Wkurza mnie...

zielonaszpilka

#6674735 Napisano: 17.01.2020 16:52:55
assal napisał(a):

Za to ja napisałam teksty, chcę posłać, a mojej Biedronki z Krakowa nie ma na liście  emotka

Poszukaj dobrze pod innymi adresami. U nas teoretycznie też jedna biedronka w googlach i na paragonie jest na konkretnej ulicy, a na liście na stronie milki jest na osiedlu (jest wpisane duże osiedle na którym ta mała ulica się znajduje emotka
0 0

assal

#6674739 Napisano: 17.01.2020 17:07:20
Zielonaszpilka: Nie ma jej. Nie zrobili najwyraźniej aktualizacji Biedronek po ostatniej edycji, bo kolejnej nie widzę, a od miesiąca jest  emotka

gocha542

#6674742 Napisano: 17.01.2020 17:32:50
assal napisał(a):

Zielonaszpilka: Nie ma jej. Nie zrobili najwyraźniej aktualizacji Biedronek po ostatniej edycji, bo kolejnej nie widzę, a od miesiąca jest  emotka

Wystarczy napisać do nich przez formularz i dodadzą brakujacą Biedronkę

magdalena-chili

#6674743 Napisano: 17.01.2020 17:36:38
moje własne roztrzepanie - kupiłam dziś produkt nivea men, bo gdzieś w internecie widziałam jeszcze baner loterii z RM 
wchodzę na stronę i co? "ostatni gwizdek już za nami"... 
kurtyna 
emotka
(nosz &%$*^%)  emotka emotka

pioge7

#6674747 Napisano: 17.01.2020 17:47:26
magdalena-chili napisał(a):

moje własne roztrzepanie - kupiłam dziś produkt nivea men, bo gdzieś w internecie widziałam jeszcze baner loterii z RM 
kurtyna 
emotka
(nosz &%$*^%)   emotka emotka

ja wczoraj kupiłem w c4 produkty na loterię z nim2.... Żeby wyszło jak najtaniej wziąłem produkty 5*2,89 zł wyszło 14,45 zł. a wiem, że musi być 15 zł... więc dobrałem MAMBY, bo dzieci lubią. Uradowany zapłaciłem, chcę zgłosić paragon, liczę 2 razy, sprawdzam czy na pewno dobre produkty i zonk ... nie ma MAMBY, jest MAOAM emotka 14,45 zł jest i dziękuję emotka

nanajka81

#6674749 Napisano: 17.01.2020 18:00:02
pioge7 napisał(a):

kurtyna 
emotka

ja wczoraj kupiłem w c4 produkty na loterię z nim2.... Żeby wyszło jak najtaniej wziąłem produkty 5*2,89 zł wyszło 14,45 zł. a wiem, że musi być 15 zł... więc dobrałem MAMBY, bo dzieci lubią. Uradowany zapłaciłem, chcę zgłosić paragon, liczę 2 razy, sprawdzam czy na pewno dobre produkty i zonk ... nie ma MAMBY, jest MAOAM emotka 14,45 zł jest i dziękuję emotka

przecież Maoam to mamba?
0 0

@gnieszk@

#6674750 Napisano: 17.01.2020 18:03:11
nanajka81 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

kurtyna 
emotka

przecież Maoam to mamba?

Maoam to Haribo Mamba to Storck

nanajka81

#6674751 Napisano: 17.01.2020 18:04:45
@gnieszk@ napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

kurtyna 
emotka

przecież Maoam to mamba?

Maoam to Harribo Mamba to Storck

boże, jakie to zawikłane. Na szczeście to kolejny konkurs w którym udzialu nie wezme...
0 0

pioge7

#6674752 Napisano: 17.01.2020 18:06:32
nanajka81 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

kurtyna 
emotka

przecież Maoam to mamba?

boże, jakie to zawikłane. Na szczeście to kolejny konkurs w którym udzialu nie wezme...

ja wiem, że Maoam a Mamba to dwie konkurencyjne firmy, ale na półce ze słodkościami były koło siebie i byłem pewny że wziąłem Mambę a nie Maoam emotka
 no cóż... kolejne zakupy chyba z lupą i na spokojnie a nie w biegu emotka
0 0

bubba

#6674762 Napisano: 17.01.2020 18:36:34
oddaj i kup jeszcze raz właściwy produkt emotka
0 0

zielonaszpilka

#6674763 Napisano: 17.01.2020 18:42:39
bubba napisał(a):

Oddać zakupy spożywcze?

Edit. Teraz czytam regulami zwrotów w c4 i to jest chyba rzeczywiście możliwe... emotka
0 0

bubba

#6674766 Napisano: 17.01.2020 18:50:21
zielonaszpilka napisał(a):

bubba napisał(a):

Oddać zakupy spożywcze?

Edit. Teraz czytam regulami zwrotów w c4 i to jest chyba rzeczywiście możliwe...  emotka

Oczywiście że można, z tym że zwrot jest na kartę podarunkową ale tu akurat dla pioge nie ma to chyba zadnego znaczenia bo i tak od razu tą kartą zapłaci emotka

nanajka81

#6674768 Napisano: 17.01.2020 18:53:34
pioge7 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

kurtyna 
emotka

przecież Maoam to mamba?

ja wiem, że Maoam a Mamba to dwie konkurencyjne firmy, ale na półce ze słodkościami były koło siebie i byłem pewny że wziąłem Mambę a nie Maoam emotka
 no cóż... kolejne zakupy chyba z lupą i na spokojnie a nie w biegu emotka

tylko i wyłącznie na spokojnie i z kalkulatorem emotka Mi też zdarza się pomylić przy takich zakupach konkursowych na nanaście złotych emotka
0 0

pink086

#6674771 Napisano: 17.01.2020 18:59:05
nie robiąc choinki dodam: że czasami nawet liczenie nie pomoże, gdy wchodzi jakiś rabat, o którym nie ma się bladego pojęcia! Ostatnio robiąc zakupy w intermarche okazało się, ze rabatuje knorr, dobrze że brałam te zakupy na osobny paragon i poleciałam po dodatkowy produkt, mimo, że kolejka była! Ale cóż taki urok konkursowicza!
A w drugim przypadku zrabatowało mi lody, mimo że na czytniku sprawdzałam cenę!- ale na moje szczęście tam miałam zapas:)
0 0

@gnieszk@

#6674774 Napisano: 17.01.2020 19:02:31
pink086 napisał(a):

nie robiąc choinki dodam: że czasami nawet liczenie nie pomoże, gdy wchodzi jakiś rabat, o którym nie ma się bladego pojęcia! Ostatnio robiąc zakupy w intermarche okazało się, ze rabatuje knorr, dobrze że brałam te zakupy na osobny paragon i poleciałam po dodatkowy produkt, mimo, że kolejka była! Ale cóż taki urok konkursowicza!
A w drugim przypadku zrabatowało mi lody, mimo że na czytniku sprawdzałam cenę!- ale na moje szczęście tam miałam zapas:)

W Intermarche trzeba bardzo uważać, bo na czytniku pokazują się ceny bez uwzględnionych promocji.
0 0

cinamoon

#6674775 Napisano: 17.01.2020 19:02:39
O nie! Karlsbad zapomniał mnie poinformować. emotka
0 0

roksana2802

#6674777 Napisano: 17.01.2020 19:06:34
cinamoon napisał(a):

O nie! Karlsbad zapomniał mnie poinformować.  emotka

Już jest nas dwie...

synk

#6674784 Napisano: 17.01.2020 19:17:53
wkurza mnie wypalenie. Tak zawodowe, jak i konkursowe. Żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce

iwona0103

#6674799 Napisano: 17.01.2020 20:04:17

bubba napisał(a):

onmyown napisał(a):

Wyluzuj. Wystarczy być tylko trochę bardziej ogarniętym, aby zauważyć pewne tendencje emotka  Jeżeli po rozwiązanym konkursie w mdw nagle hurtem chwalą się osoby, które nie potrafią poprawnie napisać posta na forum, można dojść do pewnych wniosków emotka

Brak znaków przestankowych w postach niektórych osób razi mnie bardzo, nie wiem czy ta osoba pyta o coś czy stwierdza coś. Jedno zdanie długie na 500 słów bo brak kropek, pytajników emotka

tak, też to ostatnio zauważyłam i już nie chciałam złośliwie komentować w tamtym wątku (wątkach), ale tu chyba mogę wyrazić poparcie emotka wkurza mnie to!  emotka

a co do agencji - to po paru porażkach (a wspinałam się na wyżyny kreatywności mej) wymyśliłam sobie, że w agencjach przy ocenianiu pewnie siedzą dzieciaki po gimnazjach i dają "łapki w górę" tym zgłoszeniom, które są w stanie zrozumieć (patrz zgłoszenie Bartosza z Wwy - ale mi to zrobiło dzień!  emotka ). Łatwiej mi teraz znosić kolejne porażki (chociaż ostatnio, ku mojemu zdziwieniu, Smolar dał pasty) emotka

Myślałam, że tylko mnie wkurza brak wygranych w konkursach, w których jak się później okazuje nagradzane są osoby, które na forum piszą wziąść, znaleść, bez interpunkcji i wszystko w 1 zdaniu... a jednak nie emotka
Wkurza mnie też, że nie mam patentu na żadną agencję, nawet jeśli zdarza mi się u niej wygrywać... bo nie wiem co znaczy ten patent w konkursowym świecie emotka  zawsze piszę najlepiej jak mogę, żeby być dumna z siebie... chociaż wg np. Streamline nie zasługuję ani na pół pasty emotka emotka  

Edit: wkurzają mnie też konkursy z dużą ilością nagród, bo w nich nie wygrywam emotka

joan

#6674803 Napisano: 17.01.2020 20:16:05
iwona0103 napisał(a):

Myślałam, że tylko mnie wkurza brak wygranych w konkursach, w których jak się później okazuje nagradzane są osoby, które na forum piszą wziąść, znaleść, bez interpunkcji i wszystko w 1 zdaniu... a jednak nie  emotka
Wkurza mnie też, że nie mam patentu na żadną agencję, nawet jeśli zdarza mi się u niej wygrywać... bo nie wiem co znaczy ten patent w konkursowym świecie emotka  zawsze piszę najlepiej jak mogę, żeby być dumna z siebie... chociaż wg np. Streamline nie zasługuję ani na pół pasty  emotka emotka  

Edit: wkurzają mnie też konkursy z dużą ilością nagród, bo w nich nie wygrywam emotka

Nie tylko Ciebie, jeszcze trochę i będę musiała z tego powodu pójść na terapię emotka

Zazdroszczę Ci tego, że zawsze dajesz z siebie 100%. Mnie się zdarza słać zgłoszenia na różnym poziomie, z czego jednak dumna nie jestem. Ale wmawiam sobie frayersko, że przecież to jest jak z prezentem - nie każdemu się podoba to samo. Jeden się ucieszy z książki, inny stwierdzi (jak w tym dowcipie) "Ale przecież ja już mam w domu książkę..." emotka