Wkurza mnie...

venix

#6728586 Napisano: 12.09.2020 17:11:58
-Violka- napisał(a):

W Dino była promocja na kawy jacobs, więc wzięłam od razu na 4 paragony  emotka , nie kupując już na te konkursy po które przyszłam. 
W Selgrosie zakupy na 2 paragony po kilka konkursów, kasjerka położyła mi jeden na rolkach i wciągnęło w pi.du. Niemożliwe - mówi! A jednak. Na uj mi paragon zastępczy ? 
Męża nie ma tydzień, a urwały mi się 2 zawiasy w meblach, złamała bateria od prysznica i zapchał kibelek. 
Że nie wspomnę, że od 2 tygodni nie może dotrzeć do mnie serwis od zmywarki. 
No i czekam. Co jeszcze ?  emotka

Kupiłam spiralę i przepchałam kibelek. Mam jajca emotka

prosiaczek

#6728588 Napisano: 12.09.2020 17:34:49
No-Violka- napisał(a):

-Violka- napisał(a):

W Dino była promocja na kawy jacobs, więc wzięłam od razu na 4 paragony  emotka , nie kupując już na te konkursy po które przyszłam. 
W Selgrosie zakupy na 2 paragony po kilka konkursów, kasjerka położyła mi jeden na rolkach i wciągnęło w pi.du. Niemożliwe - mówi! A jednak. Na uj mi paragon zastępczy ? 
Męża nie ma tydzień, a urwały mi się 2 zawiasy w meblach, złamała bateria od prysznica i zapchał kibelek. 

Kupiłam spiralę i przepchałam kibelek. Mam jajca  emotka

Brawo. A co z tą kawa z Dino? Jest jakaś konk? 
0 0

venix

#6728593 Napisano: 12.09.2020 18:05:06
prosiaczek napisał(a):

No-Violka- napisał(a):

-Violka- napisał(a):

Kupiłam spiralę i przepchałam kibelek. Mam jajca  emotka

Brawo. A co z tą kawa z Dino? Jest jakaś konk? 

No niestety nie. Nie ogarniam tych wszystkich konkursów/ loterii . Jak zobaczyłam na plakacie,  że promocja, to olśnilo mnie , że coś takiego było i nakupowałam wielce zadowolona. Taki biznes tygodnia   emotka  Kiedyś wypiję... 
1 mia 0

netka2000

#6728654 Napisano: 13.09.2020 13:17:42
Trzeba sobie zrobić tabelkę w Wordzie, co, kiedy, nagrody, link i wrzucić do smartfona. I cały czas masz wszystko pod ręka.

venix

#6728677 Napisano: 13.09.2020 16:42:37
netka2000 napisał(a):

Trzeba sobie zrobić tabelkę w Wordzie, co, kiedy, nagrody, link i wrzucić do smartfona. I cały czas masz wszystko pod ręka.

mam kartkę emotka  Ale brakuje mi czasu na systematyczność. Większość weekendu zajmuje mi ogarnianie konkursów, potem w tygodniu kupuję i w następny weekend zgłaszam. i tak w kółko. Jak coś pojawia się w tygodniu na forum, to tylko rzucam okiem - poczytam/spiszę w weekend... emotka  

joan

#6728861 Napisano: 14.09.2020 15:00:20
Niby nic takiego, ale przez opóźnienie w wysyłce bonów Cola/Fortis nie mogę już zarezerwować upatrzonych wcześniej noclegów (się sprzedały). Mało tego -> nie mam co szukać innych, bo sytuacja zmienia się dynamicznie, zaś te bony będą jeszcze 3 dni nieaktywne. A wystarczyło tydzień temu przesłać bony = kody mejlem i po sprawie emotka I jeszcze dzień przed wyjazdem komunia emotka Jego mać.

zielonaszpilka

#6728862 Napisano: 14.09.2020 15:01:25
joan napisał(a):

Niby nic takiego, ale przez opóźnienie w wysyłce bonów Cola/Fortis nie mogę już zarezerwować upatrzonych wcześniej noclegów (się sprzedały). Mało tego -> nie mam co szukać innych, bo sytuacja zmienia się dynamicznie, zaś te bony będą jeszcze 3 dni nieaktywne. A wystarczyło tydzień temu przesłać bony = kody mejlem i po sprawie emotka I jeszcze dzień przed wyjazdem komunia emotka Jego mać.

Zupełnie nie rozumiem, czemu nie wysłali tych kodów mailem... emotka
0 0

joan

#6728865 Napisano: 14.09.2020 15:09:06
zielonaszpilka napisał(a):

Zupełnie nie rozumiem, czemu nie wysłali tych kodów mailem... emotka

Ja również nie. Akurat mnie to opóźnienie robi ogromną różnicę, bo mam cały wyjazd rozp* i w sumie sama nie wiem, co robić. Miałam dzisiaj planować atrakcje na pobyt, a teraz się okazuje, że bon nadal nieaktywny, wszystkie moje miejscówki sprzedano i nawet nie wiem, czy kompletnie nie zmienimy miejsca pobytu emotka
0 0

bianka33

#6729171 Napisano: 15.09.2020 12:43:54
Wkurza mnie, że widziałam dzisiaj już pierwszą reklamę świąteczną, a jest dopiero środek upalnego września.
2 rufus, mia 0

domika

#6729219 Napisano: 15.09.2020 14:31:48
melancholia napisał(a):

Wkurza mnie, że widziałam dzisiaj już pierwszą reklamę świąteczną, a jest dopiero środek upalnego września.

Na Sephorze już dziś sie wyprzedały kalendarze adwentowe emotka
0 0

edzia21

#6729231 Napisano: 15.09.2020 15:05:26
domika napisał(a):

melancholia napisał(a):

A później przychodzi grudzień i święta...a ja jestem nimi już tak zmęczona, cała magia ginie.

FBbeata7

#6729262 Napisano: 15.09.2020 17:07:04
edzia21 napisał(a):

domika napisał(a):

melancholia napisał(a):

A później przychodzi grudzień i święta...a ja jestem nimi już tak zmęczona, cała magia ginie.

W Selgrosie, w alejce promocji, już zniknęły cebulki kwiatowe, a pojawiły się znicze- całe mnóstwo, a do 1 listopada jeszcze 1,5 miesiąca.Chciałam kupić śnieżycę wiosenną, bo wcześniej widziałam, a tu zonk.
0 0

ziolko

#6729266 Napisano: 15.09.2020 17:30:49
W KIKu już od co najmniej miesiąca są: odzież zimowa, rzeczy na Halloween, dekoracje świąteczne itp emotka  
Wkurza mnie ta komercja. 
0 0

kolorowekredki

#6729291 Napisano: 15.09.2020 19:15:34
FBbeata7 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

domika napisał(a):

melancholia napisał(a):

W Selgrosie, w alejce promocji, już zniknęły cebulki kwiatowe, a pojawiły się znicze- całe mnóstwo, a do 1 listopada jeszcze 1,5 miesiąca.Chciałam kupić śnieżycę wiosenną, bo wcześniej widziałam, a tu zonk.

ja też widziałam dziś w Lewiatanie znicze wystawione w alejce
0 0

bezaczek7

#6729331 Napisano: 15.09.2020 21:22:03
No to sie wkurzylam, kupilam dzis kubusia na jakies 8 paragonow, wrocilam do domu po dwudziestej emotka
1 venix 0

bethan

#6729444 Napisano: 16.09.2020 10:51:50
superloser napisał(a):

A ja to 

emotka
0 0

fiona25

#6729454 Napisano: 16.09.2020 11:23:15
superloser napisał(a):

kolorowekredki napisał(a):

FBbeata7 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

domika napisał(a):

melancholia napisał(a):

ja też widziałam dziś w Lewiatanie znicze wystawione w alejce

A ja to  emotka

emotka

A to Lewiatan? Czy coś innego?
0 0

asia670

#6729456 Napisano: 16.09.2020 11:37:28
a ja wczoraj poszłam do Tedi po ramki,a tam zima na całego-bałwanki,anioły,sanki,bombki itd-za oknem prawie 30  na plusie,a u nich Boże Narodzenie tuz tuż emotka
0 0

nanajka81

#6729530 Napisano: 16.09.2020 14:54:13
Wątek MDW i "bluzy z tik tac". Ani to ładne ani praktyczne ani fajne a ludzie się rzucają jak szaleni. A może się mylę i to ja mam uczulenie na badziewie?

magdalena-chili

#6729532 Napisano: 16.09.2020 15:00:17
nanajka81 napisał(a):

Wątek MDW i "bluzy z tik tac". Ani to ładne ani praktyczne ani fajne a ludzie się rzucają jak szaleni. A może się mylę i to ja mam uczulenie na badziewie?

może chodzi o to, że na bezrybiu i rak ryba --> czy to bluza, czy inna obrandowana część garderoby wierzchniej, której ktoś nie założy, dla kogoś będzie sukcesem, emocją i radością, bo coraz ciężej cokolwiek wyszarpać z konkursów obecnie. A to zawsze miło jak ktoś coś "da". Ja miałam podobne odczucia przy żywcu, zniżkach na 10pln. Nie tak dawno temu były też czapki od ciastek, albo inne szaliki i gacie z napoju z dobroczynnymi bakteriami emotka  
PS. tictaki po ostatniej loterii, gdzie chyba każdy coś wygrał, od tego czasu bojkotuję emotka