce, z mocną nadwagą i czerwonym nosem, oczywiście myśliwy. Mnie takie rzeczy nie ruszają, ale faktycznie ludzie tracą już hamulce w wyładowywaniu swoich frustracji. Zerkam na YouTube na kanał pewnej niepełnosprawnej kobiety i przeraża mnie jak ludzie ją "hejtują" na pewnym forum i jeszcze cieszą się, że ona to czyta. Np. po zmianie fryzury pisali, że wygląda jak laleczka chucky wytarmoszona przez psa. Czy naprawdę trzeba aż tak chamsko? I jeszcze czerpać satysfakcję, że ta osoba to czyta... Wszystko, żeby poczuć się lepszym od kogoś takiego, a może warto wyjść na siłownię, zadbać o siebie, a nie podbudowywać swoje ego krytykowaniem innych. Przypomniał mi się też post z reklamą jakiegoś piwa. A w komentarzach burza wywołana przez mężczyzn, że aktor grający w reklamie nie wygląda jak prawdziwy facet. Oczywiście nie będę tutaj rzucać wyzwiskami jakie tam padały, ale możecie sobie wyobrazić jak go hejtowali. A wszystko to przez to, że miał spodnie, które odsłaniały kostki. Ale chłopak z reklamy był młody, wysportowany, zadbany, z bujną czupryną. A komentujący panowie czuli się najwyraźniej gorsi ze swoimi zakolami, brzuchami piwnymi i zaniedbanymi twarzami. Niby stawali w obronie męskości, ale dla mnie to bardziej niskie poczucie własnej wartości. Strach, że nie dorównują takim kanonom. Jak ktoś się czuje dobrze w swoim ciele, to nigdy nie będzie hejtował drugiej osoby, żeby poczuć się lepiej.
3 brucee, joan, ace 0

asantesana

#6483615 Napisano: 21.04.2018 09:43:38
bruce napisał(a):

Wkurza mnie bezczelny hejt netowy. Ze zdumieniem patrzyłam na rozpacz młodej dziewczyny, blogerki, która odpadła z programu show w TV. Opowiadała i pokazywała, jakie komentarze co do jej tańca pojawiały się po kolejnych występach. Nie sądziłam, że tak bardzo bierze sobie do serca tak kąśliwe i złośliwe uwagi. Nie rozumiem, co jest w ludziach takiego, że wolą napisać przykre rzeczy, które na pewno zabolą, niż milczeć. Napisałam jej kilka miłych słów. Pewnie przepadną w powodzi tych przykrych, ale mam nadzieję, że je przeczyta. emotka

bruce, nie oglądałam, ale czy to nie ta biedna i zrozpaczona blogerka, która kilka odcinków wcześniej razem z partnerem tanecznych hejtowała jurorkę i groziła jej w filmikach bodajże spaleniem domu? No właśnie... co posiała to zebrała...
1 brucee 0

andziulka21

#6483616 Napisano: 21.04.2018 09:47:08
Niebieska_Laguna napisał(a):

bruce napisał(a):

Zawiść, zazdrość, kompleksy, brak argumentów... Chęć dowartościowania się. Ostatnio w komentarzu na facebooku poparłam akcję przeciw myśliwym. I otrzymałam od jakiegoś pana prywatną wiadomość, która brzmiała tak: "jestes brzytka" - zachowałam oryginalną pisownię. Mogłam skwitować to tylko uśmiechem. Zwłaszcza po tym jak zobaczyłam profil tego mężczyzny - łysawy pan po czterdziestce, z mocną nadwagą i czerwonym nosem, oczywiście myśliwy. Mnie takie rzeczy nie ruszają, ale faktycznie ludzie tracą już hamulce w wyładowywaniu swoich frustracji. Zerkam na YouTube na kanał pewnej niepełnosprawnej kobiety i przeraża mnie jak ludzie ją "hejtują" na pewnym forum i jeszcze cieszą się, że ona to czyta. Np. po zmianie fryzury pisali, że wygląda jak laleczka chucky wytarmoszona przez psa. Czy naprawdę trzeba aż tak chamsko? I jeszcze czerpać satysfakcję, że ta osoba to czyta... Wszystko, żeby poczuć się lepszym od kogoś takiego, a może warto wyjść na siłownię, zadbać o siebie, a nie podbudowywać swoje ego krytykowaniem innych. Przypomniał mi się też post z reklamą jakiegoś piwa. A w komentarzach burza wywołana przez mężczyzn, że aktor grający w reklamie nie wygląda jak prawdziwy facet. Oczywiście nie będę tutaj rzucać wyzwiskami jakie tam padały, ale możecie sobie wyobrazić jak go hejtowali. A wszystko to przez to, że miał spodnie, które odsłaniały kostki. Ale chłopak z reklamy był młody, wysportowany, zadbany, z bujną czupryną. A komentujący panowie czuli się najwyraźniej gorsi ze swoimi zakolami, brzuchami piwnymi i zaniedbanymi twarzami. Niby stawali w obronie męskości, ale dla mnie to bardziej niskie poczucie własnej wartości. Strach, że nie dorównują takim kanonom. Jak ktoś się czuje dobrze w swoim ciele, to nigdy nie będzie hejtował drugiej osoby, żeby poczuć się lepiej.

Dokładnie to wszystko bierze się z zazdrości.. 
A co do myśliwych to popieram Cię w 100%.
U mnie na wsi, jest jeden taki "wielki myśliwy", codziennie chodzi z psem na spacer obok mojego domu. W zeszłym roku jego piesek zamordował matkę i małe króliczki. Mój tata to widział zareagować nie zdarzyl bo było po wszystkim niestety. Ale dobitnie nagadal temu myśliwemu, nawet to gdzieś pozglaszal ale olali sprawę. A ten z zemsty na opowiadał takich rzeczy o moim tacie, że masakra.... 

Edit chodzi o zające ale dla mnie to milusie króliczki. 
1 joan 0

asantesana

#6483623 Napisano: 21.04.2018 10:21:39
bruce napisał(a):

asantesana napisał(a):

bruce napisał(a):

bruce, nie oglądałam, ale czy to nie ta biedna i zrozpaczona blogerka, która kilka odcinków wcześniej razem z partnerem tanecznych hejtowała jurorkę i groziła jej w filmikach bodajże spaleniem domu? No właśnie... co posiała to zebrała...

Zaskoczyłaś mnie, naprawdę.  emotka Czyżby te łzy i opowieści o netowej nagonce to była tylko gra?  emotka

Może to nie gra tylko Kali się odezwał - ja hejtować dobrze, mnie hejtować - bardzo źle. 
Jeśli mowa o nich to proszę:
Podczas transmisji video na swoich social mediach taneczna para w ostrych słowach i przy pomocy komentarzy internautów wyśmiała Pavlović. „Iwona to krowa”, „Iwonka jest mega zacofana”, „Ta jurorka to debilka”, „Iwona jest chamska - zgadza się! Iwona jest chamska, spalmy jej dom!”, wykrzyczał Rafał Maserak, posługując się cytatami internautów. Co prawda blogerka była mniej wylewna, ale dobrze bawiła się podczas całego nagrania.
Dlatego ja zawsze mówię, że gdyby każdy zaczął naprawę świata od siebie, to świat byłby Rajem.

azaflora

#6483643 Napisano: 21.04.2018 11:30:49
bruce napisał(a):

Wkurza mnie bezczelny hejt netowy

bruce w marcu w Kędzierzynie znaleziono na ulicy zagłodzonego dobermana, został umieszczony i zaopiekowany w schronisku. Szybko ustalono, że właścicielką jest młoda dziewucha, matka niemowlaka. Sporo osób udostępniało i zaczęło się: m.in. stare nie tylko stażem ale i wiekiem babsko, które znam z forum dla psów, napisało, że "tym g@wniakiem" czyli niemowlakiem trzeba nakarmić...psa, co podchwyciły inne osoby  emotka . Fb usunął , potem "ku pamięci" udostępniono jeszcze raz ze zdjęciem "opiekunki" i już tragicznego hejtu nie było, raczej komentarze w ramach rozsądku. 
A "bohaterka" miała pretensje wiesz o co? O to, że zamieszczono jej brzydkie zdjęcie emotka , to było dla nie ważne, nie to co zrobiła, ani, że sprawę  zaniedbania zgłoszono i czeka ją policja, prokurator! Na marginesie: ona zamieszcza zdjęcia właśnie podkreślające brzydotę lub wyzywająco-obleśne.
1 brucee 0

dolly

#6483654 Napisano: 21.04.2018 12:23:43
Wczoraj widziałam kawałek programu, jak internet zniszczył zycie ludziom, poprzez pomówienia, groźby, szkalowanie...Obejrzałam tylko część, tę, jak się okazało łagodniejszą. Staszne jaki potrafi być fanatyzm na każdym tle i pod każdą postacią.
W szkołach jest zakaz używania telefonow komórkowych, ale w niektórych tylko częściowo się to respektuje, jak myślę do czego te telefony służą to.....emotka  a ludzie dalej się pchają w nowoczesność i technikę, strach będzie kąpiel wziąć we własnym domu, bo może i lustra bedą obraz przekazywać... w chmurę emotka
1 brucee 0

agakaz2

#6483890 Napisano: 23.04.2018 06:03:16
Strona loterii kolastyna Kaufland.od dziś loteria A strona konkursu w  przygotowaniu 
http://www.slonecznakolastyna.pl

Wrr
0 0

amelka2013

#6483891 Napisano: 23.04.2018 06:33:51
agakaz2 napisał(a):

Strona loterii kolastyna Kaufland.od dziś loteria A strona konkursu w  przygotowaniu 
http://www.slonecznakolastyna.pl

Wrr

Juz działa emotka
1 agakaz2 0

ace

#6483906 Napisano: 23.04.2018 09:21:40
Ludzie... Sobota, Kraków, Kapelanka (dokładnie parking Tesco), byłam na zakupach i gdy wracałam już do samochodu, mijam faceta który sika na swój samochód... Wokoło pełno ludzi, pełno samochodów, a on bezczelnie sobie leje i strużka jego moczu obejmuje opony kolejnych samochodów... A BEZPŁATNA toaleta znajduje się kilkadziesiąt metrów dalej (z możliwością umycia sobie rąk "po")... Rozumiałabym gdyby to było jakieś odludzie, gdzie nie ma łazienki czy toitoi'a, czy nawet krzaka.... Żałuję że filmiku nie nagrałam z facjatą kolesia i numerem rejestracyjnym (zagraniczne rejestracje) i nie wrzuciłam do neta...
0 0

pikantny

#6483913 Napisano: 23.04.2018 09:32:25
superloser napisał(a):

Nie zawsze chodzi o wygląd, tylko "mi jest źle, to Ci dokopie,  bym sam nie był".

Pracownicy Biedry sa zawsze nieszcześliwi, wkurzeni, naładowani złością I tylko czekają, by odburknąć, wydrzeć się albo uświadomić na cały sklep "głupiego klienta", że doughnut to donat a nie pączek. I w Polsce "donat" to nie pączek...  emotka

A pójdziesz do Rossmann, TK Maxx - a tam pracownicy uczynni, przyjaźni. Paragon zawsze wydadzą. Nie czujesz się "winna", że zakupy robisz.

A  hejt jest wszędzie. Najgorsze, że Ci u koryta nie dają najlepszego przykładu.

W Biedrze odkąd ponieśli stawki nie jest jeszcze tak tragicznie z obsługą, za to niektóre Żabki i Freshmarket chyba nie mają sobie równych jeśli chodzi o frustrację pracowników
0 0

edzia21

#6483915 Napisano: 23.04.2018 09:35:24
ace napisał(a):

Ludzie... Sobota, Kraków, Kapelanka (dokładnie parking Tesco), byłam na zakupach i gdy wracałam już do samochodu, mijam faceta który sika na swój samochód... Wokoło pełno ludzi, pełno samochodów, a on bezczelnie sobie leje i strużka jego moczu obejmuje opony kolejnych samochodów... A BEZPŁATNA toaleta znajduje się kilkadziesiąt metrów dalej (z możliwością umycia sobie rąk "po")... Rozumiałabym gdyby to było jakieś odludzie, gdzie nie ma łazienki czy toitoi'a, czy nawet krzaka.... Żałuję że filmiku nie nagrałam z facjatą kolesia i numerem rejestracyjnym (zagraniczne rejestracje) i nie wrzuciłam do neta...

Jestes pewna, ze to byl jego samochod? emotka  co ludzie maja w glowach... 
0 0