Wkurza mnie...

anialistopad

#6674805 Napisano: 17.01.2020 20:22:40

ace

#6674808 Napisano: 17.01.2020 20:32:03
synk napisał(a):

wkurza mnie wypalenie. Tak zawodowe, jak i konkursowe. Żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce

Przerabialam to ponad rok temu. Dlatego rzucilam i jedno i drugie emotka i wyjechalam co prawda nie w Bieszczady, ale spelniac marzenia i przekraczac (ba totalnie zrownac z ziemia) wszystkie moje mozliwe granice komfortu. Byl to zdecydowanie najciezszy rok mojego zycia, ale i za razem najlepszy! Niczego nie zaluje!

iwona0103

#6674815 Napisano: 17.01.2020 20:47:22
joan napisał(a):

Nie tylko Ciebie, jeszcze trochę i będę musiała z tego powodu pójść na terapię emotka

Zazdroszczę Ci tego, że zawsze dajesz z siebie 100%. Mnie się zdarza słać zgłoszenia na różnym poziomie, z czego jednak dumna nie jestem. Ale wmawiam sobie frayersko, że przecież to jest jak z prezentem - nie każdemu się podoba to samo. Jeden się ucieszy z książki, inny stwierdzi (jak w tym dowcipie) "Ale przecież ja już mam w domu książkę..." emotka

Są dwie strony medalu... ja zazdroszczę tym, którzy nie dają z siebie 100% ale dwa razy po 50% emotka bo moja wena wystarcza na 1-2 zgłoszenia emotka

asantesana

#6674816 Napisano: 17.01.2020 21:02:13
ace napisał(a):

synk napisał(a):

wkurza mnie wypalenie. Tak zawodowe, jak i konkursowe. Żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce

Przerabialam to ponad rok temu. Dlatego rzucilam i jedno i drugie emotka i wyjechalam co prawda nie w Bieszczady, ale spelniac marzenia i przekraczac (ba totalnie zrownac z ziemia) wszystkie moje mozliwe granice komfortu. Byl to zdecydowanie najciezszy rok mojego zycia, ale i za razem najlepszy! Niczego nie zaluje!

Napiszesz coś więcej?
1 kumulacja 0

caramela

#6674863 Napisano: 18.01.2020 09:03:17
asantesana napisał(a):

ace napisał(a):

synk napisał(a):

Napiszesz coś więcej?

Przyznaję się, że chętnie się dowiem w jaki sposób odmieniłaś swoje życie.... Ja zastanawiam się nad odejściem z pracy, bo chyba więcej stresu "wpędzi mnie do grobu".
1 kumulacja 0

ace

#6674887 Napisano: 18.01.2020 11:47:09
caramela napisał(a):

asantesana napisał(a):

ace napisał(a):

synk napisał(a):

Napiszesz coś więcej?

Przyznaję się, że chętnie się dowiem w jaki sposób odmieniłaś swoje życie.... Ja zastanawiam się nad odejściem z pracy, bo chyba więcej stresu "wpędzi mnie do grobu".

Szczerze wole nie pisac co dokladnie zrobilam, bo zaraz znajdzie sie ktos uprzejmy kto powie 'phi to ma byc przekraczanie granic? ja to robie codziennie pomiedzy wstaniem z lozka rano, a pojsciem siku' emotka A ja sobie radosci odebrac nie dam emotka Ale to o co mi chodzi to to, ze warto robic rzeczy trudne (ok tu brzmie jak znienawidzeni przeze mnie coache). Oczywiscie dobrze jest zadbac o zaplecze chocby finansowe, by na taki skok sobie pozwolic. Ale warto. Ja w ciagu roku spelnilam chyba z 90% swoich marzen. I zrobilam wszystko za jednym zamachem, bo wiedzialam, ze jak zrobie tylko jedna rzecz i ona mi nie wyjdzie to to mnie powstrzyma na dlugo (jesli nie na zawsze) przed dalszymi zmianami. A tak wiedzialam ze z tych wszystkich rzeczy, cos na pewno wyjdzie. A wyszlo wszystko emotka

asantesana

#6676004 Napisano: 22.01.2020 09:22:05
Wkurza mnie, że jestem uparta jak osioł! Wiem ze nigdy nie trafię w bramkę IQ Marketing i dalej próbuję... emotka

FBbeata7

#6676008 Napisano: 22.01.2020 09:52:16
asantesana napisał(a):

Wkurza mnie, że jestem uparta jak osioł! Wiem ze nigdy nie trafię w bramkę IQ Marketing i dalej próbuję...  emotka

Ja tak sobie 14 lat grałam w różne loterie i konkursy, aż wygrałam...- samochód.Trzeba grać i się nie przejmować niewygranymi, ale tez nie kupować niepotrzebnych rzeczy i nie szaleć ze słodyczami.

nanajka81

#6676025 Napisano: 22.01.2020 10:28:51
bruce napisał(a):

asantesana napisał(a):

Wkurza mnie, że jestem uparta jak osioł! Wiem ze nigdy nie trafię w bramkę IQ Marketing i dalej próbuję...  emotka

emotka Byczycy  emotka  nie musisz wyjaśniać, co to jest upór...  emotka emotka

Mam to samo emotka Od dłuższego czasu próbuję się z tego wyleczyć emotka
1 brucee 0

estrelitta

#6676062 Napisano: 22.01.2020 12:15:36
Wkurza mnie, że nie jestem romantyczką i nie potrafię sklecić sensownego zgłoszenia na Glade emotka
0 0

pioge7

#6676164 Napisano: 22.01.2020 16:25:50
Wkurza mnie że dzień leci za dniem i muszę 3 razy się zastanowić którego dziś jest, jaki dzień tygodnia, a rano się zastanawiam czy mam iść do pracy czy nie (we wtorek i czwartek nie chodzę do pracy więc mam wolne i nigdy nie wiem czy mam wstawać czy można jeszcze poleżeć)

maverick

#6676178 Napisano: 22.01.2020 16:44:47
to, że chyba powoli tracę wzrok, bo przestałem się widzieć na listach laureatów wszelakich konkursów i loterii od początku roku emotka

ziolko

#6676187 Napisano: 22.01.2020 17:12:46
maverick napisał(a):

to, że chyba powoli tracę wzrok, bo przestałem się widzieć na listach laureatów wszelakich konkursów i loterii od początku roku emotka

O popatrz... to ja mam już taką wadę wzroku, że chyba dopiero jakaś większa wygrana mogłaby mi pomóc  emotka emotka

nanajka81

#6676331 Napisano: 23.01.2020 07:21:50
pioge7 napisał(a):

Wkurza mnie że dzień leci za dniem i muszę 3 razy się zastanowić którego dziś jest, jaki dzień tygodnia, a rano się zastanawiam czy mam iść do pracy czy nie (we wtorek i czwartek nie chodzę do pracy więc mam wolne i nigdy nie wiem czy mam wstawać czy można jeszcze poleżeć)

gdybyś miał dzieci to problemu z leżeniem by nie było - one bez względu na dzień zawsze wstają o 5:30-6:00 emotka

pioge7

#6676336 Napisano: 23.01.2020 07:59:57
nanajka81 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

gdybyś miał dzieci to problemu z leżeniem by nie było - one bez względu na dzień zawsze wstają o 5:30-6:00 emotka

E czy ja wiem emotka
siostry i brat przyjeżdzają ze swoimi to te młodsze śpią do 9, starsze do 8-8:30 emotka
  Także one by problemu nie robiły, zawsze wstaję przed nimi emotka  
0 0

margobb

#6676341 Napisano: 23.01.2020 08:09:38
pioge7 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

E czy ja wiem emotka
siostry i brat przyjeżdzają ze swoimi to te młodsze śpią do 9, starsze do 8-8:30 emotka
  Także one by problemu nie robiły, zawsze wstaję przed nimi emotka  

Pozazdrościć emotka  
Wkurza mnie niewyspanie, codziennie od 5 na nogach, z milionami pobudek w nocy...

ziolko

#6676425 Napisano: 23.01.2020 11:53:46
Wkurza mnie, że nadal w wielu konkursach na fb jest obowiązek publicznego udostępniania informacji o konkursie. Jeśli ktoś tego nie zrobi to nie jest brany pod uwagę przy wyborze laureatów. A przecież to jest SPRZECZNE z regulaminem Facebooka...

Właśnie koresponduję sobie z jednym organizatorem w tej kwestii...
Jego odpowiedź na moją uwagę, że udostępnianie powinno być dobrowolne, a nie obowiązkowe:
"Udział w konkursie również jest dobrowolny a tak serio jeżeli mozemy wejść na profil wybranej osoby i tam jest nasz udostępniony przez nią post to oczywiście taka osoba wygrywa. Jeżeli nie, wybieramy kolejna"
1 brucee 0

joan

#6676439 Napisano: 23.01.2020 12:13:01
ziolko napisał(a):

Wkurza mnie, że nadal w wielu konkursach na fb jest obowiązek publicznego udostępniania informacji o konkursie. Jeśli ktoś tego nie zrobi to nie jest brany pod uwagę przy wyborze laureatów. A przecież to jest SPRZECZNE z regulaminem Facebooka...

Właśnie koresponduję sobie z jednym organizatorem w tej kwestii...
Jego odpowiedź na moją uwagę, że udostępnianie powinno być dobrowolne, a nie obowiązkowe:
"Udział w konkursie również jest dobrowolny a tak serio jeżeli mozemy wejść na profil wybranej osoby i tam jest nasz udostępniony przez nią post to oczywiście taka osoba wygrywa. Jeżeli nie, wybieramy kolejna"

Zawsze możesz do nich napisać w innym tonie: że jeśli nie usuną tego zapisu, co jest niezgodny z regulaminem FB, zgłosisz ich stronę oraz konkurs Facebookowi emotka Nie wiem, jak szybko zareagują pracownicy FB, bo nie biorę udziału w akcjach z obowiązkiem udostępniania, ale w przypadku łamania regulaminu w innych kwestiach (hejt, nienawiść, spam) działają bardzo szybko emotka
1 kreatia 0

prosiaczek

#6676469 Napisano: 23.01.2020 12:45:29
pioge7 napisał(a):

Dzisiaj jadę windą w hotelu a pan do pani - współtowarzysze podróży rozmawiają: 
- o widzisz czwartek czwartek, wyraźnie z głośnika słyszę (w windzie) CZWARTEK, MÓWIŁEM CI...
- A ta winda mówiła "parter"...

cudaczek121

#6676507 Napisano: 23.01.2020 13:27:53
prosiaczek napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Dzisiaj jadę windą w hotelu a pan do pani - współtowarzysze podróży rozmawiają: 
- o widzisz czwartek czwartek, wyraźnie z głośnika słyszę (w windzie) CZWARTEK, MÓWIŁEM CI...
- A ta winda mówiła "parter"...

Ja nie pracuję w weekendy, budzik w telefonie mam włączony tylko od poniedziałku do piątku na 6.45, ale i tak czasem zdarza mi się wstać w sobotę czy niedzielę i z przerażeniem się zastanawiać czemu budzik nie dzwonił?! Bywa,że zdążę już wziąć prysznic i się ubrać i dopiero się skapnę,że dzisiaj przecież wolneemotka