Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
bluszczowelove
Postów 239
Data rejestracji 14.08.2019
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nanajka81
Postów 5256
Data rejestracji 15.06.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
bluszczowelove
Postów 239
Data rejestracji 14.08.2019
Punkty karne 0
Konkursy dodane
domika
Postów 2073
Data rejestracji 20.09.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wystąpiłam o zwrot prowizji ponieważ pani kupiła sobie przedmiot i nie zapłaciła.
Allegro odpisało ze nie przyznają zwrotu ponieważ kupujący im odpisał, że do transakcji jednak doszło.
Jak ? Przecież sami w systemie mogą sprawdzić że wpłaty nie ma !
Odpisali mi, że jeżeli z tym się nie zgadzam to nam napisać do kupującego żeby potwierdził ze zrezygnował z zakupu.
Napisałam 2 smsy , napisałam maila. Kupujący nie raczył odpisać ani tu ani tu.
Ktoś wie jak to ugryźć ?
Gość: ossuarium
Wytoczyć im sprawę sądową?
Czego nie zrobisz, i tak nie wygrasz z silniejszym. Nie ma sprawiedliwości na tym świecie. Są tylko kły i pazury, którymi trzeba wyszarpywać sobie swoje kęsy...
Gość: chochliczka
Chociaz ja to mam z nerwów, cała noc nie spię, gapię sie w sciane albo okno,a rano jestem wykonczona, do tego mój zołądek od 2 tyg bardzo odczuwa mój stres i boli dzień w dzień - ech kiedy to się skończy.
nanajka81
Postów 5256
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
domika
Postów 2073
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie ma w regulaminach wymogu formalnego, by opisywać tylko to, co miało miejsce rzeczywiście. Jest wymóg trzymania się tematu. Jeśli jest spełniony, reszta jest nieważna.
P.S. Jako elektryk i polonista muszę zaprotestować: nie ma czegoś takiego, jak "najmniejsza linia oporu". No, teoretycznie jest, jeśli porównujemy różne linie oporu pod względem ich długości
Ale w tym przypadku prawidłowo jest pisać "po linii najmniejszego oporu" bo takie jest logiczne pochodzenie tego zwrotu.
visserarthur
Postów 4182
Data rejestracji 09.10.2006
Punkty karne 2
Konkursy dodane
Najwidoczniej ten ktoś z ramienia Allegro maseczkę źle założył i teraz go uciska w mózg...
nanajka81
Postów 5256
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
domika
Postów 2073
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Vivacia
Postów 575
Data rejestracji 14.05.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dwa tygodnie temu przy próbie odbioru paczki zatrzasnęła mi się skrytka. Paczkomat uznał, że paczka odebrana, a paczka tam jest. Dwa tygodnie temu obiecano mi, że paczka zostanie przełożona i ponownie będę mogła ją odebrać.
DWA TYGODNIE.
Przez dwa tygodnie nikt nie ruszył tyłka, żeby się tym zająć. A we wszelkich infoliniach mówią mi tylko, że sprawa jest zgłoszona!
No szlag mnie trafi.
nataliii
Postów 1049
Data rejestracji 05.01.2019
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Więc pewnie zależy od tego jaki się wybrało:) Jutro kupię inny i zobaczę
prosiaczek
Postów 1829
Data rejestracji 29.06.2018
Punkty karne 0
Konkursy dodane