Wkurza mnie...

kukuleczka

#6642449 Napisano: 23.09.2019 22:49:27
Gdzie są nagrody dostępne za granicą? Znajoma dawno mi mowila, ze u niej w Francji główne to spora gotówka, a nagrody najniższego rzędu to np telewizory na pół ściany. W Niemczech na jeden konkurs kilka samochodów. Wkurza mnie ze u nas nagrodami są śmieci. Normalnie wstyd... I za te nagrody jeszcze cyrki - adnotacje u sprzedawców, dobrze opisane paragony, czekanie pozaregulaminowe na wyniki..

Wkurza mnie tez to, ze w opisie konkursu lub regulaminie napisane jest "KROTKO / w maksymalnie kilku zdaniach / napisz nie przekraczając 300 znakow .." a potem wygrywa osoba, ktora napisała wypowiedź w 30 zdaniach lub przekraczając limit. Tak dzisiaj sięgnęłam do historii moich konkursów fb i wygrywały właśnie te mega rozbudowane.
No i napisz człowieku tu cokolwiek...

Wkurza mnie też Cyfrowy Polsat. Od kilku dni nie mam kilkunastu kanałów a na infolinii pomóc nie potrafią, ciągle każą czekać... do tego zbilam swój ulubiony kubek emotka emotka

onmyown

#6642459 Napisano: 23.09.2019 23:27:20
Mnie wkurza, że wciąż czekam na wydanie nagrody, a jest już prawie 2 miesiące po regulaminowym terminie... a agencja olewa temat i nie odpowiada na moje próby kontaktu
1 brucee 0

moskala22

#6642472 Napisano: 24.09.2019 07:14:45
Wkurzam się, bo w tamtym roku jak słyszałam że rodzice żalą się że ich dzieci maja mnóstwo nauki i zadań domowych, to nie za bardzo w to wierzyłam. Byłam przekonana że przesadzają. W tym roku mój Kuba poszedł do 4 klasy i już wiem, o czym mówili ci rodzice emotka  

nanajka81

#6642473 Napisano: 24.09.2019 07:19:58
onmyown napisał(a):

Mnie wkurza, że wciąż czekam na wydanie nagrody, a jest już prawie 2 miesiące po regulaminowym terminie... a agencja olewa temat i nie odpowiada na moje próby kontaktu

Ja na swoją nagrodę z Tesco Magazynu czekałam 5 miesięcy i dostałam ją po
wielu, wielu bojach wiadomości do TESCO na FB (bo maile/telefony były
totalnie zlewane) Tak więc rozumiem Cię aż za bardzo... PS. Na jaką
nagrodę czekasz?
1 brucee 0

alan84

#6642624 Napisano: 24.09.2019 13:36:15
nanajka81 napisał(a):

onmyown napisał(a):

nagrodę czekasz?

ja tez z tesco czekalem z pol roku po terminie. Czekalem za voucherem do aluxmedu ktory ostatecznie pozno przyszedl i nie zrealizowalem.
0 0

nanajka81

#6642679 Napisano: 24.09.2019 15:27:22
alan84 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

onmyown napisał(a):

nagrodę czekasz?

ja tez z tesco czekalem z pol roku po terminie. Czekalem za voucherem do aluxmedu ktory ostatecznie pozno przyszedl i nie zrealizowalem.

a musiałeś się upominać czy sami z siebie przysłali? Kijowa taka nagroda której nie można zrealizować...
0 0

katake

#6642949 Napisano: 25.09.2019 12:50:25
Wkurzają mnie biura podróży, które upadają.Jak można pobrać całą kwotę od klienta i nie uregulować należności w hotelu...draństwo.

escada

#6643112 Napisano: 25.09.2019 18:10:41
znalazłam porzucony piękny długi paragon, ponad 300zł a na nim NIC konkursowego, no jak tak można kasę marnować emotka

a w moim Tesco spora część sklepu pusta, wyprzedaż kosmetyków i drobiazgów, czyżby się zwijali? profilaktycznie wydałam do końca całą kwotę z wygranej karty TESCO żeby potem niespodzianek nie było, strzeżonego....

faworek

#6644178 Napisano: 30.09.2019 12:50:36
Wkurza mnie, że nagrody w loteriach są o wiele bardziej wartościowe niż w konkursach promocyjnych...I loterii ostatnio jest wysyp  emotka  
A moje szczęście w loteriach polega na tym, że go po prostu nie ma emotka

FBbeata7

#6644197 Napisano: 30.09.2019 13:40:43
faworek napisał(a):

Wkurza mnie, że nagrody w loteriach są o wiele bardziej wartościowe niż w konkursach promocyjnych...I loterii ostatnio jest wysyp  emotka  
A moje szczęście w loteriach polega na tym, że go po prostu nie ma emotka

Trzeba próbować i nie zrażać się, zwłaszcza na początku i na końcu loterii, tak mi się wydaje , są większe szanse.Bo na początku jeszcze nie wszyscy o niej wiedzą, a na końcu, ci , co wygrali i ci, co nie wygrali, już się zniechęcą, bo ileż można zgłoszeń wysłać?
0 0

FBbeata7

#6644198 Napisano: 30.09.2019 13:42:16
escada napisał(a):

znalazłam porzucony piękny długi paragon, ponad 300zł a na nim NIC konkursowego, no jak tak można kasę marnować emotka

a w moim Tesco spora część sklepu pusta, wyprzedaż kosmetyków i drobiazgów, czyżby się zwijali? profilaktycznie wydałam do końca całą kwotę z wygranej karty TESCO żeby potem niespodzianek nie było, strzeżonego....

Tesco najwyraźniej się zwija-bynajmniej we Wrocławiu, w dwóch miejscach.
0 0

encepence

#6644254 Napisano: 30.09.2019 15:46:45
Stoję przy kasie a pani kasjerka wyrzuca cały kosz paragonów do takiego zbiorczego kosza koszmar konkursówicza, tle nagród, zawsze rozmarzonym wzrokiem patrzę na ten kosz z paragonami pod kasą...

pikawka

#6644259 Napisano: 30.09.2019 15:54:04
FBbeata7 napisał(a):

escada napisał(a):

Tesco najwyraźniej się zwija-bynajmniej we Wrocławiu, w dwóch miejscach.

W Bydgoszczy Tesco do końca roku tylko. Też ubolewam  emotka
0 0

atyde25

#6644267 Napisano: 30.09.2019 16:08:30
Wkurza mnie ,że ostatnio mi nic  nie  idzie ani konkursowego ani w życiu.Czego się nie dotknę to są problemy i przeszkody.Może październik będzie łaskawsze bo mam dość.Przed chwilą zbiłam szklankę oby na szczęście.
1 kumulacja 0

ziolko

#6644361 Napisano: 30.09.2019 22:58:33
U mnie hipermarket Tesco ma zmniejszoną powierzchnię o jakieś 25-30% 
Co za tym idzie sporo towaru było wyprzedane i już nie wróci część asortymentu... 
0 0

delvitto

#6644370 Napisano: 30.09.2019 23:30:51
encepence napisał(a):

Stoję przy kasie a pani kasjerka wyrzuca cały kosz paragonów do takiego zbiorczego kosza koszmar konkursówicza, tle nagród, zawsze rozmarzonym wzrokiem patrzę na ten kosz z paragonami pod kasą...

a myślałam, że tylko ja patrzę na nie takim tęsknym wzrokiem emotka  tyle dobrobytu (potencjalnego) się marnuje emotka

zielonaszpilka

#6644391 Napisano: 01.10.2019 00:13:21
Wkurza mnie, że jest już 1 października! Ten wrzesień tak szybko zleciał... emotka  Echh... tyle paragonów niewykorzystanych dzisiaj... a właściwie wczoraj  emotka  Ale tak to jest jak człowiek zamiast grać w konkursy to po lesie chodzi i grzyby zbiera, a potem obiera, suszy i przerabia... Fantasia Społem, Jesienny relaks Albedo, Auchan Almette (!!!) i to 4 razy, nie mówiąc już o Kubusiu  emotka  Kiedy ja się nauczę, żeby kupować produkty/paragony dopiero jak będę mieć gotowe zgłoszenie? 

FBbeata7

#6644450 Napisano: 01.10.2019 09:48:45
zielonaszpilka napisał(a):

Wkurza mnie, że jest już 1 października! Ten wrzesień tak szybko zleciał... emotka  Echh... tyle paragonów niewykorzystanych dzisiaj... a właściwie wczoraj  emotka  Ale tak to jest jak człowiek zamiast grać w konkursy to po lesie chodzi i grzyby zbiera, a potem obiera, suszy i przerabia... Fantasia Społem, Jesienny relaks Albedo, Auchan Almette (!!!) i to 4 razy, nie mówiąc już o Kubusiu  emotka  Kiedy ja się nauczę, żeby kupować produkty/paragony dopiero jak będę mieć gotowe zgłoszenie? 

Szkoda,że komuś nie sprzedałaś albo nie oddałaś paragonów, może by wygrał, byłby Ci mega wdzięczny, a nic tak nie poprawia humoru jak możliwość uszczęśliwiania innych.
0 0

FBbeata7

#6644456 Napisano: 01.10.2019 09:52:51
delvitto napisał(a):

encepence napisał(a):

a myślałam, że tylko ja patrzę na nie takim tęsknym wzrokiem emotka  tyle dobrobytu (potencjalnego) się marnuje  emotka

Tyle okazji na dobrobyt. Też mi żal,że tyle ,,losów" wyląduje na śmietniku.A może tam jest gruba kasa z Prince Polo lub jakiś samochód? Żal po prostu,żal.
1 brucee 0

agakaz2

#6644458 Napisano: 01.10.2019 09:55:06
FBbeata7 napisał(a):

delvitto napisał(a):

encepence napisał(a):

a myślałam, że tylko ja patrzę na nie takim tęsknym wzrokiem emotka  tyle dobrobytu (potencjalnego) się marnuje  emotka

Tyle okazji na dobrobyt. Też mi żal,że tyle ,,losów" wyląduje na śmietniku.A może tam jest gruba kasa z Prince Polo lub jakiś samochód? Żal po prostu,żal.

kurczę i ja tak mam a co najlepsze moje dzieci też tak reagują haha
1 brucee 0