Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
asantesana
Postów 6359
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
1. albo proszę o przysługę dobrego znajomego z forum i następnym razem ja mu kupię paragon w sklepie, którego on nie ma (lub dogadujemy się w inny sposób)
2. albo proszę o przysługę obcą osobę na forum i mu płacę za czas na zakupy, za ewentualne odsyłanie paragonu w przypadku wygranej itd. Nie wymagam, że pobiegnie mi do sklepu (zwłaszcza w aktualnej sytuacji) za 2 zł, bo to jest uwłaczające jego i mojej godności. I nie interesuje mnie co zrobi z produktem.
Tak, wiem, zaraz będę zjedzona
Kiciunia21
Postów 1207
Data rejestracji 11.01.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kawę dostaje tata do pracy. Dużo jej z kolegami wypija. A teraz gdy mają ,,obcięte" godziny, zo zawsze to dla nich zaoszczędzone pieniądze.
Kto chce ten kupuje. Kto nie to nie. Nikogo nie zmuszam, przedstawiam tylko propzycję.
I tyle.
joan
Postów 18685
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Moim zdaniem takie mamy teraz okoliczności, że ludzie powinni się cieszyć, iż ktokolwiek chce im zrobić zakupy konkursowe
bubba
Postów 376
Data rejestracji 01.12.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane
-w razie wygranej zabawa w wypełnianie wydrukowanych oświadczeń, sprawdzanie tego po x razy czy wszystko jest dobrze wypełnione, robienie fotek (aby mieć podkładkę), adresowanie rejestrowanych przesyłek i wreszcie odstanie swojego na poczcie w celu nadania. A teraz sobie pomyśl, że masz co najmniej 10 wygranych i ogarnij to wszystko...za 2 zł.
FBgabriela1
Postów 61
Data rejestracji 07.11.2019
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ze to taki wysiłek, wyslac zdjecie paragonu lub oddac w prezencie wino koleżance ktorego nie lubi.. nie wymagam, żeby ktos mi kupowal produkty i darował paragony za pół ceny, albo chodizl po nie specjalnie do sklepu(tym bardziej "w tym czasie") ale pisanie ze będzie w sklepie i może mi kupić i sprzedac paragon za taka samą cenę, uważam za lekkie przegięcie. Wypowiadają się tu starzy wyjadacze, którzy wypatruja tez interesu na takich rzeczach, a wiadomo ze sa tu "klienci" ktorzy dadzą i tyle co produkt kosztuje. Poniekąd rozumiem jednych i drugich- "taki mamy czas"
Gość: ossuarium
joan
Postów 18685
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Ale to też ważne, że taka dyskusja się toczy - można przedstawić swój punkt widzenia
Mój jest następujący: chodzę do sklepu, gdy muszę. Nie będę nikomu robiła zakupów na konki "przy okazji", bo w obecnej chwili nie chodzę na zakupy "przy okazji". Jeśli już w ogóle jestem w sklepie, wszystko ujmuję na jednym paragonie i jak najszybciej pylam do domu. A paragon z produktem konkursowym zachowuję dla siebie. Jestem człowiekiem, co nie tylko nie zrobi nikomu przysługi, ale nawet: nie zrobi nikomu wspomnianej łaski. Jeszcze mnie (odpukać!) stać mnie na odpuszczenie tych kokosów z handlu paragonami
pikawka
Postów 5210
Data rejestracji 11.01.2019
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Niestety tak to wygląda. Powtarzam: Nie chcesz nie kupuj. Po co robić gowboburze. Jedź i kup sobie sam będzie i paragon i produkt.
"Z uśmiechem na twarzy człowiek podwaja swoje możliwości"
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
FBgabriela1
Postów 61
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gdzie tu dramaty i lamenty ?
asantesana
Postów 6359
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Poza tym życzę nam wszystkim zdrowia, zarówno fizycznego jak i psychicznego w tym trudnym czasie, obyśmy mieli tylko takie paragonowe problemy.
magdalena-chili
Postów 1135
Data rejestracji 02.03.2019
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z tego co się zdążyłam zorientować to "normą" na forum było ca 70% wartości produktów. A przynajmniej ja tak kupowałam i sprzedawałam. Kilka razy, nie wstawiam tu codziennie ofert. Ale oczywiście oferta jest jaka jest, sprawa oferującego, nie każdy musi się na nią godzić.
Gość: ossuarium
Owszem, zdarzyło mi się bezinteresownie wieczorem wyjść z domu specjalnie dla kogoś zrobić zakupy, bo u siebie nie miał takiego sklepu, a ja miałem niedaleko. I nie martwiło mnie wtedy, jak i czy i kiedy się rozliczymy. Bo to wszystko odbywa się na zasadzie "dziś ty mnie, jutro ja tobie, a jak nie będzie sposobności, to i tak nie ma problemu, bo to taka przysługa koleżeńska". Właśnie - koleżeńska. PEŁNA DOBROWOLNOŚĆ. A nie jakiś przymusowy, z automatu przywilej. Wrrr, jestem na takie nieuzasadnione oczekiwania uczulony
Tak, bardzo mnie dotknął twój wpis.
joan
Postów 18685
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Właśnie wróciłam z Lidla -> paranoja, kolejka na zewnątrz sklepu przez cały parking, kierowniczka stoi na dworze i wpuszcza na sklep tyle osób, ile akurat wychodzi. W środku... czynna jedna kasa. I pyskówka o to, że jedna pani beztrosko zostawiła wózek i poszła tylko po ciastka, a inna pani to ją bezczelnie wyprzedziła. Dobrze, że nie doszło do rękoczynów. Miałabym ryzykować zakupy na kilka paragonów? Yyy tak to odważna nie jestem
warcik
Postów 387
Data rejestracji 14.03.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mia
Postów 17561
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 24
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
warcik
Postów 387
Data rejestracji 14.03.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
notta
Postów 8830
Data rejestracji 20.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Szczęśliwych paragonów życzę
|
Polecajki: Sprzedawaj na Vinted https://www.vinted.pl/invite/ivanotta | Zyskaj cashback za swoje zakupy https://letyshops...l/winwin?ww=26416744 |
Gość: barcza
agniecha1985
Postów 1647
Data rejestracji 25.06.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No właśnie co...
FBgabriela1
Postów 61
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Spokoju wszystkim w tym trudnym, nerwowym jakby nie bylo czasie .. i powodzenia ! Ja sluze pomocą jakby co (dalej na swoich zasadach) pozdrawiam