Wkurza mnie...

anialistopad

#6721672 Napisano: 12.08.2020 18:05:29
Sprawdziłam już każdy kąt,balkon też i nawet za balkonem. Nie ma ,nie wiem co oni z nim zrobili.pytalam dzieci i nic nie wiedzą to nie one
0 0

ziolko

#6721673 Napisano: 12.08.2020 18:18:06
Claudia77 napisał(a):

o jak ja nie cierpię tych konków na FB i kurcze uległam i dałam się skusić!!! w d mam, że nie wygrałam, ale jak tak można oszukiwać, miał być post udostępniony publicznie a dali nagrodę osobie z udostępnieniem prywatnym - masakra po całości!!!

Wiesz... ogólnie wymaganie udostępnienia konkursu na fb jest niezgodne z prawem emotka  

magdalena-chili

#6721674 Napisano: 12.08.2020 18:18:57
fiona25 napisał(a):

pikawka napisał(a):

fiona25 napisał(a):

wkurza mnie to,że kiedy w tym roku, po raz pierwszy w życiu miałam lecieć na "prawdziwe" wakacje z biura podróży, na których tylko odpoczywam i zwiedzam , to pojawiło się wiadome g... i zostaliśmy w domu  emotka  Wakacje zaklepane w styczniu, wyczekane, wymarzone ,dzieci cieszące się na nasz pierwszy lot samolotem i wszystko poszło w nicość...Możecie sie ze mnie śmiać ,ale jestem dorosła, a ciągle nie mogę się z tym pogodzić  emotka  Tak bardzo chciałam ,zeby moje córki miały takie wakacje, o jakich zawsze marzyły  emotka

A czemu nie lecicie ? Moja kumpela jest właśnie w Chorwacji a przyjaciele 4 dni temu wrócili z Malty.... emotka   nic się specjalnego nie dzieje  emotka

Nie polecieliśmy bo mieliśmy być w miejscu, gdzie loty ruszyły dopiero tydzień temu, a my mieliśmy zaklepany pobyt na początku lipca, biuro po prostu odwołało naszą wycieczkę. 
Nie na każdy zakątek świata nas stać, na Malediwach też spokój ,ale to już nie mój budżet  emotka

Znajomi wrócili z Grecji właśnie - rodzina  4os zapłaciła za tydzień wakacji dużo taniej niż nad rodzimym Bałtykiem, a i tłumy nieporównywalnie mniejsze. Załatwiali temat z miesiąc temu (tylko samolot i hotel we własnym zakresie). Może jeszcze na coś pod koniec sierpnia się załapiecie?
0 0

fiona25

#6721680 Napisano: 12.08.2020 19:18:50
magdalena-chili napisał(a):

fiona25 napisał(a):

pikawka napisał(a):

fiona25 napisał(a):

wkurza mnie to,że kiedy w tym roku, po raz pierwszy w życiu miałam lecieć na "prawdziwe" wakacje z biura podróży, na których tylko odpoczywam i zwiedzam , to pojawiło się wiadome g... i zostaliśmy w domu  emotka  Wakacje zaklepane w styczniu, wyczekane, wymarzone ,dzieci cieszące się na nasz pierwszy lot samolotem i wszystko poszło w nicość...Możecie sie ze mnie śmiać ,ale jestem dorosła, a ciągle nie mogę się z tym pogodzić  emotka  Tak bardzo chciałam ,zeby moje córki miały takie wakacje, o jakich zawsze marzyły  emotka

A czemu nie lecicie ? Moja kumpela jest właśnie w Chorwacji a przyjaciele 4 dni temu wrócili z Malty.... emotka   nic się specjalnego nie dzieje  emotka

Nie polecieliśmy bo mieliśmy być w miejscu, gdzie loty ruszyły dopiero tydzień temu, a my mieliśmy zaklepany pobyt na początku lipca, biuro po prostu odwołało naszą wycieczkę. 
Nie na każdy zakątek świata nas stać, na Malediwach też spokój ,ale to już nie mój budżet  emotka

Znajomi wrócili z Grecji właśnie - rodzina  4os zapłaciła za tydzień wakacji dużo taniej niż nad rodzimym Bałtykiem, a i tłumy nieporównywalnie mniejsze. Załatwiali temat z miesiąc temu (tylko samolot i hotel we własnym zakresie). Może jeszcze na coś pod koniec sierpnia się załapiecie?

Teraz już z urlopem kiepsko , ktoś musi pracować żeby odpoczywać mógł ktoś  emotka  Pozostaje tylko uzbroić się w cierpliwość...może kiedyś,może za rok... emotka
0 0

anialistopad

#6721694 Napisano: 12.08.2020 20:23:49
Znalazłam pilota. Po całym dniu szukania. Schowali mi go do środka do podszewki od poduszki. Twardo mi było i musialam sprawdzić i cud jest

mawika

#6721716 Napisano: 12.08.2020 22:13:44
Wkurza mnie i dobija, że ciągle na coś czekam. Zawsze, kiedy tak bardzo chciałam mieć dziecko musiałam czekać 1,5 roku, chcemy zamienić mieszkanie na domek i wszystko idzie tak wolno. Czekam już rok i gdyby nie wirus to by już było po temacie a tak czekam na cud aż to się ułoży. Tracę wiarę we wszystko ostatnio emotka
0 0

pikawka

#6721719 Napisano: 12.08.2020 22:28:07
mawika napisał(a):

Wkurza mnie i dobija, że ciągle na coś czekam. Zawsze, kiedy tak bardzo chciałam mieć dziecko musiałam czekać 1,5 roku, chcemy zamienić mieszkanie na domek i wszystko idzie tak wolno. Czekam już rok i gdyby nie wirus to by już było po temacie a tak czekam na cud aż to się ułoży. Tracę wiarę we wszystko ostatnio emotka

Oj nie narzekaj emotka . 1.5 roku to nie tak długo. Ludzie starają się latami i nie mogą mieć emotka  
Uzbroj się w cierpliwość i pomysl jaka  potem będzie wielka radość z przeprowadzki i z urządzania się. Wytrzynalaś rok więc teraz już będzie z górki  emotka

Gość: leilani1

#6722136 Napisano: 14.08.2020 22:43:29
A mnie wkurzyło dzisiaj, ze zostałam oskarżona o plagiat emotka Ktoś wielce mądry stwierdził na Youtube, że moja tamtejsza wypowiedz konkursowa o Wielkim Cthulhu została skopiowana ze strony Bestiariuszemotka   Co jest, nie muszę dodawać, bzdurą przez wielkie "b"emotka
0 0

ikropka

#6722167 Napisano: 15.08.2020 11:08:13
Czekanie na wynik testu na covid. Jutro samolot, wyniki miały być w ciągu 24 godzin i nie ma. I nie wiem czy pakować się czy nie pakować. Nosi mnie.

Uff są, są. I u mnie i u męża negatywne, syn jako małolat nie musiał się badać. To lecimy emotka

cleo25

#6722168 Napisano: 15.08.2020 11:13:01
fiona25 napisał(a):

Moje wczasy w kwietniu też przepadły. Od połowy marca czekamy na zwrot zaliczki z biura podróży. Jest plan, że polecimy w kwietniu 2021, ale jak będzie tego nie wie nikt. Póki co zadowalam się Bieszczadami emotka
0 0

cudaczek121

#6722337 Napisano: 16.08.2020 18:57:41
Wkurza mnie, że  zlamalam sobie kartę do bankomatu,wrr.Nadomiar zlego juz zdazylam nia wczesniej zaplacic w necie, aby wziac udzial w konkursie visa i teraz pewnie transakcje na niewazna karte nie beda sie liczyc.
0 0

bluszczowelove

#6722413 Napisano: 17.08.2020 09:59:40
Wkurza mnie, że nasz rząd przydzielił sobie takieee podwyżki emotka  ludzie tracą pracę, nie mają za co żyć a Ci napychają sobie kieszenie..... Jedna konfederacja się opamiętała i głosowała przeciw... PKB spada, ceny w sklepach z dnia na dzień w górę.... a tu takie wieści po powrocie z weekendu bez neta emotka  emotka emotka emotka
2 cleo25, ziolko 0

reniii

#6722420 Napisano: 17.08.2020 10:40:50
bluszczowelove napisał(a):

Wkurza mnie, że nasz rząd przydzielił sobie takieee podwyżki emotka  ludzie tracą pracę, nie mają za co żyć a Ci napychają sobie kieszenie..... Jedna konfederacja się opamiętała i głosowała przeciw... PKB spada, ceny w sklepach z dnia na dzień w górę.... a tu takie wieści po powrocie z weekendu bez neta emotka   emotka emotka emotka

Najpierw obniżyli sobie pensje z 10 000 zł na 8 000 zł, żeby teraz i to w dobie pandemii, podnieść ją sobie na 12 591,22 zeta.emotka
1 ziolko 0

magdalena-chili

#6722422 Napisano: 17.08.2020 10:49:38
cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie, że  zlamalam sobie kartę do bankomatu,wrr.Nadomiar zlego juz zdazylam nia wczesniej zaplacic w necie, aby wziac udzial w konkursie visa i teraz pewnie transakcje na niewazna karte nie beda sie liczyc.

zaraz, poczekaj, ale to, że złamałaś sobie plastik, to nie znaczy że jest nieważna. Nie możesz nią płacić w sklepie/wypłacać z bankomatu, ale np w necie płacić możesz dopóki nie jest zastrzeżona przez Ciebie (ale to musisz zadzwonić do banku np.) lub nie skończył się jej termin ważności? 
0 0

bubba

#6722434 Napisano: 17.08.2020 11:34:46
magdalena-chili napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

zaraz, poczekaj, ale to, że złamałaś sobie plastik, to nie znaczy że jest nieważna. Nie możesz nią płacić w sklepie/wypłacać z bankomatu, ale np w necie płacić możesz dopóki nie jest zastrzeżona przez Ciebie (ale to musisz zadzwonić do banku np.) lub nie skończył się jej termin ważności? 

racja, możesz ją dodać do wirtualnego portfela i płacić telefonem. Ja normalnej karty nie wyciągam już od roku.
0 0

atlantydek

#6722452 Napisano: 17.08.2020 11:57:13
Olx. Nie mam teraz dostępu do konta. Ma ktoś też taką sytuację?
0 0

karkocka

#6722454 Napisano: 17.08.2020 11:58:28
atlantydek napisał(a):

u mnie wszystko działa
0 0

agakaz2

#6722455 Napisano: 17.08.2020 12:00:53
atlantydek napisał(a):

działa
0 0

kiedystobylo

#6722791 Napisano: 18.08.2020 13:54:19
Wkurzają mnie konkursy na YouTubie/facebooku/blogach, gdzie w regulaminie i wszędzie trąbią, że zwycięży najbardziej kreatywna odpowiedź, a potem...

Wybierają zupełnie niekreatywną wypowiedź z jakimś użalaniem się, jak to bardzo ktoś potrzebuje tego sprzętu. Oczywiście z dziwnie wysoką liczbą łapek w górę.

nikos

#6722881 Napisano: 18.08.2020 21:24:20
Wrzuciłabym do WC, ale wątek należy aktualnie do Pionasa i nie będę mącić. Ale, że to mnie wkurza i to konkretnie, to napiszę tutaj:

Uwaga na spam NIBY od Facebook

Zauważyliśmy podejrzaną aktywność. Zamówienie reklamy na kwotę 375 zł zostało złożone z nowego urządzenia. Prosimy o potwierdzenie zamówienia.
Jeśli zamówienie nie zostało zlecone przez Ciebie, konto prawdopodobnie zostało przejęte przez osoby nieuprawnione. Aby anulować zamówienie i zabezpieczyć konto prosimy zainstalować najnowszą aktualizację aplikacji mobilnej, zmianę hasła oraz wylogowanie się z urządzeń, które nie należą do Ciebie.
Pod spodem potwierdź zamówienie i anuluj zamówienie. Domena jak sprawdzi się kosmiczna, więc NIC NIE KLIKAMY. Kliknięcie to prawdopodobnie DUŻE problemy!