Wkurza mnie...

wiesia30

#6646105 Napisano: 06.10.2019 15:49:41
Milka stąd bierze się delikatność"- Powód odrzucenia: 
brak zdjęcia całego dowodu dokonania Zakupu Promocyjnego (paragonu). w związku z tym utraciłeś prawo do nagrody. 
Sprawdziłam zdjęcie..paragon był lekko zawinięty i nie było widać nr kasy fiskalnej-numer paragonu był,produkt Milka był-.Pierwszy raz spotkałam się,z czymś takim emotka  Dobrze,że to tylko krowa! 
0 0

as32572

#6646110 Napisano: 06.10.2019 16:05:19
wiesia30 napisał(a):

brak zdjęcia całego dowodu dokonania Zakupu Promocyjnego (paragonu). w związku z tym utraciłeś prawo do nagrody. 
Sprawdziłam zdjęcie..paragon był lekko zawinięty i nie było widać nr kasy fiskalnej-numer paragonu był,produkt Milka był-.Pierwszy raz spotkałam się,z czymś takim emotka

Dobrze,że to tylko krowa! 

Też tak straciłam bidon u nich, skupiłam się na tym żeby cokolwiek było widać na wyblakłym paragonie z Kaufa i nie zauważyłam że ucięło numer kasy.
Ale przynajmniej teraz zwracam uwagę czy jest wszystko co powinno być na zdjęciu emotka

nanajka81

#6646127 Napisano: 06.10.2019 17:10:15
Allegro i jego super oferty na smart week - 495 konsol rozeszło się w dwie sekundy emotka I podobno można było kupić tylko po jednej to jak to się stało że 491 osób kupiło 495 sztuk?
1 maryam 0

Gość: iskierka

#6646138 Napisano: 06.10.2019 17:47:57
anitka17 napisał(a):

sks900 napisał(a):

anitka17 napisał(a):

Nie widzę kodu pod banderolą na majonezie kieleckim. Może mnie ktoś oświeci. Mam tylko datę ważności. Swoja drogą kretyński pomysł , pasek banderoli sie rozrywa podczas odklejania.

Musi być majonez z informacją na etykiecie o loterii, jest zdjęcie na str. loterii.

Majonez jest promocyjny, sołoiczek zinformacją o promocji. Tylko banderola pusta. Ciewawa jestem komu jeszcze coś takiego sie przytrafi. Produkt kupiłam w małym osiedlowym sklepiku.

też kupiłam taki majonez "promocyjny" z banderolą z okazji 60 lat majonezu....... ileś tam gratis majonezu gratis emotka  Dopiero skapnełam sie w domu gdy zaczełam odrywac banderolę ..i wszystko się rwało .nawet odmoczyłam etykietkę .
Konkursowy majonez chyba na etykiecie ma dodatkowo informację o loterii ..a sądziłam że banderole są tylko na konkursowych słoikach emotka  to nie przyglądałam sie zbytnio temu w sklepie..a tu zonk
0 0

escada

#6646339 Napisano: 07.10.2019 14:06:10
wkurzają mnie wszelkie bramki i loterie, w bramkę trafiłam 1raz w życiu cudem, nawet nie wiedząc ze tam była jakas bramka
0 0

Gość: iwonciaaa

#6646356 Napisano: 07.10.2019 14:44:37
To, że wyglądam jak Sponge Bob po chirurgicznym usunięciu ósemki. Wiedziałam, że będzie opuchlizna, ale żeby aż taka? emotka
0 0

moskala22

#6646371 Napisano: 07.10.2019 15:34:45
iskierka napisał(a):

anitka17 napisał(a):

sks900 napisał(a):

anitka17 napisał(a):

Nie widzę kodu pod banderolą na majonezie kieleckim. Może mnie ktoś oświeci. Mam tylko datę ważności. Swoja drogą kretyński pomysł , pasek banderoli sie rozrywa podczas odklejania.

Musi być majonez z informacją na etykiecie o loterii, jest zdjęcie na str. loterii.

Majonez jest promocyjny, sołoiczek zinformacją o promocji. Tylko banderola pusta. Ciewawa jestem komu jeszcze coś takiego sie przytrafi. Produkt kupiłam w małym osiedlowym sklepiku.

też kupiłam taki majonez "promocyjny" z banderolą z okazji 60 lat majonezu....... ileś tam gratis majonezu gratis  emotka  Dopiero skapnełam sie w domu gdy zaczełam odrywac banderolę ..i wszystko się rwało .nawet odmoczyłam etykietkę .
Konkursowy majonez chyba na etykiecie ma dodatkowo informację o loterii ..a sądziłam że banderole są tylko na konkursowych słoikach emotka  to nie przyglądałam sie zbytnio temu w sklepie..a tu zonk

ale wy wiecie że kod jest na zakrętce - u mnie nic się nie rozrywało,ic nie trzeba było odmaczać,  bo tak łatwo było go oderwać
0 0

monia24

#6646381 Napisano: 07.10.2019 16:16:33
moskala22 napisał(a):

iskierka napisał(a):

anitka17 napisał(a):

sks900 napisał(a):

anitka17 napisał(a):

też kupiłam taki majonez "promocyjny" z banderolą z okazji 60 lat majonezu....... ileś tam gratis majonezu gratis  emotka  Dopiero skapnełam sie w domu gdy zaczełam odrywac banderolę ..i wszystko się rwało .nawet odmoczyłam etykietkę .

ale wy wiecie że kod jest na zakrętce - u mnie nic się nie rozrywało,ic nie trzeba było odmaczać,  bo tak łatwo było go oderwać

Ale musi być info o loterii a nie promocji. 
1 moskala22 0

venix

#6646393 Napisano: 07.10.2019 17:08:45
wiesia30 napisał(a):

Sprawdziłam zdjęcie..paragon był lekko zawinięty i nie było widać nr kasy fiskalnej-numer paragonu był,produkt Milka był-.Pierwszy raz spotkałam się,z czymś takim emotka  Dobrze,że to tylko krowa! 

Miałam taką sytuację , ale chodziło o 500 zł.  Napisałam reklamację i dołączyłam kopie paragonu . Odpisali , że chcą oryginał . Odesłałam i kasa wpłynęła.  
Ale dla krówki to szkoda nerwów 
1 wiesia30 0

kasiulaa

#6646401 Napisano: 07.10.2019 17:41:40
moskala22 napisał(a):

iskierka napisał(a):

anitka17 napisał(a):

sks900 napisał(a):

anitka17 napisał(a):

0 0

kasiulaa

#6646402 Napisano: 07.10.2019 17:42:50
Promocja dotyczy pewnie tylko tych małych słoików gdzie mniej więcej można zobaczyć że ta naklejka na wieczku nie jest aż tak mocno przymocowana
0 0

zielonooka85

#6646461 Napisano: 07.10.2019 20:46:46
Czy to, że mój Mąż ma fejsbukowego hejtera, oznacza iż jest człowiekiem SŁAWNYM? emotka

Wkurza mnie, że niektórzy ludzie nie mają swojego życia, nie widzą swoich problemów, a patologię chcą zrobić z innych.
Ale cóż.. Mąż powiedział, że z ludzi chorych psychicznie nie można się śmiać.

Agnes

#6646551 Napisano: 08.10.2019 10:49:53
encepence napisał(a):

superloser napisał(a):

anitka17 napisał(a):

Dokladnie. Nie dosyć,  ze sklepy NOWYCH nie wystawia to jeszcze nie wiesz czego szukać. Ci ludzie w agencjach bezmyslnie uważają,  ze sprzedajacy nie robia rotacji towaru. I wystawia promocyjne - jasne  emotka  a niepromocyjne  wpiszą w straty.

Ja właśnie jeszcze nigdzie nie widziałam promocyjnych opakowań, nie idzie tego dostać, a Velvet gdzie bym nie kupiła to źle opisany

ja obeszłam wszystkie sklepy wokół siebie i zadnego Promocyjnego opakowania Kieleckiego nie widziałam
0 0

moskala22

#6646554 Napisano: 08.10.2019 10:55:19
Agnes napisał(a):

encepence napisał(a):

superloser napisał(a):

anitka17 napisał(a):

Dokladnie. Nie dosyć,  ze sklepy NOWYCH nie wystawia to jeszcze nie wiesz czego szukać. Ci ludzie w agencjach bezmyslnie uważają,  ze sprzedajacy nie robia rotacji towaru. I wystawia promocyjne - jasne  emotka  a niepromocyjne  wpiszą w straty.

Ja właśnie jeszcze nigdzie nie widziałam promocyjnych opakowań, nie idzie tego dostać, a Velvet gdzie bym nie kupiła to źle opisany

ja obeszłam wszystkie sklepy wokół siebie i zadnego Promocyjnego opakowania Kieleckiego nie widziałam

ja znalazłam w biedronce
0 0

cudaczek121

#6646671 Napisano: 08.10.2019 14:34:52
Wkurza mnie ilość loterii promocyjnych, wymagających zakup słodyczyemotka  Gdybym miała to wszystko zjeść, wyglądałabym po miesiącu jak szafa trzydrzwiowa emotka  A ja się nie lubię z nikim dzielić słodyczamiemotka  Lindt, Milka, Prince Polo, Śliwka Nałęczowska, Delicje, Ferrero Rocher- no ileż można żrećemotka

joan

#6646683 Napisano: 08.10.2019 15:07:03
cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie ilość loterii promocyjnych, wymagających zakup słodyczy emotka  Gdybym miała to wszystko zjeść, wyglądałabym po miesiącu jak szafa trzydrzwiowa emotka  A ja się nie lubię z nikim dzielić słodyczami emotka  Lindt, Milka, Prince Polo, Śliwka Nałęczowska, Delicje, Ferrero Rocher- no ileż można żreć emotka

Dodam jeszcze, że (moim zdaniem) praliny Lindt są ohydne w smaku - tym samym podtrzymuję swoją opinię z poprzednich lat emotka
0 0

margobb

#6646708 Napisano: 08.10.2019 16:12:52
ZALANDO! Przysłali mi brudne, ewidentnie noszone buty... obrazilam się na długo. 

pikawka

#6646718 Napisano: 08.10.2019 16:27:01
bruce napisał(a):

margobb napisał(a):

ZALANDO! Przysłali mi brudne, ewidentnie noszone buty... obrazilam się na długo. 

emotka  Nie żartuj... Jeszcze się nie spotkałam, zawsze bardzo ceniłam tę firmę.  emotka

Ja również. Nigdy problemu nie miałam. Zrób zwrot 
1 brucee 0

margobb

#6646722 Napisano: 08.10.2019 16:36:24
pikawka napisał(a):

bruce napisał(a):

margobb napisał(a):

emotka  Nie żartuj... Jeszcze się nie spotkałam, zawsze bardzo ceniłam tę firmę.  emotka

Ja również. Nigdy problemu nie miałam. Zrób zwrot 

Ja do tej pory też nie... stąd moje podwojne wkurzenie. Zwrot zrobiony natychmiastowy, włącznie z telefonicznym zażaleniem emotka

e-e

#6646779 Napisano: 08.10.2019 19:38:26
Wkurzają mnie przemądrzali ludzie, człowiek grzecznie o coś pyta to nie potrafią normalnie odpowiedzieć tylko się mądrzą. Może nie rozumieją zadanego pytania? hmm... Na szczęście są mniejszością emotka  Przy okazji życzę wszystkim więcej życzliwości od i dla każdego emotka  
1 pikawka 0