Wkurza mnie...

ace

#6483916 Napisano: 23.04.2018 09:39:45
edzia21 napisał(a):

Jestes pewna, ze to byl jego samochod?  emotka  co ludzie maja w glowach... 

wsiadł do niego potem więc raczej jego, albo jego kolegi bo siedziało w nim dwóch innych rozbawionych panów...
1 edzia21 0

joasiunia

#6483920 Napisano: 23.04.2018 09:48:46
Poczta Polska emotka List polecony, priorytetowy, wysłany w środę wciąż idzie do Warszawy, oddalonej o 50 km emotka To już pieszo zaniosłabym go szybciej... ale kto wiedział emotka
0 0

ace

#6483925 Napisano: 23.04.2018 09:51:53
asantesana napisał(a):

bruce napisał(a):

asantesana napisał(a):

bruce napisał(a):

Wkurza mnie bezczelny hejt netowy. Ze zdumieniem patrzyłam na rozpacz młodej dziewczyny, blogerki, która odpadła z programu show w TV. Opowiadała i pokazywała, jakie komentarze co do jej tańca pojawiały się po kolejnych występach. Nie sądziłam, że tak bardzo bierze sobie do serca tak kąśliwe i złośliwe uwagi. Nie rozumiem, co jest w ludziach takiego, że wolą napisać przykre rzeczy, które na pewno zabolą, niż milczeć. Napisałam jej kilka miłych słów. Pewnie przepadną w powodzi tych przykrych, ale mam nadzieję, że je przeczyta. emotka

bruce, nie oglądałam, ale czy to nie ta biedna i zrozpaczona blogerka, która kilka odcinków wcześniej razem z partnerem tanecznych hejtowała jurorkę i groziła jej w filmikach bodajże spaleniem domu? No właśnie... co posiała to zebrała...

Zaskoczyłaś mnie, naprawdę.  emotka Czyżby te łzy i opowieści o netowej nagonce to była tylko gra?  emotka

Może to nie gra tylko Kali się odezwał - ja hejtować dobrze, mnie hejtować - bardzo źle. 
Jeśli mowa o nich to proszę:
Podczas transmisji video na swoich social mediach taneczna para w ostrych słowach i przy pomocy komentarzy internautów wyśmiała Pavlović. „Iwona to krowa”, „Iwonka jest mega zacofana”, „Ta jurorka to debilka”, „Iwona jest chamska - zgadza się! Iwona jest chamska, spalmy jej dom!”, wykrzyczał Rafał Maserak, posługując się cytatami internautów. Co prawda blogerka była mniej wylewna, ale dobrze bawiła się podczas całego nagrania.
Dlatego ja zawsze mówię, że gdyby każdy zaczął naprawę świata od siebie, to świat byłby Rajem.

a dla mnie to wyreżyserowane, za obustronną zgodą, po prostu żeby się mówiło zarówno o programie jak i o blogerce. Bo skandal dobrze się sprzedaję. A w życiu najważniejsza jest kasiorka przecież...
0 0

ace

#6483930 Napisano: 23.04.2018 09:58:22
cb656 napisał(a):

ace napisał(a):

Ludzie... Sobota, Kraków, Kapelanka (dokładnie parking Tesco), byłam na zakupach i gdy wracałam już do samochodu, mijam faceta który sika na swój samochód... Wokoło pełno ludzi, pełno samochodów, a on bezczelnie sobie leje i strużka jego moczu obejmuje opony kolejnych samochodów... A BEZPŁATNA toaleta znajduje się kilkadziesiąt metrów dalej (z możliwością umycia sobie rąk "po")... Rozumiałabym gdyby to było jakieś odludzie, gdzie nie ma łazienki czy toitoi'a, czy nawet krzaka.... Żałuję że filmiku nie nagrałam z facjatą kolesia i numerem rejestracyjnym (zagraniczne rejestracje) i nie wrzuciłam do neta...

Pewnie przyjechał z Anglii, gdzie nadal pewne reguły obowiązują - na zasadzie: skoro nie są odwołane, to są ważne!

W Wielkiej Brytanii każda osoba, która zmuszona jest oddać mocz w miejscu publicznym, może tego dokonać pod warunkiem, że sika na tylne koło swego wozu, a prawą ręką opiera się o ten pojazd.

(W Wielkiej Brytanii ciężarna kobieta może legalnie wypróżnić się gdziekolwiek zechce - jeśli sobie zażyczy, to nawet do kasku policjanta.)

łoooo kurde. Żartujesz???? Masakra!!!! Ale rzeczywiście sikał na tylne koło emotka , ale na prawą rękę nie zwróciłam uwagi emotka tablice niezidentyfikowane (nie było na nich symbolu państwa, ani flagi), a kierownica po lewej stronie więc raczej nie anglik.
0 0

joasiunia

#6483938 Napisano: 23.04.2018 10:19:14
cb656 napisał(a):

joasiunia napisał(a):

Poczta Polska emotka List polecony, priorytetowy, wysłany w środę wciąż idzie do Warszawy, oddalonej o 50 km emotka To już pieszo zaniosłabym go szybciej... ale kto wiedział emotka

Bo kto rozsądny przepłaca za usługę, która nie jest gwarantowana, a jedynie deklarowana?
emotka emotka
Trąbię o tym od dawna. Poczta walczy o statystyki. Nie o wyniki. "priorytet" powinien być IGNOROWANY przez wszystkich, bo to zwykła lipa emotka

0 0

joasiunia

#6483940 Napisano: 23.04.2018 10:23:51
Cb656, ja wiem, czytałam Twoje posty odnośnie priorytetów emotka Ta dopłata do priorytetu to u mnie chyba działa jako "uspokajacz sumienia", by mnie nie gryzło, że taka ważna, priorytetowa (w znaczeniu ISTOTNA) przesyłka poszła listem ekonomicznym... emotka   Wkurza mnie tylko fakt, że zwykle nawet ekonomiczne dochodzą w jeden, góra dwa dni, a ta - mega ważna - idzie 4 dzień. Boję się zwyczajnie, że ją zgubili i status "w transporcie" pozostanie jej na wieczność... emotka
0 0

joasiunia

#6483943 Napisano: 23.04.2018 10:31:21
cb656 napisał(a):

joasiunia napisał(a):

Cb656, ja wiem, czytałam Twoje posty odnośnie priorytetów (...) Wkurza mnie tylko fakt, że zwykle nawet ekonomiczne dochodzą w jeden, góra dwa dni, a ta - mega ważna - idzie 4 dzień.

Pora wyciągnąć wnioski dla siebie... emotka

W przyszłości pójdę zanieść pieszo... emotka
0 0

ace

#6483945 Napisano: 23.04.2018 10:35:03
cb656 napisał(a):

ace napisał(a):

cb656 napisał(a):

Pewnie przyjechał z Anglii, gdzie nadal pewne reguły obowiązują - na zasadzie: skoro nie są odwołane, to są ważne!

W Wielkiej Brytanii każda osoba, która zmuszona jest oddać mocz w miejscu publicznym, może tego dokonać pod warunkiem, że sika na tylne koło swego wozu, a prawą ręką opiera się o ten pojazd.

(W Wielkiej Brytanii ciężarna kobieta może legalnie wypróżnić się gdziekolwiek zechce - jeśli sobie zażyczy, to nawet do kasku policjanta.)

łoooo kurde. Żartujesz???? Masakra!!!! Ale rzeczywiście sikał na tylne koło emotka , ale na prawą rękę nie zwróciłam uwagi emotka tablice niezidentyfikowane (nie było na nich symbolu państwa, ani flagi), a kierownica po lewej stronie więc raczej nie anglik.

Nie żartuję, choć mam papuchę roześmianą z radości emotka Paradoksy dzisiejszych czasów. W Wielkiej Brytanii (choć nie tylko tam) działa zasada, że jeśli jakiś przepis nie został odwołany/wycofany/skreślony, to nadal obowiązuje. Jak na przykład ten mówiący o konieczności zakupu świec (choć już dawno wdrożono oświetlenie elektryczne)...
http://www.polish...-absurdy-prawne-w-uk

ciekawe jakby to "Można zabić Szkota w mieście York, ale tylko, jeśli ma ze sobą łuk i strzałę. Ten przepis za najdziwniejszy uznało 2 proc. badanych" wydarzyło się na prawdę emotka uniewinniliby mordercę? emotka
0 0

mstelmas11

#6483949 Napisano: 23.04.2018 10:43:50
Wkurza mnie agencja która robiłą konkurs z chipsami MONSTER, przysłali kosz z pobitymi talerzami, złożyłam reklamacje u kuriera, napisałam do nich, odpisali, że się zajmą że wyjaśnią, że złożyli reklamacje na firmę kurierską i od 2 miesięcy mnie olewają, na e-maile nie odpisują, i mają mnie głęboko w du.... mogę się upominać i upominać.... olewka totalna....
1 atyde25 0

mstelmas11

#6483957 Napisano: 23.04.2018 11:05:09
cb656 napisał(a):

mstelmas11 napisał(a):

konkurs z chipsami MONSTER, przysłali kosz z pobitymi talerzami, złożyłam reklamacje u kuriera i od 2 miesięcy mnie olewają, na e-maile nie odpisują, i mają mnie głęboko w du....

Przecież chipsów nie je się z talerza, tylko z paczki, o co ten hałas? emotka

To był kosz piknikowy,talerze były szklane potłuczone,wiec i nagroda nie kompletna, muszę dokupić inne talerze lub zostają niefajne  plastiki.Też byś nie była zadowolona gdybyś dostała potłuczoną nagrodę.
0 0

cudaczek121

#6483965 Napisano: 23.04.2018 11:40:06
mstelmas11 napisał(a):

cb656 napisał(a):

mstelmas11 napisał(a):

konkurs z chipsami MONSTER, przysłali kosz z pobitymi talerzami, złożyłam reklamacje u kuriera i od 2 miesięcy mnie olewają, na e-maile nie odpisują, i mają mnie głęboko w du....

To był kosz piknikowy,talerze były szklane potłuczone,wiec i nagroda nie kompletna, muszę dokupić inne talerze lub zostają niefajne  plastiki.Też byś nie była zadowolona gdybyś dostała potłuczoną nagrodę.

Cb656 jest mężczyzną, chciałam zauważyć emotka
1 slonko365 0

dolly

#6483994 Napisano: 23.04.2018 13:00:15
cudaczek121 napisał(a):

mstelmas11 napisał(a):

cb656 napisał(a):

mstelmas11 napisał(a):

Ja tam nie wierzę póki nie widzę emotka

joan

#6483998 Napisano: 23.04.2018 13:09:10
dolly napisał(a):

Liczą się dowody naMACAlne emotka
0 0

cudaczek121

#6484007 Napisano: 23.04.2018 13:22:59
dolly napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

mstelmas11 napisał(a):

cb656 napisał(a):

mstelmas11 napisał(a):

Miałam przyjemność poznać cb656 osobiście, to chyba wiem, kogo widziałam emotka
1 kreatia 0

dolly

#6484010 Napisano: 23.04.2018 13:26:34
cudaczek121 napisał(a):

Miałam przyjemność poznać cb656 osobiście, to chyba wiem, kogo widziałam emotka

Kogo widziałaś takkkk, a kogo poznałaś? emotka
https://samequizy...ec-osoby-ze-zdjecia/
0 0

pikantny

#6484033 Napisano: 23.04.2018 14:09:51
mstelmas11 napisał(a):

Wkurza mnie agencja która robiłą konkurs z chipsami MONSTER, przysłali kosz z pobitymi talerzami, złożyłam reklamacje u kuriera, napisałam do nich, odpisali, że się zajmą że wyjaśnią, że złożyli reklamacje na firmę kurierską i od 2 miesięcy mnie olewają, na e-maile nie odpisują, i mają mnie głęboko w du.... mogę się upominać i upominać.... olewka totalna....

Wysoce nieprofesjonalne jest zwalenie winy na firmę kurierską. Nie oszukujmy się - jakby DOBRZE zabezpieczyli to nic by Ci się nie potłukło. Nie mają szans wygrać przy reklamacji, nawet najmniejszej, dlatego nie odpisują Ci i czekają, aż zapomnisz. Wstyd, że szkoda im kasy na kolejny kosz w ramach zadośćuczynienia, toż to powinni Ci przysłać po brzegi wypełniony tymi ich Monsterami i po stokroć przepraszać za głupotę i lekkomyślność. Nie znoszę wysyłania nagród z myślą "eee dobra, może jakoś to całe dojdzie"emotka Nie odpuszczaj, mailuj do skutku, w końcu ktoś zareaguje emotka
1 azaflora 0

anialistopad

#6484078 Napisano: 23.04.2018 15:37:21
Albedo ciągle muszę do nich pisać o wysłanie nagrody. Non stop gubią oświadczenie mojego męża. Dziś też dotarł 1 zestaw z kolibra. A na męża znowu nie ma. Muszę do nich znowu napisać. Za każdym razem tak mam u nich. 
0 0

dolly

#6484079 Napisano: 23.04.2018 15:39:45
anialistopad napisał(a):

Albedo ciągle muszę do nich pisać o wysłanie nagrody. Non stop gubią oświadczenie mojego męża. Dziś też dotarł 1 zestaw z kolibra. A na męża znowu nie ma. Muszę do nich znowu napisać. Za każdym razem tak mam u nich. 

Widocznie przypadłaś tam komus do gustu emotka  i nie ma innego sposobu na kontakt z Tobą emotka
1 kreatia 0

anialistopad

#6484080 Napisano: 23.04.2018 15:41:52
dolly napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Widocznie przypadłaś tam komus do gustu emotka  i nie ma innego sposobu na kontakt z Tobą emotka

Mogą zadzwonić i pogadać jak chcą. Najlepiej z autkiem z kamisa  emotka
0 0

atyde25

#6484083 Napisano: 23.04.2018 15:45:27
Kupiłam dziś 2 kamisy no a trwało do wczoraj .Wyjątkowo mnie to rozbawiło bo mimo,że zgłosiłam masę paragonów wygranych i tak 0.
1 mia 0