Wkurza mnie...

jokan

#6696859 Napisano: 15.04.2020 12:28:29
ivanotta napisał(a):

joan napisał(a):

nicoletta napisał(a):

Wkurza mnie wyłudzanie danych w loterii Valbon, do nagrody 100zł chcą wszystkie dane takie jak numer dowodu, PESEL, miejsce urodzenia i imię ojca...ja się pytam po co im to wszystko???

Absolutnie nie podawaj prawdziwego imienia ojca czy miejscowości Twojego miejsca urodzenia!

Kto robi tą loterię?  emotka   jakaś nowa agencja?

GRASP GROUP Sp. z o.o.

Ciekawe jakie dane beda zadac za wygrany voucher?

rena-cz

#6697464 Napisano: 17.04.2020 18:12:55
Wkurza mnie szukanie osob z paragonem na zakonczony konkurs i to ze na pewno sie znajda co sprzedadza i jeszcze beda sie cieszyc. Szukanie na forum i przez prywatna wiadomosc. Mozna to komus zglosic?
1 takaja86 0

ziolko

#6697466 Napisano: 17.04.2020 18:14:29
rena-cz napisał(a):

Wkurza mnie szukanie osob z paragonem na zakonczony konkurs i to ze na pewno sie znajda co sprzedadza i jeszcze beda sie cieszyc. Szukanie na forum i przez prywatna wiadomosc. Mozna to komus zglosic?

Ci, co szukali na forum, już dostali punkty karne.
Co do wiadomości to nie wiem.. możesz zapytać pionasa
0 0

Gość: ossuarium

#6697500 Napisano: 17.04.2020 21:17:30
ziolko napisał(a):

rena-cz napisał(a):

Wkurza mnie szukanie osob z paragonem na zakonczony konkurs (...) Szukanie na forum i przez prywatna wiadomosc. Mozna to komus zglosic?

Ci, co szukali na forum, już dostali punkty karne. Co do wiadomości to nie wiem.. możesz zapytać pionasa

Jeśli nie zmienił zdania od czasu, kiedy się na ten temat wypowiadał, to powtórzy jedynie, że nie ma wpływu na to, co sobie wysyłacie prywatnie i najwyżej niezadowolony może takiego użytkownika sobie zablokować, by więcej nie dostawać od niego wiadomości... emotka
To zresztą logiczne, bo przecież nie ma wglądu do cudzych PW, tak mnie kilkakrotnie zapewniał rozkładając ręce w innej sprawie.
0 0

ziolko

#6697557 Napisano: 18.04.2020 13:13:11
bruce napisał(a):

emotka Ciągle to samo pw na FB: "Hej , prosze przeslij mi to dalej do jak najwiekszej liczby osob. Potrzebna krew dla dziecka chorego...".  emotka   emotka

Jak dostaję tego typu łańcuszki, to szukam informacji na ten temat, po czym wklejam artykuł o oszustwie i wysyłam jako odpowiedź do tej osoby, od której dostałam łańcuszek.
Z reguły działa, bo ludzie wysyłają to w dobrej wierze, nie wiedząc, że to oszustwo. Często krążące już kilka lat... 

cudaczek121

#6697559 Napisano: 18.04.2020 13:41:34
Wkurza mnie Orange Funbox internet.Mimo że regularnie płacę rachunki za internet, to ten ma ciągle jakieś zawiechy ostatnio i komunikat o braku możliwości połączenia z siecią wi fiemotka Na telefonie na szczęście mam z plusa net cały czas, no ale niektóre sprawy jestem w stanie ogarnąć tylko na laptopie czy też tablecie.Dziś znowu musiałam się emotka   w tym temacie. Dobrze, że mi najmłodsza siostra poradziła, że mogę poprzez hot spot udostępnić na lapku net ze swojej komórki emotka Trochę techniki i człowiek się gubi emotka
0 0

Gość: chochliczka

#6697563 Napisano: 18.04.2020 14:01:30
Ja mam od  6 lat internet mobilny w Orange, płacę nieduzo i nigdy sie nie zawiesza ani nie bylo zadnej awarii. Ale to chyba zalezy od tego czy sie mieszka blisko nadajnika.
Hot spot? To ja tez nie wiem co to,zreszta juz jestem stara i do nowosci mi daleko emotka
0 0

radosna

#6697572 Napisano: 18.04.2020 15:19:09
Wkurza mnie kurz tylko i brak deszczu szkodzący motylkom.
Wkurza mnie siedzenie w chałupie, bo mam więcej tłuszczu na ...
PS. Uśmiechnijcie się, wciągnijcie mocno porcję powietrza i bądźcie spokojni.
Jakoś to będzie. Oby tylko nie opuszczało nas poczucie humoru!  emotka emotka

anialistopad

#6697586 Napisano: 18.04.2020 17:14:14
2 godziny w kolejce do Carrefour. Masakra jakaś. Miałam iść do biedronki, a tam kolejka gigant to już odpuściłam stanie. 
0 0

nanajka81

#6697598 Napisano: 18.04.2020 18:08:46
anialistopad napisał(a):

2 godziny w kolejce do Carrefour. Masakra jakaś. Miałam iść do biedronki, a tam kolejka gigant to już odpuściłam stanie. 

ja wczoraj na a właściwie przed pocztą 50 min a przesyłkę odbierałam 2 min????
0 0

ziolko

#6697608 Napisano: 18.04.2020 20:15:42
nanajka81 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Wczoraj ok 19:30 pojechałam do Carrefoura. Zanim wysiadłam z auta, to patrzę, a tam kolejka. Ale cóż... ryzyk fizyk. 
Podchodzę do kolejki i pytam - do którego sklepu stoją. A babka na to, że do Leroy Merlin. Masakra. Kilkadziesiąt osób w kolejce, ogon się zawijał na parkingu  emotka
0 0

cudaczek121

#6697610 Napisano: 18.04.2020 20:45:55
ziolko napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Wczoraj ok 19:30 pojechałam do Carrefoura. Zanim wysiadłam z auta, to patrzę, a tam kolejka. Ale cóż... ryzyk fizyk. 
Podchodzę do kolejki i pytam - do którego sklepu stoją. A babka na to, że do Leroy Merlin. Masakra. Kilkadziesiąt osób w kolejce, ogon się zawijał na parkingu  emotka

Ja sie tak tylko zastanawiam, czy chodzenie do Leroy Merlin w czasie pandemii koronawirusa jest pierwsza i absolutnie niezbedna potrzeba czlowieka?!

malutka456

#6697612 Napisano: 18.04.2020 20:59:26
cudaczek121 napisał(a):

ziolko napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Ja sie tak tylko zastanawiam, czy chodzenie do Leroy Merlin w czasie pandemii koronawirusa jest pierwsza i absolutnie niezbedna potrzeba czlowieka?!

Jak zepsuje sie spłuczka w ubikacji, to niestety trzeba w kolejce odstać emotka Wczoraj odstałam parę minut w kolejce przed Biedronką, ale było to w nocy. Gdy wyszłam ze sklepu nie było nikogo, więc zaczynam robić zakupy o późniejszej porze. A z Leroy właśnie zamawiam dostawę do domu  (bez obaw, spłuczka się zacina, ale radze sobie emotka ). Dziś za to wkurzył mnie ITM, w Biedrze nie było świeżych warzyw i owoców, których szukałam i koniec końców ich nie kupiłam, bo kolejka przed ITM na pół parkingu. Za to u rzeżnika żywej duszy nie było, w piekarni tak samo emotka

antylopia

#6697614 Napisano: 18.04.2020 21:07:06
malutka456 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

ziolko napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Jak zepsuje sie spłuczka w ubikacji, to niestety trzeba w kolejce odstać emotka Wczoraj odstałam parę minut w kolejce przed Biedronką, ale było to w nocy. Gdy wyszłam ze sklepu nie było nikogo, więc zaczynam robić zakupy o późniejszej porze. A z Leroy właśnie zamawiam dostawę do domu  (bez obaw, spłuczka się zacina, ale radze sobie emotka ). Dziś za to wkurzył mnie ITM, w Biedrze nie było świeżych warzyw i owoców, których szukałam i koniec końców ich nie kupiłam, bo kolejka przed ITM na pół parkingu. Za to u rzeżnika żywej duszy nie było, w piekarni tak samo emotka

w tych małych sklepikach i na targach jest najmniej ludzi
mnie wkurzam że ludzie przychodzą sobie do sklepów parami. człowiek chce zrobić szybkie zakupy w kolejce przede mną niby 4 miejsca ale osób 8 bo maz z żoną musi na zakupy iść. A to strasznie przedłuża czas stania w kolejcd
1 ace 0

notta

#6697712 Napisano: 19.04.2020 18:53:09
A mnie wkurza fakt, że teraz mam tak dużo czasu wolnego, tyle chęci do konkursowego działania, a tu fajnych konkursów nie ma lub jest ich tak mało, że szkoda gadać.. BA! nawet byłby czas teraz (gdyby nie wirus) żeby zrobić konkursowe zakupy na spokojnie, wszystko dobrze zaplanować, to niestety mam od domowników zakaz poruszania się po sklepach.emotka

Wcześniej zabiegana, wiecznie spóźniona lub robiąca wszystko na ostatnią chwilę.. Teraz wielki zwrot i duże rozczarowanie. Pozostaje tylko opalanie na balkonie emotka

Gość: chochliczka

#6697714 Napisano: 19.04.2020 18:59:52
Wszystko sie chrzani, a jeszcze teraz na laptopie zaczął pojawiać się napis- rozważ wymianę baterii.. Aaa tylko tego mi brakuje ;/
0 0

cudaczek121

#6697715 Napisano: 19.04.2020 19:09:30
ivanotta napisał(a):

A mnie wkurza fakt, że teraz mam tak dużo czasu wolnego, tyle chęci do konkursowego działania, a tu fajnych konkursów nie ma lub jest ich tak mało, że szkoda gadać.. BA! nawet byłby czas teraz (gdyby nie wirus) żeby zrobić konkursowe zakupy na spokojnie, wszystko dobrze zaplanować, to niestety mam od domowników zakaz poruszania się po sklepach. emotka

Wcześniej zabiegana, wiecznie spóźniona lub robiąca wszystko na ostatnią chwilę.. Teraz wielki zwrot i duże rozczarowanie. Pozostaje tylko opalanie na balkonie  emotka

Ja od 16 marca jestem w domu.Przeczytalam w tym czasie 3 ksiazki, w tym jedna po hiszpansku.Myslalam, ze sobie zakonkursuje, ale nie ma ciekawych konkursow,ech.

magdalena-chili

#6697717 Napisano: 19.04.2020 19:30:30
ivanotta napisał(a):

A mnie wkurza fakt, że teraz mam tak dużo czasu wolnego, tyle chęci do konkursowego działania, a tu fajnych konkursów nie ma lub jest ich tak mało, że szkoda gadać.. BA! nawet byłby czas teraz (gdyby nie wirus) żeby zrobić konkursowe zakupy na spokojnie, wszystko dobrze zaplanować, to niestety mam od domowników zakaz poruszania się po sklepach. emotka

Wcześniej zabiegana, wiecznie spóźniona lub robiąca wszystko na ostatnią chwilę.. Teraz wielki zwrot i duże rozczarowanie. Pozostaje tylko opalanie na balkonie  emotka

Ty teraz leż i się wygrzewaj, póki możesz emotka  

gizoon

#6697794 Napisano: 20.04.2020 10:50:02
W sobotę zatrułem się 1 browarem ... kupiłem 4-pak Żubra, ale już to pierwsze piwo mi nie smakowało. Resztę zostawiłem i poszedłem w spać. Nie mogłem zasnąć, wymiotowałem. W niedziele czułem się jakbym miał kaca. W życiu tak głowa mnie nie bolała. Piwo nie było przeterminowane. Wylałem resztę browarów. Dzisiaj jest ok. W życiu nie miałem takich akcji po 1 browarze lub po większej ilości wypitego alkoholu. Nie, wiem może piwo było źle przechowywane?
0 0

zielonaszpilka

#6697795 Napisano: 20.04.2020 10:55:00
gizoon napisał(a):

W sobotę zatrułem się 1 browarem ... kupiłem 4-pak Żubra, ale już to pierwsze piwo mi nie smakowało. Resztę zostawiłem i poszedłem w spać. Nie mogłem zasnąć, wymiotowałem. W niedziele czułem się jakbym miał kaca. W życiu tak głowa mnie nie bolała. Piwo nie było przeterminowane. Wylałem resztę browarów. Dzisiaj jest ok. W życiu nie miałem takich akcji po 1 browarze lub po większej ilości wypitego alkoholu. Nie, wiem może piwo było źle przechowywane?

Jesteś pewien,że to piwo a nie coś co zjadles? Może piwo Ci nie smakowało, bo już coś Ci siedziało na żołądku? Dobrze, że już się czujesz lepiej.
0 0