Wkurza mnie...

la-princessa

#6676588 Napisano: 23.01.2020 16:02:23
Wkurza mnie, że samochód się rozkracza i nie ma żadnego konkursu, w którym byłaby realna szansa na wygranie nowego, np. konkurs kreatywny i w nim chociaż z 10 samochodów emotka  Czasem się marzy, żeby w kreatywnym powalczyć o naprawdę fajne nagrody a nie tylko w kółko głośniki JBL, aparaty instax mini i zestawy past albo kaw emotka

Gość: barcza

#6676631 Napisano: 23.01.2020 17:27:09
cudaczek121 napisał(a):

undefined

jak ten czas leci 14 lat na forum  
1 kreatia 0

pioge7

#6676656 Napisano: 23.01.2020 18:55:10
cudaczek121 napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Wkurza mnie że dzień leci za dniem i muszę 3 razy się zastanowić którego dziś jest, jaki dzień tygodnia, a rano się zastanawiam czy mam iść do pracy czy nie (we wtorek i czwartek nie chodzę do pracy więc mam wolne i nigdy nie wiem czy mam wstawać czy można jeszcze poleżeć)

Dzisiaj jadę windą w hotelu a pan do pani - współtowarzysze podróży rozmawiają: 
- o widzisz czwartek czwartek, wyraźnie z głośnika słyszę (w windzie) CZWARTEK, MÓWIŁEM CI...
- A ta winda mówiła "parter"...

Ja nie pracuję w weekendy, budzik w telefonie mam włączony tylko od poniedziałku do piątku na 6.45, ale i tak czasem zdarza mi się wstać w sobotę czy niedzielę i z przerażeniem się zastanawiać czemu budzik nie dzwonił?! Bywa,że zdążę już wziąć prysznic i się ubrać i dopiero się skapnę,że dzisiaj przecież wolneemotka

zazdroszczę budzika o 6.45 emotka mój nastawiony na 4.40 ale i tak już od 4.20 nie śpię często
0 0

zaczytana-pola

#6676663 Napisano: 23.01.2020 19:45:01
Łączę się w bólu. Budzik ustawiony na 5.40, a ja już od 4.00 nie śpię . W dodatku obowiązków mnóstwo, a czas pędzi jak szalony. Brak czasu na życie . Mam wrażenie, że żyję tylko po to, żeby pracować i studiować.

ziolko

#6676683 Napisano: 23.01.2020 21:13:52
zaczytana-pola napisał(a):

Łączę się w bólu. Budzik ustawiony na 5.40, a ja już od 4.00 nie śpię . W dodatku obowiązków mnóstwo, a czas pędzi jak szalony. Brak czasu na życie . Mam wrażenie, że żyję tylko po to, żeby pracować i studiować.

Chyba Cię zmartwię, jak Ci powiem, że od dziś czas jeszcze przyspieszy... emotka emotka
0 0

zaczytana-pola

#6676686 Napisano: 23.01.2020 21:25:38
ziolko napisał(a):

Chyba Cię zmartwię, jak Ci powiem, że od dziś czas jeszcze przyspieszy...  emotka emotka

emotka  to mi dopiekłaś  emotka
0 0

misiamarysia

#6676699 Napisano: 23.01.2020 22:51:38
A mnie wkurza, że ktoś jest od dzisiaj na forum, ma jeden post i w tym oto poście od razu prosi, żeby uchylić rąbka tajemnicy, jakim zgłoszeniem nasza dzisiejsza bohaterka wygrała Karaiby. Pierwszy wpis na forum i już mu daj.

donia7

#6676701 Napisano: 23.01.2020 22:56:08
misiamarysia napisał(a):

A mnie wkurza, że ktoś jest od dzisiaj na forum, ma jeden post i w tym oto poście od razu prosi, żeby uchylić rąbka tajemnicy, jakim zgłoszeniem nasza dzisiejsza bohaterka wygrała Karaiby. Pierwszy wpis na forum i już mu daj.

Też mnie to wkurzyło emotka  najlepiej podać na tacy... 

madllen

#6676703 Napisano: 23.01.2020 22:57:52
misiamarysia napisał(a):

Odczucia podobne, swoją drogą przyszła mi myśl, że to może i stały użytkownik tego forum ale pod "nowym" loginem. Niemniej i tak bardzo słabe emotka

ziolko

#6676715 Napisano: 23.01.2020 23:45:16
zaczytana-pola e tam, dopiekłaś emotka  prawdę mówię emotka
0 0

ziolko

#6676716 Napisano: 23.01.2020 23:47:42
bruce napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Według swobodnego tłumaczenia z google, to nick "podstępnego słońca", zatem wszystko jasne...  emotka emotka

edytowałam ten wpis... 
Poza tym wkurza mnie bardzo, jak ktoś zadaje pytania w mdw i dodaje "a w temacie"
Szlagggg emotka

pioge7

#6676795 Napisano: 24.01.2020 11:18:21

ziolko napisał(a):

Chyba Cię zmartwię, jak Ci powiem, że od dziś czas jeszcze przyspieszy...  emotka emotka

a ja się wczoraj zacząłem zastanawiać czemu ma czas szybciej płynąć, a teraz jażę że chodziło o Ilonke tylko. emotka
1 ziolko 0

luki28

#6676796 Napisano: 24.01.2020 11:23:33
pioge7 napisał(a):

ziolko napisał(a):

a ja się wczoraj zacząłem zastanawiać czemu ma czas szybciej płynąć, a teraz jażę że chodziło o Ilonke tylko. emotka

A ja w pierwszym momencie już chciałem czas zmieniać na letniemotka

FBgabriela1

#6677042 Napisano: 24.01.2020 23:08:36
Wkurza mnie fakt, ze ostatnio sporo kasy wydaje na słodycze i chipsy (wiadomo dlaczego) i ze idą one wiadomo gdzie.. a "zysku" żadnego emotka   

Gość: awi

#6677120 Napisano: 25.01.2020 14:04:03
bruce napisał(a):

po drugie mnie wkurza, że pani pracująca w punkcie Paczki w Ruchu odmówiła przyjęcia przesyłki do nadania, albowiem - jak stwierdziła - "jest nowa i się tego nie podejmuje, bo się boi".  emotka

Co się dziwisz bruce, być nowym i bać się - ludzka rzecz

joan

#6677614 Napisano: 27.01.2020 17:37:34
angie222 napisał(a):

(...) Jak ktoś jest szczupły, to chyba na każdym kroku musi udowadniać, że normalnie je. Jak ma nadwagę, to pewnie je pączki do kawusi przed śniadaniem. Zawsze źle. emotka

Mnie najbardziej szokuje podejście "wpiernicza jak głupia, a nic nie grubnie, co za szczęściara, ale super przemiana materii!" Nie ma czegoś takiego. Ale za to są: choroby tarczycy, niewydolność nerek, problemy z wchłanianiem substancji pokarmowych itp.

Czy tak trudno jest dodać dwa do dwóch? Czy ludziom naprawdę nie wydaje się dziwne, że ktoś się obżera i nie przybiera na wadze? Serio tak trudno zrozumieć, jak działa układ trawienny i reszta organizmu? Chudość stała się synonimem zdrowia emotka
1 bethan 0

pikawka

#6677617 Napisano: 27.01.2020 17:51:08
joan napisał(a):

angie222 napisał(a):

(...) Jak ktoś jest szczupły, to chyba na każdym kroku musi udowadniać, że normalnie je. Jak ma nadwagę, to pewnie je pączki do kawusi przed śniadaniem. Zawsze źle. emotka

Mnie najbardziej szokuje podejście "wpiernicza jak głupia, a nic nie grubnie, co za szczęściara, ale super przemiana materii!" Nie ma czegoś takiego. Ale za to są: choroby tarczycy, niewydolność nerek, problemy z wchłanianiem substancji pokarmowych itp.

Czy tak trudno jest dodać dwa do dwóch? Czy ludziom naprawdę nie wydaje się dziwne, że ktoś się obżera i nie przybiera na wadze? Serio tak trudno zrozumieć, jak działa układ trawienny i reszta organizmu? Chudość stała się synonimem zdrowia emotka

Mimo wszystko wolałabym jeść i chudnąć. 
Mam niedoczynność tarczycy i Hashimoto. Przez ostatni rok przytulam dobre 10 kg. Tarczyca mi skacze ostatnio bardzo. Do tego musiałam brać sterydy przez 3 miesiące i waga też poszła w górę. I docinki ze strony np. teścia czy kogoś z rodziny p.t. Ale przytulam. No kurła.... gdzie moja figura się pytam emotka
1 brucee 0

joan

#6677627 Napisano: 27.01.2020 18:06:56
pikawka napisał(a):

Mam niedoczynność tarczycy i Hashimoto. Przez ostatni rok przytulam dobre 10 kg. Tarczyca mi skacze ostatnio bardzo. Do tego musiałam brać sterydy przez 3 miesiące i waga też poszła w górę. I docinki ze strony np. teścia czy kogoś z rodziny p.t. Ale przytulam. No kurła.... gdzie moja figura się pytam emotka

Bo wiesz... Ty nie jesz, a grubniesz, a ktoś inny je, a chudnie. I po prostu oboje macie aktualnie jakiś problem w organizmie. Natomiast Ty "tyjesz", zaś ta inna osoba "po prostu ma świetną przemianę materii" - dla mnie to nielogiczne. Zresztą: kiedyś młodość wiązała się z lepszym zdrowiem i kondycją, tymczasem wystarczy popatrzeć, ile maleńkich dzieci jest chorych emotka Komentarze dotyczące cudzego wyglądu, rzucane zupełnie bezwiednie, no cóż -> najczęściej mijają się z rzeczywistością.

Zdrówka życzę! emotka

kukuleczka

#6677639 Napisano: 27.01.2020 18:36:06
joan napisał(a):

pikawka napisał(a):

Bo wiesz... Ty nie jesz, a grubniesz, a ktoś inny je, a chudnie. I po prostu oboje macie aktualnie jakiś problem w organizmie. Natomiast Ty "tyjesz", zaś ta inna osoba "po prostu ma świetną przemianę materii" - dla mnie to nielogiczne. Zresztą: kiedyś młodość wiązała się z lepszym zdrowiem i kondycją, tymczasem wystarczy popatrzeć, ile maleńkich dzieci jest chorych emotka Komentarze dotyczące cudzego wyglądu, rzucane zupełnie bezwiednie, no cóż -> najczęściej mijają się z rzeczywistością.

Zdrówka życzę! emotka

ja powiem więcej - komentarze dotyczące cudzego wyglądu, w ogole komentowanie np. to w czym ktoś chodzi ubrany, jakim samochodem jeździ itd uważam za bardzo, bardzo niegrzeczne. Nawet jeśli są one na płaszczyźnie rodziny.
Jedna moja dalsza ciotka przez kilka lat komentowała życie tych młodszych kobiet w naszej rodzinie - bo a to nie ma chłopaka albo męża albo krytykowała, że nie umawiają się na randki (wiek tych dziewczyn wahał się w okolicach 19-21lat, wiec były dopiero na początku życia uczuciowego). Dodam, że sama była, i nadal jest samotna od ok 25 lat. Wiec najpierw trzeba spojrzeć na siebie, żeby zacząć komentować drugiego człowieka.

Duzo zdrowia! emotka

niunia-k

#6677647 Napisano: 27.01.2020 18:48:18
pikawka napisał(a):

joan napisał(a):

angie222 napisał(a):

Oj jak mnie wkurza słowo sterydy, na nie trzeba bardzo uważać, wzmagają nasz apetyt i zatrzymują wodę w organizmie, dla otuchy powiem że da się to pokonać. Cos takiego jak dobra przemiana materii istnieje emotka   od maja 2019 zmieniłam swoje nawyki żywieniowe - 20 kg emotka Pozdrawiam i zdrowia życzę każdemu kto choruje na cokolwiek
0 0