Wkurza mnie...

ziolko

#6673218 Napisano: 13.01.2020 16:17:46
anka3 to zgłoś to do organizatorów konkursu i napisz złodziejce pod jej zgłoszeniem, że ukradła Twoją pracę.
1 anka3 0

tereniagno

#6673250 Napisano: 13.01.2020 17:46:35
Wkurza mnie,że 3x jechałam do optyka, żeby wymienić szkła w okularach,które noszę .
Dziś właśnie byłam trzeci raz i przy wymianie szkieł pękły oprawki.
Pani, która przyjmowała okulary do naprawy, stwierdziła, że oprawki były już pęknięte emotka
Nooo, tak podniosła mi adrenalinę i powiedziałam jej, to co myślę.
Pytała, czy mają skleić oprawki, więc ją wyśmiałam emotka
A, że szkła były już przygotowane, więc szukały nowych oprawek do szkiełemotka
Nadmienię, że rok miałam okulary.
Zepsuli mi okulary i jeszcze musiałam zapłacić za nowe oprawki, z których nie jestem zadowolona.
Ponadto,wkurzył mnie kurier DHL, ponieważ nie przywiózł przesyłki do domu, tylko zostawił w Żabce i przysłał 3 sms,ze przesyłka do odbioru,a woził ja od piątku emotka Jest to najgorsza Firma kurierska jaką znamemotka
To nie pierwszy raz tak zrobił kurier wrrr...

nin22

#6673371 Napisano: 14.01.2020 00:15:13
Wkurzają mnie jakieś dziwne strony , powołujące się na google, lub inną przeglądarkę , wyskakujące na telefonie. Jesteś np. tysięczną osobą oglądającą tę stronę, gratulacje wygrywasz super telefon, ekstra telewizor itp...  wpisz swoje dane szybko, szybko czas ci ucieka, masz minutę, okazja ci ucieknie, stracisz taką szansę na odebranie nagrody! Nauczona doświadczeniem najpierw regulamin, potem zobaczymy, okazuje się że ta cudowna nagroda kosztuje i to wcale nie małe pieniądze.  Najbardziej wkurzające, że nie da się cofnąć, aby wyjść z tej strony. Jakby się zapętliło, pomaga wyłączenie przeglądarki, albo wejście w historię i cofnięcie się do strony przeglądanej wcześniej.
0 0

FBgabriela1

#6673372 Napisano: 14.01.2020 00:18:30
.. to, ze w moim miescie w żadnym sklepie jeszcze nie znalazłam promocyjnego Hochlanda  emotka   
0 0

FBbeata7

#6673380 Napisano: 14.01.2020 07:43:23
FBgabriela1 napisał(a):

.. to, ze w moim miescie w żadnym sklepie jeszcze nie znalazłam promocyjnego Hochlanda  emotka   

Jest już w Selgrosie i w Carrefourze.
0 0

reniii

#6673389 Napisano: 14.01.2020 08:34:03
FBbeata7 napisał(a):

FBgabriela1 napisał(a):

Jest już w Selgrosie i w Carrefourze.

I Auchanie.

jokan

#6673390 Napisano: 14.01.2020 08:36:54
nin22 napisał(a):

Wkurzają mnie jakieś dziwne strony , powołujące się na google, lub inną przeglądarkę , wyskakujące na telefonie. Jesteś np. tysięczną osobą oglądającą tę stronę, gratulacje wygrywasz super telefon, ekstra telewizor itp...  wpisz swoje dane szybko, szybko czas ci ucieka, masz minutę, okazja ci ucieknie, stracisz taką szansę na odebranie nagrody! Nauczona doświadczeniem najpierw regulamin, potem zobaczymy, okazuje się że ta cudowna nagroda kosztuje i to wcale nie małe pieniądze.  Najbardziej wkurzające, że nie da się cofnąć, aby wyjść z tej strony. Jakby się zapętliło, pomaga wyłączenie przeglądarki, albo wejście w historię i cofnięcie się do strony przeglądanej wcześniej.

a czy to nie jest tak, ze telefon zalapal jakiegos syfa (wirusa)? ja nie mam takich stron...
wkurza mnie bol plecow emotka
0 0

rufus

#6673535 Napisano: 14.01.2020 13:15:15
jokan napisał(a):

nin22 napisał(a):

wkurza mnie bol plecow emotka

Mnie też wkurzał ból pleców, ale wybrałem się do dobrego fizjoterapeuty - terapeuty manualnego i jak ręką odjął. Po 1 wizycie zapomniałem o permanentnych bólach jakie mi towarzyszyły. emotka emotka

as32572

#6673602 Napisano: 14.01.2020 15:44:08
Wczoraj byłam na przeglądzie u dentysty i wszystko było ok, ale profilaktycznie zleciła pantomogram.
Więc dziś się okazało, że większość zębów leczonych kanałowo jest do poprawki a ósemka do wyrwania lub próby wyleczenia.
Ma ktoś do polecenia dobrego dentystę w Warszawie i okolicy, z którym mogłabym to skonsultować?
Ja mam zawsze pod górkę z zębami emotka
0 0

pioge7

#6673672 Napisano: 14.01.2020 17:55:30
wkurza mnie coraz częstsze pojawianie się na mozilli "Ta karta uległa awarii". Jak wcześniej pojawiało się to 1 raz w miesiacu tak dziś już chyba 5 raz się pojawiło...
0 0

agniehaha89

#6673819 Napisano: 15.01.2020 10:14:35
anka3 napisał(a):

ziolko napisał(a):

anka3 napisał(a):

Wkurza mnie babka, która podpierdzieliła część mojego zgłoszenia w konkursie. Normalnie użyła moich słów dopisując coś od siebie emotka Pierwszy raz się z czymś takim spotykam

Dużo dopisała? 

Aż jedno, długie zdanie

Mi się już kilka razy zdarzyła taka sytuacja. Kradzież tekstu i zgłoszenie go w tym samym konkursie. Najgorsze jest to, że jak organizator widzi takie coś to i twoje zgłoszenie na tym traci emotka  
0 0

ziolko

#6673850 Napisano: 15.01.2020 11:27:38
as32572 napisał(a):

Wczoraj byłam na przeglądzie u dentysty i wszystko było ok, ale profilaktycznie zleciła pantomogram.
Więc dziś się okazało, że większość zębów leczonych kanałowo jest do poprawki a ósemka do wyrwania lub próby wyleczenia.
Ma ktoś do polecenia dobrego dentystę w Warszawie i okolicy, z którym mogłabym to skonsultować?
Ja mam zawsze pod górkę z zębami  emotka

Współczuję... bo u mnie też zęby są problematyczne emotka emotka
0 0

ace

#6673875 Napisano: 15.01.2020 12:24:33
ziolko napisał(a):

as32572 napisał(a):

Ja mam zawsze pod górkę z zębami  emotka

Współczuję... bo u mnie też zęby są problematyczne  emotka emotka

Dziewczyny lacze sie w bolu. Tak jak po latach zaakceptowalam siebie jaka jestem, to jednak gdybym miala mozliwosc jakiejs zmiany w sobie to by byly zeby emotka U dentysty jetem min raz na 3miesiace i zawsze ma co robic hlip hlip
U mnie ten problem jest prawdopodobnie przez alergie i wiecznie zatkany nos w dziecinstwie (tak, tak). Wiec uwazajcie na swoje dzieci i je obserwujcie.

moskala22

#6674394 Napisano: 16.01.2020 21:01:10
wkurza mnie Karlsbad - nie mogę ich rozgryżć, tyle razy już próbowałam i nic.

joan

#6674406 Napisano: 16.01.2020 21:22:19
kumulacja napisał(a):

moskala22 napisał(a):

Doskonale Cię rozumiem, ale pomóc nam nie umiem. Zero wygranych u Karlsbada  Czy jest na to jakaś rada?

Nie ma emotka Co konkurs wysyłam całkowicie różniące się od siebie zgłoszenia, żadne nie wygrywa emotka

moskala22

#6674457 Napisano: 17.01.2020 07:33:07
joan napisał(a):

kumulacja napisał(a):

moskala22 napisał(a):

Doskonale Cię rozumiem, ale pomóc nam nie umiem. Zero wygranych u Karlsbada  Czy jest na to jakaś rada?

Nie ma emotka Co konkurs wysyłam całkowicie różniące się od siebie zgłoszenia, żadne nie wygrywa emotka

no ja zaczynam już snuc teorie spiskowe emotka  no bo jak można wygrywać w innych agencjach (nawet główne) a tu nic emotka
0 0

aurorcia

#6674458 Napisano: 17.01.2020 07:41:30
moskala22 napisał(a):

joan napisał(a):

kumulacja napisał(a):

moskala22 napisał(a):

no ja zaczynam już snuc teorie spiskowe  emotka  no bo jak można wygrywać w innych agencjach (nawet główne) a tu nic emotka

Mam to samo, już w różnym stylu zgłoszenia wysyłane i nigdy nic nie wygraneemotka
1 joan 0

pikawka

#6674461 Napisano: 17.01.2020 08:00:30
aurorcia napisał(a):

moskala22 napisał(a):

joan napisał(a):

kumulacja napisał(a):

moskala22 napisał(a):

no ja zaczynam już snuc teorie spiskowe  emotka  no bo jak można wygrywać w innych agencjach (nawet główne) a tu nic emotka

Mam to samo, już w różnym stylu zgłoszenia wysyłane i nigdy nic nie wygrane emotka

Kurde ale straszycie emotka  ja pierwszy raz gram u nich.... ech...
0 0

Agnes

#6674549 Napisano: 17.01.2020 11:29:47
pikawka napisał(a):

aurorcia napisał(a):

moskala22 napisał(a):

joan napisał(a):

kumulacja napisał(a):

moskala22 napisał(a):

Mam to samo, już w różnym stylu zgłoszenia wysyłane i nigdy nic nie wygrane emotka

Kurde ale straszycie emotka  ja pierwszy raz gram u nich.... ech...

ja kiedyś wygrałam kilka razy u Karlsbada raz nawet główną a teraz jakoś mi te ich konkursy nie po drodze...
0 0

joan

#6674555 Napisano: 17.01.2020 11:40:58
Agnes napisał(a):

ja kiedyś wygrałam kilka razy u Karlsbada raz nawet główną a teraz jakoś mi te ich konkursy nie po drodze...

Owszem, tak było, ale sama przyznasz, że daaawno temu. Wtedy jeszcze konkursy miały ręce i nogi, bo agencje postępowały zgodnie z regulaminami. Teraz najczęściej po prostu trzeba mieć więcej szczęścia, niż rozumu.