Wkurza mnie...

gosiak351

#6721385 Napisano: 11.08.2020 14:31:18
zepsula mi się suszarka, mialam 25 lat, zobaczyłam konkurs - ucieszyłam sie - bo szansa była spora, bardzo potrzebowałam suszarki do włosów, kupialam 2 drogie szampony, przeszłam pieszo przez całe miasto, żeby je kupić, siedzialam ze 3 weekendy nad hasłami i wygrałam 2 zestawy szamponow... 

asantesana

#6721439 Napisano: 11.08.2020 18:54:12
ODIDO emotka  Czy ktoś myśli, ze to jakaś fajna zabawa w szukanie sklepu, który nie jest czasowo zamknięty, lub już przestał być Odido?!!! No mam dzisiaj mega wk....a.

gosiak351

#6721506 Napisano: 12.08.2020 01:25:11
superloser napisał(a):

gosiak351 napisał(a):

zepsula mi się suszarka, mialam 25 lat, zobaczyłam konkurs - ucieszyłam sie - bo szansa była spora, bardzo potrzebowałam suszarki do włosów, kupialam 2 drogie szampony, przeszłam pieszo przez całe miasto, żeby je kupić, siedzialam ze 3 weekendy nad hasłami i wygrałam 2 zestawy szamponow... 

Sprzedaj szampony i wygrane zestawy, i kup suszarke emotka

nie wiem za bardzo jak, kiedy osattnio było ciężko próbowalm sprzedawać w necie rośliny z róznym skutkiem, trudno jest coś sprzedać
1 atyde25 0

FBmarta22

#6721515 Napisano: 12.08.2020 08:24:53
asantesana napisał(a):

ODIDO  emotka  Czy ktoś myśli, ze to jakaś fajna zabawa w szukanie sklepu, który nie jest czasowo zamknięty, lub już przestał być Odido?!!! No mam dzisiaj mega wk....a.

Bo te konki z Odido, to mają takie dodatkowe utrudnienie... szukanie sklepu, opisy z d****, albo brak produktów... ja np. w trzech już byłam, tylko jeden ma normalne opisy produktów coke, w ani jednym nie ma produktów E emotka

Agnes

#6721567 Napisano: 12.08.2020 12:23:33
[quote=
FBmarta22 napisał(a):

asantesana napisał(a):

ODIDO  emotka  Czy ktoś myśli, ze to jakaś fajna zabawa w szukanie sklepu, który nie jest czasowo zamknięty, lub już przestał być Odido?!!! No mam dzisiaj mega wk....a.

Bo te konki z Odido, to mają takie dodatkowe utrudnienie... szukanie sklepu, opisy z d****, albo brak produktów... ja np. w trzech już byłam, tylko jeden ma normalne opisy produktów coke, w ani jednym nie ma produktów E emotka

FBmarta22]
asantesana napisał(a):

Bo te konki z Odido, to mają takie dodatkowe utrudnienie... szukanie sklepu, opisy z d****, albo brak produktów... ja np. w trzech już byłam, tylko jeden ma normalne opisy produktów coke, w ani jednym nie ma produktów E emotka ja mam odido obok bloku napis nad sklepem wielki ale paragon jako PPHU Anna mam nadzieję  że gdybym cudem wygrała to by to uznali bo na liscie u nich ten sklep widnieje
0 0

zielonaszpilka

#6721571 Napisano: 12.08.2020 12:38:05
gosiak351 napisał(a):

superloser napisał(a):

gosiak351 napisał(a):

nie wiem za bardzo jak, kiedy osattnio było ciężko próbowalm sprzedawać w necie rośliny z róznym skutkiem, trudno jest coś sprzedać

Nie mam żadnego problemu ze sprzedażą nagród, w tym kosmetyków. Kwestia ceny. Jeśli coś musiałbym sprzedać za tanio to wolę komuś podarować albo sobie zostawić. Nie dziwię się, że niektóre ogłoszenia wiszą po kilka tygodni, gdy cena oferowana przez sprzedającego po doliczeniu wysyłki jest tylko kilka złotych niższą lub wręcz taka sama jak w sklepie. To wolę kupić w sklepie i mam paragon i prawo do 14 dyniowego zwrotu (myślę tu o zakupach przez internet). Ewentualnie polecam regionalne grupy sprzedażowe na FB, bo tam odchodzi koszt wysyłki i ludziom się opłaca kupowac i odbierać osobiście.

Agnes

#6721572 Napisano: 12.08.2020 12:48:48
zielonaszpilka napisał(a):

gosiak351 napisał(a):

superloser napisał(a):

gosiak351 napisał(a):

Nie mam żadnego problemu ze sprzedażą nagród, w tym kosmetyków. Kwestia ceny. Jeśli coś musiałbym sprzedać za tanio to wolę komuś podarować albo sobie zostawić. Nie dziwię się, że niektóre ogłoszenia wiszą po kilka tygodni, gdy cena oferowana przez sprzedającego po doliczeniu wysyłki jest tylko kilka złotych niższą lub wręcz taka sama jak w sklepie. To wolę kupić w sklepie i mam paragon i prawo do 14 dyniowego zwrotu (myślę tu o zakupach przez internet). Ewentualnie polecam regionalne grupy sprzedażowe na FB, bo tam odchodzi koszt wysyłki i ludziom się opłaca kupowac i odbierać osobiście.

a ja mam duzy problem ze sprzedaza i to mnie wkurza
sprzedaję za połowe wartosci a i tak ludzie uwazaja ze to za duzo
0 0

zielonaszpilka

#6721573 Napisano: 12.08.2020 13:07:12
Agnes napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

gosiak351 napisał(a):

superloser napisał(a):

gosiak351 napisał(a):

a ja mam duzy problem ze sprzedaza i to mnie wkurza
sprzedaję za połowe wartosci a i tak ludzie uwazaja ze to za duzo

Na pewno to też kwestia produktu. Bo co z tego, że np. koszulka czy maskotka według regulaminu jest warta 50 zł, jak za darmo jej nikt nie będzie chciał emotka  więc nawet 50% obniżki na takie coś to będzie nic emotka  Ale jeśli sprzedaję dobry, markowy, nieotwierany sprzęt to przy 50% obniżce znajdzie się kupiec, który nie będzie marudził a weźmie z pocałowaniem ręki emotka
2 joan, rare85 0

Claudia77

#6721590 Napisano: 12.08.2020 14:28:19
o jak ja nie cierpię tych konków na FB i kurcze uległam i dałam się skusić!!! w d mam, że nie wygrałam, ale jak tak można oszukiwać, miał być post udostępniony publicznie a dali nagrodę osobie z udostępnieniem prywatnym - masakra po całości!!!
0 0

fiona25

#6721649 Napisano: 12.08.2020 17:10:38
wkurza mnie to,że kiedy w tym roku, po raz pierwszy w życiu miałam lecieć na "prawdziwe" wakacje z biura podróży, na których tylko odpoczywam i zwiedzam , to pojawiło się wiadome g... i zostaliśmy w domu  emotka  Wakacje zaklepane w styczniu, wyczekane, wymarzone ,dzieci cieszące się na nasz pierwszy lot samolotem i wszystko poszło w nicość...Możecie sie ze mnie śmiać ,ale jestem dorosła, a ciągle nie mogę się z tym pogodzić emotka  Tak bardzo chciałam ,zeby moje córki miały takie wakacje, o jakich zawsze marzyły emotka
1 brucee 0

anialistopad

#6721651 Napisano: 12.08.2020 17:15:08
Zaraz mnie coś trafi normalnie. Od rana szukam pilota do telewizora. Cały dom ogarnęła na błysk i nie ma . Czy ma ktoś pomysł ,gdzie dzieciaki mogły go schować? Sprawdzałam piekarnik,lodówkę,zmywarkę,pralkę i nawet w śmietniku grzebałem. No kurde nie ma go nigdzie 
0 0

donia7

#6721652 Napisano: 12.08.2020 17:17:55
anialistopad napisał(a):

Zaraz mnie coś trafi normalnie. Od rana szukam pilota do telewizora. Cały dom ogarnęła na błysk i nie ma . Czy ma ktoś pomysł ,gdzie dzieciaki mogły go schować? Sprawdzałam piekarnik,lodówkę,zmywarkę,pralkę i nawet w śmietniku grzebałem. No kurde nie ma go nigdzie 

W zakamarkach fotela, narożnika czy może sofy emotka  
1 joan 0

Claudia77

#6721653 Napisano: 12.08.2020 17:18:13
anialistopad napisał(a):

u mnie tak zginęły dwa - do dziś nieodnalezione, a ostatnio wcięło nawet kartę do dekodera emotka
0 0

pikawka

#6721654 Napisano: 12.08.2020 17:19:22
fiona25 napisał(a):

wkurza mnie to,że kiedy w tym roku, po raz pierwszy w życiu miałam lecieć na "prawdziwe" wakacje z biura podróży, na których tylko odpoczywam i zwiedzam , to pojawiło się wiadome g... i zostaliśmy w domu  emotka  Wakacje zaklepane w styczniu, wyczekane, wymarzone ,dzieci cieszące się na nasz pierwszy lot samolotem i wszystko poszło w nicość...Możecie sie ze mnie śmiać ,ale jestem dorosła, a ciągle nie mogę się z tym pogodzić  emotka  Tak bardzo chciałam ,zeby moje córki miały takie wakacje, o jakich zawsze marzyły  emotka

A czemu nie lecicie ? Moja kumpela jest właśnie w Chorwacji a przyjaciele 4 dni temu wrócili z Malty....emotka   nic się specjalnego nie dzieje  emotka
0 0

asantesana

#6721655 Napisano: 12.08.2020 17:19:29
anialistopad napisał(a):

Moja siostra tydzień szukała ładowarki do elektronicznej niani - była w kieszeni szlafroka siostrzeńca emotka  Posprawdzaj kieszenie.
0 0

pink086

#6721659 Napisano: 12.08.2020 17:21:56
anialistopad napisał(a):

W zabawkach, albo w butach - mój syn kiedyś tak zostawił. U nas w domu, też często poszukujemy. Parapet, na grzejniku, w książkach w łazience. 
0 0

fiona25

#6721662 Napisano: 12.08.2020 17:25:58
pikawka napisał(a):

fiona25 napisał(a):

wkurza mnie to,że kiedy w tym roku, po raz pierwszy w życiu miałam lecieć na "prawdziwe" wakacje z biura podróży, na których tylko odpoczywam i zwiedzam , to pojawiło się wiadome g... i zostaliśmy w domu  emotka  Wakacje zaklepane w styczniu, wyczekane, wymarzone ,dzieci cieszące się na nasz pierwszy lot samolotem i wszystko poszło w nicość...Możecie sie ze mnie śmiać ,ale jestem dorosła, a ciągle nie mogę się z tym pogodzić  emotka  Tak bardzo chciałam ,zeby moje córki miały takie wakacje, o jakich zawsze marzyły  emotka

A czemu nie lecicie ? Moja kumpela jest właśnie w Chorwacji a przyjaciele 4 dni temu wrócili z Malty.... emotka   nic się specjalnego nie dzieje  emotka

Nie polecieliśmy bo mieliśmy być w miejscu, gdzie loty ruszyły dopiero tydzień temu, a my mieliśmy zaklepany pobyt na początku lipca, biuro po prostu odwołało naszą wycieczkę. 
Nie na każdy zakątek świata nas stać, na Malediwach też spokój ,ale to już nie mój budżet emotka
2 pikawka, joan 0

cudaczek121

#6721667 Napisano: 12.08.2020 17:35:28
anialistopad napisał(a):

W muszli klozetowej?
1 mia 0

zielonaszpilka

#6721669 Napisano: 12.08.2020 18:03:25
anialistopad napisał(a):

Jak masz jakiś nowszy tv to możesz sobie ściągnąć aplikacje Pilot na smartphonie do niego i tak się ratować póki co;) ew. Zostają przyciski na obudowie. A pilot prędzej czy później się znajdzie. Sprawdź pościele jeśli chowaliscie je do łóżek, kosz na pranie, miejsca za książkami, pudła z zabawkami, balkon;)
0 0

zielonaszpilka

#6721671 Napisano: 12.08.2020 18:05:11
anialistopad napisał(a):

Ewentualnie po prostu zapytaj dzieci;) może one wiedzą, gdzie go schowały;) mój 2 latek bezbłędnie pokazuje, co gdzie pochował;)
0 0