Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
tadziuuu
Postów 708
Data rejestracji 19.02.2016
Punkty karne 0
Konkursy dodane
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Najlepsza droga do zdrowia to uśmiech - najlepsza droga do uśmiechu to forumowe trolle
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ziolko
Postów 10410
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
"Najlepsze" jest to, że nawet moja lekarka przesłała mi jeden łańcuszek "na wszelki wypadek". Chodziło o modlitwę za chorych na raka czy coś takiego. Sprawdziłam w necie i okazało się, że to jednak łańcuszek.
Odpisałam jej, że tak czy siak się pomodlę, ale nie prześlę dalej łańcuszka.
A ona na to, że woli nie ryzykować, bo coś tam było napisane, że jak się nie prześle dalej, to spotka nieszczęście.
I pomyśleć, że to niby osoba inteligentna, ale nawet takie się nabierają...
joan
Postów 18701
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Kiedy... oto jest pytanie
Ja z kolei niczego nie puszczam dalej bez sprawdzenia stanu faktycznego, min. poprzez wejście na post pierwotny. A jeśli coś wydaje się oszustwem, dodatkowo od razu zgłaszam.
Oczywiście możemy pomyśleć o bliźnich "Ale ci ludzie som gupi, lajkujo i udostępniajo posty oszustów, frayeren na maxa!" Tylko że MY udostępniając cokolwiek, w pewnym sensie nadajemy temu cechy wiarygodności, napędzając tym samym chorobliwą spiralę i stając się współwinnymi całej tej szopki.
Na koniec dodam, że mam pewną znajomą, wspaniałego człowieka, ale zupełnie pogubionego w kwestii tego, co jest w necie prawdą, a co fejkiem. Nie wnikam w to, jakie kto ma na swojej fejsbuczowej tablicy memy polityczne czy cytaty o życiu, ale moja znajoma udostępniała tak fejkowe goowna, że aż nie nadążałam jej tego wszystkiego tłumaczyć. W końcu napisała mi uprzejmie & w pięknych słowach, żebym się odp*. Bo to, co ona udostępnia, to jej sprawa. Włączyłam więc ukrywanie wszystkich wpisów tej znajomej. I obie mamy spokój. The end.
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
tereniagno
Postów 5288
Data rejestracji 19.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie klikam,nie głosuję,natrętnych blokuję
zdolnabestia
Postów 5292
Data rejestracji 12.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
bandit
Postów 1037
Data rejestracji 26.01.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
buty zakupione 30.11.2017 w zeszłym sezonie zimowym, używane 3 miesiace, wyciągnięte teraz po 2 tygodniach widzę że się odkleja podeszwa w jednym bucie na długosci 3 cm
reklamacja i co ? - dowiaduje się że to normalne zużycie obuwia i zmiany powstałe w dordze użytkowania ,
nosz k...#@$@#$#@, po prostu mam pecha do 1 roku przyjmuje się że wada istniała w obuwia od początku , no ale kto ubiera buty zimowe w lato żeby sprawdzić czy są ok
ale powiedziałem sobie nie odpuszczę, potrakuję to jako kolejny konkurs etapowy:
- reklamacja - lipa przegrałem
- teraz rzecznik konsumenta + rzeczoznawca + sąd -> zobaczymy kto wygra tą rundę
kawazczekolada
Postów 515
Data rejestracji 11.05.2018
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Naprawdę żaden z nas nie ma nic do stracenia. Dzięki temu łatwiej przegrać
edzia21
Postów 9843
Data rejestracji 27.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
\"Kopciuszek jest dowodem na to, że nowa para butów może odmienić życie...\"
Gość: gosia16
ziolko
Postów 10410
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalmia86
Postów 1476
Data rejestracji 11.12.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
faworek
Postów 611
Data rejestracji 07.08.2018
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w temacie: w sumie nic mnie nie wkurza, zaczynam praktykować od Nowego Roku zasadę "miej wyj***, a będzie Ci dane"
\"Nie narzekaj, że masz pod górę, jeśli zdecydowałeś, że idziesz na szczyt\"
isiulka
Postów 3493
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
ziolko
Postów 10410
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie mam pisma przy sobie, ale tak mi się wydaje.
Aaaa.. dodam, ze buty męża były w CCC a nie Deichmannie.
W Deichmannie zawsze reklamacje uwzględnione, łącznie ze zwrotem kasy
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
luk1990
Postów 2353
Data rejestracji 13.10.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Wszystko zależy od tego,jaki jest akurat "przykaz" z góry- odrzucać,czy przyjmować także tak jak isiulka pisze- w jednym sklepie odrzucą to może w innym przyjmą,bo kierownik dla świętego spokoju puści....
alaalex40 i luk1990
aurorcia
Postów 4461
Data rejestracji 10.04.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie klikam i nie biorę udziału w klikanych!!!!
Czterdziecha
Postów 1016
Data rejestracji 02.07.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cleo25
Postów 939
Data rejestracji 03.08.2016
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cleo25
Postów 939
Data rejestracji 03.08.2016
Punkty karne 0
Konkursy dodane
androm
Postów 2342
Data rejestracji 09.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a mi kiedyś o kozakach zimowych czeska sieć sklepów w Polsce, gdy sie normalnie rozkleiły, odpisała, że to dlatego, że miały kontakt z wodą, a to jest nieprawidłowe użytkowanie (kozaki zimowe...)
i robiłą to pani kierownik, odrzucali wszystko jak leci pisząc takie głupoty (miałam od nich wiele butów, nie uznano żadnych), na polubowny nie idą więc tylko w sąd się można bawić
u rzecznika kiedyś byłam, niestety, zero realnej pomocy i strata czasu
wkurza mnie...łamanie praw Konsumenta i to, że państwo na to pozwala, firmy z obcym kapitałem robią kasę na robieniu nas w wiecie co.